SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Vila individuala – P+1+M, Ansamblu Rezidential

Popesti-Leordeni - Sos. Leordeni, Ansamblul Rezidential ConfortCity
 • P+2
161.400 euro
(TVA inclus)
Nr. camere: 5
An: 2021
Tip vila: P+1+M
S.U.: 144.30 mp
S.C.: 169 mp
Teren: 200 mp
ID Anunt: 116033

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 144.30 mp
 • Numar camere: 5
 • Numar dormitoare: 4
 • Grup sanitar: 3 grupuri sanitare
 • Balcon: 1
 • Suprafata teren: 200 mp
 • Parcare: 2 locuri
 • An constructie: (2021)
 • Tip vila: P+1+M
 • Structura: beton
 • Destinatii: rezidenta, birou

Finisaje si dotari

 • parchet, gresie, vinarom, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminium, scara interioara, usa metalica

Schița

Prezentare

Va prezentam un nou proiect rezidential, Proiectul Deea Residence, aflat in zona Popesti Leordeni, cu acces rapid din cheiul Dambovitei zona Confort City.

Proiectul imobiliar de vile noi amplasat intr-o zona noua in plina dezvoltare pe piata imobiliara, ferita de zgomotul orasului, dar totodata cu acces facil catre centrul Bucurestiului cat si pe centura acestuia.

Complexul este format din 13  vile noi de vanzare alipite ce au intrare individuala asezate pe doua randuri formand o alee  centrala cu acces doar pentru locatari, complexul va fi inchis cu sistem de bariere.

Vilele sunt construite pe structura cu cadre si anumiti pereti de beton armat, cu inchideri si umplere din caramida YTONG. Anveloparea de izolare exterioara va fi realizata cu polistiren de 10 cm ignifug. Izolatia de sub acoperis de tabla plana, va fi cu vata minerala.

Respectam cu rigurozitate standardele de calitate in constructii, pentru toate fazele de executie ale lucrarilor si fiecare vila de vanzare va fi racodata la toate uilitatile publice: electricitate, gaze, apa, canalizare, retele de internet pe fibra optica si cablu tv, cu predare la cheie.

Finisajele exterioare vor fi realizate cu zugraveala structurata decorativa, iar tamplaria va fi realizata din profile PVC cu geam tripan. Finisajele interioare pot fi personalizate in functie de dorintele clientului.

Fiecare casa de vanzare are in componenta 5 camere, si 3 bai, regimul de inaltime fiind P+1E+M, terasa/gradina proprie si doua locuri de parcare. Parterul este compus din hol central din care pornesc scarile catre etaj, living si bucatarie ce au iesire pe terasa, baie si spatiu de depozitare , pe etaj sunt 2 dormitoare si baie, iar in mansarda se regasesc alte doua dormitoare cu baie  , exterior terasa/gradina proprie si locurile de parcare aferente.

Compartimentarile generoase si ergonomice, relatia calitate – pret – zona si adresabilitatea de nisa, recomanda acest complex de vile drept o oferta unica pentru o zona urbana, racodata la toate facilitatile, care ofera tot confortul, intimitatea si avantajele necesare unui trai la curte.

Complexul rezidential de vile Deea Residence  va intruni conditiile unei certificari pentru eficienta energetica de clasa A.

Pretul imobilului este de 161.400  Euro (TVA inclus)

Se poate achizitiona si prin credit Prima Casa, iar daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe informatii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la telefon: 0731.308.398 – Julian George  sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din: Soseaua Oltenitei 15-15A ( intrare Popesti Leordeni), Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patrieia, acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din Zona de Sud.

 

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Puncte de interes

Magazin 3 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 15
Centru 15

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Vile noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button