SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Vila individuala – Soseaua Oltenitei – Primarie Popesti Leordeni

Soseaua Oltenitei, Primarie Popesti-Leordeni
 • Cel mai bun pret
195.000 euro
(TVA 19% inclus)
Nr. camere: 6
An: 2021
Tip vila: P+1+Pod
S.U.: 155 mp
S.C.: 180 mp
Teren: 250 mp
ID Anunt: 116306

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 155 mp
 • Numar camere: 6
 • Numar dormitoare: 4
 • Grup sanitar: 3 grupuri sanitare
 • Balcon: 2
 • Suprafata teren: 250 mp
 • Parcare: 2 locuri
 • An constructie: (2021)
 • Tip vila: P+1+Pod
 • Incalzire: centrala proprie a imobilului
 • Structura: beton
 • Destinatii: rezidenta, birou, comercial

Finisaje si dotari

 • parchet, gresie, vinarom, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminium, interfon, scara interioara, usa metalica

Schița

Prezentare

Va oferim spre vanzare o vila de excepție, într-unul dintre cele mai noi proiecte rezidențiale din Zona de Sud a capitalei! Proiectul se afla  în zona Soseaua Oltenitei (DN 4), reper – Primaria Popesti Leordeni. Imobilul are 6 camere, 4 dormitoare, o bucatarie, un spațiu multifuncțional de 65.28 mp, 3 grupuri sanitare, practic, câte un grup sanitar pe fiecare nivel plus cel matrimonial, iar acestora li se adaugă și o terasă deschisă de 6.61 mp. Suprafața totală construită a vilei este de 180 mp, din care suprafața utilă totală este de 155 mp. În ceea ce privește suprafața de teren, aceasta este de de 250 mp, având o curte individuală de 180 mp. Deschiderea terenului pentru vila propusă spre vânzare de 15 m. Imobilul are o amprentă la sol de 69 mp.

Vila este amplasată într-un mini ansamblu de vile individuale, un proiect imobiliar aparte, cu un regim P+E+Pod, fiecare vilă compartimentată într-un mod generos.Vila are structură din beton armat, este construită în anul 2021, din cărămidă 30 cm Porotherm la exterior și caramida 11.5 cm Porotherm la interior.

Este dotată cu toate cele necesare atât la exterior, cât și la interior. Prin urmare, în ceea ce privește exteriorul acestui imobil, vorbim despre o serie de dotări rezistente și de foarte bună calitate, precum: acoperiș  tabla, tâmplărie PVC cu 5 camere, izolatie exterioara polistiren de 10 cm, ușă exterior metalică, curte amenajata. Pe de altă parte, în ceea ce privește dotările interioare, avem în vedere ușile pentru interior, pardoseli parchet si gresie, centrală termică prin condensare, obiecte sanitare in toate baile, aparataj electric.

De asemenea, imobilul dispune de toate utilitățile de bază: apă, canalizare, gaz, curent electric toate contorizare individual.

Descriere compartimentare: Vila are o suprafață totală de 180 mp, din care suprafața utilă este de 155 de mp. Prin urmare, compartimentarea acestei vile este realizată foarte atent, tocmai pentru a putea răspunde nevoilor pe care viitorul proprietar le va avea. Astfel, indiferent dacă imobilul va fi folosit ca spațiu de locuit sau ca spațiu pentru birouri, compartimentarea acestuia va servi cu succes bunei desfășurări zi de zi. Așadar, intrarea în imobil se face în zona parterului, unde avem un podet  ce are suprafața de 2.97 mp, iar de aici vom intra, practic, în imobil, unde ne așteaptă o camera de zi cu suprafață  de 26.92  mp, locul în care vă veți petrece majoritatea timpului, mai ales pentru că aici aveți spațiu de desfășurare ce vă permite să vă faceți în voie toate activitățile zilnice. Ulterior, tot la parter, vom găsi o bucatarie cu loc de luat masa, ce are suprafața de 9.91 mp,  aceasta aflându-se tot la parter. De asemenea, așa cum s-a menționat anterior, fiecare nivel are câte un grup sanitar, astfel că și aici avem o baie cu suprafața de 2.58 mp ce dispune de toate dotările necesare. În final, la parter avem și un hol de 3.95 mp, spatiu de depozitare cu o suprafata de 4.33 mp si un dormitor care poate deservi si ca birou in suprafata de 12.07 mp. Mergem mai departe, la etajul 1, unde vom găsi trei dormitoare ce au suprafața de 10.50 mp, respectiv 11.93 mp iar cel matrimonial 12.07 care detine si o baie propie in suprafata de 4.11 mp fiind suficient de spațioase pentru a vă putea bucura de lărgime, dar și pentru a le putea amenaja așa cum vă place și cum aveți nevoie. În cele din urmă, ajungem la pod, acolo unde ne așteaptă un spațiu multifuncțional, de 65 mp, pe care îl puteți utiliza așa cum aveți nevoie, lăsându-vă creativitatea să iasă la iveală. Dacă vorbim despre birouri, acest spațiu este ideal pentru a vă putea exercita activitățile de zi cu zi la serviciu, dar dacă veți locui propriu-zis aici, puteți să vă gândiți la orice atunci când vă plănuiți care va fi destinația acestei încăperi generoase.

Această vilă este ideală pentru o familie numeroasă, întrucât spațiul de desfășurare permite tuturor membrilor o bună coordonare a tuturor activităților zilnice. Cei mici vor avea parte de o curte generoasă, permițându-le să se joace într-un mediu cât mai prielnic dezvoltării lor. Poziționată în oraș, vila îți oferă chiar și un colț de rai verde, sub forma unei curți individuale în care copilul tău se va putea juca în liniște în timp ce tu îți desfășori sarcinile de zi cu zi. Totodată, locurile de parcare îți asigură și spațiul de care ai nevoie pentru mașină, iar vilele și întregul ansamblu îți aduc aproape comunitatea restrânsă de vecini la care visai. Aici îți vei găsi liniștea. Vei găsi oamenii de care ai nevoie pentru o viață frumoasă în acest complex. Și nu în ultimul rând, în fiecare vilă vei găsi un design și o calitate a lucrărilor, care să te facă să-ți dorești să locuiești aici pentru totdeauna, alături de toți cei dragi. De asemenea, acest imobil poate fi utilizat și ca spațiu pentru birouri, iar poziția geografică strategică, lângă capitală, poate fi un beneficiu foarte mare pentru bunul mers al afacerii tale.

Caracteristici zonă: Ca poziționare geografică, vila este așezată strategic, fiind foarte aproape de București. Totuși, în zonă aveți la doar câțiva pași supermarketuri (Mega Image, Lidl ), restaurante (Paraul Rece, Il Boconcini ), spații industriale, terenuri, locuri de joacă pentru copii , service-uri auto etc.

Oferta propusă este cu reprezentare exclusivă și comision 0%.

Se poate achizitiona si prin credit Prima Casa, iar daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe informatii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la telefon: 0731.308.398 – Julian George  sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din: Soseaua Oltenitei 15-15A ( intrare Popesti Leordeni), Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patrieia, acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din Zona de Sud.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5
Centru 5

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Vile noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button