SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Vila noua, P+1, 4 camere, 120mp

Popesti-Leordeni, sos. Leordeni
 • Cel mai bun pret
110.000 euro
(TVA inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 16500 euro
Nr. camere: 4
An: 2021
Tip vila: Vila P+1
S.U.: 110 mp
S.C.: 49 mp
Teren: 90 mp
ID Anunt: 117966

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 110 mp
 • Numar camere: 4
 • Numar dormitoare: 3
 • Grup sanitar: 2 grupuri sanitare
 • Suprafata teren: 90 mp
 • Parcare: 1 loc
 • An constructie: (2021)
 • Tip vila: Vila P+1
 • Incalzire: centrala proprie a imobilului
 • Structura: beton, caramida
 • Destinatii: rezidenta, birou

Finisaje si dotari

 • parchet, gresie, faianta, geamuri termopan, izolatie exterioara polistiren, cada, chiuveta, mobilier in baie, baterii, cabina dus, mana curenta inox, gard, scara interioara, usa metalica

Prezentare

Detalii imobil:

Oferta de vanzare vila noua, P+1, compartimentata la parter in living cu iesire pe cele 2 terase, bucatarie mare, baie, spatiu depozitare si casa scarii, iar la etaj sunt 3 dormitoare, 1 baie mare,1 dresing si hol de acces. In pod accesul se face pe scara extensibila cu chepeng si se preda nefinisat,doar pentru depozitare si este montat un velux pentru lumina naturala. Suprafata totala 120 mp, teren ce este amenajat cu terasa, gazon si parcare betonata. Acoperisul este tip sarpanta si invelitoare cu tabla lindab. Confortul termic este asigurat de centrala termica proprie, de 24 kw si caloriferele din otel, cat si de izolatia exterioara cu polistiren de 10 cm. Toate utilitatile sunt bransate si functionale, cu contorizare individuala. Vila se finiseaza integral cu materiale de foarte buna calitate din import si constau in gresie, faianta, parchet, usi interioare lemn si usa metalica la intrare, mana curenta din inox pe scara. Raportul calitate-pret este exceptional! Merita vazuta! Se accepta si credit bancar. Locatia este in oras Popesti, zona Leordeni. Termen finalizare constructie este luna aprilie 2021. Pentru alte detalii si vizionare rog telefon!!
Ansamblul este format din 8 duplexuri si dispune de o infrastructura completa cu acces facil catre statiile de transport in comun. Zona in care se afla proiectul beneficiaza de toate utilitatile, strazile fiind asfaltate si iluminate.

Localizare si vecinatati:

Proiectul beneficiaza de acces rapid catre Centura Capitalei si catre multiple centre comerciale din zona de sud a capitalei: Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall, dar si catre institutii de invatamant si spitalicesti.

Mijloace de transport in comun:

STB si maxi taxi.

Specificatii tehnice si carateristici:

Imobilul este pozitionat pe doua nivele ( P+1 ), dispune de o compartimentare moderna, foarte bine gandita, la parter fiind un hol acces, camera de zi cu iesire pe cele 2 terase, spatiu de depozitare si baie, iar la etaj gasim trei dormitoare baie si casa scarii.
Locuinta este dotata cu finisaje si echipamente de cea mai buna calitate: tamplarie PVC cu geam tripan, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, usa de intrare metalica cu multiple sisteme antiefractie. Imobilul are structura de rezistenta realizata din beton armat si este compartimentat cu caramida Porotherm de 25 cm, izolatia termica fiind excutata cu polistiren exapandat de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa. Utilitatile sunt contorizate individual, incalzirea se face cu centrala termica proprie 24 kw si calorifere otel.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al vilei este de 110.000 euro cu tva inclus.
Se accepta orice tip de credit si se solicita un avans minim de 15%.
Bonus: voucher de reducere de 10% la toate produsele din gama Mobexpert!

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar “Credit24h.ro “ va sta la dispozitie in vederea identificarii celei mai bune solutii financiare si intocmirii dosarului bancar .

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731111609 Call Center Credit24h.

 

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Puncte de interes

Magazin 8 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 10
Centru 15

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Vile noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button