Case / Vile de vanzare Berceni

Majoritatea oamenilor viseaza sa locuiasca la casa. Lipsa vecinilor de perete, spatiul verde, linistea si suprafata mai mare de locuit sunt argumente cat se poate de convingatoare in favoarea casei.
Din pacate, o casa in oras poate fi foarte costisitoare iar o casa in afara orasului poate sa te indeparteze de principalele obiective urbane.
Din fericire exista solutii. Pentru bucuresteni, una dintre cele mai atractive solutii este o casa in Berceni.

Cu peste 6000 de locuitori, comuna Berceni are cateva calitati incontestabile:

  • Este linistit;
  • Dispune de suficient teren pentru constructia de case noi;
  • Este bine conectat la facilitatile orasului, atat prin strazi largi, cat si prin mijloace de transport in comun;
  • Are locuinte ieftine.

Daca iti doresti o casa, poate fi zona perfecta, care sa nu te tina la distanta de oras si in acelasi timp sa iti ofere avantajele unei suburbii.

Iti oferim cele mai bune optiuni de vile in Berceni.

In oferta SudRezidential poti gasi zeci de case Berceni, construite de dezvoltatori cu renume. Casele pe care ti le propunem sunt noi, se gasesc in zone rezidentiale linistite, ofera acces rapid catre principalele puncte de atractie ale orasului si sunt spatioase.

Ai de ales atat case individuale, cat si case insiruite, care pot aduce un avantaj consistent atunci cand vine vorba despre costuri.

Te ajutam de-a lungul procesului de achizitie.

Achizitia unei case nu este niciodata simpla. Aceasta implica pasi birocratici, cautarea celei mai bune solutii de finantare si ulterior un intreg proces de amenajare. Daca apelezi la SudRezidential pentru achizitia casei tale in Berceni, te vei bucura de ajutorul unor profesionisti de-a lungul intregului proces de achizitie.

Iti punem la dispozitie o echipa de profesionisti, solutia perfecta pentru gasirea celui mai potrivit credit (Credit24h.ro) si cele mai bune optiuni pentru amenajarea ulterioara a casei (Avalon Romania).

Daca visezi sa ai casa ta pe pamant, o casa in Berceni poate fi cea mai buna solutie.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie