Case / Vile de vanzare metrou Dimitrie Leonida

Iti doresti o locuinta care sa iti ofere spatiul locativ de care ai nevoie, aer curat, spatiu generos pentru parcare, o mica gradina, acces rapid catre oras si sa coste putin? Nu este tocmai usor sa o gasesti, mai ales in Bucuresti, unde casele sunt extrem de scumpe in zona centrala si de regula sunt foarte vechi.

Partea buna este ca exista zone precum Dimitrie Leonida. O casa in Dimitrie Leonida poate fi achizitionata la preturi accesibile si reuseste sa iti ofere toate facilitatile de care ai nevoie:

  • Acces la metrou;
  • Acces la alte mijloace de transport in comun;
  • Infrastructura rutiera in continua dezvoltare;
  • O zona linistita, cu constructii mixte;
  • Numeroase facilitati in proximitate (magazine, scoli, gradinite, etc).

Dimitrie Leonida, una dintre zonele cu un potential urias de dezvoltare.

Multumita statiei de metrou Dimitrie Leonida (Fosta IMGB), aceasta zona a atras atentia unui numar mare de dezvoltatori. Pe langa investitiile imobiliare, aici s-a investit constant in facilitati pentru rezidenti: locuri de parcare, magazine, scoli, etc.

O casa sau chiar o vila in Dimitrie Leonida poate sa fie o investitie excelenta pe termen lung, in conditiile in care preturile din zona sunt inca destul de mici (in comparatie cu preturile din alte zone ale Bucurestiului) iar perspectivele cartierului sunt foarte bine conturate.

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand achizitionezi o casa/vila in Dimitrie Leonida?

Daca ai luat decizia unei achizitii, este important sa urmaresti cateva detalii pentru a te asigura ca investitia este una inteligenta:

  • Asigura-te ca optezi pentru o casa construita de un dezvoltator de incredere;
  • Asigura-te ca vecinatatea iti poate oferi liniste si toate facilitatile de care ai nevoie.

La SudRezidential te ajutam in tot procesul de achizitie a casei in Dimitrie Leonida, punandu-ti la dispozitie atat instrumente financiare (Credit24h.ro), cat si experienta noastra in tot ceea ce tine de amenajari si procese birocratice.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie