Case / Vile de vanzare Popesti Leordeni

Popesti Leordeni este una dintre cele mai atractive localitati din jurul Bucurestiului, atunci cand vine vorba despre investitii imobiliare. Orasul de la sudul capitalei se afla la doar 9 km distanta, cunoaste o evolutie constanta in ceea ce priveste infrastructura si prezinta o oferta bogata de apartamente si case noi.
O casa in Popesti Leordeni poate fi o achizitie inteligenta pentru toti cei care isi doresc sa se bucure de gradina, sa aiba liniste, suficient spatiu si in acelasi timp sa fie aproape de facilitatile Bucurestiului.

Care sunt principalele motive pentru a achizitiona o casa/vila in Popesti Leordeni?

  • Este o localitate bine conectata la oras, inclusiv prin metrou. Accesul la statia de metrou Dimitrie Leonida se poate face intr-un timp foarte scurt;
  • In ultimii ani, orasul s-a dezvolttat constant, oferindu-le cetatenilor toate facilitatile de care au nevoie: magazine, gradinite, etc;
  • Ofera acces rapid catre centura Bucurestiului, aflandu-se in interiorul acesteia;
  • Oferta de locuinte este foarte bogata iar preturile sunt atractive. Piata imobiliara din Popesti Leordeni este una dintre cele mai atractive ale Bucurestiului, atat din punct de vedere al numarului de apartamente si vile din zona, cat si din punct de vedere al costurilor;

Iti propunem o multime de case/vile in Popesti Leordeni, in ansambluri rezidentiale moderne.

Daca vrei o casa in Popesti Leordeni, in oferta SudRezidential poti gasi o varietate mare de constructii care sa se muleze perfect pe nevoile tale. Iti propunem vile individuale, case insiruite si locuinte spatioase in blocuri moderne.

Pe langa oferta bogata, te ajutam cu intregul proces de achizitie, incepand cu gasirea celei mai bune optiuni pentru tine, continuand cu gasirea celei mai bune solutii de finantare si terminand cu ajutor in tot ceea ce tine de procesul de amenajare.

Investitia intr-o casa din Popesti Leordeni poate sa fie excelenta pentru cei care isi doresc o locuinta bine conectata la oras, insa linistita, cu aer curat si cu suficient spatiu pentru toate nevoile familiei.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie