Cartierul Solar Faza 6 – Parc Tudor Arghezi

Cartierul Solar Faza 6 – Parc Tudor Arghezi

Noua faza a ansamblului rezidential va fi formata din 2 imobile de locuinte colective mixte, compuse din untitati locative cu 2 si 3 camere complet decomandate cu suprafete cuprinse intre 50,80 mp si 70,55 mp, insotite de balcoane si logii ale caror suprafete variaza intre 5.50 mp si 7.90 mp.

SUPRAFATA TEREN6.500 mp
REGIM INALTIMES+P+6E+7Er+8Er si D+P+6E
PRETURI DE LA77.000 euro
DATA PREDAREDecembrie 2023
NUMAR DE BLOCURI2
NUMAR DE APARTAMENTE150
NUMAR DE PARCARI150
TIP APARTAMENTEAp 2 - 3 camere
Vezi anunturi din acest ansamblu

Anul 2023 aduce vesti bune pentru cei care sunt in cautarea unei locuinte noi, moderne si pentru cei care nu au mai putut achizitiona un imobil in etapele precedente de dezvoltare ale Cartierului Solar.

Elite Family Properties face parte dintr-o echipa cu o experienta de peste 30 de ani, in domeniul imobiliar, fiind sustinuta de unul dintre cei mai mari constructori din Bucuresti, Pedro Company, care a dezvoltat numeroase proiecte de succes in Bucuresti, precum 19th Residence20th Residence21ResidenceZen Living Apartments.

Ghidati de aceleasi valori, precum pasiunea, dedicarea, exigenta, asa cum exista in afacerile de familie, ne propunem sa crestem valoarea vietii prin apartamentele pe care le construim.

p1

Calitatea este preocuparea noastra principala, de aceea vom construi spatii de locuit ce au ca fundament calitatea, facute sa dureze, sa bucure, sa primeasca oameni.

Indiferent de drumul pe care mergem, ne intoarcem mereu acasa.

In viziunea Elite, tot ceea ce pleaca de la calitate, va genera la randul sau calitate. Curand vei lua una dintre cele mai importante decizii din viata ta, de aceea iti vom pune la dispozitie intreaga noastra experienta ca sa intelegi de ce o locuinta de calitate este una dintre cele mai valoroase investitii pe care o poti face. Calitatea este un concept care va creste si va avea sens doar daca cat mai multi oameni se vor bucura si vor aprecia munca celor dintai.

Cel mai mare si ambitios proiect rezidential din zona de Sud a capitalei, trece la o noua etapa de dezvoltare si maturitate prin inceperea lucrarilor la cea de-a sasea faza a acestuia. De la momentul initierii sale din anul 2015, un numar de 963 de apartamente au fost deja finalizate si livrate catre cumparatori.

Cartierul Solar Faza 6 se va desfasura pe o suprafata generoasa de 6.447 mp de teren si este estimat un numar de 150 de unitati locative noi, cu toate facilitatile existente: spatii de relaxare, locuri de joaca, piscina exterioara, farmacii, marketuri, restaurant, panouri fotovoltaice, paza 24/24, acces securizat.

Regimul de inaltime autorizat al imobilelor D1 si D2, ce compun proiectul Cartierul Solar faza a 6-a, este de S+P+6E+7Er+8Er pentru blocul D1 si D+P+6E, pentru blocul D2, cu terase necirculabile la ultimul etaj. Subsolul si demisolul sunt destinate parcarilor auto, acestea fiind deservite de lift.

Unul dintre cele mai importante aspecte ce definesc acest mega proiect rezidential il reprezinta localizarea in zona Bulevardului Metalurgiei. Parcul Tudor Arghezi, initiat de catre Primaria Sectorului 4 a Capitalei, se va afla chiar langa noile proiecte rezidentiale, fiind unul dintre cele mai mari parcuri noi din Capitala, urmand a fi edificat pe o suprafata de aproximativ 4 hectare.

Pe langa acestea, proiectul prevede crearea mai multor tipuri majore de zone tematice. Unele, destinate circulatiei pietonale, incluzand pavilioane si chioscuri, altele destinate sportului si jocurilor in aer liber, iar in partea de sud a parcului, va fi amenajată o parcare supraetajată.

Din punct de vedere al infrastructurii, pasajul subteran auto de la Piata Sudului si noul pod de pe Calea Vacaresti, asigura accesul rapid catre centrul Capitalei si bulevardele principale.

De asemenea, trei bulevarde principale: Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica au fost largite cu inca o banda, pe fiecare sens de circulatie, lucru care a imbunatatit considerabil problema traficului auto. Alte doua pasaje rutiere gigant sunt anuntate chiar in zona Metalurgiei, Turnu Magurele si Aparatorii Patriei, care ar urma sa lege inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan. Acest lucru va permite ca intr-un timp mai scurt, de 15 minute, sa poti ajunge cu autoturismul personal, in zonele centrale, precum Piata Unirii, Victoriei, bineinteles, in functie de conditiile de trafic.

Achizitioneaza si tu o locuinta in Cartierul Solar, Faza 6 si bucura-te de avantajele oferite:

In imediata apropiere a proiectului exista alte numeroase zone comerciale, de shopping, dintre care amintim: zona comerciala Metro, Jumbo si Auchan, dar si zona comerciala Carrefour, Grand Arena, Hornbach si Selgros. Noua etapa de dezvoltare, respectiv Faza a 6-a, reprezinta o dovada deplina a maturitatii proiectului si o confirmare a succesului inregistrat in primele faze de dezvoltare.

Screenshot 2023 03 07 at 09.46.55

Imobilele vor respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi si vor fi construite pe cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara, iar pentru peretii exteriori, dar si pentru cei interiori, ramanem fideli caramizilor tip Porotherm si izolatiei de buna calitate.

Locuintele ce compun proiectul Cartierul Solar Faza 6 se predau contorizate individual, finisate complet si dotate cu cele mai noi si moderne echipamente de la cele mai bune firme de profil.

Specificatii tehnice si caracteristici:

 • Partea de finisare interioara si de echipare a imobilelor din proiect este asigurata de catre cele mai mari firme de profil din Romania
 • Compania Avalon va asigura materialele necesare finisarii interioare a apartamentelor pe partea de ceramica
 • Romstal Instalatii se va ocupa de partea instalatiilor interne si de obiectele sanitare din imobile
 • Marca Pinum pentru usile de interior si intrarea in apartament
 • Kone va furniza lifturile de ultima generatie
 • Tamplarie PVC Gealan
 • Immergas va furniza centralele termice in condensare pentru apartamente
 • Pregatire pentru aer conditionat

Materiale si finisaje

 • Pereti exteriori din beton si caramida tip Porotherm 30 cm
 • Pereti interiori despartitori intre apartamente din beton si caramida Porotherm 11.5 cm;
 • Tencuiala mecanizata pe baza de ipsos si vopsea lavabila alba
 • Balustrada terasa si balcon: inchideri din panouri de sticla securizata si elemente din aluminium
 • Usa intrare – antiefractie PINUM
 • Usi interioare – usi albe PINUM
 • Parchet Pinum, ceramica in hol, bai si bucatarii
BUCATARIE 3 FINISAJ 1

Structura de rezistenta

 • Stalpi si cadre de beton armat
 • Fundatie cu radier general de 80 cm
 • Beton clasa C30/37
 • Fier BST 500 C

Termoizolatie

 • Fatada cu termosistem de 100 mm grosime
 • Acoperis cu termohidrolatie
 • Tamplarie exterioara PVC cu sticla tripan

Eficienta energetica

 • Apartamentele sunt certificate energetic in clasa A. Tamplaria exterioara din geam tripan, asigura mentinerea temperaturii interioare mai mult timp, evitandu-se astfel un timp mai mare de functionare a incalzirii.
 • In plus, panourile solare asigura eficienta pentru spatiile comune.

Instalatii

 • Instalatii sanitare: obiecte sanitare si baterii Romstal / contorizarea individuala a consumului de apa
 • Instalatie termica – Centrala termica in condensatie 24 kW
 • Instalatie electrica – conductor cupru; contorizarea individuala a consumului de energie electrica

Spatii Comune

 • Spatiile comune dispun de pardoseala ceramica (60 cm x 120 cm), iar treptele sunt placate cu piatra naturala
 • Iluminare LED
 • 2 ascensoare / bloc, fiecare cu o capacitate de 8 persoane

Siguranta

 • Sistem de supraveghere video si paza BGS
 • Adapost ALA
 • Usa intrare metalica antiefractie PINUM
 • Sisteme de detectie incendiu in spatiile comune si in parcarea subterana

Parcul Tudor Arghezi – unul dintre cele mai noi parcuri din Capitala

Parcul „Tudor Arghezi” din sudul Bucurestiului, situat pe Bulevardul Metalurgiei, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, va avea o suprafata de 37.000  mp, din care peste 10.000 mp vor fi doar spatii verzi.

Pe langa acestea, proiectul prevede crearea mai multor tipuri majore de zone tematice. Unele, destinate circulatiei pietonale, incluzand pavilioane si chioscuri, altele destinate sportului si jocurilor in aer liber, iar in partea de sud a parcului, va fi amenajată o parcare supraetajată.

Parcul Tudor Arghezi va ,,găzdui” și una dintre cele mai moderne plaje ecologice din România. Lângă plaja ecologică vor fi montate dușuri, astfel că oamenii se pot răcori și bronza aproape la fel ca pe litoralul românesc, dar pot face și un picnic alături de cei dragi sau organiza zile de naștere pentru cei mici.

Proiectul se inscrie in seria de investitii publice menite sa faciliteze implementarea conceptelor de Green-Deal și noul Bauhaus European.

parc tudor arghezi

Astfel, cat priveste beneficiile resimtite la nivelul comunitatii, pe termen mediu, parcul „Tudor Arghezi” va creste calitatea vietii in zona, oferind un spatiu public de calitate care faciliteaza activitatile sociale si de relaxare si incurajeaza circulatia pietonala. Mai mult decat atat, pe termen lung, zona va funcționa ca un pol de revitalizare urbana, cu o imagine arhitecturala noua, care va oferi atractivitate pentru utilizatori, dar si pentru investitori, fapt ce va conduce la cresterea valorii economice a zonei si la reactivarea ei in cadrul comunitatii locale.

Parcul Tudor Argezi  va completa investițiile  in infrastrucutura menite să transforme zona de sud in noul pol de interes al Bucurestiului.

Citeste mai multe despre dezvoltarea noilor proiecte publice ale administratiei publice locare sector 4 aici: https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Infrastructura bine pusa la punct si proiecte mari in desfasurare

Din punctul de vedere al infrastructurii, pasajul subteran auto de la Piata Sudului si noul pod de pe Calea Vacaresti precum si noua pasarela Europa Unita de la intersectia Bdului Metalurgiei cu Turnu Magurele asigura accesul rapid catre centrul Capitalei si bulevardele principale. De asemenea, trei bulevarde principale: Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica au fost largite cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, lucru care a imbunatatit considerabil problema traficului auto.

Alte doua pasaje rutiere gigant sunt anuntate chiar in zona Metalurgiei, Turnul Magurele si Aparatorii Patriei, care ar urma sa lege inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

In imediata apropriere a proiectului exista alte numeroase zone comerciale de shopping, dintre care amintim zona comerciala: Metro, Jumbo, Auchan si zona comerciala: Carrefour Grand Arena Mall, Hornbach, Selgros si bineinteles Mall Sun Plaza.

Apartamente disponibile

Bloc D.2

Apartamente de 2 si 3 Camere

Nr.camereTipEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
2 CamereTip 1P-650.8 MP + 7.10 MP BALCON = 57.90 MP78.000 EURO14apartamente Cartierul Solar Faza 6 – Parc Tudor Arghezi
2 CamereTip 2P-650.8 MP + 7.10 MP BALCON = 57.90 MP78.000 EURO7apartamente Cartierul Solar Faza 6 – Parc Tudor Arghezi
2 CamereTip 3P-650.8 MP + 7.10 MP BALCON = 57.90 MP78.000 EURO14apartamente Cartierul Solar Faza 6 – Parc Tudor Arghezi
2 CamereTip 4P-650.8 MP + 7.10 MP BALCON = 57.90 MP78.000 EURO7apartamente Cartierul Solar Faza 6 – Parc Tudor Arghezi
2 CamereTip 5P-651.2 MP + 5.8 MP BALCON = 57MP77.000 EURO7apartamente Cartierul Solar Faza 6 – Parc Tudor Arghezi
2 CamereTip 6P-651.2 MP + 5.8 MP BALCON = 57MP77.000 EURO7apartamente Cartierul Solar Faza 6 – Parc Tudor Arghezi
3 CamereTip 7P-670.55 MP + 5.5 MP BALCON = 76.05 MP103.000 EURO7apartamente Cartierul Solar Faza 6 – Parc Tudor Arghezi
3 CamereTip 8P-670.55 MP + 7.90 MP BALCON =78.45 MP106.000 EURO 7apartamente Cartierul Solar Faza 6 – Parc Tudor Arghezi

Pozitionare excelenta

Mijloace de transport în comun

Metrou Dimitrie Leonida, Metrou Berceni, STB: 321, 313, 125, 141, 220, 232, 241, N105

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Tudor Arghezi, Premium Wellness Institute, Metro, Auchan, Jumbo, Lidl, Kaufland, Mall Grand Arena, Selgros, Profi

Puncte de interes

Magazin 1 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 5 km
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 1 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Modul de achizitie al apartamentelor din cadrul proiectului rezidential Cartierul Solar este variat, flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului, din dorinta de a oferi oricui posibilitatea sa achizitioneze o locuinta in cadrul ansamblului, fie cu ajutorul creditelor bancare, fie cu resurse proprii.

Colaboratorii nostri din cadrul diviziei financiare Credit24h.ro va stau la dispozitie pentru a gasi metoda optima de finantare pentru dumneavoastra la numarul de telefon 0731.111.600.

Credit24h.ro ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Date de contact

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dumneavoastra de catre SudRezidential.ro.

Sediile noastre sunt situate: pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A (capat STB 634), pe Drumul Binelui, nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe Bulevardul Metalurgiei nr. 61 (acces STB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de catre consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de catre dumneavoastra, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat, pe toata durata vizionarilor, cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre noua faza a Cartierul Solar aici:

0742.225.050 Georgiana Dumitrana – Manager Proiect Cartierul Solar
0729.572.570 Call Center Vanzari SudRezidential.ro

E TIMPUL SA AI CASA TA !

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Manager Proiect

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Ramai conectat la fluxul nostru de informatii, pentru a afla totul despre noile proiecte rezidentiale pe care urmeaza sa le lansam.

  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  *Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
  Contact. Termeni si conditii. Protectia datelor personale. Cookie Policy. ANPC
  © SudRezidential.ro 2011-2022
  Cere Oferta
  Suna
  Locatie