Cartierul Solar Faza 6 – Parc Tudor Arghezi

Cartierul Solar Faza 6 – Parc Tudor Arghezi

Noua faza a ansamblului rezidential va fi formata din 2 imobile de locuinte colective mixte, compuse din untitati locative cu 2 si 3 camere, complet decomandate, cu suprafete cuprinse intre 50.80 mp si 70.55 mp, insotite de balcoane si logii ale caror suprafete variaza intre 5.50 mp si 7.90 mp.

SUPRAFATA TEREN6.500 mp
REGIM INALTIMES+P+6E+7Er+8Er si D+P+7E
PRETURI DE LA73.500 euro
+ TVA
DATA PREDAREIulie 2024
NUMAR DE BLOCURI2
NUMAR DE APARTAMENTE150
NUMAR DE PARCARI150
TIP APARTAMENTEApartamente 2 - 3 camere
Vezi anunturi din acest ansamblu Contacteaza-ne

Apartamente Cartierul Solar Faza 6

Anul 2023 aduce vesti bune pentru cei care cauta o locuinta noua si moderna, precum si pentru cei care nu au reusit sa achizitioneze un imobil in etapele anterioare de dezvoltare ale Cartierului Solar.

Elite Family Properties face parte dintr-o echipa cu o experienta de peste 30 de ani, in domeniul imobiliar, fiind sustinuta de unul dintre cei mai mari constructori din Bucuresti, Pedro Company, care a dezvoltat numeroase proiecte de succes in Bucuresti, precum 19th Residence20th Residence21ResidenceZen Living Apartments.

Ghidati de aceleasi valori, precum pasiunea, dedicarea, exigenta, asa cum exista in afacerile de familie, ne propunem sa crestem valoarea vietii prin apartamentele pe care le construim.

p1

Calitatea este preocuparea noastra principala, de aceea vom construi spatii de locuit ce au ca fundament calitatea, facute sa dureze, sa bucure, sa primeasca oameni.

Indiferent de drumul pe care mergem, ne intoarcem mereu acasa.

In viziunea Elite, tot ceea ce pleaca de la calitate, va genera la randul sau calitate. Curand vei lua una dintre cele mai importante decizii din viata ta, de aceea iti vom pune la dispozitie intreaga noastra experienta ca sa intelegi de ce o locuinta de calitate este una dintre cele mai valoroase investitii pe care o poti face. Calitatea este un concept care va creste si va avea sens doar daca cat mai multi oameni se vor bucura si vor aprecia munca celor dintai.

Cel mai mare si cel mai ambitios proiect rezidential din zona de sud a capitalei trece acum la o noua etapa de dezvoltare si maturitate prin inceperea lucrarilor la cea de-a sasea faza a acestuia. De la momentul initierii sale in 2015, au fost finalizate si livrate deja un numar de 963 de apartamente catre cumparatori.

Cartierul Solar Faza 6 se va desfasura pe o suprafata generoasa de 6.447 mp de teren si este estimat un numar de 150 de unitati locative noi, cu toate facilitatile existente: spatii de relaxare, locuri de joaca, piscina exterioara, farmacii, marketuri, restaurant, paza 24/24 si acces securizat.

Regimul de inaltime autorizat al imobilelor D1 si D2, care alcatuiesc proiectul Cartierul Solar, faza a 6-a, este urmatorul: blocul D1 are regimul de S+P+6E+7Er+8Er, in timp ce blocul D2 are regimul de D+P+7E, cu terase necirculabile la ultimul etaj. Subsolul si demisolul sunt destinate parcajelor auto, care vor fi deservite de lift.

Unul dintre cele mai importante aspecte ce definesc acest mega proiect rezidential il reprezinta localizarea in zona Bulevardului Metalurgiei. Parcul Tudor Arghezi, initiat de catre Primaria Sectorului 4 a Capitalei, se va afla chiar langa noile proiecte rezidentiale, fiind unul dintre cele mai mari parcuri noi din Capitala, urmand a fi edificat pe o suprafata de aproximativ 4 hectare.

Pe langa acestea, proiectul prevede crearea mai multor tipuri majore de zone tematice. Unele dintre acestea sunt destinate circulatiei pietonale, incluzand pavilioane si chioscuri, altele vor fi destinate sportului si jocurilor in aer liber, iar in partea de sud a parcului, va fi amenajată o parcare supraetajată.

Din punct de vedere al infrastructurii, pasajul subteran auto de la Piata Sudului si noul pod de pe Calea Vacaresti, asigura accesul rapid catre centrul Capitalei si bulevardele principale.

De asemenea, trei bulevarde principale din zona, respectiv Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica, au fost extinse cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, lucru care a imbunatatit considerabil problema traficului auto. In plus, sunt anuntate constructia a doua pasaje rutiere de dimensiuni impresionante in zona Metalurgiei, Turnu Magurele si Aparatorii Patriei. Aceste pasaje vor conecta inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan, facilitand astfel accesul rapid catre zonele centrale, precum Piata Unirii si Piata Victoriei, intr-un timp estimat de aproximativ 15 minute, in functie de conditiile de trafic.

Achizitioneaza si tu o locuinta in Cartierul Solar, Faza 6 si bucura-te de avantajele oferite:

In imediata apropiere a proiectului exista numeroase zone comerciale si de shopping, printre care mentionam: zona comerciala Metro, Jumbo si Auchan, precum si zona comerciala Carrefour Grand Arena, Hornbach si Selgros. Lansarea noii etape de dezvoltare, respectiv Faza a 6-a, reprezinta o dovada concreta a maturitatii proiectului si o confirmare a succesului inregistrat in primele faze de dezvoltare.

Screenshot 2023 03 07 at 09.46.55

Imobilele vor respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi si vor fi construite pe cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara, iar pentru peretii exteriori, dar si pentru cei interiori, ramanem fideli caramizilor tip Porotherm si izolatiei de buna calitate.

Locuintele care fac parte din proiectul Cartierul Solar Faza 6 se predau contorizate individual, finisate complet si dotate cu cele mai noi si moderne echipamente de la cele mai bune firme de profil.

Specificatii tehnice si caracteristici:

 • Partea de finisare interioara si de echipare a imobilelor din proiect este asigurata de catre cele mai mari firme de profil din Romania;
 • Compania Avalon va asigura materialele necesare finisarii interioare a apartamentelor pe partea de ceramica;
 • Romstal Instalatii se va ocupa de partea instalatiilor interne si de obiectele sanitare din imobile;
 • Marca Pinum pentru usile de interior si intrarea in apartament;
 • Kone va furniza lifturile de ultima generatie;
 • Tamplarie PVC Gealan;
 • Immergas va furniza centralele termice in condensare pentru apartamente;
 • Pregatire pentru aer conditionat.

Materiale si finisaje

 • Pereti exteriori din beton si caramida tip Porotherm 30 cm;
 • Pereti interiori despartitori intre apartamente din beton si caramida Porotherm 11.5 cm;
 • Tencuiala mecanizata pe baza de ipsos si vopsea lavabila alba;
 • Balustrada terasa si balcon: inchideri din panouri de sticla securizata si elemente din aluminium;
 • Usa intrare – antiefractie PINUM;
 • Usi interioare – usi albe PINUM;
 • Parchet Pinum, ceramica in hol, bai si bucatarii.
BUCATARIE 3 FINISAJ 1

Structura de rezistenta

 • Stalpi si cadre de beton armat
 • Fundatie cu radier general de 80 cm
 • Beton clasa C30/37
 • Fier BST 500 C

Termoizolatie

 • Fatada cu termosistem de 100 mm grosime
 • Acoperis cu termohidrolatie
 • Tamplarie exterioara PVC cu sticla tripan

Eficienta energetica

 • Apartamentele sunt certificate energetic in clasa A. Tamplaria exterioara din geam tripan, asigura mentinerea temperaturii interioare mai mult timp, evitandu-se astfel un timp mai mare de functionare a incalzirii.

Instalatii

 • Instalatii sanitare: obiecte sanitare si baterii Romstal / contorizarea individuala a consumului de apa
 • Instalatie termica – Centrala termica in condensatie 24 kW
 • Instalatie electrica – conductor cupru; contorizarea individuala a consumului de energie electrica

Spatii Comune

 • Spatiile comune dispun de pardoseala ceramica (60 cm x 120 cm), iar treptele sunt placate cu piatra naturala
 • Iluminare LED
 • 2 ascensoare / bloc, fiecare cu o capacitate de 8 persoane

Siguranta

 • Sistem de supraveghere video si paza BGS
 • Adapost ALA
 • Usa intrare metalica antiefractie PINUM
 • Sisteme de detectie incendiu in spatiile comune si in parcarea subterana

Parcul Tudor Arghezi, cel mai mare si primul parc realizat in Bucuresti dupa 1989, a fost inaugurat

Miercuri, 20 septembrie 2023, cu ocazia implinirii a 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un cadou deosebit. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei dornici sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze intr-o oaza de verdeata si liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa-l viziteze in premiera.

Situat pe Bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, unde foarte multe familii tinere au ales in ultimii ani sa-si intemeieze un camin, Parcul Tudor Arghezi se intinde, in momentul de fata, pe o suprafata de 4 hectare. Initial proiectat pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, avand in vedere cresterea suprafetei verzi a acestei zone. La final, se preconizeaza ca parcul va acoperi cel putin 8 hectare, conform declaratiilor autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

In plus, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, precum o plaja ecologica si o zona speciala pentru cei care au animale de companie.

De asemenea, este disponibila o parcare supraetajata cu 150 de locuri pentru cei care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

Cu toate acestea, atractia principala a parcului este fantana arteziana muzicala „Fantana Florilor”, care ofera vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

380106931 877278663761799 9063471669831922040 n copy

In ceea ce priveste spatiul verde, s-au plantat peste 160 de ciresi japonezi in parc. Alaturi de cei aproximativ 500 de copaci deja plantati in acest loc si de cele 2500 de plante de iedera, acestea vor transforma parcul intr-o adevarata oaza de verdeata, devenind practic o padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatea locala are deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor celor care locuiesc in aceasta parte a orasului.

Infrastructura bine pusa la punct si proiecte mari in desfasurare

Din perspectiva infrastructurii, pasajul subteran auto de la Piata Sudului, noul pod de pe Calea Vacaresti si noua pasarela „Europa Unita” de la intersectia Bulevardului Metalurgiei cu Turnu Magurele asigura un acces rapid catre centrul Capitalei si principalele bulevarde. De asemenea, trei bulevarde principale, respectiv Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica, au fost extinse cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, contribuind semnificativ la imbunatatirea circulatiei auto.

Alte doua pasaje rutiere gigant sunt anuntate chiar in zona Metalurgiei, Turnul Magurele si Aparatorii Patriei, care ar urma sa lege inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

In imediata apropriere a proiectului exista alte numeroase zone comerciale de shopping, printre care amintim zona comerciala Metro, Jumbo, Auchan si zona comerciala Carrefour Grand Arena Mall, Hornbach, Selgros, si bineinteles, Mall Sun Plaza.

Avalon Romania Building Industry

 • Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gama de finisaje premium-luxury.
 • Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara, accesibile rapid si fara deplasari inutile la furnizorii traditionali de materiale, asa cum se intampla pana acum.
 • Noi credem ca timpul a devenit o resursa tot mai pretioasa, motiv pentru care acum poti selecta toate materialele necesare amenajarii imobilelor noi construite sau pentru proiectele tale de renovare dintr-un singur loc.
 • Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania pot fi gasite pe site-ul oficial al companiei: avalonromania.ro
2023.03.27 bannere site avalon copy
credit24h 1
Credit24h.ro

Credit24h.ro (www.credit24h.ro) – este divizia financiara din Grupul SudRezidential. La acest moment, exista parteneriate incheiate cu majoritatea bancilor importante din Romania si sunt oferite solutii de creditare in cel mai scurt timp posibil clientilor interesati de achizitia unui apartament nou.

Apartamente disponibile

Bloc D.2

Apartamente de 2 si 3 Camere

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 12 CamereP-650,80 mp + 7,10 mp balcon = 57,90 mp74.300 Euro + TVA14apartamente Cartierul Solar Faza 6 – Parc Tudor Arghezi
Tip 22 CamereP-650,80 mp + 7,10 mp balcon = 57,90 mp74.300 Euro + TVA7apartamente Cartierul Solar Faza 6 – Parc Tudor Arghezi
Tip 32 CamereP-650,80 mp + 7,10 mp balcon = 57,90 mp74.300 Euro + TVA14apartamente Cartierul Solar Faza 6 – Parc Tudor Arghezi
Tip 42 CamereP-650,80 mp + 7,10 mp balcon = 57,90 mp74.300 Euro + TVA7apartamente Cartierul Solar Faza 6 – Parc Tudor Arghezi
Tip 52 CamereP-651,20 mp + 5,80 mp balcon = 57,00 mp73.500 Euro + TVA7apartamente Cartierul Solar Faza 6 – Parc Tudor Arghezi
Tip 62 CamereP-651,20 mp + 5,80 mp balcon = 57,00 mp73.500 Euro + TVA7apartamente Cartierul Solar Faza 6 – Parc Tudor Arghezi
Tip 73 CamereP-670,55 mp + 5,50 mp balcon = 76,05 mp98.100 Euro + TVA7apartamente Cartierul Solar Faza 6 – Parc Tudor Arghezi
Tip 83 CamereP-670,55 mp + 7,90 mp balcon = 78,45 mp101.000 Euro + TVA7apartamente Cartierul Solar Faza 6 – Parc Tudor Arghezi

Bloc D.1

Apartamente de 2, 3 si 4 Camere

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 12 CamereP-650.7 mp + 7.10 mp balcon = 57.80 mp74.300 Euro + TVA42apartamente Cartierul Solar Faza 6 – Parc Tudor Arghezi
Tip 23 CamereP-670.55 mp +5.5 mp balcon = 76.05 mp98.100 Euro + TVA7apartamente Cartierul Solar Faza 6 – Parc Tudor Arghezi
Tip 32 CamereP-651.1 mp + 5.8 mp balcon= 56.9 mp73.500 Euro + TVA14apartamente Cartierul Solar Faza 6 – Parc Tudor Arghezi
Tip 43 CamereP-670.55 mp + 7.9 mp balcon = 78.5 mp101.000 Euro + TVA7apartamente Cartierul Solar Faza 6 – Parc Tudor Arghezi
Tip 52 Camere767.75 mp + 63.6 mp balcon = 131.35 mp119.000 Euro + TVA1apartamente Cartierul Solar Faza 6 – Parc Tudor Arghezi
Tip 63 Camere766.15 mp + 79.40 mp balcon = 145.55 mp125.000 Euro + TVA1apartamente Cartierul Solar Faza 6 – Parc Tudor Arghezi
Tip 72 Camere762.55 mp + 20.70 mp balcon = 83.25 mp100.000 Euro + TVA2apartamente Cartierul Solar Faza 6 – Parc Tudor Arghezi
Tip 84 Camere7102.90 mp + 133 mp balcon = 235.90 mp199.000 Euro + TVA1apartamente Cartierul Solar Faza 6 – Parc Tudor Arghezi
Tip 92 Camere867.43 mp + 2.25 mp balcon + 3.75 mp balcon=73.73 mp94.800 Euro + TVA 1apartamente Cartierul Solar Faza 6 – Parc Tudor Arghezi
Tip 103 Camere866.15 mp +3.75 mp balcon+ 7 mp balcon = 76.90 mp98.100 Euro + TVA1apartamente Cartierul Solar Faza 6 – Parc Tudor Arghezi
Tip 112 Camere862.55 mp + 6.3 mp balcon = 68.85 mp88.600 Euro + TVA2apartamente Cartierul Solar Faza 6 – Parc Tudor Arghezi
Tip 124 Camere8102.90 mp + 9.35 mp balcon + 1.05 mp balcon + 1.05 mp balcon = 114.35 mp147.000 Euro + TVA1apartamente Cartierul Solar Faza 6 – Parc Tudor Arghezi

Pozitionare excelenta

Mijloace de transport în comun

Metrou Dimitrie Leonida, Metrou Berceni, STB: 321, 313, 125, 141, 220, 232, 241, N105

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Tudor Arghezi, Premium Wellness Institute, Metro, Auchan, Jumbo, Lidl, Kaufland, Mall Grand Arena, Selgros, Profi

Puncte de interes

Magazin 1 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 5 km
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 1 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Modul de achizitie al apartamentelor din cadrul proiectului rezidential Cartierul Solar este variat, flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului, din dorinta de a oferi oricui posibilitatea sa achizitioneze o locuinta in cadrul ansamblului, fie cu ajutorul creditelor bancare, fie cu resurse proprii.

Colaboratorii nostri din cadrul diviziei financiare Credit24h.ro va stau la dispozitie pentru a gasi metoda optima de finantare pentru dumneavoastra la numarul de telefon 0731.111.600.

Credit24h.ro ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor care intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Date de contact

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dumneavoastra de catre SudRezidential.ro.

Sediile noastre sunt situate: pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A (capat STB 634), pe Drumul Jilavei, nr. 72 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe Bulevardul Metalurgiei nr. 61 (acces STB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de catre consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite a tuturor ansamblurilor rezidentiale selectate de dvs., precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi efectuate de catre consilierii nostri, oferindu-va posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre noua faza a Cartierul Solar aici:

0742.225.050 Georgiana Dumitrana – Manager Proiect Cartierul Solar
0729.572.570 Call Center Vanzari SudRezidential.ro

E TIMPUL SA AI CASA TA !

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Manager Proiect

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Ramai conectat la fluxul nostru de informatii pentru a afla totul despre noile proiecte rezidentiale pe care urmeaza sa le lansam.

  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  Cere Oferta
  Suna
  Locatie

  SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.