Family Villas Bragadiru

Family Villas Bragadiru

Ansamblul Family Villas Bragadiru este un proiect rezidential exclusiv cu regim privat de acces, compus din 80 de unitati locative mixte, atat individuale, cat si in sistem duplex, si se intinde pe o suprafata de peste 22.000 mp, la intrarea in Orasul Bragadiru.

SUPRAFATA TEREN40000 mp
REGIM INALTIMEP+1E+Pod
PRETURI DE LA130.300 euro
+ TVA 19%
DATA PREDAREDecembrie 2024
TIP APARTAMENTEVile P+1E+Pod
Vezi anunturi din acest ansamblu Contacteaza-ne

Prezentare

Ansamblul Family Villas Bragadiru este un proiect rezidential exclusivist, cu regim privat de acces, compus din 116 de unitati locative mixte, atat individuale, cat si in sistem duplex, si este desfasurat pe o suprafata de peste 40.000 mp, la intrarea in Orasul Bragadiru.

Proiectul a fost lansat in vara anului 2016, incepand cu prima sa faza, care a inclus constructia a 10 vile. Acestea au avut termen de finalizare in luna noiembrie 2016, iar celelalte imobile vor fi livrate progresiv pana la sfarsitul anului 2024.

Family Villas Bragadiru este situat pe Strada Iederei, in orasul Bragadiru, in apropierea arterei principale – Soseaua Alexandriei, la doar 5 minute de Capitala si beneficiaza de acces rapid catre principalele cai de acces si catre punctele de interes din orasul Bragadiru.

Pozitia este una privilegiata, oferind intimitatea si linistea atat de necesare dupa o zi de munca incarcata, precum si accesul facil catre Capitala, prin Soseaua Alexandriei si Soseaua de Centura.

Totodata, Family Villas Bragadiru este amplasat la doar 15 minute de mers pe jos de cel mai mare parc din zona, Parcul Bragadiru, care se intinde pe o suprafata de peste 8 hectare, de lacurile de agrement din complexul Belvedere, raul Ciorogarla sau alte oaze de verdeata, care iti vor da senzatia de vacanta continua chiar la tine acasa.

Imobilele din cadrul proiectului rezidential sunt construite cu o atentie deosebita la detalii, avand cadre de beton armat, iar inchiderile peretilor sunt realizate din caramida Porotherm. Izolatia peretilor exteriori este executata la exterior cu polistiren expandat de 10 cm (EPS 70) si tencuiala decorativa, iar la interior, acestia sunt izolati cu vata minerala de 5 cm, ignifugata, marca URSA, si rigips, optimizand astfel coeficientul termic la maxim.

Proiectul beneficiaza de toate utilitatile orasului – gaze, curent electric, apa curenta, canalizare – furnizate de principalii distribuitori din Capitala, respectiv Distrigaz/Engie, Enel, Apa si Canal Ilfov. Zona in care este amplasat dispune de o infrastructura completa, cu strazi asfaltate si iluminate public, asigurand un acces facil catre toate punctele de interes, cum ar fi scolile, gradinitele, unitatile spitalicesti, pietele si magazinele.

Fiecare vila are un regim de inaltime P+1E+Pod, oferind la parter un living generos, bucatarie separata si baie, iar la etaj, trei dormitoare spatioase si baie. Accesul la pod (cu inaltimea de 1,9 m) se realizeaza printr-o scara tip chepeng, furnizand astfel un spatiu generos de depozitare si acces catre balcon. Placa de beton peste etajul 1 reprezinta un avantaj major, aducand beneficii precum o termoizolare mai buna, izolare fonica si rezistenta structurala. Suprafata totala utila este de 117.5 mp, iar fiecare vila dispune de o gradina amenajata cu gazon si este imprejmuita de un gard realizat din beton si fier forjat.

Accesul in complex se face pe drum asfaltat, cu latime de 9 m, iar infrastructura in zona este impecabila.

Primele doua etape ale proiectului au inclus 82 de unitati individuale si duplex, fiind complet vandute, iar cea de-a treia etapa prevede 34 de vile individuale sau tip duplex, cu gradini generoase si dotari moderne.

“Comunitatea nou creata in zona este primitoare si de calitate, iar o simpla vizita in etapele finalizate te va convinge sa transformi proiectul Family Villas Bragadiru in „Acasa” pentru tine si familia ta!”

Vilele se vand complet finisate, beneficiaza de centrala proprie Immergas, in condensatie, cu o putere de 24kw, calorifere din otel de inalta calitate si obiecte sanitare din ceramica de la Romstal, tamplarie PVC Salamander cu geam tripan low-e 4 seasons, glafuri interioare si exterioare, instalatii sanitare PPR, instalatii electrice cupru, prize si intrerupatoare modulare, iar contorizarile sunt individuale, toate pentru un consum minim si costuri optimizate.

De asemenea, fiecare vila poate fi personalizata, astfel ai posibilitatea sa iti pui amprenta inca de la inceput asupra casei tale, prin alegerea culorilor si modelelor de finisaje pentru gresie, faianta, parchet si usi de interior.

Vecinatati

Soseaua Alexandriei, Lidl, Mega Image, scola, gradinita, posta, farmacii si clinica medicala, piata, parc, complex agrement Belvedere.

Mijloace de transport in comun

Maxi Taxi STB – 438 la 400 m.

Citeste mai mult

Specificatii tehnice si caracteristici

Vilele din Family Villas Bragadiru se vand “la cheie” – complet finisate, bransate la toate utilitatile orasului, contorizate separat si dispun de:

 • centrala proprie de apartament Immergas, in condensatie, 24 kw;
 • calorifere din otel de la Romstal;
 • apometre;
 • usi de interior – Best Imperial;
 • usa intrare antiefractie – Best Imperial;
 • tamplarie PVC – Salamander;
 • geam tripan low-e 4 seasons;
 • glafuri interioare;
 • glafuri exterioare;
 • gresie, faianta si parchet de import;
 • obiecte sanitare in baie, din ceramica, de la Romstal.

Apartamente disponibile

Vile de vanzare Bragadiru Family Villas Bragadiru - Etapa 3

Tip vila Suprafata utila + gradina Pret Schita
Vila individuala Teren 315 mp (240 mp curte libera) - 117,5 mp suprafata utila 130.300 Euro + TVA Familly Villas Bragadiru - vile de vanzare Bragadiru

Pozitionare excelenta

Mijloace de transport în comun

Autobuz: 438

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Bragadiru, Kauffland, Lidl, Penny, McDonalds, Leroy Merlin

Puncte de interes

Magazin 7 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 1 km
Cafenea/Restaurant 7 minute
Farmacie/Spital 7 minute
Centru 14 km

Pret si modalitati de plata

Modul de achizitie al vilelor din cadrul ansamblului este variat, flexibil si bine structurat de catre departamentul de vanzari al proiectului, din dorinta de a oferi posibilitatea oricui de a achizitiona o locuinta in cadrul ansamblului, fie prin intermediul bancii, fie cu resurse proprii. Sunt acceptate toate formele de credit, iar colaboratorii din cadrul diviziei financiare Credit24h.ro sunt disponibili pentru a va ajuta sa gasiti cea mai potrivita metoda de finantare pentru dumneavoastra.

Credit24h.ro ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor care intentioneaza sa achizitioneze o locuinta. Aceste servicii se adreseaza oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, gestionand relatia cu bancile care acorda imprumuturi si oferind solutii personalizate si extrem de rapide pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Date de contact

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la biroul de vanzari pus la dispozitia dvs. de Sudrezidential.ro, in Bucuresti pe Str.Pucheni nr.157, Sector 5unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul biroului de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite a tuturor ansamblurilor rezidentiale selectate de dumneavoastra, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi efectuate de catre consilierii nostri, oferindu-va posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Family Villas Bragadiru la numarul de telefon:

0731.111.615 – Alexandra Luca – Manager de Proiect – Birou de Vanzari Sector 5

0729.572.570 – Call center – SudRezidential.ro

E TIMPUL SA AI CASA TA !

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Manager Proiect

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Ramai conectat la fluxul nostru de informatii pentru a afla totul despre noile proiecte rezidentiale pe care urmeaza sa le lansam.

  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  Trimite Mesaj
  Suna
  Locatie

  SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.