Viva Residence Metalurgiei – faza 2

Viva Residence Metalurgiei – faza 2

PROIECT VANDUT! “Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect! Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte.”

SUPRAFATA TEREN22.000 mp
REGIM INALTIMEP+6, P+6E+7Er
DATA PREDAREFinalizat
NUMAR DE BLOCURI6
NUMAR DE APARTAMENTE612
NUMAR DE PARCARI735
TIP APARTAMENTEGarsoniere, Garsoniere duble, Apartamente 2-3 camere
Vezi anunturi din acest ansamblu Contacteaza-ne

Prezentare

De la momentul initierii sale in anul 2016, in Metalurgiei Park au fost finalizare si livrate catre cumparatori peste 5000 de apartamente, iar anul 2022 aduce vesti foarte bune pentru cei care sunt in cautarea unei locuinte noi si moderne si care nu au mai putut achizitiona un imobil in prima etapa de dezvoltare.

Cel mai mare si ambitios proiect rezidential din Romania si anume Metalurgiei Park trece la o noua etapa de dezvoltare si maturitate prin inceperea lucrarilor la cea de-a II-a faza a acestui mega proiect imobiliar din Capitala.

Faza a II-a se va desfasura pe o suprafata foarte generoasa de 20 de hectare, si se estimeaza ca vor fi construite aproximativ 5000 de noi unitati locative diverse, ca urmare a achizitionarii terenului de catre mai multi investitori. Lucrarile de constructie sunt programate sa inceapa in prima parte a anului 2022.

Alti noi investitori de anvergura si-au anuntat prezenta si vor investi sume considerabile pentru edificarea atat a imobilelor de locuinte, cat si a unor zone generoase de retail, scoli, gradinite, zone comerciale, parcuri, zone de agrement si wellness, acestea fiind doar o mica parte din avantajele acestei noi faze de dezvoltare a proiectului.

Astfel, la capitolul noutati, KAUFLAND ROMANIA va dezvolta o zona foarte importanta de retail pe o suprafata de 2.5 hectare de teren, invecinata cu LIDL ROMANIA, unde vor exista mai multe zone de shopping pentru a crea o adevarata esplanada comerciala

In cadrul acestei noi faze de dezvoltare, nu vor lipsi zonele verzi si parcurile de proximitate. De asemenea, sunt proiectate o scoala si o gradinita pentru locuitorii din zona, insa poate cel mai important aspect este localizarea acestui mega-proiect rezidential.

Infrastructura locala s-a imbunatatit semnificativ, incluzand un nou pasaj subteran la Piata Sudului si un pod nou pe Calea Vacaresti, facilitand accesul catre centrul orasului si bulevardele principale. De asemenea, trei artere importante, respectiv soseaua Berceni, strada Turnu Magurele si strada Luica, au fost extinse cu o banda suplimentara pe fiecare directie, reducand congestionarea traficului. Planurile includ si doua pasaje rutiere majore in zona Metalurgiei, Turnul Magurele si Aparatorii Patriei, ce vor conecta inelul median dintre soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

In apropierea proiectului se gasesc diverse zone comerciale, printre care enumeram: Metro, Jumbo, Auchan, precum si Carrefour Grand Arena, Hornbach si Selgros.

Metalurgiei Park Residence este in prezent unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare rezidentiale din Romania, valoarea cumulata a investitiilor dezvoltatorilor imobiliari depasind suma de 350 milioane Euro. Noile blocuri care se vor edifica vor avea un regim mai mare de inaltime, cuprins intre P+8 si maxim P+12 etaje, iar parcarile oferite vor fi atat supraterane, cat si subterane, pentru a spori astfel confortul noilor locatari.

Noua etapa de dezvoltare, respectiv Faza a II-a, reprezinta o dovada deplina a maturitatii proiectului si o confirmare a succesului inregistrat in prima faza de dezvoltare.

E timpul sa ai casa ta in Metalurgiei Park Residence, asa ca astazi iti supunem atentiei unul dintre cele mai dorite si bine vandute proiecte rezidentiale din cadrul Metalurgiei Park Residence, si anume Viva Residence, ajuns deja la cea de a doua faza a sa!

Compania care dezvolta si administreaza proiectul imobiliar Viva Residence, amplasat in cadrul Metalurgiei Park, unul dintre cele mai bine concepute proiecte imobiliare din in zona de sud a capitalei, va incepe la finele anului 2018 lucrarile de constructie a celei de-a doua faze.

Faza a II-a a proiectului imobiliar este compusa din 6 blocuri de locuinte mixte, insotite de numeroase facilitati, iar lucrarile de constructie se vor derula pe parcursul anilor 2019 si 2023 pentru ultimele imobile.

Astfel, odata cu inceperea constructiei celor 6 blocuri de locuinte din faza a doua, care completeza proiectul rezidential demarat la inceputul anului 2016, au fost puse in vanzare si apartamentele din blocurile 9-10-11-12-13 si 14.

Suprafata destinata celei de-a doua faze a proiectului rezidential este de 20.000 mp, pe care se vor construi 6 blocuri de locuinte, insotite de parcarile rezidentilor, spatiile verzi si caile de acces in ansamblu.

Terenul beneficiaza de o deschidere directa catre Strada Drumul Binelui, dar si de multiple cai de acces secundare, precum cele din Strada Drumul Jilavei, si chiar de acces rapid catre Bulevardul Metalurgiei prin drumul intern al Metalurgiei Park.

Accesul catre statiile de metrou Aparatorii Patriei sau Dimitrie Leonida este acum mult mai rapid si se poate face in doar cateva minute.

Numarul total de unitati locative care vor rezulta dupa finalizarea fazei a II-a a proiectului este de 612, variind de la garsoniere simple decomandate si duble tip studio, la apartamente cu doua si trei camere generoase, fiecare insotite de balcoane ample, spatii de depozitare, boxe si parcari acoperite de tip garaj sau parcari supraterane.

Conform dezvoltatorilor acestui brand, se vor pastra in linii mari aceleasi compartimentari excelente cu care am fost obisnuiti in faza I a proiectului rezidential, gradul foarte bun de finisare interioara a unitatilor locative, precum si atentia la detalii acordata intregului complex si buna functionalitate de pana acum.

Dezvoltatorii proiectului anunta intentia de a aduce in faza a II-a o serie de imbunatatiri, mai ales pe segmentul partilor comune ale imobilelor, casei scarilor si intrarilor in imobile, care vor avea placari cu granit, videointerfoane si rampe pentru persoanele cu dizabilitati.

Regimul de inaltime al acestor noi imobile se modifica din Parter+5Etaje in Parter+6Etaje, respectiv Parter+7Etaje, cu o distanta mai mare intre blocuri si cu o excelenta functionalitate interioara oferita de modul in care au fost dispuse si amenajate locurile de parcare ale rezidentilor, caile de acces si locurile de joaca in faza doua.

Noile apartamente vin insotite de locuri de parcare delimitate si amenajate separat, oferite spre vanzare la preturile de 5.000 Euro + TVA – loc de parcare suprateran si 8.000 Euro + TVA – loc de parcare acoperit la parterul blocului tip garaj, fiecarui rezident care doreste achizitionarea unui loc de parcare individual.

Faza a II-a dispune de aceleasi facilitati oferite rezidentilor inca din faza I a proiectului, si anume: loc de joaca pentru copii amenajat la standarde europene, spatii de relaxare pentru adulti, spatii verzi amenajate peisagistic cu vegetatie decorativa, un numar mare de arbori ornamentali, alei iluminate nocturn, cai de acces ample, trotuare, drumuri asfaltate si parcari delimitate.

Spatiile comerciale se vor regasi la parterul blocului 14, care are o deschidere directa in strada Drumul Binelui si vor avea ca destinatie activitati diverse menite sa intregeasca gradul de confort din interiorul ansamblului rezidential, cum ar fi magazinele de proximitate, supermarketurile sau micile afaceri de comunitate.

Parcul Tudor Arghezi, cel mai mare si primul parc realizat in Bucuresti dupa 1989, a fost inaugurat

Miercuri, 20 septembrie 2023, cu ocazia implinirii a 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un cadou deosebit. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei dornici sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze intr-o oaza de verdeata si liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa-l viziteze in premiera.

Situat pe Bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, unde foarte multe familii tinere au ales in ultimii ani sa-si intemeieze un camin, Parcul Tudor Arghezi se intinde, in momentul de fata, pe o suprafata de 4 hectare. Initial proiectat pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, avand in vedere cresterea suprafetei verzi a acestei zone. La final, se preconizeaza ca parcul va acoperi cel putin 8 hectare, conform declaratiilor autoritatilor locale.

parcul tudor arghezi

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

In plus, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, precum o plaja ecologica si o zona speciala pentru cei care au animale de companie.

Atractia principala a parcului, insa, o reprezinta fantana arteziana muzicala Fantana Florilor, ce le va oferi vizitatorilor, in fiecare seara, un inedit spectacol de lumina si culoare.

Parcul Tudor Arghezi mai dispune de alte facilitati de relaxare, precum o plaja ecologica, dar si o zona dedicata iubitorilor de animale de companie, fiind creata o zona speciala in acest sens.

O parcare supraetajata de 150 de locuri este disponibila celor care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

In ceea ce priveste spatiul verde, s-au plantat peste 160 de ciresi japonezi in parc. Alaturi de cei aproximativ 500 de copaci deja plantati in acest loc si de cele 2500 de plante de iedera, acestea vor transforma parcul intr-o adevarata oaza de verdeata, devenind practic o padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatea locala are deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor celor care locuiesc in aceasta parte a orasului.

Citeste mai mult

Specificatii tehnice si caracteristici

Materialele si echipamentele folosite in procesul de finisare si amenajare a apartamentelor si a spatiilor comune sunt:

 • Tamplarie PVC Rehau/Salamander – 5 camere cu geam termopan 4 anotimpuri low-e, insotita de glafuri interioare/exterioare ;
 • Usi interior gama Classen de la Bella Casa, diferite nuante si modele;
 • Centrala de apartament Ariston 24 kw;
 • Parchet laminat dublu click import Austria, gresie si faianta import Italia;
 • Obiecte sanitare moderne in bai;
 • Usa intrare Superlock cu multiple sisteme de siguranta;
 • Spatiile comune ale imobilelor vor fi atent finisate si vor dispune de placari cu granit si balustrade vopsite electrostatic (mana curenta);
 • Videointerfon montat individual;
 • Toate imobilele vor dispune de lifturi moderne silentioase de la Schindler.

Din punct de vedere al structurii de rezistenta, imobilele vor fi realizate cu structura mixta, diafragme, placa, grinzi si beton armat. Sistemul a fost conceput pentru a satisface noile exigente ale normativului de cutremure emis in 2013. Fundatia se va realiza prin intermediul unor talpi continue din beton armat de clasa superioara.

Inchiderile de la exterior se vor realiza din blocuri ceramice tip POROTHERM de 30 cm latime, anvelopate cu polistiren expandat de 10 cm.

Compartimentarile interioare vor fi realizate exclusiv din blocuri ceramice de tip POROTHERM cu o grosime de 11,5 cm, tencuite pe ambele parti pentru a obtine in final o grosime totala a compartimentarii de 17 cm. Aceasta metoda va asigura o atenuare adecvata a zgomotului intre camerele aceluiasi apartament.

Imobilele vor beneficia de ascensoare moderne, avand o capacitate adecvata pentru a face fata unui flux ridicat de rezidenti.

Proiectul, a carui constructie a inceput deja, va fi executat in etape, iar termenele impuse societatii de constructii pentru finalizare sunt urmatoarele: pentru Blocul 9 termenul de finalizare este decembrie 2020, iar urmatoarele unitati locative (Blocul 10) vor fi date in folosinta in Mai 2020. Blocul 11 este planificat sa fie finalizat in Septembrie 2021, iar Blocul 12 in Aprilie 2022. Este important de mentionat ca termenele asumate sunt suficient de flexibile si exista posibilitatea, conform dezvoltatorilor, ca intregul proiect imobiliar sa fie finalizat mult mai devreme.

Imobilele vor fi construite conform celor mai exigente norme privind constructiile noi, utilizand cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara. Pentru peretii exteriori si cei interiori, dezvoltatorii vor continua sa foloseasca caramizi tip Porotherm, impreuna cu izolatie de inalta calitate (polistiren de 10 cm, acoperit cu tencuiala decorativa). In ceea ce priveste tamplaria PVC, s-a optat pentru solutia cea mai buna, respectiv profiluri cu 5 camere si geamuri cu 4 anotimpuri si tehnologie low-e, completate de glafurile exterioare de la aceeasi companie.

Fiecare apartament va fi finisat exact asa cum isi doreste noul proprietar, acesta va avea la dispozitie o gama larga de modele si culori din care sa poata alege cele mai bune si mai deosebite finisaje. Baile vor fi echipate cu obiecte sanitare moderne, iar usile interioare se vor putea alege de la firme de renume in domeniu, cum ar fi CLASSEN si BELLA CASA.

In cadrul proiectului Viva Residence, dezvoltatorii au infiintat un departament de design interior dedicat celor interesati de o locuinta in acest complex. Acest departament are rolul de a ghida si sprijini clientii in obtinerea unei finisari interioare excelente si a unei functionalitati optime a spatiilor locative. Fiecare noul proprietar poate personaliza aceste spatii conform preferintelor sale, avand acces la o gama variata de materiale si echipamente, cu ajutorul specialistilor din cadrul acestui departament dedicat.

Locuintele din cadrul proiectului Viva Residence se predau contorizate individual, finisate complet si dotate cu cele mai noi si moderne echipamente, iar materialele folosite in procesul de finisare si de echipare sunt alese de la cele mai bune firme de profil.

ACCES FACIL catre centrul Capitalei

Localizarea proiectului este, de asemenea, excelenta din perspectiva circulatiei si fluxului auto. Deosebit de important este pasajul subteran auto de la Piata Sudului, care asigura legatura directa intre Bulevardul Metalurgiei, prin Bulevardul Obregia, si Soseaua Mihai Bravu prin intermediul noului Pod de la Calea Vacaresti, finalizat in anul 2014.

Trei bulevarde principale: Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica au fost largite cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, lucru care a imbunatatit considerabil problema traficului auto. Alte doua pasaje rutiere gigant sunt anuntate chiar in zona Metalurgiei, Turnul Magurele, Aparatorii Patriei care ar urma sa lege inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

Acest lucru va permite un timp mai mic, de 15 minute, pentru a ajunge cu autoturismul personal in zone centrale precum, Piata Unirii, Victoriei, in functie de conditiile de trafic.

Achizitioneaza si tu o locuinta in Metalurgiei Park Residence si bucura-te de avantajele oferite:

 • Iesire catre soseaua Berceni – Aparatorii Patriei;
 • Statii STB in fata ansamblului;
 • Preturi foarte decente, locuinte accesibile;
 • Iesire catre Soseaua Metalurgiei – Piata Sudului;
 • Statii de Metrou la cateva minute distanta;
 • Proiect aerisit, drumuri foarte largi;
 • Parc public in apropiere;
 • Scoli si gradinite publice in zona;
 • Acces foarte rapid catre Soseaua de Centura.

Avalon Romania Building Industry

 • Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gama de finisaje premium-luxury.
 • Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara, accesibile rapid si fara deplasari inutile la furnizorii traditionali de materiale, asa cum se intampla pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa tot mai pretioasa, motiv pentru care acum poti selecta toate materialele necesare amenajarii imobilelor noi construite sau pentru proiectele tale de renovare dintr-un singur loc.
 • Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania pot fi gasite pe site-ul oficial al companiei: www.avalonromania.ro

 

Apartamente disponibile

Apartamente Bloc 14

Incepere lucrari: bloc 14: Ianuarie 2022
Finalizare constructie: bloc 14: Iunie 2023
Parcare acoperita la pretul de: 8000 Euro + TVA

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 1Garsoniera dubla 1,2,3,4,5,6,738.90 mp + 2.15 mp balcon = 41.05 mp54.900 Euro14apartamente Viva Residence Metalurgiei – faza 2
Tip 22 camere1,2,3,4,5,6,747.80 mp + 6.30 mp balcon = 54.10 mp67.900 Euro26apartamente Viva Residence Metalurgiei – faza 2
Tip 32 camere1,2,3,4,5,655.60 mp + 14.60 mp balcon = 70.20 mp77.900 Euro24apartamente Viva Residence Metalurgiei – faza 2
Tip 4Garsoniera dubla1,2,3,4,5,6,738.90 mp + 3.00 mp balcon = 41.90 mp55.500 Euro26apartamente Viva Residence Metalurgiei – faza 2
Tip 53 camere1,2,3,4,5,6,765.20 mp + 6.30 mp balcon = 71.50 mp91.900 Euro7apartamente Viva Residence Metalurgiei – faza 2
Tip 6Garsoniera1,2,3,4,5,6,732.50 mp + 3.00 mp balcon = 35.50 mp46.500 Euro7apartamente Viva Residence Metalurgiei – faza 2

Pozitionare excelenta

Mijloace de transport în comun

Metrou Aparatorii Patriei Autobuz:125, 141, 102, 220, 232, 241, 312, 313

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Tudor Arghezi, Delta Vacaresti, Tineretului, Mall Grand Arena, Jumbo, Metro, Lidl, Selgros, Mega Image

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 8 km

Pret si modalitati de plata

Credit24h.ro

 • Oferim sprijin si facilitam procesul de obtinere a unui credit pentru achizitionarea unui apartament prin intermediul Diviziei Financiare Credit24h.ro.
 • Divizia noastra financiara, Credit24h.ro, va pune la dispozitie consultanta specializata pentru identificarea solutiilor de finantare in obtinerea creditelor, destinata tuturor celor care intentioneaza sa achizitioneze o locuinta.
 • Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, gestionand relatia cu bancile care acorda imprumuturi si oferind solutii personalizate si extrem de rapide pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.
 • Mai multe detalii despre echipa Credit 24 gasesti aici: credit24h.ro

Date de contact:

 • Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dvs. de SudRezidential.ro, astfel: pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A (capat STB 634), pe strada Drumul Binelui nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe Bulevardul Metalurgiei nr. 61 (acces STB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.
 • In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite a tuturor ansamblurilor rezidentiale selectate de dumneavoastra, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.
 • Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi realizate de catre consilierii nostri, oferindu-va posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Viva Residence la telefon:

0724.205.285 Stelian Grigore – Manager Proiect 

0729.572.570 Call Center SudRezidential.ro.

E TIMPUL SA AI CASA TA !

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Manager Proiect

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Ramai conectat la fluxul nostru de informatii pentru a afla totul despre noile proiecte rezidentiale pe care urmeaza sa le lansam.

  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  Trimite Mesaj
  Suna
  Locatie

  SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.