Viva Residence Metalurgiei – faza 2

Viva Residence Metalurgiei – faza 2

Cel mai mare si ambitios proiect rezidential din Romania si anume Metalurgiei Park trece la o noua etapa de dezvoltare si maturitate prin inceperea lucrarilor la cea de a II – a faza a acestui mega proiect imobiliar din Capitala.

SUPRAFATA TEREN22.000 mp
REGIM INALTIMEP+6, P+6E+7Er
PRETURI DE LA46.500 euro
DATA PREDAREIunie 2023
NUMAR DE BLOCURI6
NUMAR DE APARTAMENTE612
NUMAR DE PARCARI735
TIP APARTAMENTEGarsoniere - Apartamente 2-3 camere

Prezentare

De la momentul initierii sale din anul 2016, in Metalurgiei Park au fost finalizare si livrate catre cumparatori peste 5000 de apartamente, iar anul 2022 aduce vesti foarte bune pentru cei care sunt in cautarea unei locuinte noi si moderne care nu au mai putut achizitiona un imobil in prima etapa de dezvoltare.

Faza a II – a se va desfasura pe o suprafata foarte generoasa de 20 de hectare de teren si este estimat un numar suplimentar de 5000 noi unitati locative din cele mai diverse, deoarece mai multi investitori au achizitionat terenul, iar lucrarile de constructie vor incepe in prima parte a anului 2022.

Alti noi investitori de anvergura si-au anuntat prezenta si vor investi sume considerabile pentru edificarea atat a imobilelor de locuinte, cat si a unor zone generoase de retail, scoli, gradinite, zone comerciale, parcuri, zone de agrement si wellness, acestea fiind doar o mica parte din avantajele acestei noi faze de dezvoltare a proiectului.

Astfel, la capitolul noutati, KAUFLAND ROMANIA va crea o zona foarte importanta de retail pe o suprafata de 2.5 hectare de teren, invecinata cu LIDL ROMANIA, in care vor exista mai multe zone de shopping pentru a crea o adevarata esplanada comerciala

Din cadrul acestei noi faze de dezvoltare nu vor lipsi zonele verzi, parcurile de proximitate, fiind proiectate inclusiv o scoala si o gradinita pentru locuitorii din aceasta zona, dar poate cea mai importanta este localizarea acestui mega proiect rezidential.

Parcul Tudor Arghezi, initiat de catre Primaria Sectorului 4 a Capitalei, se va afla chiar langa noile proiecte rezidentiale, fiind unul dintre cele mai mari noi parcuri din Capitala, urmand a fi edificat pe o suprafata de aproximativ 3 hectare.

Proiectul parcului prevede crearea mai multor zone tematice, unele fiind destinate circulatiei pietonale, incluzand pavilioane si chioscuri, iar altele sportului si jocurilor in aer liber. Tot aici va fi amenajat un skatepark de 1000 mp si un centru multicultural la cele mai inalte standarde unde locuitorii vor putea participa la spectacole, concerte, expozitii si alte evenimente socioculturale.

Din punctul de vedere al infrastructurii, pasajul subteran auto de la Piata Sudului si noul pod de pe Calea Vacaresti, asigura accesul rapid catre centrul Capitalei si bulevardele principale. De asemenea, trei bulevarde principale: Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica au fost largite cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, lucru care a imbunatatit considerabil problema traficului auto. Alte doua pasaje rutiere gigant sunt anuntate chiar in zona Metalurgiei, Turnul Magurele si Aparatorii Patriei, care ar urma sa lege inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

In imediata apropriere a proiectului exista alte numeroase zone comerciale de shopping, dintre care amintim: zona comerciala: Metro, Jumbo, Auchan si zona comerciala: Carrefour Grand Arena, Hornbach, Selgros.

Metalurgiei Park Residence este la acest moment, unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare rezidentiale din Romania, valoarea cumulata a investitiilor dezvoltatorilor imobiliari depasind suma de 350 milioane Euro. Noile blocuri ce se vor edifica vor avea un regim mai mare de inaltime, cuprins intre P+8 si maxim P+12 etaje, iar parcarile oferite vor fi atat supraterane cat si subterane, pentru a spori astfel confortul noilor locatari.

Noua etapa de dezvoltare, respectiv Faza a II-a, reprezinta o dovada deplina a maturitatii proiectului si o confirmare a succesului inregistrat in prima faza de dezvoltare.

E timpul sa ai casa ta in Metalurgiei Park Residence, asa ca astazi iti supunem atentiei unul dintre cele mai dorite si bine vandute proiecte rezidentiale din cadrul Metalurgiei Park Residence si anume Viva Residence ajuns deja la cea de a doua faza a sa!

Compania care dezvolta si administreaza proiectul imobiliar Viva Residence din cadrul Metalurgiei Park, unul dintre cele mai bine concepute proiecte imobiliare amplasate in zona de sud a capitalei, va incepe la finele anului 2018 lucrarile de constructie a celei de-a doua faze.

Faza a II- a a proiectului imobiliar este compusa din 6 blocuri de locuinte mixte, insotite de numeroase facilitate, iar lucrarile de constructie se vor derula pe parcursul anilor 2019 si 2023 pentru ultimele imobile.

Astfel, odata cu inceperea constructiei celor 6 blocuri de locuinte din faza a doua, care completeza proiectul rezidential demarat la inceputul anului 2016, au fost puse in vanzare si apartamentele din blocurile 9-10-11-12-13 si 14.

Terenul pe care se va desfasura faza 2 a aproiectului rezidential are o suprafata de 20.000 mp pe care se vor edifica cele 6 blocuri de locuinte insotite de parcarile rezidentilor, spatiile verzi si caile de acces in ansamblu.

Terenul dispune de deschidere directa in Strada Drumul Binelui, dar si de multimple cai de acces secundare cum sunt cele din strada Drumul Jilavei si chiar de acces rapid in Bulevardul Metalurgiei prin drumul intern al Metalurgiei Park.

Accesul catre statiile de metrou Aparatorii Patriei sau Dimitrie Leonida este acum mult mai rapid si se poate face in doar cateva minute.

Numarul de unitati locative ce vor rezulta dupa finalizarea fazei a II-a a proiectului este de 612 unitati diverse, care se impart in: garsoniere simple decomnadate, garsoniere duble tip studio, apartamente cu doua si trei camere generoase, insotite de balcoane ample, spatii de depozitare, boxe, parcari acoperite tip garaj si parcari supraterane.

Conform dezvoltatorilor acestui brand se vor pastra in linii mari aceleasi compartimentari excelente cu care am fost obisnuiti in faza I a proiectului rezidential, gradul foarte bun de finisare interioara a unitatilor locative, precum si atentia la detalii acordata intregului complex si buna functionalitate de pana acum.

Dezvoltatorii proiectului anunta totusi intentia de a aduce in faza a II-a o serie de inbunatatiri, mai ales pe segmentul partilor comune ale imobilelor, casei scarilor si intrarilor in imobile, care vor avea placari cu granit, videointerfoane si rampe pentru persoanele cu dizabilitati.

Regimul de inaltime al acestor noi imobile se modifica din Parter + 5 Etaje, in Parter + 6 Etaje, respectiv Parter +7 Etaje cu o distanta mai mare intre blocuri si cu o excelenta functionalitate interioara oferita de modul in care au fost dispuse si amenajate locurile de parcare ale rezidentilor, caile de acces si locurile de joaca in faza doua.

Noile apartamete vin insotite de locuri de parcare delimitate si amenajate separat, oferite spre vanzare la preturile de 5.000 Euro + TVA – loc de parcare suprateran si 8.000 Euro + TVA – loc de parcare acoperit la parterul blocului tip garaj, fiecarui rezident care doreste achizitionarea unui loc de parcare individual.

Faza a II-a dispune de aceleasi facilitati oferite rezidentilor inca din faza I a proiectului rezidential si anume: loc de joaca pentru copii amenajat la standarde europene, spatii de relaxare pentru adulti, spatii verzi amenajate peisagistic cu vegetatie decorativa, un numar mare de arbori ornamentali, alei iluminate nocturn, cai de acces ample, trotuare, drumuri asfaltate si parcari delimitate.

Spatiile comerciale se vor regasii la parterul blocului 14 care are o deschidere directa in strada Drumul Binelui si vor avea ca si destinatie activitati diverse menite sa intregeasca gradul de confort din interiorul ansamblului rezidential cum sunt magazinele de proximitate, supermarketurile sau micile afaceri de comunitate.

 

Citeste mai mult

Specificatii tehnice si caracteristici

Materialele si echipamentele folosite in procesul de finisare si amenajare a apartamentelor si a spatiilor comune sunt:

 • Tamplarie PVC Rehau / Salamander – 5 camere cu geam termopan 4 anotimpuri low e, insotita de glafuri interioare /exterioare;
 • Usi interior gama Classen de la Bella Casa diferite nuante si modele;
 • Centrala de apartament Ariston 24 kw;
 • Parchet laminat dublu click import Austria, gresie si faianta import Italia;
 • Obiecte sanitare moderne in bai;
 • Usa intrare Superlock cu multiple sisteme de siguranta;
 • Spatiile comune ale imobilelor vor fi la fel de atent finisate si vor dispune de placari cu granit si balustrade vopsite electrostatic (mana curenta);
 • Videointerfon montat individual;
 • Toate imobilele vor dispune de lifturi moderne silentioase de la Schindler.

Din punctul de vedere al structurii de rezistenta, imobilele vor fi realizate cu structura mixta, diafragme, placa, grinzi si beton armat. Sistemul a fost conceput pentru a satisface noile exigente ale normativului de cutremure emis in 2013. Fundarea se va realiza prin intermediul unor talpi continue din beton armat de clasa superioara.

Inchiderile de la exterior se vor realiza din blocuri ceramice tip POROTHERM de 30 cm latime, anvelopate cu polistiren expandat de 10 cm.

Compartimentarile interioare se vor executa in totalitate din blocuri ceramice tip POROTHERM de 11,5 cm, tencuite pe ambele parti pentru a crea in final o grosime de compartimentare de 17 cm, astfel se va realiza o atenuare a zgomotului, suficienta intre camerele aceluiasi apartament.

Imobilele vor fi deservite de ascensoare modern de persoane, cu capacitate suficienta pentru a servi un flux ridicat de rezidenti.

Proiectul a carui constructie a inceput deja, va fi executat in etape, iar termenele impuse societatii de constructii pentru finalizare sunt: pentru Blocul 9 termenul de finalizare este decembrie 2020, iar urmatoarele unitati locative (blocul 10) urmand a fi date in folosinta in Mai 2020 , Blocul 11 septembrie 2021 si Blocul 12 in Aprilie 2022 cu mentiunea ca termenele asumate sunt acoperitoare si exista posibilitatea, conform dezvoltatorilor de a da in folosinta mult mai devreme intreg proiectul imobiliar.

Imobilele vor respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi si vor fi construite pe cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara, iar pentru peretii exteriori, dar si pentru cei interiori, dezvoltatori raman fideli caramizilor tip Porotherm si izolatiei de buna calitate (polistiren 10 cm peste care se aplica tencuiala decorativa). In ceea ce priveste tamplaria PVC, acestia au apelat la cea mai buna solutie si anume, vor folosi profil 5 camere cu geamuri 4 anotimpuri si low-e, la care se adauga glafurile exterioare de la aceeasi companie.

Fiecare apartament va fi finisat exact asa cum isi doreste noul proprietar, acesta va avea la dispozitie o gama larga de modele si culori din care sa pot alege cele mai bune si mai deosebite finisaje. Baile vor fi echipate cu obiecte sanitare moderne, iar usile interioare se vor putea alege de la firme de renume in domeniu, cum ar fi CLASSEN, BELLA CASA.

In cadrul proiectului isi desfasoara activitatea si un department de design interior pus la dispozitia celor interesati de un imobil in Viva Residence de catre dezvoltatorii acestui concept ce are rolul de a ajuta si indruma clientul final spre o finisare interioara excelenta si o functionalitate foarte buna a spatiilor locative, pe care fiecare nou propietar le poate amenaja dupa propriul gust avand la dispozitie o gama larga de materiale si echipamente din care poate alege cu ajutorul celor din cadrul acestui nou departament.

Locuintele din cadrul proiectului Viva Residence se predau contorizate individual, finisate complet si dotate cu cele mai noi si moderne echipamente, iar materialele folosite in procesul de finisare si de echipare sunt alese de la cele mai bune firme de profil.

ACCES FACIL catre centrul Capitalei

Localizarea proiectului este de asemenea excelenta din punctul de vedere al circulatiei si fluxului auto. De mare importanta este Pasajul subteran auto de la Piata Sudului care face legatura directa intre Bulevardul Metalurgiei, prin Bulevardul Obregia si de aici catre Soseaua Mihai Bravu prin noul Pod de la Calea Vacaresti, finalizat in anul 2014.

Trei bulevarde principale: Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica au fost largite cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, lucru care a imbunatatit considerabil problema traficului auto. Alte doua pasaje rutiere gigant sunt anuntate chiar in zona Metalurgiei, Turnul Magurele, Aparatorii Patriei care ar urma sa lege inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

Acest lucru va permite un timp mai mic de 15 minute pentru a ajunge cu autoturismul personal, in zone centrale precum Piata Unirii, Victoriei, in functie de conditiile de trafic.

Achizitioneaza si tu o locuinta in Metalurgiei Park Residence si bucura-te de avantajele oferite:

 • Iesire catre soseaua Berceni – Aparatorii Patriei;
 • Statii STB in fata ansamblului;
 • Preturi foarte decente, locuinte accesibile;
 • Iesire catre Soseaua Metalurgiei – Piata Sudului;
 • Statii de Metrou la cateva minute distanta;
 • Proiect aerisit, drumuri foarte largi;
 • Parc public in apropiere;
 • Scoli si gradinite publice in zona;
 • Acces foarte rapid catre Soseaua de Centura.

Avalon Romania Building Industry

 • Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon punand la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gama de finisaje premium-luxury.
 • Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara pe care le pot achizitiona rapid si fara drumuri inutile la furnizorii clasici de materiale, ca pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa din ce in ce mai rara si, de aceea, de acum poti alege dintr-un singur loc toate materialele necesare amenajarii imobilelor nou construite, dar si pentru proiectele tale de renovare.
 • Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania aici: www.avalonromania.ro

 

Apartamente disponibile

Apartamente Bloc 14

Incepere lucrari: bloc 14: Ianuarie 2022
Finalizare constructie: bloc 14: Iunie 2023
Parcare acoperita la pretul de: 8000 Euro + TVA
Promotie Discount 5% la plata numerar in sistem anticipat.

Nr.camereTipEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Garsoniera dubla Tip 11,2,3,4,5,6,738.90 mp + 2.15 mp balcon = 41.05 mp54.900 Euro14apartamente Viva Residence Metalurgiei – faza 2
2 camereTip 21,2,3,4,5,6,747.80 mp + 6.30 mp balcon = 54.10 mp67.900 Euro26apartamente Viva Residence Metalurgiei – faza 2
2 camereTip 31,2,3,4,5,655.60 mp + 14.60 mp balcon = 70.20 mp77.900 Euro24apartamente Viva Residence Metalurgiei – faza 2
Garsoniera dublaTip 41,2,3,4,5,6,738.90 mp + 3.00 mp balcon = 41.90 mp55.500 Euro26apartamente Viva Residence Metalurgiei – faza 2
3 camereTip 51,2,3,4,5,6,765.20 mp + 6.30 mp balcon = 71.50 mp91.900 Euro7apartamente Viva Residence Metalurgiei – faza 2
GarsonieraTip 61,2,3,4,5,6,732.50 mp + 3.00 mp balcon = 35.50 mp46.500 Euro7apartamente Viva Residence Metalurgiei – faza 2

Pozitionare excelenta

Mijloace de transport în comun

Metrou Aparatorii Patriei Autobuz:125, 141, 102, 220, 232, 241, 312, 313

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Tudor Arghezi, Delta Vacaresti, Tineretului, Mall Grand Arena, Jumbo, Metro, Lidl, Selgros, Mega Image

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 8 km

Pret si modalitati de plata

Credit24h.ro

 • Iti facilitam si obtinerea unui credit pentru achizitia unui apartament, prin Divizia Financiara Credit24h.ro.
 • Divizia noastra financiara va oferi consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.
 • Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.
 • Mai multe detalii despre echipa Credit 24 aici: credit24h.ro

Date de contact:

 • Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dvs. de SudRezidential.ro, astfel: pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A (capat STB 634), pe strada Drumul Binelui nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe Bulevardul Metalurgiei nr. 61 (acces STB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.
 • In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de Dumneavoastra precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.
 • Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Viva Residence la telefon:

0724.205.285 Stelian Grigore – Manager Proiect 

0729.572.570 Call Center SudRezidential.ro.

E TIMPUL SA AI CASA TA !

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Calculeaza

Manager Proiect

Formular de contact

  Trimite mesaj  Ramai conectat la fluxul nostru de informatii, pentru a afla totul despre noile proiecte rezidentiale pe care urmeaza sa le lansam.

  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  *Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

  * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

  * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

  * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

  *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incapand cu data de 01.01.2022, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de:

  450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice;

  700.000 lei, dar depașește suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achiziționate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice;

  Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2022, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 450.000 lei, dar nu depaseste suma de 700.000 lei, exclusiv TVA, cu cota redusa de 5%.

  Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

  Contact. Termeni si conditii. Protectia datelor personale. Cookie Policy. ANPC
  © SudRezidential.ro 2011-2022
  x