Apartament 3 camere tip duplex, scara interioara, terasa 122 mp

Ilfov, pasarela pietonala Berceni, Str. Biruintei
ID Anunt: 57504

Trimite linkul unui prieten pe

Nr. camere: 3
Etaj: 6
S.U.: 97.5 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 3
Balcon: 3

Caracteristici

Suprafata utila: 97.5 mp
Suprafata utila + balcon: 231.90 mp
Suprafata construita: 278 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+6
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • terasa necirculabila
 • lift
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va prezentam spre vanzare un apartament cu 3 camere tip duplex, care face parte din ansamblul rezidential 5° Residence, proiect amplasat pe Str. Biruintei in Orasului Popesti-Leordeni, la aproximativ 10 minute de mers fata de pasarela pietonala ce deserveste statiei de metrou Berceni.

Apartamentul are suprafata totala de 231.90 mp, impartita astfel: suprafata utila de 97.50 mp, doua balcoane de 6.20 mp fiecare si o terasa ampla de 122 mp.

Proiectarea si compartimentarea interioara a acestui apartament dispus pe doua etaje ale imobilului este una excelenta,locuinta fiind conectata printr-o scara interioara care a dus la crearea de spatii locative ideale, insotite de facilitati complementare, de spatii de depozitare si holuri de acces ample.

La etajul inferior regasim zona de zi si bucataria deschisa cu suprafata de 38 mp, o baie ampla si un spatiu de depozitare generos, iar la etajul superior sunt amenajate doua dormitoare spatioase, un dressing cu suprafata de 8.2 mp, hol generos cu acces in balcon si o terasa deosebita cu suprafata de 122 mp.

Alaturi de numeroasele facilitati de care vor beneficia viitorii cumparatori, mai mentionam si finisarea de exceptie cu materiale de calitate premium de la furnizori de renume: placari ceramice, parchet de calitate superioara, usi de interior, usa antiefractie si obiecte sanitare moderne.

Proiectul 5° Residence este compus din 6 imobile de locuinte colective, cu acces rapid din multiple artere de circulatie: Strada Biruintei, Strada Miraslau, Soseaua Berceni sau Soseaua Oltenitei.

Imaginile prezentate privind mobilierul, amenajarile interioare, dotarile, cat si variantele de finisare sunt propuneri de amenajare si mobilare ce pot fi executate contra cost, acestea au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari.

Puncte de interes

Ansamblul 5° Residence este amplasat pe Strada Biruintei in orasul Popesti-Leordeni, la o distanta de doar cateva minute fata de statia de metrou Berceni.

Zona in care este localizat proiectul imobiliar din care face parte aceasta locuinta propusa dispune de infrastructura completa (strazi si cai de acces amenajate, iluminat stradal nocturn, trotuare ample amenajate).

Distanta pana la statia de metrou Berceni sau pana la mijloacele de transport in comun STB din apropierea imobilului poate fi parcursa in aproximativ 10-12 minute pietonal.

Conectarea cu zona centrala a Capitalei se poate face cu usurinta, in aproximativ 20-25 de minute cu autoturismul personal.

In apropierea ansamblului rezidential se regasesc numeroase supermarketuri (Mega Image Shop & Go, Lidl, Penny Market, Profi Market) si alte puncte de interes major precum: unitati de invatamant (scoli, gradinite, liceu), unitati bancare, unitati medicale si farmacii, restaurante si cafenele, locuri de joaca multiple si parcuri.

Imobilul este amplasat la 10 minute de mers fata de galeriile comerciale ce formeaza La Strada Mall sau fata de parcul Lumea copiilor ( Drumul Fermei).

De asemenea, in proximitate se regaseste Parcul Tudor Arghezi, un parc modern dezvoltat la standarde inalte de calitate pe o suprafata de cca. 4 hectare in Sectorul 4, Bucuresti (Bd. Metalurgiei). 

Magazin 2 minute
Transport public 10 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 25 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul apartamentului este: 160.000 Euro + TVA

Imobilul dispune de parcari exterioare si subterane, contracost.

Acest apartament se poate achizitiona prin credit bancar sau cu plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 28560 €
max 95200 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.