Povestea SudRezidential

E timpul sa ai casa ta!

promotor imobiliar

In anul 2011 implementam pentru prima oara in zona de Sud a Bucurestiului ceea ce avea sa devina Conceptul Sud, sau mai bine zis, povestea SudRezidential.ro!

Povestea noastra este de fapt o chintesenta a valorilor si credintelor pe care le manifestam si impartasim, in fiecare zi si in toate activitatile noastre: profesionalism, amabilitate, corectitudine, sinceritate, dorinta de a excela in tot ceea ce concepem si realizam, si nu in ultimul rand, foarte multa munca, perseverenta si o pasiune nascuta din dorinta obsesiva de a crea cel mai bun loc pe care sa-l numim “Acasa”.

Dar, inainte de toate este o poveste bazata pe spiritul de echipa, povestea catorva oameni care impreuna au reusit sa transforme conceptul de agentie imobiliara, in cel de promotor imobiliar, oferind astfel servicii de calitate atat a cumparatorului, care a trait alaturi de noi emotia achizitiei primei case, cat si a dezvoltatorului, care avea nevoie de un partener de business serios si dedicat.

Este povestea unei echipe de 10 oameni, transformata ulterior intr-o echipa de sute de oameni de nota 10! 

Povestea noastra este in acelasi timp, povestea miilor de romani care si-au implinit un vis, poate cel mai indraznet vis al lor, acela de a avea propria lor casa, un loc pe care sa il numeasca “ACASA”, un spatiu care sa le ofere confort, siguranta si stabilitate, in care sa isi dezvolte si sa isi contureze viitorul si familia.

Comision 0%

Si fiindca fiecare poveste de succes are la baza inovarea, SudRezidential.ro s-a lansat ca fiind cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidentiale si ansamblurilor imobiliare amplasate in zona de Sud a Capitaleioferind cumparatorilor interesati ceea ce parea la momentul aparitiei noastre de nerealizat: COMISION 0% de la cumparatorii de locuinte noi.

Primul nostru showroom a fost deschis in Bucuresti, pe Soseaua Oltenitei nr. 394 A, sectorul 4 si oferea clientilor nostri, pe langa comisionul neverosimil de 0% si o serie intreaga de servicii suplimentare gratuite, totul fiind gandit catre usurinta, siguranta, economisirea timpului si banilor cumparatorilor de locuinte noi.

0 comision 3

Am definit ulterior notiunea de Centru Imobiliar, adica un loc in care sa gasesti toate serviciile legate de o tranzactie imobiliara, mai exact un centru de informare, de rezolvare a tuturor intrebarilor si problemelor pe care un client le-ar putea intampina atunci cand ia decizia de a achizitiona un apartament, o casa sau un teren. 

Am rafinat si dezvoltat acest concept si l-am transformat intr-un loc in care cumparatorii se pot intalni atat cu toti expertii si specialistii nostri, dar si cu dezvoltatorii imobiliari, mai exact un loc de socializare si comunicare pe care l-am denumit Hub Imobiliar.

The Social Hub a fost premiat de catre CPI – Clubul Profesionistilor in imobiliare, drept ,,Cel mai atragator birou de agentie imobiliara din Romania’’, fiind primul hub social din Bucuresti dedicat domeniului imobiliar si activitatii de promovare si vanzare a celor peste 100 de proiecte rezidentiale aflate in portofoliul companiei.

 Evolutia pietei imobiliare, digitalizarea si vanzarea online a produselor imobiliare au condus, in ultimii ani, la un ritm alert de dezvoltare imobiliara, insa nevoia de socializare si de interactiune personala a cumparatorilor cu vanzatorii de produse imobiliare, ramane in continuare un factor foarte important in luarea unei decizii de achizitie a unei locuinte noi.

The Brokers Hub este un alt hub imobiliar dedicat primului parc rezidential din Romania – Metalurgiei Park Residence, cel mai important proiect din portofoliul nostru, care la finalul constructiei acestuia va avea un numar de aproximativ 15.000 locuinte noi.

Imobiliar Expo

Imobiliar Expo este o alta creatie proprie si reprezinta prima expozitie imobiliara de machete si planuri in care se gasesc prezentate cele mai importante proiecte aflate la un moment dat in derulare. Machete, planuri detaliate si toate informatiile necesare pentru a vedea ,,on plan’’ proiectele imobiliare din portofoliul nostru.

imobiliar expo

Dar, povestea SudRezidential nu este doar despre echipa de vanzari si tranzactii imobiliare pentru ca, pe masura ce timpul a trecut, noi arii de dezvoltare au aparut, fiind necesare ca directii naturale de dezvoltare: servicii financiare si bancare pentru clienti si dezvoltatori, materiale de constructii si finisaje, promovarea si dezvoltarea pietei imobiliare prin demersuri legislative si de lobby.

Credit24h.ro (www.credit24h.ro) – este divizia financiara din Grupul SudRezidential. La acest moment, exista parteneriate incheiate cu majoritatea bancilor importante din Romania si sunt oferite solutii de creditare in cel mai scurt timp posibil clientilor cumparatori interesati de achizitia unui apartament nou.

Avalon Romania Building Industry este divizia tehnica de materiale de constructii ce ofera servicii complete de furnizare de solutii si produse din domeniul constructiilor atat pentru dezvoltatorii imobiliari cat si pentru clientii finali care opteaza pentru alegerea unor finisaje personalizate. Avalon Romania este cel mai nou membru al Grupului SudRezidential, fiind infiintat in anul 2019. 

Avalon Romania Building Industry completeaza intr-un mod ideal grupul de companii SudRezidential, deoarece asigura si pune la dispozitia clientilor finali sau a dezvoltatorilor imobiliari, materialele necesare finisarii apartamentelor nou construite la cele mai inalte standarde de calitate si cu un raport pret-calitate de exceptie. Are incheiate la acest moment, parteneriate cu cei mai de renume producatori din domeniul materialelor de constructii.

In anul 2011 SudRezidential a infiintat impreuna cu o serie de dezvoltatori imobiliari Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania – Urbanis, (adiru.ro) prescurtat ADIRU, considerata drept cea mare asociatie de profil din Romania, avand un numar de aproximativ 100 de membrii dezvoltatori imobiliari din Romania.

La inceputul anului 2021 SudRezidential.ro a lansat un nou concept rezidential Quantum Premium Modules Group, mai exact un parteneriat pentru investitii in acest domeniu, realizat de catre managementul companiei SudRezidential.ro, care are drept scop dezvoltarea de proiecte imobiliare mixte, alcatuite din locuinte cu regim de inaltime redus, de tipul: case, vile, case modulare, smart, eficiente energetic, dar si din proiecte complementare: proiecte comerciale, proiecte de dezvoltare a facilitatilor sociale, in sudul Zonei Metropolitane a Capitalei, o zona aflata intr-o continua expansiune rezidentiala.

QUANTUM GROUP

Conceptul SudRezidential in cifre

E timpul sa ai casa ta!

Povestea noastra despre excelenta, perseverenta si inovare merge mai departe alaturi de dumneavoastra, clientii, partenerii si colaboratorii nostri fara de care toate acestea nu ar fi fost posibile!

Va multumim pentru toata sustinerea dumneavoastra in toti acesti ani!

Echipa SudRezidential.ro

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.