Quantum Beauty- structura metalica usoara, proiect optim compartimentat

Comuna Berceni, Quantum Modules Expo 2022

Vezi mai multe anunturi din Expo 2022 Quantum Modules

  • Quantum Beauty
8.500 euro
(Plus 19% TVA)
Comision 0% cumparator
Nr. camere: 2
Tip vila: Parter
S.U.: 41.77 mp
S.C.: 50.59 mp
ID Anunt: 34362

Caracteristici

Suprafata utila: 41.77 mp
Suprafata total utila: 47.25 mp
Suprafata construita: 50.59 mp
Numar camere: 2
Grup sanitar: 2
Tip vila: Parter
Structura: casa modulara, structura metalica usoara
Destinatii: comercial
Clasa energetica: A

Finisaje si dotari

  • terasa acoperita

Schita

Prezentare

Quantum Premium Modules Group va prezinta un nou model de constructie pe structura metalica usoara, numit Quantum Beauty, destinat in special celor interesati si pasionati de domeniul beauty, care isi doresc sa aiba propria afacere intr-un timp foarte scurt.

Pentru ca ne dorim sa venim mereu in intampinarea nevoilor clientilor nostri cu modele noi, adaptate cerintelor acestora, va supunem atentiei acest model foarte versatil si usor de configurat cu o structura metalica usoara, ce se executa rapid si este usor de montat.

Quantum Beauty are o suprafata totala construita de 50,59 mp, o compartimentare eficienta si un design modern, un spatiu ce se poate optimiza la maximum pentru confort si poate suporta cu usurinta orice modificare este necesara.

Noul model este configurat astfel: zona de receptie si asteptare 12,75 mp, coafor 4,74 mp, manichiura 3,23 mp, o camera pentru cosmetica in suprafata de 10,07 mp, 2 grupuri sanitare ce insumeaza 3,74 mp si un spatiu adminisatrativ de 3,76 mp, salonul este prevazut si cu o terasa acoperita de 5,48mp. Acest model reprezinta varinata ideala pentru desfasurarea activitatii dintr-un salon de infrumusetare, fiecare spatiu este optimizat, gandit pentru a genera un nivel de confort si spatiu suficient pentru sarcinile zilnice.

Quantum Premium Modules Group a decis sa deschida cel mai mare showroom de case modulare din Europa, situat pe Bulevardul 1 Mai, Nr. 346H, Comuna Berceni, Judetul Ilfov si anume Expo Quantum Modules. In showroomul nostru sunt expuse diferite modele de case modulare, cu diferite dimensiuni si structuri diverse care merg de la lemn pana la structuri metalice usoare sau tip container.

Pentru a va raspunde la intrebari si a va oferi informatiile necesare despre casele modulare, echipele noastre de vanzari, impreuna cu inginerii si tehnicienii nostri, va stau la dispozitie zilnic in cadrul showroomului pentru a va da toate detaliile necesare in vederea achizitiei, montajului sau a finisajelor interioare.

Specificatii tehnice si caracteristici

Structura metalica usoara este adaptabila oricariu proiect arhitectural, fie ca este vorba de o casa de dimensiuni mici, locuinte de vacanta, spatii comerciale sau hale industriale, chiar si saloane de evenimente. Datorita tehnologiei inovative, proiectele realizate din structura metalica usoara pot fi puse in productie in scurt timp, iar montajul dureaza cateva zile.

Materialul folosit pentru realizarea structurii metalice este otel zincat S350, cu strat de zinc de 275g/mp, sectiunile utilizate pentru realizarea acestora vor fi personalizate in functie de cerintele de proiectare si vor fi corelate cu planurile de arhitectura. Latimea profilului poate fi stabilita intre 63 mm si 200 mm, iar inaltimea poate varia intre 41 mm si 55 mm, profilele fiind de forma C, iar grosime profilului poate varia intre 0.75 mm si 1.6 mm.

Zincarea are numeroase roluri, precum acela de a preveni coroziunea metalului, de a proteja impotriva zgarieturilor. Fierul din componenta otelului reactioneaza foarte usor la contactul cu oxigenul si umiditatea, iar zincul actioneaza ca o bariera de protectie.

Constructiile realizate din structura metalica usoara sunt mai usoare decat constructiile conventionale, iar din acest motiv vor genera fundatii cu dimensiune reduse (costuri reduse), sunt rezistente la factori externi dar si la incendii, flexibile in compartimentare, si foarte important, costuri finale mai mici.

Datorita numarului mare de sectiuni ce pot fi realizate si a vastei palete de alegere a grosimii profilului putem realiza structuri cu deschidere maxima de 25 m si inaltimi de P+5E. Deschiderea maxima precum si numarul maxim de niveluri vor depinde de amplasamentul structurii si de finisajele utilizate.

Quantum Premium Modules Group ofera clientilor un pachet complet ce include urmatoarele: proiectare, productie, preasamblare, transport si montaj al structurilor metalice usoare.

Pret si modalitati de plata

Preturi accesibile pentru proiecte pe structuri metalice usoare incepand de la:

  • 100 Euro/ mp construit + TVA structura usoara pentru hale;
  • 100-110 Euro/ mp construit + TVA structura pentru saloane de evenimente;
  • 125 Euro/ mp construit + TVA pentru casa A frame de 107 mp prezenta in showroom;
  • 135 Euro/ mp construit + TVA pentru proiecte cu o suprafata mai mare de 90 mp;
  • 155 Euro/ mp construit + TVA pentru proiecte cu o suprafata mai mica de 90 mp.

In functie de complexitatea proiectului dumneavoastra, preturile structurilor metalice pot varia intre 125 si 155 Euro/ mp.

Pretul de 8.500 € + TVA este doar pentru structura metalica usoara Quantum Beauty in suprafata de 50,95 mp construiti .

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant.

Afla mai multe detalii despre proiectele Quantum Premium Modules Group:

https://www.quantummodules.ro/

Iti asiguram oricand consultanta financiara si suport gratuit. Afla mai multe detalii despre cum poti accesa creditele verzi:

https://www.credit24h.ro/credite/credite-verzi

Aceste tipuri de constructii se pot achizitiona si prin orice varianta de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Alte anunturi asemanatoare

Vile noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului
* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.
* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;
* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.
*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice
Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
castiga bani alaturi de sudrezidential
x
Cere Oferta
Suna
Locatie