Spatiu comercial stradal,Soseaua Oltenitei, Sector 4, IRA Petrom

Aparatorii Patriei, Petrom Oltenitei
ID Anunt: 14938

Trimite linkul unui prieten pe

190.000 euro
(Plus 19% TVA)
Comision 0% cumparator
Calculator Rate
S.U.: 75 mp
Vitrina: 10 ml
Inaltime: 3 m
An: 2010

Caracteristici

Suprafata utila: 75 mp
Vitrina: 10 ml
Inaltime spatiu: 3 m
Grad ocupare imobil: 100
An constructie: 2010
Regim de inaltime: D+P+2E+M
Structura: beton
Compartimentari: beton, caramida, rigips
Tip spatiu: Bloc de apartamente
Destinatie: comercial, magazin, reprezentanta, birouri
Incalzire: centrala proprie a imobilului, calorifere, caloriferportprosop

Finisaje si dotari

 • geamuri termopan
 • tamplarie PVC
 • sistem fatada conventionala
 • monitorizare video
 • sistem supraveghere
 • sistem de alarma
 • iluminat exterior
 • sensor pentru incendii
 • tavane casetate
 • prize 2.2W/3.8W
 • CCTV
 • prize/cablare voce-date
 • acces secundar
 • usi interior
 • usi antiefractie
 • aer conditionat
 • jaluzele verticale

Prezentare

Va oferim spre vanzare spatiu comercial excelent cu suprafata de 74.5 mp utili.

Amplasarea excelenta a spatiului, stradal pe Soseaua Oltenitei, Sector 4 la intersectia cu strada Cheile Turzii si accesul facil catre numeroase puncte de interes cum ar fi Piata Sudului, Sun Plaza Mall sau Aparatorii Patriei, aduc un plus in ceea ce priveste varietatea de activitati comerciale care se pot desfasura in locatie.

Imobilul din care face parte spatiul comercial este format din locuinte colective, iar spatiul comercial dispune de intrare separata fata de intrarea rezidentilor, intrare amplasata stradal.

Spatiul este situat intr-o zona cu vad comercial si cu trafic intens, atat pietonal cat si auto. Zona beneficiaza de infrastructura completa, bulevarde cu doua benzi pe sens, trotuare, iluminat public, spatii verzi amenajate, mobilier urban, etc.

Puncte de interes

Aflat la cateva minute de mers pe jos fata de capatul liniilor de tramvai 1, 10, 11, 34, spatiul dispune de tot ce poate oferi Capitala mai bun, ajungand in doar cateva minute in toate zonele Bucurestiului datorita pozitionarii excelente si a accesului facil catre toate zonele de interes zilnic. Rezervatia naturala Delta Vacaresti, singura delta urbana din Europa, se afla la doar 1 km, Parcul Tineretului la doar 3 km, Mall Sun Plaza si Piata Sudului, cea mai moderna piata din Capitala, la doar 2.5 km si nu in ultimul rand legatura directa cu litoralul prin Autostrada Soarelui.

Mijloacele de transport in comun la indemana, precum statiile de metrou Aparatorii Patriei si Dimitrie Leonida, tramvaiele 1, 10 si 11, si  autobuzele STB 102 si 439, leaga locatia atat de centrul Capitalei cat si de punctele de interes major.

Pret si modalitati de plata

Pret: 190.000 Euro+TVA 19%.

Se poate achizitiona pe firma cu taxare inversa.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 33915 €
max 113050 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie