Spatiu comercial stradal, Soseaua Oltenitei, Sector 4, IRA Petrom

Aparatorii Patriei, Petrom Oltenitei, Soseaua Oltenitei, Cheile Turzii
ID Anunt: 14938

Trimite linkul unui prieten pe

190.000 euro
(Plus 19% TVA)
Comision 0% cumparator
Calculator Rate
S.U.: 75 mp
Vitrina: 10 ml
Inaltime: 3 m
An: 2010

Caracteristici

Suprafata utila: 75 mp
Vitrina: 10 ml
Inaltime spatiu: 3 m
Grad ocupare imobil: 100
An constructie: 2010
Regim de inaltime: D+P+2E+M
Structura: beton
Compartimentari: beton, caramida, rigips
Tip spatiu: Bloc de apartamente
Destinatie: comercial, magazin, reprezentanta, birouri
Incalzire: centrala proprie a imobilului, calorifere, caloriferportprosop

Finisaje si dotari

 • geamuri termopan
 • tamplarie PVC
 • sistem fatada conventionala
 • monitorizare video
 • sistem supraveghere
 • sistem de alarma
 • iluminat exterior
 • sensor pentru incendii
 • tavane casetate
 • prize 2.2W/3.8W
 • CCTV
 • prize/cablare voce-date
 • acces secundar
 • usi interior
 • usi antiefractie
 • aer conditionat
 • jaluzele verticale

Prezentare

Va oferim spre vanzare un spatiu comercial cu o suprafata de 74.5 mp, dispus la parterul unui imobil nou, amplasat stradal la Soseaua Oltenitei, Sectorul 4, Bucuresti, vizavi de Manastirea Sfintilor Romani, zona Petrom IRA.

Spatiul comercial este complet amenajat si echipat, este foarte bine compatimentat si are intrare separata de cea a rezidentilor din imobil, cu vizibilitate foarte buna din Soseaua Oltenitei, care este astazi o artera intens circulata auto si pietonal.

Acest spatiu comercial dispune de o vitrina ampla de 11 metri liniari si are o inaltime de 3 m.

Spatiul dispune de cele mai bune materiale si echipamente folosite in amenajarea interioara, iar aici putem enumera: tamplarie din aluminiu cu geam securizat, sistem de alarma cu monitorizare, sistem de alarma la incendiu cu senzori de fum-caldura si alarmare exterioara, sistem de supraveghere cu camera video full HD color interior/exterior, centrala termică 24 kw, CCTV, podele placate cu piatra, pereti acoperiti cu vopsea Italia, grupuri sanitare echipate complet.

Toate utilitatile sunt contorizate individual (apa, canal, curent electric 2,2W, gaze). Spatiul este complet finisat, dispune de centrala termica, calorifere, sistem de aer conditionat multi-split, si este disponibil imediat.

Proprietatea propusa spre inchiriere are trei cai de acces intrare/iesire si beneficiaza de  locuri de parcare amenajate in fata imobilului.

Spatiul comercial reprezinta o oportunitate de investitie excelenta si poate fi folosit pentru diverse domenii de activitate.

Puncte de interes

Legatura cu zonele centrale ale Capitalei dar si cu alte puncte de interes  major se face cu usurinta prin intermediul mijloacelor de transport in comun: metrou Dimitrie Leonida sau Aparatorii Patriei, STB (liniile 439, 440, 479, 610, N1, N10, 102, 243, N106), tramvai (liniile 1, 10, 11, 34).

Pe langa existenta in imediata apropiere a centrelor comerciale importante precum: Lidl, Mega Image, Penny Market, Profi Market, Kaufland, Mall Sun Plaza, mentionam centre educationale importante: scoli, gradinite, liceu si colegiu tehnic, after-school, facultate,  parcuri mari (Tineretului, Oraselul Copiilor,  Rezervatia naturala Delta Vacaresti) dar si unitati medicale, farmacii, restaurante, cafenele.

Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Pret si modalitati de plata

Pret: 190.000 Euro +TVA 19%.

*Daca se achizitioneaza de catre o alta societate comerciala pentru investitie sau dezvoltare este posibila taxarea inversa in privinta TVA-ului de 19%.

*Sunt incluse in pret si 3 locuri de parcare

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 33915 €
max 113050 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.