Apartament tip studio, Parc Tudor Arghezi, stradal Bd. Metalurgiei

Bd Metalurgiei, Parc Tudor Arghezi, Grand Arena Mall, Bd. Metalurgiei
ID Anunt: 58118

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Studio
Etaj: 1
S.U.: 49.07 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 49.07 mp
Suprafata utila + balcon: 58.54 mp
Suprafata construita: 68.54 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: P+11E+12Eth
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica de bloc
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • gard
 • lift
 • sensor pentru incendii
 • videointerfon
 • monitorizare video
 • sistem fatada conventionala
 • acces securizat cu bariere
 • panouri solare
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va prezentam spre vanzare un apartament modern tip studio, ce face parte din proiectul Imobiliar Vienna Parkside, un ansamblu rezidential care seteaza noi standarde in domeniul eficientei energetice si ale energiei verzi, proiect ce beneficiaza de o amplasare de exceptie in cadrul Sectorului 4, Bucuresti.

Vienna Parkside Residence face parte din noua etapa de dezvoltare a proiectului imobiliar Metalurgiei Park Residence si dispune de o amplasare stradala la Bd. Metalurgiei, cu acces rapid la Parcul Tudor Arghezi, ansamblul regasindu-se la limita de proprietate a acestuia.

Apartamentul are suprafata utila totala de 58.54 mp in care este inclus balconul de 9.47 mp si beneficiaza de o compartimentare distribuita eficient, avand incaperi ample si luminoase dispuse astfel: camera de zi si bucatarie deschisa 25.71 mp, dormitor 13.56 mp, hol acces 5.10 mp ce  permite amenajarea de spatii de depozitare, baie 4.70 mp.

Ansamblul Viena Parkside a fost gandit in detaliu si proiectat intr-o maniera inovatoare intrucat a primit deja pre-certificarea GREEN HOMES prin intrunirea criteriilor si obiectivelor de performanta energetica si prin responsabilitatea fata de mediu.

Pe langa aceasta certificare oferita de Consiliul Cladirilor Verzi din Romania (RoGBC) se remarca un sistem constructiv imbunatatit, iar aici putem enumera: instalarea de panouri fotovoltaice cu randament crescut, folosirea pe terasa imobilului a unor materiale performante care reflecata caldura, utilizarea unui sistem performant de izolare eficienta a cladirii, incalzire centralizata si contorizare individuala pentru fiecare apartament, sistem de recirculare a aerului pentru fiecare apartament fara pierderi de energie, tamplarie cu coeficienti de izolare cu valori ridicate.

Afla mai multe informatii despre Proiectul Vienna Parkside accesand urmatorul link: https://www.viennaparkside.ro/

Imaginile prezentate privind mobilierul, amenajarile interioare, dotarile, cat si variantele de finisare sunt propuneri de amenajare si mobilare ce pot fi executate contra cost, acestea au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari.

Puncte de interes

Ansamblul din care face parte apartamentul prezentat este amplasat intr-o zona dinamica aflata in plina expansiune urbana din Sectorul 4 al Capitalei, dispus stradal la Bd. Metalurgiei, langa parcul Tudor Arghezi.

Parcul Tudor Arghezi, se intinde momentan pe o suprafata ampla de 4 hectare ce va fi dublata de catre autoritatile locale si cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri.

Alaturi de aceasta zona de agrement din proximitatea imobilului se remarca si Patinoarul Berceni Arena, primul patinoar din Bucuresti dezvoltat la standarde inalte pentru a putea gazdui competitii olimpice. (Aparatorii Patriei – cateva minute de imobil). Iubitorii sportului se mai pot bucura si de cele 14 terenuri de sport amenajate chiar langa parcul Tudor Arghezi.

Distanta pana la mijloacele de transport in comun poate fi parcursa pietonal in aproximativ 2 minute, statia STB (liniile 125, 141, 220, 232, 312, N 105) asigura accesul rapid la statiile de metrou din proximitate si la zonele centrale ale Capitalei.

Ansamblul rezidential Vienna Parkside ofera conditii de locuit prospere, dispune de promenada comerciala interna si numeroase alte facilitati, iar la distante mici fata de imobil se regasesc institutii de invatamant, unitati medicale si farmacii, unitati bancare, cafenele si restaurante, dar si centre comerciale mari precum: Auchan, Metro, Jumbo, Lidl, Kaufland, Carrefour, Selgros sau Carrefour.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 1 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul apartamentului este de: 85.644 Euro + TVA

In cadrul ansamblului rezidential puteti opta pentru achizitia locurilor de parcare subterane sau supraterane.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau cu plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Parc Tudor Arghezi, Lidl Metalurgiei, Drumul Binelui

Vienna Parkside Residence seteaza noi standarde in domeniul eficientei energetice si al energiei verzi.

Garsoniera, Garsoniera Dubla, Apartamente de 2-3 Camere
F1 Decembrie 2025
Preturi de la 60.319 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.