Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Vienna Parkside Residence seteaza noi standarde in domeniul eficientei energetice si al energiei verzi.

SUPRAFATA TEREN19.390 mp
REGIM INALTIMES+P+12
PRETURI DE LA60.319 euro
+ TVA
DATA PREDAREF1 Decembrie 2025
NUMAR DE BLOCURI3
NUMAR DE APARTAMENTE620
NUMAR DE PARCARI722
TIP APARTAMENTEGarsoniera, Garsoniera Dubla, Apartamente de 2-3 Camere
Vezi anunturi din acest ansamblu Contacteaza-ne

Apartamente Vienna Parkside Residence

Proiectul Vienna Parkside Residence a fost creat din dorinta de a imbunatati nivelul calitatii locuirii, fiind situat in cea mai recenta zona de dezvoltare din Bucuresti – Metalurgiei Park.

Acesta imbina armonios cladirile cu designul arhitectural modern, spatiile verzi extinse, facilitatile comerciale si complexe, cu scopul de a oferi rezidentilor un nivel inalt de confort si bunastare. Ansamblul de locuinte a fost conceput cu atentie la detalii si proiectat intr-un mod inovator, astfel incat la finalizare, sa gazduiasca cea mai noua comunitate urbana, durabila si sigura, din zona de sud a Capitalei.

Vienna Parkside Residence va fi construit conform standardelor ridicate de sustenabilitate si eficienta energetica si este primul proiect rezidential din Metalurgiei Park Residence care a obtinut pre-certificarea GREEN HOMES.

nZEB (NEARLY ZERO ENERGY BULDINGS)

Incepand cu anul 2021, conform normelor nZEB, toate constructiile noi trebuie sa respecte standardele inalte de performanta energetica si de sustenabilitate. Proiectul nostru adopta aceste reglementari pentru a va oferi un camin confortabil, eficient energetic si ecologic.

Cum sunt implementate in proiectul nostru aceste cerinte?

 • Eficienta Energetica Optimizata: O componenta esentiala a proiectului nostru este reducerea semnificativa a consumului energetic. Acest lucru se realizeaza prin construirea unei case bine izolate, unde accentul este pus nu doar pe izolarea eficienta a fatadelor, ci si pe eliminarea „puntilor termice”. Acestea sunt zonele unde se pierde caldura si pot aparea condens si mucegai. Prin abordarea meticuloasa a acestor detalii si utilizarea de sisteme avansate MAX FRANK, proiectate special pentru reducerea puntilor termice, asiguram o reducere de 10-20% a pierderilor de caldura, echivalenta cu economii de 3-6 zile/luna la functionarea centralei termice.
 • Calitate si Detalii in Executie: Folosim tamplarie exterioara din PVC tripan de inalta calitate, cu coeficienti de izolare superioara. Atentia la detalii si montajul corect, impreuna cu accesoriile necesare, asigura etanseitatea si contribuie la performanta globala a cladirii. Toate materialele de constructie si echipamentele de instalatii folosite vor fi caracterizate printr-o sustenabilitate si fiabilitate sporite, fiind implementate cu mare atentie. Beneficiile acestora nu se vor limita doar pana la momentul predarii proiectului, ci se vor extinde pe intreg ciclul de viata al cladirii, in concordanta cu principiul „costului global optim”.
 • Energie Regenerabila si Sustenabilitate: Un aspect inovator al proiectului nostru este utilizarea de surse regenerabile pentru a acoperi 30% din consumul total de energie. Instalam pe acoperis un sistem unic in Romania de panouri fotovoltaice, cu un modul special pentru fiecare apartament cu 2 si 3 camere, permitand monitorizarea productiei de energie electrica si reducerea semnificativa a facturilor.
 • Sisteme de iluminat inteligente: Reteaua de iluminat va fi dotata cu becuri de tip LED, ceea ce va duce la un consum redus de energie (reducere de 50% fata de iluminatul cu becuri fluorescente; reducere de 90% fata de iluminatul cu becuri cu incandescenta) o durata mare de utilizare (15-25.000h) si nu sunt periculoase pentru mediu.
 • Beneficii pentru Proprietari: Avand o putere instalata intre 600W si 900W si o productie anuala de 750kWh pana la 1100kWh, in functie de dimensiunea apartamentului, proprietarii vor observa o diminuare notabila a costurilor energetice. De asemenea, exista posibilitatea de a deveni prosumatori, contribuind la cresterea independentei energetice si la protejarea mediului inconjurator.
 • Tehnologie de Recuperare a Caldurii: Instalam recuperatoare de caldura pentru asigurarea necesarului de aer proaspat in apartamente, reducand astfel pierderile de caldura si consumul energetic, ceea ce duce la economisirea a 20-40 % din energia necesara incalzirii, presupunand acelasi volum de aer proaspat obtinut prin deschiderea ferestrelor. Sistemul nostru ofera o solutie eficienta si confortabila, in special in sezonul rece si previne, de asemenea, intersectarea fluxurilor de aer, contribuind la reducerea raspandirii germenilor patogeni si la mentinerea sanatatii ocupantilor cladirii.

Prin adoptarea standardelor nZEB, proiectul nostru imbina tehnologia avansata cu practicile sustenabile pentru a crea un mediu de locuit confortabil, economic si prietenos cu mediul. Aceste initiative nu doar ca satisfac cerintele actuale, dar contribuie si la crearea unui viitor mai verde si mai sustenabil pentru toti.

Instalatii fotovoltaice

Proiectul va include o instalatie fotovoltaica pe acoperis, unica in Romania. Fiecare apartament va fi dotat cu propriile panouri fotovoltaice, care vor alimenta direct tabloul electric al apartamentului, contribuind la diminuarea consumului individual. Astfel, fiecare proprietar devine un prosumator.
*Aceasta facilitate va fi disponibila doar in cazul apartamentelor de 2 si 3 camere

Puterea instalata pentru fiecare apartament cu 2 camere va fi de 600 Wp, asigurand o productie anuala de aproximativ 750 kWh, in timp ce pentru apartamentele cu 3 camere va fi de 900 Wp, permitand o productie anuala de aproximativ 1100 kWh.

In fiecare apartament va fi instalat un sistem de ventilatie cu recuperare de caldura, asigurand furnizarea de aer proaspat in locuinta cu pierderi minime de energie.

Detinem panouri fotovoltaice de ultima generatie, mai eficiente din punct de vedere energetic cu cca. 10-15% fata de panourile traditionale. Tehnologia utilizata pentru realizarea acestor panouri permite absorbtia radiatiilor luminoase, crescand astfel randamentul;

Pentru diminuarea efectului de “insula de caldura urbana” care accentueaza canicula si valurile de caldura, terasele vor fi acoperite cu material care reflecta caldura. Aceasta solutie impreuna cu panourile fotovoltaice, ofera cea mai buna alegere din punct de vedere energetic.

Ansamblul rezidential va include si spatii verzi cu plante usor de intretinut, rezistente, gandite sa creeze o ambianta placuta cu un minim de costuri de intretinere.

Nivel ridicat de confort

Noul proiect rezidential se desfasoara pe o suprafata totala de 20.000 mp de teren, pe care se vor edifica in etape cele 3 blocuri de locuinte colective, ce compun proiectul, alaturi de facilitati complementare multiple, parcari subterane si supraterane ale rezidentilor si vizitatorilor acestora, spatii de relaxare, parcuri si locuri de joaca pentru copii, precum si zone speciale dedicate petrecerii timpului liber.

Proiectul nostru, amplasat pe un teren anterior destinat activitatilor agricole si acum dezafectat, va avea un impact pozitiv asupra intregii comunitati, nu doar prin regenerarea si revitalizarea zonei, ci si prin proximitatea fata de Parcul Tudor Arghezi, primul spatiu verde public dezvoltat dupa Revolutie. Acest parc, reprezentand una dintre cele mai frumoase si moderne zone verzi, a fost inaugurat recent de autoritatea publica locala si constituie o investitie majora in regiune, fiind situat pe latura de sud-est a ansamblului rezidential.

Pentru a asigura un nivel inalt de confort si bunastare, se vor realiza amenajari interioare care vor integra natura in spatiile comune de locuit, prin utilizarea plantelor si vegetatiei diverse, oferind locatarilor senzatia de confort creat de natura si de spatiile verzi.

Vom dispune de spatii special amenajate pentru reciclarea deseurilor, iar in colaborare cu RoGBC (Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi), vom oferi educatie privind un stil de viata durabil pentru ocupanti.

Transportul sustenabil reprezinta o prioritate pentru noi. Daca vor aparea cerinte pentru statii de incarcare a masinilor electrice, vom putea asigura si solutii in acest sens, pentru a incuraja utilizarea solutiilor de mobilitate sustenabila.

Vom crea un mediu interior mai sanatos prin utilizarea de materiale si finisaje cu continut redus de compusi organici volatili toxici, ceea ce va avea un impact pozitiv asupra sanatatii locatarilor.

In această etapa, Vienna Parkside Residence a obtinut pre-certificarea GREEN Homes, prin asumarea si intrunirea criteriilor si obiectivelor de performanta energetica si responsabilitatea fata de mediu.

Ce ne diferentiaza?

 • Proiectul nostru a primit pre-certificarea GREEN HOMES si respecta criteriile nZEB demonstrand astfel angajamentul nostru fata de performanta energetica si responsabilitatea ecologica.

 • Avem privilegiul de a fi in imediata vecinatate a parcului Tudor Arghezi, cea mai extinsa zona verde amenajata in Bucuresti dupa Revolutie.

 • Proiectul nostru se remarca prin implementarea unui sistem unic de panouri fotovoltaice de ultima generatie, asigurand o sursa suplimentara de energie.

 • Combatem eficient efectul de “insula de caldura urbana” prin utilizarea unui material reflectorizant pe terase, solutie care, impreuna cu panourile fotovoltaice, optimizeaza consumul energetic.

 • Fiecare cladire beneficiaza de cea mai avansata izolatie prin aplicarea sistemelor performante MAX FRANK.

 • Locuitorii se pot bucura de relaxare la restaurant, cafenea si alte spatii comerciale situate la parterul cladirilor, evitand astfel aglomeratia din oras.

Structura de rezistenta solida, rezistenta la orice factor de mediu

Regimul de constructie al imobilelor este considerat ideal din perspectiva noastra, deoarece blocurile dispun de o arhitectura deosebita, clara, cu o volumetrie simpla si nuante bine alese. Acestea beneficiaza de un regim de inaltime mixt, de la subsol si parter pana la 9 sau 12 etaje (S+P+9 sau S+P+12), ceea ce contribuie la un nivel excelent de confort, intimitate si siguranta in cadrul intregului ansamblu rezidential.

Proiectul Vienna Parkside Residence va livra un numar de aproximativ 620 unitati locative diverse, incepand de la garsoniere simple si duble tip studio, pana la apartamente cu doua si trei camere spatioase, foarte bine compartimentate si cu o functionalitate excelenta, atent finisate si echipate cu o tehnologie de ultima generatie, insotite de balcoane ample tip terasa.

Suprafetele unitatilor locative disponibile pentru vanzare in cadrul proiectului sunt diverse, variind de la 41 mp pentru o garsoniera decomandata, insotita de balcon, pana la 68 mp pentru un apartament de doua camere, incluzand si suprafata balconului, si pana la 98 mp pentru un apartament cu 3 camere, generos si echilibrat in compartimentare.

Toate cele 3 blocuri din Vienna Parkside Residence vor fi construite cu o structura mixta formata din diafragme, placi si grinzi de beton armat. Desi vor avea un regim de inaltime de S+P+12E, acestea vor fi rezistente la cutremure si alte pericole, respectand cu strictete normativele privind actiunile seismice emise in 2013.

Cladirile dezvoltate de acest brand sunt eficiente si durabile din punct de vedere ecologic, respectand valorile impuse de o viata sanatoasa, in care se protejeaza mediul inconjurator, strategia brandului fiind concentrata catre crearea de spatii locative, care sa faciliteze dezvoltarea unor comunitati puternice si sa ofere tuturor rezidentilor un stil de viata confortabil si sigur. 

Dezvoltat de CVE RESIDENCE ALPHA S.R.L, proiectul Vienna Parkside Residence a fost conceput din dorinta de a ridica standardul de calitate al locuirii in cel mai nou pol de dezvoltare al Bucurestiului.

Confortul și stilul de viata modern pe care le meriti se reflecta in locuintele atent gandite si proiectate in functie de nevoile tale. Configurate in peste 10 tipuri, apartamentele sunt ideale pentru tinerii cu un stil de viata dinamic, cuplurile tinere ce opteaza pentru munca de acasa precum si pentru familiile cu copii care isi doresc o viata linistita in inima orasului.

Vrei sa investesti intr-o proprietate cu potential de crestere valorica, avand in vedere extinderea familiei, nevoia de spatiu suplimentar, renuntarea la utilizarea masinii pentru a evita traficul si stabilirea in apropierea metroului, sau pur si simplu cauti cea mai buna oferta imobiliara pentru un randament foarte bun?

Profita de PRETURILE de lansare si rezerva-ti din timp unul dintre cele peste 600 de apartamente premium oferite spre vanzare in cadrul celui mai modern si verde cartier rezidential din Romania, Vienna Parkside Residence.

Metalurgiei Park Residence – Primul Parc rezidential din Romania

Vienna Parkside Residence face parte dintr-un proiect amplu dezvoltat in ultimii ani, cunoscut sub denumirea de Metalurgiei Park Residence. Acest proiect cuprinde deja 5000 de locuinte finalizate si are in desfasurare dezvoltarea a inca 5000 de unitati locative, planificate sa fie finalizate si puse in folosinta in urmatorii 5 ani.

De-a lungul timpului, Metalurgiei Park Residence si-a consolidat reputatia, oferind locatarilor sai spatii generoase, echipate cu toate facilitatile esentiale pentru un trai confortabil.

Cele 5000 de apartamente si garsoniere sunt construite pe o suprafata de 20 de hectare de teren si respecta toate criteriile de calitate a vietii:

 • sunt construite conform standardelor impuse de UE;
 • au spatii mari si luminoase;
 • fac parte din cladiri certificate Green Homes;
 • sunt in imediata apropiere a scolilor, gradinitelor, zonelor comerciale, parcurilor si zonelor de agrement.

Datorita feedback-ului pozitiv al locatarilor din Metalurgiei Park Residence, dezvoltatorii au demarat faza a II-a a proiectului, alocand inca 20 de hectare pentru realizarea unor ansambluri rezidentiale moderne.

Atat Vienna Parkside Residence, cat si alte proiecte rezidentiale aflate in faza a II-a de dezvoltare, urmeaza sa fie construite in aproximativ 5 ani si vor raspunde tuturor cerintelor moderne:

 • vor oferi locatarilor zone generoase de retail si agrement;
 • vor atrage investitii pentru dezvoltarea de scoli, gradinite si spatii comerciale;
 • vor oferi statii de incarcare electrica pentru autoturisme;
 • vor fi concepute cu cai de acces ample, piste de biciclete si spatii de relaxare.

Multe dintre constructiile din cadrul Metalurgiei Park Residence vizeaza respectarea standardelor nZEB (Near Zero Energy Building), propunand solutii moderne pentru incalzire, ventilatie si izolare. Se va adopta un sistem de incalzire centralizata, fatadele proiectate vor fi ventilate, iar consumul de energie al cladirilor va fi sustinut de panouri fotovoltaice, asigurand astfel o izolare termica si hidroizolatie de inalta calitate.

Datorita angajamentului fata de principiile ecologice si inovatiilor adoptate, un numar semnificativ de cladiri din Faza 2 a Metalurgiei Park sunt in proces de obtinere a certificarii verzi de la RoGBC (Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi). Aceasta abordare, unica in zona de Sud a Capitalei, nu numai ca stimuleaza dezvoltarea zonelor rezidentiale verzi si de calitate superioara, ci contribuie si in mod semnificativ la imbunatatirea nivelului de trai si calitatii vietii pentru locuitorii zonei.

Propunere harta noua modificata

Metalurgiei Park Residence faza 2 – apartamente spatioase si suprafete comune bine optimizate

Metalurgiei Park Residence Faza 2 se va desfasura pe o suprafata  generoasa de 20 de hectare de teren, fiind estimat un numar suplimentar de 5000 de noi unitati locative variate.

Mai multi investitori au achizitionat deja terenurile si au demarat lucrarile de constructie inca din prima parte a anului 2022. Estimarile indica ca aceste lucrari vor continua pe o perioada de 5 ani.

Noua faza a proiectului a adus si o serie de noutati:

 • Noi investitori de amploare au demarat investitii semnificative, concentrandu-se pe dezvoltarea de imobile rezidentiale, spatii generoase de retail, scoli, gradinite, zone comerciale, parcuri si facilitati de agrement. Toate acestea reprezinta doar o parte din beneficiile acestei etape evolutive a proiectului rezidential.

 • KAUFLAND ROMANIA a dezvoltat deja o zona de retail semnificativa pe o suprafata de 2.5 hectare de teren, adiacenta cu LIDL ROMANIA. Acest spatiu gazduieste multiple zone de shopping si recreere.

In cadrul acestei noi faze de dezvoltare, vor fi incluse zone verzi, parcuri in proximitate si spatii comerciale ample. Este planificata si constructia unei scoli si a unei gradinite, pentru a satisface nevoile educationale ale locuitorilor din aceasta zona.

Timeline si noutati in Metalurgiei Park Residence

Un aspect deosebit de important in ceea ce priveste noile proiecte rezidentiale este modul in care acestea vor fi construite. O mare parte dintre acestea vor respecta cerintele europene actuale, vor indeplini standardele nZEB, vor fi dotate cu fatade ventilate, sisteme de incalzire centralizata si panouri fotovoltaice care sa sprijine eficient consumul de energie electrica. De asemenea, vor dispune de statii de incarcare electrica pentru autoturismele electrice si, desigur, vor obtine certificarea de proiecte verzi, eficiente si sustenabile, inclusiv datorita colaborarii cu Consiliul General al Cladirilor Verzi – RoGBC.

Citeste mai mult despre cladirile verzi certificate de RoGBC aici: http://www.rogbc.org/ro/locuinte-verzi.

Parcul Tudor Arghezi, cel mai mare si primul parc realizat in Bucuresti dupa 1989, a fost inaugurat

Miercuri, 20 septembrie 2023, cu ocazia implinirii a 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un cadou deosebit. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei dornici sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze intr-o oaza de verdeata si liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa-l viziteze in premiera.

Amplasat pe Bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, unde numeroase familii tinere au ales in ultimii ani sa-si intemeieze un camin, Parcul Tudor Arghezi se intinde, in prezent, pe o suprafata de 4 hectare. Initial proiectat pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, avand ca scop cresterea suprafetei verzi a acestei zone, urmand ca la final sa atinga o suprafata de cel putin 8 hectare, conform declaratiilor autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

Totodata, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, cum ar fi o plaja ecologica si o zona speciala pentru iubitorii de animale de companie. 

De asemenea, este disponibila o parcare supraetajata cu 150 de locuri pentru cei care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

Cu toate acestea, atractia principala a parcului este fantana arteziana muzicala „Fantana Florilor”, care ofera vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

render 41 Photo

In ceea ce priveste spatiul verde, in Parcul Tudor Arghezi au fost plantati peste 160 de ciresi japonezi. Acestia se alatura celor aproximativ 500 de copaci deja plantati in acest loc, impreuna cu cele 2500 de plante de iedera, transformand parcul intr-o adevarata oaza de verdeata si intr-o padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatile locale au deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor locuitorilor din aceasta parte a orasului.

Infrastructura bine pusa la punct si proiecte mari in desfasurare

In ceea ce priveste infrastructura, pasajul subteran auto de la Piata Sudului si noul pod de pe Calea Vacaresti, impreuna cu noua pasarela Europa Unita de la intersectia Bulevardului Metalurgiei cu Turnu Magurele, faciliteaza accesul rapid catre centrul Capitalei si catre bulevardele principale. De asemenea, trei bulevarde principale, respectiv Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica, au fost largite cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, imbunatatind semnificativ problema traficului auto.

Alte doua pasaje rutiere de dimensiuni considerabile sunt planificate in zona Metalurgiei, Turnu Magurele si Aparatorii Patriei. Acestea sunt concepute sa conecteze inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

In imediata apropiere a proiectului exista numeroase zone comerciale de shopping, printre care mentionam zona comerciala: Metro, Jumbo, Auchan si zona comerciala: Carrefour Grand Arena Mall, Hornbach, Selgros si, desigur, Mall Sun Plaza.

Metalurgiei Park Residence – unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare din Romania

Metalurgiei Park Residence este in prezent unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare rezidentiale din Romania, avand o valoare cumulata a investitiilor dezvoltatorilor imobiliari care depaseste suma de 350 de milioane de euro.

Noile imobile care urmeaza sa fie construite in cadrul proiectului vor avea un regim de inaltime mai mare, cuprins intre P+8E si maxim P+12E, iar parcarile oferite rezidentilor vor fi disponibile atat in varianta supraterana, cat si subterana, avand ca scop imbunatatirea confortului  noilor locatari.

Noua etapa de dezvoltare reprezinta o dovada clara a maturitatii proiectului si o confirmare a succesului inregistrat in prima faza de dezvoltare.

E timpul sa ai casa ta in Metalurgiei Park Residence!

Avalon Romania Building Industry

 • Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gama de finisaje premium-luxury.
 • Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara, accesibile rapid si fara deplasari inutile la furnizorii traditionali de materiale, asa cum se intampla pana acum.
 • Noi credem ca timpul a devenit o resursa tot mai pretioasa, motiv pentru care acum poti selecta toate materialele necesare amenajarii imobilelor noi construite sau pentru proiectele tale de renovare dintr-un singur loc.
 • Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania pot fi gasite pe site-ul oficial al companiei: avalonromania.ro
2023.03.27 bannere site avalon copy
credit24h 1
Credit24h.ro

Credit24h.ro (www.credit24h.ro) – este divizia financiara din Grupul SudRezidential. La acest moment, exista parteneriate incheiate cu majoritatea bancilor importante din Romania si sunt oferite solutii de creditare in cel mai scurt timp posibil clientilor interesati de achizitia unui apartament nou.

Apartamente disponibile

Scara A

Preturile afisate sunt valabile exclusiv pentru faza de pre-sale, care se incheie la data de 31.03.2024

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 12 CAMERE1,2,3,6,7,9,1153 MP + 8.8 MP BALCON = 61.8 MP90.413 + TVA7apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 23 CAMERE 1,5,1079.45 MP + 15.14 MP BALCON = 94.59 MP138.385 + TVA3apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 33 CAMERE 1,2,4,5,6,7,8,10,1179.51 MP + 9.01 MP BALCON = 88.52 MP129.505 + TVA9apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 42 CAMERE1,2,3,4,6,8,9,10,1153 MP + 8.71 MP BALCON = 61.71 MP90.282 + TVA9apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 5STUDIO1,949.07 MP + 9.47 MP BALCON = 58.54 MP85.644 + TVA2apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 63 CAMERE 1,2,4,6,8,9,1085.35 MP + 6.19 MP BALCON =91.54 MP133.923 + TVA7apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 73 CAMERE 173.99 MP + 12.34 MP BALCON =86.33 MP126.301 + TVA1apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 83 CAMERE 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,1177.08 MP + 8.67MP BALCON +2.28 MP BALCON = 88.03 MP128.788 + TVA22apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 92 CAMERE 153.7 MP + 6.17 MP BALCON = 59.87 MP87.590 + TVA1apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 103 CAMERE 2,679.45 MP + 12.24 MP BALCON =91.69 MP134.142 + TVA2apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 11STUDIO2,3,4,6,7,8,10,1149.07 MP + 6.72 MP BALCON = 55.79 MP81.621 + TVA8apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 123 CAMERE 2,6,1073.99 MP + 11.48 MP BALCON = 85.47 MP125.043 + TVA3apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 133 CAMERE 2,3,4,5,6,7,8,9,10,1176.29 MP + 6.17 MP BALCON = 82.46 MP120.639 + TVA10apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 143 CAMERE 3,4,7,8,9,1179.45 MP + 8.93 MP BALCON =88.38 MP129.300 + TVA6apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 153 CAMERE 3,7,1185.35 MP + 8.69 MP BALCON = 94.04 MP137.581 + TVA3apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 163 CAMERE 3,4,5,7,8,9,1173.99 MP + 8.8 MP BALCON =82.79 MP 121.122 + TVA7apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 173 CAMERE 3,879.51 MP + 12.32 MP = 91.83 MP134.347 + TVA2apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 182 CAMERE4,853 MP + 11.48 MP BALCON = 64.48 MP94.334 + TVA2apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 192 CAMERE5,7,1053 MP + 12.56 MP BALCON = 65.56 MP 95.914 + TVA4apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 20STUDIO549.07 MP + 11.22 MP BALCON = 60.29 MP88.204 + TVA1apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 213 CAMERE 585.35 MP + 12.52 MP BALCON = 97.87 MP 143.184 + TVA1apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Scara B

Preturile afisate sunt valabile exclusiv pentru faza de pre-sale, care se incheie la data de 31.03.2024

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 12 CAMERE156.15 MP + 6.13 MP BALCON = 62.28 MP 91.116 + TVA1apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 23 CAMERE176.36 MP + 15.37 MP BALCON = 91.73 MP134.201 + TVA1apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 33 CAMERE1,3,4,5,7,8,9,1185.11 MP + 6.04 MP BALCON = 91.15 MP133.352 + TVA8apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 4STUDIO1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,1149.72 MP + 6.77 MP BALCON = 56.49 MP82.645 + TVA11apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 52 CAMERE155.24 MP + 11.97 MP BALCON =67.21 MP98.328 + TVA2apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 63 CAMERE2,6,1077.29 MP+ 9.62 MP BALCON= 86.91 MP127.149 + TVA3apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 73 CAMERE2,876.36 MP + 12.03 MP BALCON =88.39 MP129.315 + TVA2apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 83 CAMERE2,1085.11 MP + 8.69 MP BALCON = 93.8 MP137.229 + TVA2apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 92 CAMERE2,6,1055.24 MP + 11.31 MP BALCON = 66.55 MP 97.363 + TVA3apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 102 CAMERE2,3,4,6,7,8,9,10,1155.24 MP + 8.63 MP BALCON =63.87 MP93.442 + TVA13apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 113 CAMERE3,4,5,7,8,9,1177.29 MP + 6.13 MP BALCON = 83.42 MP122.043 + TVA7apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 123 CAMERE3,4,5,6,8,9,1076.36 MP + 8.67 MP BALCON = 85.03 MP124.399 + TVA7apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 132 CAMERE3,955.24 MP + 12.12 MP BALCON = 67.36 MP98.548 + TVA2apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 142 CAMERE555.24 MP + 12.14 MP BALCON = 67.38 MP98.577 + TVA2apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 153 CAMERE7,1176.36 MP + 12.16 MP BALCON = 88.52 MP129.505 + TVA2apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Scara C

Preturile afisate sunt valabile exclusiv pentru faza de pre-sale, care se incheie la data de 31.03.2024

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 12 CAMERE1,2,5,6,1055.64 MP + 12.11 MP BALCON = 67.75 MP99.118 + TVA8apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 2GARSONIERA1,4,8,1038.46 MP + 2.77 MP BALCON = 41.23 MP60.319 + TVA4apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 32 CAMERE1,252.85 MP + 12.34 MP BALCON = 65.19 MP95.373 + TVA2apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 43 CAMERE1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,1179.09 MP + 9.03 MP BALCON+2.28 MP BALCON =90.40 MP132.255 + TVA22apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 52 CAMERE1,3,4,5,6,7,8,9,10,1152.85 MP + 8.8 MP BALCON =61.65 MP 90.194 + TVA13apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 62 CAMERE2,3,4,6,7,8,9,10,1155.64 MP + 8.8 MP BALCON = 64.44 MP94.276 + TVA13apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 72 CAMERE2,3,5,6,7,9,1138.46 MP + 2.93 MP BALCON = 41.39 MP 60.554 + TVA7apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 82 CAMERE2,3,5,6,9,1052.85 MP + 11.48 MP BALCON = 64.33 MP94.115 + TVA8apartamente Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Pozitionare excelenta

Mijloace de transport în comun

Metrou Aparatorii Patriei Autobuz:125, 141, 102, 220, 232, 241, 312, 313

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Tudor Arghezi, Delta Vacaresti, Tineretului, Mall Grand Arena, Jumbo, Metro, Selgros, Mega Image, Lidl, Kaufland

Puncte de interes

Magazin 50 metri
Transport public 30 metri
Scoala/Gradinita 500 metri
Cafenea/Restaurant 50 metri
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 8 km

Pret si modalitati de plata

Modul de achizitie al apartamentelor din cadrul proiectului rezidential este variat, flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului, din dorinta de a oferi posibilitatea oricui de a achizitiona o locuinta in cadrul ansamblului, fie prin intermediul creditelor bancare, fie utilizand resurse proprii.

Colaboratorii nostri din cadrul diviziei financiare Credit24h.ro va stau la dispozitie pentru a gasi metoda optima de finantare pentru dumneavoastra la numarul de telefon 0731.111.600.

Credit24h.ro ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, servicii destinate tuturor celor care intentioneaza sa achizitioneze o locuinta. Aceste servicii sunt disponibile pentru orice persoana interesata de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare si de relatia cu bancile care acorda imprumuturi, oferind solutii rapide si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Pentru a programa o vizionare, este suficient sa contactati echipele noastre de vanzari online sau telefonic si acestea vor prelua imediat cererea dumneavoastra cu prioritate.

De asemenea, va puteti prezenta direct la oricare dintre birourile noastre de vanzari oferite de SudRezidential.ro, amplasate astfel: pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A (capat STB 634), pe Drumul Jilavei, nr. 72 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe Bulevardul Metalurgiei, nr. 61 (acces STB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de consilierii nostri amabili si prietenosi, gata sa va ofere informatii precise despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite a tuturor ansamblurilor rezidentiale selectate de dvs., precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi efectuate de catre consilierii nostri, oferindu-va posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre noul proiect aici:

0742.225.050 Georgiana Dumitrana  – Manager Proiect

0799.877.999 Gita Cosmin  – Manager Vanzari

0729.572.570 Call Center Vanzari SudRezidential.ro

E TIMPUL SA AI CASA TA !

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Ramai conectat la fluxul nostru de informatii pentru a afla totul despre noile proiecte rezidentiale pe care urmeaza sa le lansam.

  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  Trimite Mesaj
  Suna
  Locatie

  SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.