Apartamente 2 camere Popesti Leordeni

Un apartament cu 2 camere in Popesti Leordeni poate sa fie o achizitie inteligenta, atat pentru cei care isi doresc sa investeasca intr-un imobil care sa le aduca un castig pasiv, cat si pentru cei care isi doresc o noua locuinta.
Popesti Leordeni este un oras din judetul Ilfov care in ultimii ani a reusit sa atraga din ce in ce mai multe investitii imobiliare. Situat pe malul Dambovitei, la Sud-Est de Bucuresti, orasul se bucura de o infrastructura bine pusa la punct, de o buna conexiune cu centrul capitalei (aflat la doar 9 km distanta) si de o multime de proiecte rezidentiale noi, gandite pentru o exploatare moderna.

Iti propunem apartamente cu 2 camere in Popesti Leordeni, construite in cele mai moderne proiecte rezidentiale.

In oferta SudRezidential poti gasi zeci de apartamente cu 2 camere situate in Popesti Leordeni. Acestea se remarca printr-o serie de calitati convingatoare:

  • Sunt bine construite. Constructorii care au ridicat proiectele propuse au folosit materiale de calitate si au respectat toate normele in vigoare;
  • Sunt in proximitatea statiei de metrou Dimitrie Leonida. Apropierea fata de metrou este unul dintre marile avantaje ale zonei;
  • Sunt accesibile. In general, preturile apartamentelor cu 2 camere din Popesti Leordeni sunt foarte atractive;
  • Sunt foarte bine compartimentate, oferind spatii mari si luminoase.

Popesti Leordeni se afla intr-o dezvoltare continua si vizibila, transformandu-se intr-o zona rezidentiala moderna, potrivita pentru investitii imobiliare pe termen lung.

Te ajutam in tot procesul de achizitie.

Daca ai gasit un apartament cu 2 camere in Popesti Leordeni care iti raspunde tuturor cerintelor, te ajutam in tot procesul de achizitie. Avem peste 11 ani de experienta in domeniul imobiliar si iti putem fi alaturi in procesul birocratic, in gasirea celei mai bune solutii de finantare sau in gasirea celor mai bune optiuni de amenajare.

Achizitia unui apartament este o reala provocare, motiv pentru care ne punem toata experienta la bataie pentru a face intregul proces cat mai usor.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.