Apartamente 2 camere de vanzare Popesti Leordeni

Un apartament cu 2 camere in Popesti Leordeni poate sa fie o achizitie inteligenta, atat pentru cei care isi doresc sa investeasca intr-un imobil care sa le aduca un castig pasiv, cat si pentru cei care isi doresc o noua locuinta.
Popesti Leordeni este un oras din judetul Ilfov care in ultimii ani a reusit sa atraga din ce in ce mai multe investitii imobiliare. Situat pe malul Dambovitei, la Sud-Est de Bucuresti, orasul se bucura de o infrastructura bine pusa la punct, de o buna conexiune cu centrul capitalei (aflat la doar 9 km distanta) si de o multime de proiecte rezidentiale noi, gandite pentru o exploatare moderna.

Achizitia unui apartament este o investitie profitabila atat din punct de vedere personal, cat si imobiliar. Daca esti in cautarea unui apartament, poti studia ofertele din portofoliul nostru, care includ si apartamente 2 camere Popesti Leordeni. Preturile pentru aceste apartamente noi Popesti Leordeni se situeaza intre 60.000 si 80.000 euro, in functie de amplasarea exacta, de suprafata utila si de alte caracteristici.

Mijloacele de transport constituie un criteriu important in alegerea unei viitoare locuinte, mai ales intr-un oras aglomerat precum Bucuresti. Descopera oferta de proiecte rezidentiale Popesti Leordeni si gaseste un apartament cu 2 camere amplasat intr-o zona excelenta, in proximitatea statiei de metrou Dimitrie Leonida. Totodata, nu uita ca aceasta zona se afla intr-o continua dezvoltare si ai la dispozitie o serie de facilitati in apropiere. Iar daca iti doresti sa cauti locuinte si in zonele din proximitate, poti gasi numeroase apartamente cu 2 camere in Brancoveanu, apartamente cu 2 camere in Oltenitei sau apartamente cu 2 camere in Titan, in functie de zona care te intereseaza.

Iti venim in ajutor oferindu-ti o gama variata de locuinte moderne Popesti Leordeni, pentru a gasi urmatorul tau camin. Aceste apartamente sunt alegeri excelente, fiind spatioase si luminoase, cu o compartimentare inteligenta si materiale calitative, folosite la constructie.

„E timpul sa ai casa ta!”, iar noi iti suntem alaturi pentru a face din acest vis o realitate. Echipa noastra iti sta la dispozitie pentru consultanta in alegerea unui apartament cu 2 camere in Popesti Leordeni. De asemenea, poti beneficia de asistenta juridica si financiara, prin intermediul partenerilor nostri. In plus, daca te decizi asupra unui apartament pentru a face investitii imobiliare in Popesti Leordeni sau vrei pur si simplu sa iti amenajezi viitoarea locuinta, poti colabora cu partenerii nostri in design interior.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.