Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2 este compus dintr-un numar de 3 imobile de locuinte mixte, al caror regim de inaltime este parter + 7 etaje si parter + 8 etaje, plus o parcare supraetajata alipita blocului 3.

SUPRAFATA TEREN18.465 mp
REGIM INALTIMEP+ 7E, P+ 8E
PRETURI DE LA55.500 euro
DATA PREDAREAugust 2024
NUMAR DE BLOCURI3
NUMAR DE APARTAMENTE500
NUMAR DE PARCARI600
TIP APARTAMENTEGarsoniere, Apartamente 2-3 camere
Vezi anunturi din acest ansamblu

Promotie

Discount apartamente 3 camere:
 • Discount 10.000 euro la plata cash anticipata
 • Discount 5.000 euro la plata prin credit ipotecar
Discount apartamente 2 camere:
 • Discount 5.000 euro la plata cash anticipata
 • Discount 3.000 euro la plata prin credit ipotecar
*Promotia NU este valabila pentru achizitia prin creditul Noua Casa

Motivele care ne fac sa spunem ca cea de a doua faza a proiectului imobiliar Top House se anunta una cu adevarat deosebita sunt multiple si putem enumera aici cateva dintre cele mai importante:

 1. Pozitia noului complex, care este una excelenta, acesta fiind amplasat stradal pe Bulevardul Metalurgiei, vis-a-vis de Lidl, intre proiectele Brown Residence si Kristal Residence cu deschidere ampla in bulevard, la numai 2 minute de mers pana la statia STB.
 2. Arhitectura moderna de care dispun noile imobile, amplasarea acestora in teren intr-o maniera foarte aerisita, precum si multiplele cai de acces rezultate.
 3. Existenta in cadrul proiectului a peste 4000 mp de spatiu verde destinat rezidentilor ansamblului.
 4. Constructia unei parcari supraetajate de mari dimensiuni, care va prelua o mare parte dintre parcarile destinate rezidentilor, facand astfel posibila pastrarea unei suprafete cat mai mari de spatiu verde in interiorul ansamblului.
 5. Amplasarea a numeroase spatii comerciale la parterul blocurilor, care au deschidere in Bulevardul Metalurgiei, unde isi vor desfasura activitatea o serie de magazine, unitati bancare, farmacii, cafenele si unitati de invatamant.

Proiectul se desfasoara pe o suprafata de 18.465 mp de teren si dispune de deschidere la drumuri de acces ample pe toate cele 4 laturi ale sale, fiind marginit si de Bulevardul Metalurgiei pe o latura, ceea ce face ca accesul de la si catre acest mega proiect sa se faca in cele mai civilizate conditii, indiferent de anotimp.

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2 este compus dintr-un numar de 3 imobile de locuinte mixte, al caror regim de inaltime este parter + 7 etaje si parter + 8 etaje, acestea fiind insotite pe langa parcarile supraterane si de o parcare supraetajata de mari dimensiuni care urmeaza sa se edifice in cadrul ansamblului imobiliar, aceasta fiind una ultramoderna, deservita de multiple cai de access si de lifturi rapide.

Numarul total de unitati locative ce urmeaza sa fie puse in vanzare este de 500, dintre care 50 garsoniere, 300 apartamente cu doua camere si 150 apartamente cu trei camere, plus spatii comerciale, care se vor putea inchiria de catre potentialii clienti imediat ce acestea sunt disponibile.

De asemenea, proiectul dispune de infrastructura completa si bransare la toate utilitatile Bucurestiului, acesta fiind, de altfel, desemnat de catre Urbanis (Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania) drept unul dintre cele mai moderne si indraznete proiecte rezidentiale din Capitala in anul 2018.

Top House Residence Faza 2 face parte din primul parc rezidential din Romania dezvoltat in Bucuresti, in sectorul 4 pe Bulevardul Metalurgiei, si anume Metalurgiei Park Residence!

Specificatii tehnice si caracteristici

Un departament complet de design si un showroom dedicat finisajelor si a echipamentelor folosite in amenajarea noilor locuinte vor sta la dispozitia dumneavoastra dupa ce veti rezerva locuinta mult dorita.

In procesul de finisare sunt incluse placarile ceramice gresia si faianta provenite din import Spania, parchet din import Turcia, usi interioare moderne, usa de intrare cu multiple sisteme antiefractie. Calorifere Romstal si obiectele sanitare moderne, tamplaria tip PVC GEALAN gri antracit cu 5 camere, avand geam Low e – 4 anotimpuri si glafuri la exterior, iar centrala prin condensare de 24 KW pentru apartamente este dimensionata corespunzator pentru fiecare unitate in parte.

Un aspect important de mentionat aici este faptul ca pentru toata compartimentarea interioara a apartamentelor este folosita caramida eficienta energetic Porotherm.

Partile comune ale blocurilor vor fi la fel de exigent tratate si vor dispune de placari ceramice atent selectionate pentru traficul intens, accesul rezidentilor in imobile se va face pe baza cartelelor magnetice si aparatelor de interfon montate in fiecare apartament, iar lifturile silentioase care vor deservi rezidentii, sunt de cea mai buna calitate.

Sistemul constructiv folosit in proiectarea blocurilor este format din pereti structurali de beton armat si grinzi, fiind proiectat sa reziste si sa respecte standardele in vigoare, asa cum sunt emise de noul cod seismic din anul 2013, inchiderile peretilor interiori si exteriori se vor face cu ajutorul blocurilor ceramice tip Porotherm, avand o grosime de 11 cm la interior si 25 cm la exterior, anvelopat cu termosistem Adeplast complet de 8 cm EPS 50 cu densitate marita peste care se va aplica tencuiala decorativa cu cel mai bun indice in ceea ce priveste calitatea si cu proprietati excelente privind izolatia termica si fonica.

Personalizarea apartamentului ales se poate face cu usurinta cu ajutorul departamentului de design, care isi desfasoara activitatea in cadrul proiectului. Specialistii in domeniu, impreuna cu cel mai mare furnizor national de materiale si echipamente, respectiv Avalon Romania Building Industry, va vor indruma sa gasiti si sa imbinati cu atentie, iar in cele din urma sa personalizati interiorul noii dumneavoasta locuinte, exact asa cum ati visat.

Blocurile dispun de lifturi inteligente de ultima generatie, montate pe fiecare scara, iar partile comune si casa scarii vor primi o atentie deosebita in ceea ce priveste finisarea finala.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gamele de finisaje premium-luxury.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara pe care le pot achizitiona rapid si fara drumuri inutile la furnizorii clasici de materiale, ca pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa din ce in ce mai rara si de aceea, de acum poti alege dintr-un singur loc toate materialele necesare amenajarii imobilelor nou construite, dar si pentru proiectele tale de renovare.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania aici: www.avalonromania.ro

Parcul Tudor Arghezi – unul dintre cele mai noi parcuri din Capitala

Parcul „Tudor Arghezi” din sudul Bucurestiului, situat pe Bulevardul Metalurgiei, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, va avea o suprafata de 37.000  mp, din care peste 10.000 mp vor fi doar spatii verzi.

Pe langa acestea, proiectul prevede crearea mai multor tipuri majore de zone tematice. Unele, destinate circulatiei pietonale, incluzand pavilioane si chioscuri, altele destinate sportului si jocurilor in aer liber, iar in partea de sud a parcului, va fi amenajată o parcare supraetajată.

Parcul Tudor Arghezi va ,,găzdui” și una dintre cele mai moderne plaje ecologice din România. Lângă plaja ecologică vor fi montate dușuri, astfel că oamenii se pot răcori și bronza aproape la fel ca pe litoralul românesc, dar pot face și un picnic alături de cei dragi sau organiza zile de naștere pentru cei mici.

Proiectul se inscrie in seria de investitii publice menite sa faciliteze implementarea conceptelor de Green-Deal și noul Bauhaus European.

parc tudor arghezi

Astfel, cat priveste beneficiile resimtite la nivelul comunitatii, pe termen mediu, parcul „Tudor Arghezi” va creste calitatea vietii in zona, oferind un spatiu public de calitate care faciliteaza activitatile sociale si de relaxare si incurajeaza circulatia pietonala. Mai mult decat atat, pe termen lung, zona va funcționa ca un pol de revitalizare urbana, cu o imagine arhitecturala noua, care va oferi atractivitate pentru utilizatori, dar si pentru investitori, fapt ce va conduce la cresterea valorii economice a zonei si la reactivarea ei in cadrul comunitatii locale.

Parcul Tudor Argezi  va completa investițiile  in infrastrucutura menite să transforme zona de sud in noul pol de interes al Bucurestiului.

Citeste mai multe despre dezvoltarea noilor proiecte publice ale administratiei publice locare sector 4 aici: https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Infrastructura bine pusa la punct si proiecte mari in desfasurare

Din punctul de vedere al infrastructurii, pasajul subteran auto de la Piata Sudului si noul pod de pe Calea Vacaresti precum si noua pasarela Europa Unita de la intersectia Bdului Metalurgiei cu Turnu Magurele asigura accesul rapid catre centrul Capitalei si bulevardele principale. De asemenea, trei bulevarde principale: Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica au fost largite cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, lucru care a imbunatatit considerabil problema traficului auto.

Alte doua pasaje rutiere gigant sunt anuntate chiar in zona Metalurgiei, Turnul Magurele si Aparatorii Patriei, care ar urma sa lege inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

In imediata apropriere a proiectului exista alte numeroase zone comerciale de shopping, dintre care amintim zona comerciala: Metro, Jumbo, Auchan si zona comerciala: Carrefour Grand Arena Mall, Hornbach, Selgros si bineinteles Mall Sun Plaza.

Metalurgiei Park Residence – unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare din Romania

Metalurgiei Park Residence este la acest moment, unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare rezidentiale din Romania, valoarea cumulata a investitiilor dezvoltatorilor imobiliari depasind suma de 350 milioane Euro.

Noile imobile ce se vor edifica in cadrul proiectului vor avea un regim mai mare de inaltime, cuprins intre P+8E si maxim P+12E, iar parcarile oferite rezidentilor vor fi atat supraterane cat si subterane, pentru a spori astfel confortul noilor locatari.

Noua etapa de dezvoltare reprezinta o dovada deplina a maturitatii proiectului si o confirmare a succesului inregistrat in prima faza de dezvoltare.

E timpul sa ai casa ta in Metalurgiei Park Residence, asa ca astazi iti supunem atentiei unul dintre cele mai dorite si bine vandute proiecte rezidentiale din cadrul Metalurgiei Park Residence si anume Studio Plus Residence, ajuns deja la cea de-a doua faza a sa de dezvoltare!

Apartamente disponibile

Top House Residence Metalurgiei Park - Blocul 1

Scara A - Finalizat

Nr.camereTipEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
3 CamereTip A1Etaj 1-880,18 mp + 2,80 mp balcon + 4,97 mp balcon110.000 Euro + TVAapartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip A2Etaj 1-854.11 mp + 4,97 mp balcon73.800 Euroapartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip A3Etaj 1-877,79 mp + 2,80 mp balcon + 4,97 mp balcon106.000 Euro + TVAapartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip A4Etaj 1-854,11 mp + 4,97 mp balcon73.800 Euroapartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip A5Etaj 1-851,64 mp + 4,97 mp balcon72.000 Euroapartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip A6Etaj 1-852,19 mp + 4,97 mp balcon72.000 Euroapartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip A7Etaj 1-849,44 mp + 4,97 mp balcon68.300 Euroapartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip A8Etaj 1-853,29 mp + 4,97 mp balcon73.500 Euroapartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip A9Etaj 1-853,29 mp + 4,97 mp balcon73.500 Euroapartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip A10Etaj 1-855,76 mp + 10.07 mp balcon82.000 Euroapartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
GarsonieraTip A11Etaj 1-838,44 mp + 4,97 mp balcon55.500 Euroapartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip A12Etaj 1-853,29 mp + 4,97 mp balcon73.500 Euroapartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip A13Etaj 1-853,29 mp + 4,97 mp balcon73.500 Euroapartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

Top House Residence Metalurgiei Park - Blocul 1

Scara B - Finalizat

Nr.camereTipEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
2 CamereTip B1Etaj 1-851,10 mp + 4,97 mp balcon70.900 Euroapartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip B2Etaj 1-854,37 mp + 4,97 mp balcon75.000 Euroapartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip B3Etaj 1-877,79 mp + 2,80 mp balcon + 4,97 mp balcon106.000 Euro + TVAapartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip B4Etaj 1-854,37 mp + 4,97 mp balcon75.000 Euroapartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip B5Etaj 1-851,10 mp + 4,97 mp balcon70.900 Euroapartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip B6Etaj 1-876,96 mp + 2,80 mp balcon + 4,97 mp balcon105.000 Euro + TVAapartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip B7Etaj 1-851,68 mp + 4,97 mp balcon73.700 Euroapartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip B8Etaj 1-856,13 mp + 10,08 mp balcon84.000 Euroapartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
GarsonieraTip B9Etaj 1-838,18 mp + 4,97 mp balcon55.500 Euroapartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip B10Etaj 1-856,36 mp + 4,97 mp balcon77.500 Euroapartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

Top House Residence Metalurgiei Park - Blocul 2

Scara A - Finalizare August 2024

Nr.camereTipEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
2 CamereTip A1Parter54,26 mp75.964 Euro2apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip A2Parter77,69 mp103.586 Euro + TVA1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip A3Parter58,87 mp82.418 Euro1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip A4Parter50,76 mp71.064 Euro2apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip A5Parter50,24 mp70.336 Euro1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip A6Parter77,54 mp103.386 Euro + TVA1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip A7Etaj 1-754,26 mp + 4,97 mp balcon = 59,23 mp82.922 Euro14apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip A8Etaj 1-777,69 mp + 4,97 mp balcon + 2,80 mp balcon = 85,46 mp113.946 Euro + TVA7apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip A9Etaj 1-777,89 mp + 2,80 mp balcon + 4,97 mp balcon = 85,66 mp114.213 Euro + TVA7apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip A10Etaj 1-750,76 mp + 4,97 mp balcon = 55,73 mp78.022 Euro14apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip A11Etaj 1-750,24 mp + 4,97 mp balcon = 55,21 mp77.294 Euro7apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip A12Etaj 1-777,54 mp + 2,80 mp balcon + 4,97 mp balcon = 85,31 mp113.746 Euro + TVA7apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

Top House Residence Metalurgiei Park - Blocul 2

Scara B - Finalizare August 2024

Nr.camereTipEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
3 CamereTip B1Parter79,74 mp106.320 Euro + TVA1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip B2Parter54,36 mp76.104 Euro1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip B3Parter77,58 mp + 5 mp balcon = 82,58 mp110.106 Euro + TVA1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip B4Parter54,36 mp + 5 mp balcon = 59,36 mp83.104 Euro1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip B5Parter77,73 mp + 2,82 mp balcon + 5 mp balcon = 85,55 mp114.066 Euro + TVA1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip B6Parter56,78 mp + 5 mp balcon = 61,78 mp86.492 Euro1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip B7Parter54,26 mp75.964 Euro2apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip B8Parter77,69 mp103.568 Euro + TVA1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip B9Etaj 1-779,67 mp + 4,97 mp balcon + 2,80 mp balcon = 87,44 mp116.586 Euro + TVA7apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip B10Etaj 1-754,36 mp + 4,97 mp balcon = 59,33 mp83.062 Euro14apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip B11Etaj 1-777,58 mp + 4,97 mp balcon + 2,80 mp balcon = 85,35 mp113.800 Euro + TVA7apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip B12Etaj 1-777,73 mp + 2,80 mp balcon + 4,97 mp balcon = 85,50 mp114.000 Euro + TVA7apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip B13Etaj 1-775,91 mp + 4,97 mp balcon + 2,80 mp balcon = 83,68 mp111.573 Euro + TVA7apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip B14Etaj 1-754,26 mp + 4,97 mp balcon = 59,23 mp82.922 Euro14apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip B15Etaj 1-777,69 mp + 4,97 mp balcon + 2,80 mp balcon = 85,46 mp113.946 Euro + TVA7apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

Top House Residence Metalurgiei Park - Blocul 2

Scara C - Finalizare August 2024

Nr.camereTipEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
2 CamereTip C1Parter51,26 mp + 5 mp balcon = 56,26 mp78.764 Euro1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip C2Parter54,28 mp + 5 mp balcon = 59,28 mp82.992 Euro1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip C3Parter77,69 mp + 2,82 mp balcon = 80,51 mp107.346 Euro + TVA1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip C4Parter54,28 mp75.992 Euro1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip C5Parter51,26 mp71.764 Euro1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip C6Parter55,84 mp + 5 mp balcon = 60,84 mp85.176 Euro1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip C7Parter77,07 mp + 5 mp balcon + 2,82 mp balcon = 84,89 mp113.186 Euro + TVA1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip C8Parter50,99 mp + 5,00 mp balcon = 55,99 mp78.386 Euro1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip C9Parter55,30 mp77.420 Euro1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
GarsonieraTip C10Parter38,55 mp53.970 Euro1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip C11Parter77,12 mp + 2,82 mp balcon + 5,00 mp balcon = 84,99 mp113.320 Euro + TVA1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip C12Parter52,60 mp + 5 mp balcon = 57,60 mp80.640 Euro1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip C13Etaj 1-751,26 mp + 4,97 mp balcon = 56,23 mp78.722 Euro14apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip C14Etaj 1-754,28 mp + 4,97 mp balcon = 59,25 mp82.950 Euro14apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip C15Etaj 1-777,69 mp + 4,97 mp balcon + 2,80 mp balcon = 85,46 mp113.946 Euro + TVA7apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip C16Etaj 1-774,86 mp + 4,97 mp balcon + 2,80 mp balcon = 82,63 mp110.173 Euro + TVA7apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip C17Etaj 1-777,07 mp + 4,97 mp balcon + 2,80 mp balcon = 84,84 mp113.120 Euro + TVA7apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip C18Etaj 1-750,99 mp + 4,97 mp balcon = 55,96 mp78.344 Euro7apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip C19Etaj 1-755,30 mp + 10,33 mp balcon = 65,63 mp91.882 Euro7apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
GarsonieraTip C20Etaj 1-738,55 mp + 4,97 mp balcon + 43,52 mp60.928 Euro7apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip C21Etaj 1-777,17 mp + 2,80 mp balcon + 4,97 mp balcon = 84,94 mp113253 Euro + TVA7apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip C22Etaj 1-752,60 mp + 4,97 mp balcon = 57,57 mp80.598 Euro7apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

Pozitionare excelenta

Mijloace de transport în comun

Metrou Aparatorii Patriei Autobuz:125, 141, 102, 220, 232, 241, 312, 313

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Tudor Arghezi, Delta Vacaresti, Tineretului, Mall Grand Arena, Jumbo, Metro, Selgros, Mega Image, Lidl

Puncte de interes

Magazin 1 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 1,5 km
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 7 minute
Centru 8 km

Pret si modalitati de plata

Modul de achizitie al apartamentelor

Modul de achizitie al apartamentelor din cadrul proiectului rezidential este variat, flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului, din dorinta de a oferi oricui posibilitatea sa achizitioneze o locuinta in cadrul ansamblului, fie cu ajutorul creditelor bancare, inclusiv prin Programul Prima Casa, fie cu resurse proprii.

Colaboratorii nostri din cadrul diviziei financiare Credit 24h va stau la dispozitie pentru a gasi metoda optima de finantare pentru dumneavoastra.

Credit24h.ro ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Vezi mai multe detalii pe site-ul de prezentare al ansamblului Top House Residence, dar si pe site-ul primului parc rezidential din Romania – Metalurgiei Park Residence. www.tophouseresidence.ro sau www.metalurgieipark.ro.

Date de contact:

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dumneavoastra de catre SudRezidential.ro.

Sediile noastre sunt situate: pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A (capat STB 634), pe Drumul Binelui, nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe Bulevardul Metalurgiei nr. 61 (acces STB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de catre consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de catre dumneavoastra, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat, pe toata durata vizionarilor, cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Top House Residence la telefon: 

0721.165.251 Anca Vasile – Manager Proiect

0729.572.570 – Call Center SudRezidential.ro

E TIMPUL SA AI CASA TA !

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Manager Proiect

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Ramai conectat la fluxul nostru de informatii, pentru a afla totul despre noile proiecte rezidentiale pe care urmeaza sa le lansam.

  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  *Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
  Contact. Termeni si conditii. Protectia datelor personale. Cookie Policy. ANPC
  © SudRezidential.ro 2011-2022
  Cere Oferta
  Suna
  Locatie