Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2 este compus dintr-un numar de 3 imobile de locuinte mixte, al caror regim de inaltime este parter + 8 etaje, plus o parcare supraetajata alipita blocului 3.

SUPRAFATA TEREN18.465 mp
REGIM INALTIMEP+ 8E
PRETURI DE LA54.000 euro
DATA PREDAREAugust 2024
NUMAR DE BLOCURI3
NUMAR DE APARTAMENTE500
NUMAR DE PARCARI600
TIP APARTAMENTEGarsoniere, Apartamente 2-3 camere
Vezi anunturi din acest ansamblu

Promotie

Discount apartamente 3 camere:
 • Discount 10.000 euro la plata cash anticipata
 • Discount 5.000 euro la plata prin credit ipotecar
Discount apartamente 2 camere:
 • Discount 5.000 euro la plata cash anticipata
 • Discount 3.000 euro la plata prin credit ipotecar

*Promotia NU este valabila pentru achizitia prin creditul Noua Casa
*Promotia se aplica doar apartamentelor din blocul 1

Motivele care ne fac sa spunem ca cea de a doua faza a proiectului imobiliar Top House se anunta una cu adevarat deosebita sunt multiple si putem enumera aici cateva dintre cele mai importante:

 1. Pozitia noului complex  este una excelenta, acesta fiind situat pe Bulevardul Metalurgiei, in fata magazinului Lidl, intre proiectele rezidentiale Brown Residence si Kristal Residence, beneficiind de o deschidere generoasa catre bulevard si fiind la doar 2 minute de mers pana la statia STB.
 2. Arhitectura moderna a noilor imobile, amplasarea acestora intr-un mod extrem de aerisit in teren, precum si multiplele cai de acces rezultate reprezinta elemente distincte ale acestui proiect.
 3. Existenta in cadrul proiectului a peste 4000 mp de spatiu verde destinat rezidentilor ansamblului.
 4. Constructia unei parcari supraetajate de mari dimensiuni, care va prelua o mare parte dintre parcarile destinate rezidentilor, facand astfel posibila pastrarea unei suprafete cat mai mari de spatiu verde in interiorul ansamblului.
 5. Amplasarea a numeroase spatii comerciale la parterul blocurilor, care au deschidere in Bulevardul Metalurgiei, unde isi vor desfasura activitatea o serie de magazine, unitati bancare, farmacii, cafenele si unitati de invatamant.

Proiectul este amplasat pe o suprafata de 18.465 mp de teren, dispune de acces la drumuri pe toate cele patru laturi, fiind marginit de Bulevardul Metalurgiei pe una dintre ele, facilitand astfel accesul in conditii civilizate, indiferent de anotimp.

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2 este format din 3 imobile cu destinatie mixta, avand regimul de inaltime parter + 8 etaje, insotite de parcari supraterane si o parcare supraetajata de dimensiuni considerabile, proiectata sa se integreze armonios in ansamblul imobiliar, beneficiind de facilitati ultramoderne, cu acces prin multiple cai si lifturi rapide.

Se vor pune in vanzare un total de 500 de unitati locative, incluzand 50 de garsoniere, 300 de apartamente cu doua camere si 150 de apartamente cu trei camere, alaturi de spatii comerciale care vor fi disponibile pentru inchiriere de catre potentialii clienti imediat ce devin disponibile.

De asemenea, proiectul dispune de o infrastructura completa si este conectat la toate utilitatile din Bucuresti, fiind, de altfel, desemnat de catre Urbanis (Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania) drept unul dintre cele mai moderne si indraznete proiecte rezidentiale din Capitala in anul 2018.

Top House Residence Faza 2 face parte din primul parc rezidential din Romania dezvoltat in Bucuresti, in sectorul 4, pe Bulevardul Metalurgiei, si anume Metalurgiei Park Residence!

Specificatii tehnice si caracteristici

Un departament complet de design si un showroom dedicat finisajelor si echipamentelor folosite in amenajarea noilor locuinte vor sta la dispozitia dumneavoastra dupa ce veti rezerva locuinta mult dorita.

In cadrul procesului de finisare, sunt incluse placarile ceramice (gresie si faianta) importate din Spania, parchetul din Turcia, usi interioare moderne, usa de intrare prevazuta cu multiple sisteme antiefractie. De asemenea, se utilizeaza calorifere Romstal si obiecte sanitare moderne, iar tamplaria PVC de tip GEALAN, in nuanta gri antracit, dispune de 5 camere, geam Low-e 4 anotimpuri si glafuri la exterior. Fiecare apartament beneficiaza de o centrala termica cu condensare de 24 KW, dimensionata corespunzator pentru a asigura eficienta energetica a unitatii.

Un aspect semnificativ de mentionat este utilizarea caramizii eficiente energetic Porotherm pentru intreaga compartimentare interioara a apartamentelor.

Partile comune ale blocurilor vor beneficia de un tratament la fel de riguros, incluzand placari ceramice atent selectate pentru traficul intens. Accesul rezidentilor in imobile se va realiza cu ajutorul cartelelor magnetice si a aparatelor de interfon montate in fiecare apartament, iar lifturile, silentioase si de cea mai buna calitate, vor asigura servicii eficiente pentru locuitori.

Sistemul constructiv utilizat in proiectarea blocurilor este format din pereti structurali de beton armat si grinzi, fiind conceput pentru a respecta si rezista conform standardelor impuse de noul cod seismic din anul 2013. Inchiderile peretilor, atat interiori, cat si exteriori, vor fi realizate cu ajutorul blocurilor ceramice tip Porotherm, cu o grosime de 11 cm la interior si 25 cm la exterior, acestia vor fi inveliti cu un sistem termoizolant Adeplast complet de 8 cm EPS 50, cu densitate crescuta, peste care se va aplica un strat de tencuiala decorativa cu cel mai bun indice de calitate, asigurand proprietati excelente in ceea ce priveste izolatia termica si fonica.

Personalizarea apartamentului ales este usor de realizat cu sprijinul departamentului de design, care isi desfasoara activitatea in cadrul proiectului. Specialistii din acest domeniu, colaborand cu cel mai mare furnizor national de materiale si echipamente, respectiv Avalon Romania Building Industry, va vor ghida pentru a alege si combina cu atentie elementele potrivite, permitandu-va sa personalizati interiorul noii dumneavoastra locuinte exact asa cum ati visat.

Blocurile dispun de lifturi inteligente de ultima generatie, montate pe fiecare scara, iar partile comune si casa scarii vor primi o atentie deosebita in ceea ce priveste finisarea finala.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gamele de finisaje premium-luxury.

Obiectivul Avalon Romania este de a furniza clientilor servicii si produse de o calitate superioara, pe care acestia le pot achizitiona rapid si fara a face deplasari inutile la furnizorii traditionali de materiale, asa cum se intampla pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa din ce in ce mai rara, motiv pentru care acum poti selecta toate materialele necesare pentru amenajarea imobilelor nou construite sau pentru proiectele tale de renovare dintr-un singur loc.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania aici: www.avalonromania.ro

Parcul Tudor Arghezi, cel mai mare si primul parc realizat in Bucuresti dupa 1989, a fost inaugurat

Miercuri, 20 septembrie 2023, cu ocazia implinirii a 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un cadou deosebit. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei dornici sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze intr-o oaza de verdeata si liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa-l viziteze in premiera.

Amplasat pe Bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, unde numeroase familii tinere au ales in ultimii ani sa-si intemeieze un camin, Parcul Tudor Arghezi se intinde, in prezent, pe o suprafata de 4 hectare. Initial proiectat pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, avand ca scop cresterea suprafetei verzi a acestei zone, urmand ca la final sa atinga o suprafata de cel putin 8 hectare, conform declaratiilor autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

Totodata, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, cum ar fi o plaja ecologica si o zona speciala pentru iubitorii de animale de companie. 

De asemenea, este disponibila o parcare supraetajata cu 150 de locuri pentru cei care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

Cu toate acestea, atractia principala a parcului este fantana arteziana muzicala „Fantana Florilor”, care ofera vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

380106931 877278663761799 9063471669831922040 n copy

In ceea ce priveste spatiul verde, in Parcul Tudor Arghezi au fost plantati peste 160 de ciresi japonezi. Acestia se alatura celor aproximativ 500 de copaci deja plantati in acest loc, impreuna cu cele 2500 de plante de iedera, transformand parcul intr-o adevarata oaza de verdeata si intr-o padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatile locale au deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor locuitorilor din aceasta parte a orasului.

Infrastructura bine pusa la punct si proiecte mari in desfasurare

In ceea ce priveste infrastructura, pasajul subteran auto de la Piata Sudului si noul pod de pe Calea Vacaresti, impreuna cu noua pasarela Europa Unita de la intersectia Bulevardului Metalurgiei cu Turnu Magurele, faciliteaza accesul rapid catre centrul Capitalei si catre bulevardele principale. De asemenea, trei bulevarde principale, respectiv Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica, au fost largite cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, imbunatatind semnificativ problema traficului auto.

Alte doua pasaje rutiere de dimensiuni considerabile sunt planificate in zona Metalurgiei, Turnu Magurele si Aparatorii Patriei. Acestea sunt concepute sa conecteze inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

In imediata apropiere a proiectului exista numeroase zone comerciale de shopping, printre care mentionam zona comerciala: Metro, Jumbo, Auchan si zona comerciala: Carrefour Grand Arena Mall, Hornbach, Selgros si, desigur, Mall Sun Plaza.

Metalurgiei Park Residence – unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare din Romania

Metalurgiei Park Residence este in prezent unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare rezidentiale din Romania, avand o valoare cumulata a investitiilor dezvoltatorilor imobiliari care depaseste suma de 350 de milioane de euro.

Noile imobile care urmeaza sa fie construite in cadrul proiectului vor avea un regim de inaltime mai mare, cuprins intre P+8E si maxim P+12E, iar parcarile oferite rezidentilor vor fi disponibile atat in varianta supraterana, cat si subterana, avand ca scop imbunatatirea confortului noilor locatari.

Noua etapa de dezvoltare reprezinta o dovada deplina a maturitatii proiectului si o confirmare a succesului inregistrat in prima faza de dezvoltare.

E timpul sa ai casa ta in Metalurgiei Park Residence, asa ca astazi iti supunem atentiei unul dintre cele mai dorite si bine vandute proiecte rezidentiale din cadrul Metalurgiei Park Residence si anume Studio Plus Residence, ajuns deja la cea de-a doua faza a sa de dezvoltare!

Apartamente disponibile

Top House Residence Metalurgiei Park - Blocul 2

Scara A - Finalizare August 2024

Nr.camereTipEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
2 CamereTip A1Parter54,26 mp71.500 Euro2apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip A2Parter77,69 mp101.000 Euro + TVA1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip A3Parter58,87 mp78.500 Euro1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip A4Parter50,76 mp66.500 Euro2apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip A5Parter50,24 mp66.500 Euro1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip A6Parter77,54 mp101.000 Euro + TVA1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip A7Etaj 1-754,26 mp + 4,97 mp balcon = 59,23 mp78.900 Euro14apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip A8Etaj 1-777,69 mp + 4,97 mp balcon + 2,80 mp balcon = 85,46 mp112.000 Euro + TVA7apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip A9Etaj 1-777,89 mp + 2,80 mp balcon + 4,97 mp balcon = 85,66 mp112.000 Euro + TVA7apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip A10Etaj 1-750,76 mp + 4,97 mp balcon = 55,73 mp73.500 Euro14apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip A11Etaj 1-750,24 mp + 4,97 mp balcon = 55,21 mp73.500 Euro7apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip A12Etaj 1-777,54 mp + 2,80 mp balcon + 4,97 mp balcon = 85,31 mp112.000 Euro + TVA7apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

Top House Residence Metalurgiei Park - Blocul 2

Scara B - Finalizare August 2024

Nr.camereTipEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
3 CamereTip B1Parter79,74 mp104.000 Euro + TVA1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip B2Parter54,36 mp71.500 Euro1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip B3Parter77,58 mp + 5 mp balcon = 82,58 mp108.000 Euro + TVA1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip B4Parter54,36 mp + 5 mp balcon = 59,36 mp78.900 Euro1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip B5Parter77,73 mp + 2,82 mp balcon + 5 mp balcon = 85,55 mp112.000 Euro + TVA1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip B6Parter56,78 mp + 5 mp balcon = 61,78 mp82.500 Euro1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip B7Parter54,26 mp71.500 Euro2apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip B8Parter77,69 mp101.000 Euro + TVA1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip B9Etaj 1-779,67 mp + 4,97 mp balcon + 2,80 mp balcon = 87,44 mp115.000 Euro + TVA7apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip B10Etaj 1-754,36 mp + 4,97 mp balcon = 59,33 mp78.900 Euro14apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip B11Etaj 1-777,58 mp + 4,97 mp balcon + 2,80 mp balcon = 85,35 mp112.000 Euro + TVA7apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip B12Etaj 1-777,73 mp + 2,80 mp balcon + 4,97 mp balcon = 85,50 mp112.000 Euro + TVA7apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip B13Etaj 1-775,91 mp + 4,97 mp balcon + 2,80 mp balcon = 83,68 mp110.000 Euro + TVA7apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip B14Etaj 1-754,26 mp + 4,97 mp balcon = 59,23 mp78.900 Euro14apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip B15Etaj 1-777,69 mp + 4,97 mp balcon + 2,80 mp balcon = 85,46 mp112.000 Euro + TVA7apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

Top House Residence Metalurgiei Park - Blocul 2

Scara C - Finalizare August 2024

Nr.camereTipEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
2 CamereTip C1Parter51,26 mp + 5 mp balcon = 56,26 mp74.500 Euro1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip C2Parter54,28 mp + 5 mp balcon = 59,28 mp78.900 Euro1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip C3Parter77,69 mp + 2,82 mp balcon = 80,51 mp105.000 Euro + TVA1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip C4Parter54,28 mp71.500 Euro1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip C5Parter51,26 mp67.000 Euro1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip C6Parter55,84 mp + 5 mp balcon = 60,84 mp81.500 Euro1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip C7Parter77,07 mp + 5 mp balcon + 2,82 mp balcon = 84,89 mp112.000 Euro + TVA1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip C8Parter50,99 mp + 5,00 mp balcon = 55,99 mp73.500 Euro1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip C9Parter55,30 mp73.500 Euro1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
GarsonieraTip C10Parter38,55 mp54.000 Euro1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip C11Parter77,12 mp + 2,82 mp balcon + 5,00 mp balcon = 84,99 mp112.000 Euro + TVA1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip C12Parter52,60 mp + 5 mp balcon = 57,60 mp76.500 Euro1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip C13Etaj 1-751,26 mp + 4,97 mp balcon = 56,23 mp74.500 Euro14apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip C14Etaj 1-754,28 mp + 4,97 mp balcon = 59,25 mp78.900 Euro14apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip C15Etaj 1-777,69 mp + 4,97 mp balcon + 2,80 mp balcon = 85,46 mp112.000 Euro + TVA7apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip C16Etaj 1-774,86 mp + 4,97 mp balcon + 2,80 mp balcon = 82,63 mp108.500 Euro + TVA7apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip C17Etaj 1-777,07 mp + 4,97 mp balcon + 2,80 mp balcon = 84,84 mp112.000 Euro + TVA7apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip C18Etaj 1-750,99 mp + 4,97 mp balcon = 55,96 mp73.500 Euro7apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip C19Etaj 1-755,30 mp + 10,33 mp balcon = 65,63 mp88.500 Euro7apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
GarsonieraTip C20Etaj 1-738,55 mp + 4,97 mp balcon + 43,52 mp61.000 Euro7apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip C21Etaj 1-777,17 mp + 2,80 mp balcon + 4,97 mp balcon = 84,94 mp112.000 Euro + TVA7apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip C22Etaj 1-752,60 mp + 4,97 mp balcon = 57,57 mp76.500 Euro7apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

Top House Residence Metalurgiei Park - Blocul 1

Scara A - Finalizat

Nr.camereTipEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
3 CamereTip A1Etaj 880,18 mp + 2,80 mp balcon + 4,97 mp balcon110.000 Euro + TVAapartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip A2Etaj 854.11 mp + 4,97 mp balcon73.800 Euroapartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip A6Etaj 852,19 mp + 4,97 mp balcon72.000 Euroapartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip A13Etaj 853,29 mp + 4,97 mp balcon73.500 Euroapartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

Top House Residence Metalurgiei Park - Blocul 1

Scara B - Finalizat

Nr.camereTipEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
3 CamereTip B6Etaj 876,96 mp + 2,80 mp balcon + 4,97 mp balcon105.000 Euro + TVAapartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip B7Etaj 851,68 mp + 4,97 mp balcon73.700 Euroapartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

Pozitionare excelenta

Mijloace de transport în comun

Metrou Aparatorii Patriei Autobuz:125, 141, 102, 220, 232, 241, 312, 313

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Tudor Arghezi, Delta Vacaresti, Tineretului, Mall Grand Arena, Jumbo, Metro, Selgros, Mega Image, Lidl

Puncte de interes

Magazin 1 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 1,5 km
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 7 minute
Centru 8 km

Pret si modalitati de plata

Modul de achizitie al apartamentelor

Modul de achizitie al apartamentelor din cadrul proiectului rezidential este variat, flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului, din dorinta de a oferi posibilitatea oricui de a achizitiona o locuinta in cadrul ansamblului, fie prin intermediul creditelor bancare, fie utilizand resurse proprii.

Colaboratorii nostri din cadrul diviziei financiare Credit 24h va stau la dispozitie pentru a gasi metoda optima de finantare pentru dumneavoastra.

Credit24h.ro ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, servicii destinate tuturor celor care intentioneaza sa achizitioneze o locuinta. Aceste servicii sunt disponibile pentru orice persoana interesata de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare si de relatia cu bancile care acorda imprumuturi, oferind solutii rapide si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Vezi mai multe detalii pe site-ul de prezentare al ansamblului Top House Residence, dar si pe site-ul primului parc rezidential din Romania – Metalurgiei Park Residence. www.tophouseresidence.ro sau www.metalurgieipark.ro.

Date de contact:

Pentru a programa o vizionare, este suficient sa contactati echipele noastre de vanzari online sau telefonic si acestea vor prelua imediat cererea dumneavoastra cu prioritate.

De asemenea, va puteti prezenta direct la oricare dintre birourile noastre de vanzari oferite de SudRezidential.ro, amplasate astfel: pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A (capat STB 634), pe Drumul Jilavei, nr. 72 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe Bulevardul Metalurgiei, nr. 61 (acces STB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de consilierii nostri amabili si prietenosi, gata sa va ofere informatii precise despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite a tuturor ansamblurilor rezidentiale selectate de dvs., precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi efectuate de catre consilierii nostri, oferindu-va posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Top House Residence la telefon: 

0721.165.251 Anca Vasile – Manager Proiect

0729.572.570 – Call Center SudRezidential.ro

E TIMPUL SA AI CASA TA !

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Manager Proiect

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Ramai conectat la fluxul nostru de informatii pentru a afla totul despre noile proiecte rezidentiale pe care urmeaza sa le lansam.

  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  *Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
  Contact. Termeni si conditii. Protectia datelor personale. Cookie Policy. ANPC
  © SudRezidential.ro 2011-2022
  Cere Oferta
  Suna
  Locatie