Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2 este compus dintr-un numar de 3 imobile de locuinte mixte, al caror regim de inaltime este Parter + 8 Etaje, plus o parcare supraetajata alipita blocului 3.

SUPRAFATA TEREN18.465 mp
REGIM INALTIMEP+8E
PRETURI DE LA60.928 euro
+ TVA
DATA PREDARESeptembrie 2025
NUMAR DE BLOCURI3
NUMAR DE APARTAMENTE500
NUMAR DE PARCARI600
TIP APARTAMENTEGarsoniere, Apartamente 2-3 camere
Vezi anunturi din acest ansamblu Contacteaza-ne

Promotie

Discount apartamente 3 camere:

 • Discount 5.000 Euro

Discount apartamente 2 camere:

 • Discount 2.500 Euro 

*Promotia este valabila pentru primele 10 apartamente vandute.

Apartamente Top House Residence

Motivele care ne fac sa spunem ca cea de a doua faza a proiectului imobiliar Top House se anunta cu adevarat deosebita sunt multiple, si putem enumera aici cateva dintre cele mai importante:

 1. Pozitia noului complex  este una excelenta, acesta fiind situat pe Bulevardul Metalurgiei, in fata magazinului Lidl, intre proiectele rezidentiale Brown Residence si Kristal Residence, beneficiind de o deschidere generoasa catre bulevard si fiind la doar 2 minute de mers pana la statia STB.
 2. Arhitectura moderna a noilor imobile, amplasarea acestora intr-un mod extrem de aerisit in teren, precum si multiplele cai de acces rezultate reprezinta elemente distincte ale acestui proiect.
 3. Existenta in cadrul proiectului un spatiu verde generos destinat rezidentilor ansamblului.
 4. Constructia unei parcari supraetajate de mari dimensiuni, care va prelua o mare parte dintre parcarile destinate rezidentilor, facand astfel posibila pastrarea unei suprafete cat mai mari de spatiu verde in interiorul ansamblului.
 5. Amplasarea a numeroase spatii comerciale la parterul blocurilor, care au deschidere in Bulevardul Metalurgiei, unde isi vor desfasura activitatea o serie de magazine, unitati bancare, farmacii, cafenele si unitati de invatamant.

Proiectul este amplasat pe o suprafata de 18.465 mp de teren, dispune de acces la drumuri pe toate cele patru laturi, fiind marginit de Bulevardul Metalurgiei pe una dintre ele, facilitand astfel accesul in conditii civilizate, indiferent de anotimp.

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2 este format din 3 imobile cu destinatie mixta, avand regimul de inaltime Parter + 8 Etaje, insotite de parcari supraterane si o parcare supraetajata de dimensiuni considerabile, proiectata sa se integreze armonios in ansamblul imobiliar, beneficiind de facilitati ultramoderne, cu acces prin multiple cai si lifturi rapide.

Se vor pune in vanzare un total de 500 de unitati locative, incluzand 50 de garsoniere, 300 de apartamente cu doua camere si 150 de apartamente cu trei camere, alaturi de spatii comerciale care vor fi disponibile pentru inchiriere de catre potentialii clienti imediat ce devin disponibile.

De asemenea, proiectul dispune de o infrastructura completa si este conectat la toate utilitatile din Bucuresti, fiind, de altfel, desemnat de catre Urbanis (Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania) drept unul dintre cele mai moderne si indraznete proiecte rezidentiale din Capitala in anul 2018.

Top House Residence Faza 2 face parte din primul parc rezidential din Romania dezvoltat in Bucuresti, in sectorul 4, pe Bulevardul Metalurgiei, si anume Metalurgiei Park Residence!

Specificatii tehnice si caracteristici

Un departament complet de design si un showroom dedicat finisajelor si echipamentelor folosite in amenajarea noilor locuinte vor sta la dispozitia dumneavoastra dupa ce veti rezerva locuinta mult dorita.

In cadrul procesului de finisare, sunt incluse placarile ceramice (gresie si faianta) importate din Spania, parchetul din Turcia, usi interioare moderne, usa de intrare prevazuta cu multiple sisteme antiefractie. De asemenea, se utilizeaza calorifere Romstal si obiecte sanitare moderne, iar tamplaria PVC de tip GEALAN, in nuanta gri antracit, dispune de 5 camere, geam Low-e 4 anotimpuri si glafuri la exterior. Fiecare apartament beneficiaza de o centrala termica cu condensare de 24 KW, dimensionata corespunzator pentru a asigura eficienta energetica a unitatii.

Un aspect semnificativ de mentionat este utilizarea caramizii eficiente energetic Porotherm pentru intreaga compartimentare interioara a apartamentelor.

Partile comune ale blocurilor vor beneficia de un tratament la fel de riguros, incluzand placari ceramice atent selectate pentru traficul intens. Accesul rezidentilor in imobile se va realiza cu ajutorul cartelelor magnetice si a aparatelor de interfon montate in fiecare apartament, iar lifturile, silentioase si de cea mai buna calitate, vor asigura servicii eficiente pentru locuitori.

Sistemul constructiv utilizat in proiectarea blocurilor este format din pereti structurali de beton armat si grinzi, fiind conceput pentru a respecta si rezista conform standardelor impuse de noul cod seismic din anul 2013. Inchiderile peretilor, atat interiori, cat si exteriori, vor fi realizate cu ajutorul blocurilor ceramice tip Porotherm, cu o grosime de 11 cm la interior si 25 cm la exterior, acestia vor fi inveliti cu un sistem termoizolant Adeplast complet, peste care se va aplica un strat de tencuiala decorativa cu cel mai bun indice de calitate, asigurand proprietati excelente in ceea ce priveste izolatia termica si fonica.

Personalizarea apartamentului ales este usor de realizat cu sprijinul departamentului de design, care isi desfasoara activitatea in cadrul proiectului. Specialistii din acest domeniu, colaborand cu cel mai mare furnizor national de materiale si echipamente, respectiv Avalon Romania Building Industry, va vor ghida pentru a alege si combina cu atentie elementele potrivite, permitandu-va sa personalizati interiorul noii dumneavoastra locuinte exact asa cum ati visat.

Blocurile dispun de lifturi inteligente de ultima generatie, montate pe fiecare scara, iar partile comune si casa scarii vor primi o atentie deosebita in ceea ce priveste finisarea finala.

Parcul Tudor Arghezi, cel mai mare si primul parc realizat in Bucuresti dupa 1989, a fost inaugurat

Miercuri, 20 septembrie 2023, cu ocazia implinirii a 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un cadou deosebit. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei dornici sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze intr-o oaza de verdeata si liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa-l viziteze in premiera.

Amplasat pe Bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, unde numeroase familii tinere au ales in ultimii ani sa-si intemeieze un camin, Parcul Tudor Arghezi se intinde, in prezent, pe o suprafata de 4 hectare. Initial proiectat pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, avand ca scop cresterea suprafetei verzi a acestei zone, urmand ca la final sa atinga o suprafata de cel putin 8 hectare, conform declaratiilor autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

Totodata, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, cum ar fi o plaja ecologica si o zona speciala pentru iubitorii de animale de companie. 

De asemenea, este disponibila o parcare supraetajata cu 150 de locuri pentru cei care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

Cu toate acestea, atractia principala a parcului este fantana arteziana muzicala „Fantana Florilor”, care ofera vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

380106931 877278663761799 9063471669831922040 n copy

In ceea ce priveste spatiul verde, in Parcul Tudor Arghezi au fost plantati peste 160 de ciresi japonezi. Acestia se alatura celor aproximativ 500 de copaci deja plantati in acest loc, impreuna cu cele 2500 de plante de iedera, transformand parcul intr-o adevarata oaza de verdeata si intr-o padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatile locale au deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor locuitorilor din aceasta parte a orasului.

Infrastructura bine pusa la punct si proiecte mari in desfasurare

In ceea ce priveste infrastructura, pasajul subteran auto de la Piata Sudului si noul pod de pe Calea Vacaresti, impreuna cu noua pasarela Europa Unita de la intersectia Bulevardului Metalurgiei cu Turnu Magurele, faciliteaza accesul rapid catre centrul Capitalei si catre bulevardele principale. De asemenea, trei bulevarde principale, respectiv Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica, au fost largite cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, imbunatatind semnificativ problema traficului auto.

Alte doua pasaje rutiere de dimensiuni considerabile sunt planificate in zona Metalurgiei, Turnu Magurele si Aparatorii Patriei. Acestea sunt concepute sa conecteze inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

In imediata apropiere a proiectului exista numeroase zone comerciale de shopping, printre care mentionam zona comerciala: Metro, Jumbo, Auchan si zona comerciala: Carrefour Grand Arena Mall, Hornbach, Selgros si, desigur, Mall Sun Plaza.

Metalurgiei Park Residence – unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare din Romania

Metalurgiei Park Residence este in prezent unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare rezidentiale din Romania, avand o valoare cumulata a investitiilor dezvoltatorilor imobiliari care depaseste suma de 350 de milioane de euro.

Noile imobile care urmeaza sa fie construite in cadrul proiectului vor avea un regim de inaltime mai mare, cuprins intre P+8E si maxim P+12E, iar parcarile oferite rezidentilor vor fi disponibile atat in varianta supraterana, cat si subterana, avand ca scop imbunatatirea confortului noilor locatari.

Noua etapa de dezvoltare reprezinta o dovada deplina a maturitatii proiectului si o confirmare a succesului inregistrat in prima faza de dezvoltare.

E timpul sa ai casa ta in Metalurgiei Park Residence, asa ca astazi iti supunem atentiei unul dintre cele mai dorite si bine vandute proiecte rezidentiale din cadrul Metalurgiei Park Residence si anume Studio Plus Residence, ajuns deja la cea de-a doua faza a sa de dezvoltare!

Avalon Romania Building Industry

 • Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gama de finisaje premium-luxury.
 • Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara, accesibile rapid si fara deplasari inutile la furnizorii traditionali de materiale, asa cum se intampla pana acum.
 • Noi credem ca timpul a devenit o resursa tot mai pretioasa, motiv pentru care acum poti selecta toate materialele necesare amenajarii imobilelor noi construite sau pentru proiectele tale de renovare dintr-un singur loc.
 • Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania pot fi gasite pe site-ul oficial al companiei: avalonromania.ro
2023.03.27 bannere site avalon copy
credit24h 1
Credit24h.ro

Credit24h.ro (www.credit24h.ro) – este divizia financiara din Grupul SudRezidential. La acest moment, exista parteneriate incheiate cu majoritatea bancilor importante din Romania si sunt oferite solutii de creditare in cel mai scurt timp posibil clientilor interesati de achizitia unui apartament nou.

Apartamente disponibile

Top House Residence Metalurgiei Park - Blocul 2

Scara A - Finalizare Septembrie 2025

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip A12 CamereParter54,26 mp77.500 Euro + TVA2apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip A23 CamereParter77,69 mp111.000 Euro + TVA1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip A32 CamereParter58,87 mp84.000 Euro + TVA1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip A42 CamereParter50,76 mp72.500 Euro + TVA2apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip A52 CamereParter50,24 mp72.500 Euro + TVA1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip A63 CamereParter77,54 mp111.000 Euro + TVA1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip A72 CamereEtaj 1-854,26 mp + 4,97 mp balcon = 59,23 mp84.600 Euro + TVA16apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip A83 CamereEtaj 1-877,69 mp + 4,97 mp balcon + 2,80 mp balcon = 85,46 mp119.900 Euro + TVA8apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip A93 CamereEtaj 1-877,89 mp + 2,80 mp balcon + 4,97 mp balcon = 85,66 mp119.900 Euro + TVA8apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip A102 CamereEtaj 1-850,76 mp + 4,97 mp balcon = 55,73 mp79.600 Euro + TVA16apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip A112 CamereEtaj 1-850,24 mp + 4,97 mp balcon = 55,21 mp79.600 Euro + TVA8apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip A123 CamereEtaj 1-877,54 mp + 2,80 mp balcon + 4,97 mp balcon = 85,31 mp119.900 Euro + TVA8apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

Top House Residence Metalurgiei Park - Blocul 2

Scara B - Finalizare Septembrie 2025

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip B13 CamereParter79,74 mp114.000 Euro + TVA1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip B22 CamereParter54,36 mp77.500 Euro + TVA1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip B33 CamereParter77,58 mp + 5 mp balcon = 82,58 mp118.000 Euro + TVA1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip B42 CamereParter54,36 mp + 5 mp balcon = 59,36 mp84.600 Euro + TVA1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip B53 CamereParter77,73 mp + 2,82 mp balcon + 5 mp balcon = 85,55 mp119.900 Euro + TVA1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip B62 CamereParter56,78 mp + 5 mp balcon = 61,78 mp88.000 Euro + TVA1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip B72 CamereParter54,26 mp77.500 Euro + TVA2apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip B83 CamereParter77,69 mp111.000 Euro + TVA1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip B93 CamereEtaj 1-879,67 mp + 4,97 mp balcon + 2,80 mp balcon = 87,44 mp119.900 Euro + TVA8apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip B102 CamereEtaj 1-854,36 mp + 4,97 mp balcon = 59,33 mp84.600 Euro + TVA16apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip B113 CamereEtaj 1-877,58 mp + 4,97 mp balcon + 2,80 mp balcon = 85,35 mp119.900 Euro + TVA8apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip B123 CamereEtaj 1-877,73 mp + 2,80 mp balcon + 4,97 mp balcon = 85,50 mp119.900 Euro + TVA8apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip B133 CamereEtaj 1-875,91 mp + 4,97 mp balcon + 2,80 mp balcon = 83,68 mp119.500 Euro + TVA8apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip B142 CamereEtaj 1-854,26 mp + 4,97 mp balcon = 59,23 mp84.600 Euro + TVA16apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip B153 CamereEtaj 1-877,69 mp + 4,97 mp balcon + 2,80 mp balcon = 85,46 mp119.900 Euro + TVA8apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

Top House Residence Metalurgiei Park - Blocul 2

Scara C - Finalizare Septembrie 2025

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip C12 CamereParter51,26 mp + 5 mp balcon = 56,26 mp80.000 Euro + TVA1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip C22 CamereParter54,28 mp + 5 mp balcon = 59,28 mp84.600 Euro + TVA1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip C33 CamereParter77,69 mp + 2,82 mp balcon = 80,51 mpVANDUT1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip C42 CamereParter54,28 mp77.500 Euro + TVA1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip C52 CamereParter51,26 mp73.000 Euro + TVA1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip C62 CamereParter55,84 mp + 5 mp balcon = 60,84 mp86.000 Euro + TVA1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip C73 CamereParter77,07 mp + 5 mp balcon + 2,82 mp balcon = 84,89 mp119.900 Euro + TVA1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip C82 CamereParter50,99 mp + 5,00 mp balcon = 55,99 mp79.600 Euro + TVA1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip C92 CamereParter55,30 mp77.500 Euro + TVA1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip C10GarsonieraParter38,55 mpVANDUT1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip C113 CamereParter77,12 mp + 2,82 mp balcon + 5,00 mp balcon = 84,99 mp119.900 Euro + TVA1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip C122 CamereParter52,60 mp + 5 mp balcon = 57,60 mp82.000 Euro + TVA1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip C132 CamereEtaj 1-851,26 mp + 4,97 mp balcon = 56,23 mp80.000 Euro + TVA16apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip C142 CamereEtaj 1-854,28 mp + 4,97 mp balcon = 59,25 mp84.600 Euro + TVA16apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip C153 CamereEtaj 1-877,69 mp + 4,97 mp balcon + 2,80 mp balcon = 85,46 mp119.900 Euro + TVA8apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip C163 CamereEtaj 1-874,86 mp + 4,97 mp balcon + 2,80 mp balcon = 82,63 mp118.000 Euro + TVA8apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip C173 CamereEtaj 1-877,07 mp + 4,97 mp balcon + 2,80 mp balcon = 84,84 mp119.900 Euro + TVA8apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip C182 CamereEtaj 1-850,99 mp + 4,97 mp balcon = 55,96 mp79.600 Euro + TVA8apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip C192 CamereEtaj 1-855,30 mp + 10,33 mp balcon = 65,63 mp93.800 Euro + TVA8apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip C20GarsonieraEtaj 1-838,55 mp + 4,97 mp balcon + 43,52 mp60.928 Euro + TVA8apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip C213 CamereEtaj 1-877,17 mp + 2,80 mp balcon + 4,97 mp balcon = 84,94 mp119.900 Euro + TVA8apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2
Tip C222 CamereEtaj 1-852,60 mp + 4,97 mp balcon = 57,57 mp82.000 Euro + TVA8apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

Top House Residence Metalurgiei Park - Blocul 1

Scara A - Finalizat

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip A13 CamereEtaj 880,18 mp + 2,80 mp balcon + 4,97 mp balcon110.000 Euro + TVA1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

Top House Residence Metalurgiei Park - Blocul 1

Scara B - Finalizat

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip B13 CamereEtaj 876,96 mp + 2,80 mp balcon + 4,97 mp balcon105.000 Euro + TVA1apartamente Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

Pozitionare excelenta

Mijloace de transport în comun

Metrou Aparatorii Patriei Autobuz:125, 141, 102, 220, 232, 241, 312, 313

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Tudor Arghezi, Delta Vacaresti, Tineretului, Mall Grand Arena, Jumbo, Metro, Selgros, Mega Image, Lidl

Puncte de interes

Magazin 1 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 8 km

Pret si modalitati de plata

Modul de achizitie al apartamentelor

Modul de achizitie al apartamentelor din cadrul proiectului rezidential este variat, flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului, din dorinta de a oferi posibilitatea oricui de a achizitiona o locuinta in cadrul ansamblului, fie prin intermediul creditelor bancare, fie utilizand resurse proprii.

Colaboratorii nostri din cadrul diviziei financiare Credit 24h va stau la dispozitie pentru a gasi metoda optima de finantare pentru dumneavoastra.

Credit24h.ro ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, servicii destinate tuturor celor care intentioneaza sa achizitioneze o locuinta. Aceste servicii sunt disponibile pentru orice persoana interesata de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare si de relatia cu bancile care acorda imprumuturi, oferind solutii rapide si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Vezi mai multe detalii pe site-ul de prezentare al ansamblului Top House Residence, dar si pe site-ul primului parc rezidential din Romania – Metalurgiei Park Residence. www.tophouseresidence.ro sau www.metalurgieipark.ro.

Date de contact:

Pentru a programa o vizionare, este suficient sa contactati echipele noastre de vanzari online sau telefonic si acestea vor prelua imediat cererea dumneavoastra cu prioritate.

De asemenea, va puteti prezenta direct la oricare dintre birourile noastre de vanzari oferite de SudRezidential.ro, amplasate astfel: pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A (capat STB 634), pe Drumul Jilavei, nr. 72 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe Bulevardul Metalurgiei, nr. 61 (acces STB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de consilierii nostri amabili si prietenosi, gata sa va ofere informatii precise despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite a tuturor ansamblurilor rezidentiale selectate de dvs., precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi efectuate de catre consilierii nostri, oferindu-va posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Top House Residence la telefon: 

0721.165.251 Anca Vasile – Manager Proiect

0729.572.570 – Call Center SudRezidential.ro

E TIMPUL SA AI CASA TA !

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Manager Proiect

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Ramai conectat la fluxul nostru de informatii pentru a afla totul despre noile proiecte rezidentiale pe care urmeaza sa le lansam.

  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  Trimite Mesaj
  Suna
  Locatie

  SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.