Vino la SIB sa ne cunosti! Contacteaza-ne si iti oferim o invitatie gratuita!

Iti multumim ca iti plac proiectele noastre! Stii deja ca la SudRezidential.ro iti prezentam doar proiecte in care avem deplina incredere, gandite pentru confort si eficienta.

Daca vrei sa afli toate detaliile despre proiectele SudRezidential sau despre alte proiecte imobiliare din Bucuresti si nu numai, te asteptam la cel mai mare eveniment imobiliar al anului: Salonul Imobiliar Bucuresti (18-20 Noiembrie 2022).

Contacteaza-ne pe email sau telefonic ( contact@sudrezidential.ro / 0729.572.570) si vei primi absolut gratuit o invitatie la eveniment!

Ce este SIB?

Salonul Imobiliar Bucuresti (SIB) este evenimentul care te tine la curent cu tot ceea ce se intampla in piata imobiliara din Romania sau din afara Romaniei. Daca visezi sa iti cumperi un apartament in Bucuresti, o cabana la munte sau o locuinta in zonele insorite din Spania sau Dubai, SIB este punctul de unde poti pleca, fiind locul in care gasesti cele mai bune oferte ale momentului, de la cei mai mari investitori.

SIB este evenimentul perfect pentru oricine, fie ca este vorba despre mici investitori, care isi doresc o locuinta ieftina sau despre cei care vor sa aloce bugete de milioane de euro pentru cele mai inedite, spatioase si interesante imobile. Preturile imobilelor propuse la eveniment sunt cuprinse intre 40 000 si 6.8 milioane de euro.

SIB, evenimentul perfect pentru o zi de weekend

SIB nu este un simplu targ imobiliar, ci este un eveniment complex, in care poti gasi informatii despre tehnologii moderne de constructii, despre cele mai eficiente forme de creditare sau despre modul in care evolueaza intreaga piata.

Organizat in Palatul Parlamentului, acest eveniment numara nu mai putin de 98 de expozanti care isi vor prezenta proiectele pe 5.500 mp de spatiu expozitional. Vei putea descoperi:

  • apartamente moderne, proiectate dupa cele mai noi standarde folosite la nivel mondial;
  • proiecte verzi;
  • oferte pentru credite bancare atractive;
  • oportunitati de achizitie, atat pentru apartamente vechi, cat si pentru apartamente noi.

Pe langa numeroasele informatii pe care le vei primi, te vei putea bucura si de mici delicii culinare sau degustari de vinuri alese, oferite de organizatori tuturor participantilor.

Daca vrei sa te bucuri de un weekend inedit, in care sa descoperi viitoarele tale investitii imobiliare, te asteptam la SIB. Grabeste-te! Avem doar 100 de invitatii de oferit.

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.