Satisfactie si feedback departamente

Parerea dumneavoastra este foarte importanta pentru noi si de aceea, dorim sa va informam ca prin acest formular de satisfactie, va puteti exprima optional parerea privind pasii si etapele tranzactiei imobiliare, oricand doriti dumneavoastra.
Puteti de asemenea sa acordati puncte de rating oricarui departament cu care ati interactionat sau urmeaza sa o faceti, pe durata tranzactiei imobiliare in care sunteti implicat.

OPTIONAL. Ne puteti trimite formularul si fara a completa campurile de mai jos

In speranta unei colaborari viitoare, dorim sa va multumim pentru timpul acordat si va
reamintim ca acest formular are drept scop imbunatatirea serviciilor noastre si va asiguram
ca vom lua act imediat de observatiile si sugestiile dumneavoastra.

Va reamintim ca Sudrezidential.ro este un agent exclusiv si reprezentant al proiectului/dezvoltatorului imobiliar si ca toate serviciile va sunt oferite cu titlu gratuit, daca ati achiziţionat o locuinta noua într-unul dintre proiectele rezidentiale promovate de catre noi, dar in acelasi timp va informam ca nu putem exclude anumite plati pe care trebuie sa le realizati personal la un anumit moment, cum ar fi: taxele notariale in urma achizitiei imobilului, posibilele comisioane bancare si taxe aparute in urma depunerii dosarului bancar, pentru obtinerea unui credit sau anumite costuri suplimentare pentru echipamentele sau finisajele noii locuinte, ce depasesc bugetul de finisaje propus de dezvoltatorii proiectului imobiliar.

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.