SudRezidential.ro
Mii de locuinte noi, acum accesibile, cu posibilitatea de plata esalonata.

In ce consta sistemul de plata esalonata:

Din datele furnizate de catre specialistii din domeniul imobiliar, precum si din estimarile noastre, rezulta ca Sectorul 4 reprezinta nu doar unul dintre sectoarele cu cea mai moderna si rapida dezvoltare urbana, ci si cel mai ,,fierbinte pol imobiliar din Capitala”, cu investitii de ordinul sutelor de milioane de euro in noi proiecte de dezvoltare rezidentiala, asa cum este cazul Metalurgiei Park Residence. Acesta este cel mai ambitios proiect rezidential din Romania, care va avea la finalizare peste 10.000 de locuinte noi, dintre care 5.000 de apartamente au fost deja realizate, motiv pentru care am hotarat sa relaxam modalitatile de plata si sa introducem cateva elemente menite sa faciliteze achizitionarea de locuinte noi la preturi accesibile. Aceasta este o masura necesara pentru a raspunde nevoii de a face mai usoara achizitionarea de locuinte pentru cei care opteaza pentru aceste sisteme de plata.

Este timpul sa revizuim si sa modernizam modalitatile de plata pentru toate imobilele pe care dezvoltatorii le pun in vanzare. Tocmai de aceea, fiind un promotor al inovarii in domeniul imobiliar, va informam ca am schimbat aproape in totalitate modalitatea de plata, oferind astfel oricui se afla in cautarea unei locuinte noi posibilitatea de a achizitiona un apartament sau o casa intr-o maniera adecvata noilor cerinte financiare.

Daca iti doresti cu adevarat o locuinta noua, accesibila, intr-un proiect rezidential nou, cu siguranta noi avem solutiile cele mai potrivite pentru tine si familia ta.”

Echipa Sudrezidential.ro

Apartamente noi cu plata esalonata

Perioada standard, pentru care poti plati esalonat este de 24 de luni ( 2 ani), dar in anumite situatii poate ajunge pana la maxim 60 de luni (5 ani).

Acum ai nenumarate optiuni de plata a pretului locuintei dorite prin intermediul platilor esalonate, iar echipa noastra te va ajuta sa o alegi pe cea mai potrivita, in functie de felul in care ti-ai planificat bugetul si de proiectul imobiliar din care face parte imobilul dorit de tine.

rate la dezvoltator e timpul sa relaxam

Avantajele sistemului de plata esalonata

 • nu necesita documente care sa ateste capacitatea de plata a cumparatorului
 • posibilitatea ajustarii avansului (avansul minim solicitat este de 15% din pretul locuintei)
 • dobanda 0%, fara costuri suplimentare
 • fara birocratie si costuri de acordare a unui credit
 • asigurarea de viata nu este obligatorie
 • posibilitatea ajustarii platii, în functie de bugetul disponibil
 • posibilitatea achitarii pretului în mod esalonat, chiar de la momentul antecontractului

Ce presupune plata unui apartament in mod esalonat?

Ei bine, conditiile generale sunt urmatoarele:

 • Identifici locuinta pe care ti-o doresti si afli daca acel imobil face parte din sistemul de plata esalonat
 • Achiti valoarea avansului solicitat in cadrul proiectului sau ansamblului rezidential, prin semnarea unui antecontract de vanzare-cumparare
 • Incepi sa achiti valoarea transelor de pret stabilite pana la finalizarea perioadei contractuale
 • La finalizarea si predarea imobilului, te poti muta si locui ca proprietar, pe baza promisiunii sau a contractului de vanzare-cumparare, in functie de politica contractuala a fiecarui dezvoltator
 • Achiti integral valoarea apartamentului, prin plata lunara sau trimestriala a transelor de pret in functie de obtinerea veniturilor

Modalitatea de plata noua nu exclude creditarea sau achizitia cash.

Modalitatea de plata acceptata in cadrul proiectelor rezidentiale este una extrem de variata si, mai ales, accesibila.

Sunt acceptate toate variantele de credite, inclusiv creditul Noua Casa, creditul Ipotecar, imobiliar, precum si creditele care iau in considerare veniturile din surse externe (strainatate).

Asa cum mentionam anterior, o noutate absoluta o reprezinta posibilitatea platilor esalonate pe perioade care pot varia de la 2 pana la 5 ani, precum si orice alta forma de plata care presupune efectuarea de plati in transe lunare sau trimestriale. Aceasta optiune de plata este supusa unor termeni si conditii care vor fi stabilite in functie de profilul de plata al cumparatorului, de normele de finantare aplicabile si de prevederile legale in vigoare la data rezervarii apartamentului.

Proiecte rezidentiale ce permit plata esalonata

In cadrul mai multor proiecte rezidentiale au fost implementate sisteme noi de plata, care permit plati esalonate pe o perioada de la 2 pana la 5 ani. Mai jos regasiti listate toate ansamblurile rezidentiale care s-au adaptat acestor cerinte:

Contacteaza-ne la 0729.572.570 daca doriti sa cereti mai multe detalii despre acest sistem de plata.

fatada posterioara noapte Copy

Primera Park Residence

Lidl, Kaufland Metalurgiei, Parc Tudor Arghezi, Drumul Binelui

E timpul sa ai casa ta in Metalurgiei Park Residence, asa ca astazi iti supunem atentiei unul dintre cele mai dorite si bine vandute proiecte rezidentiale din cadrul primului parc rezidential din Romania, si anume Primera Park Residence!

Garsoniere, Ap. tip Studio, Ap. 2 Camere, Ap. 3 Camere
August 2025
Preturi de la45.700 euro
+ TVA
Vezi anunturi din acest ansamblu
IMG 20230519 WA0011

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

B-dul Metalurgiei, Parc Tudor Arghezi

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2 este compus dintr-un numar de 3 imobile de locuinte mixte, al caror regim de inaltime este parter + 8 etaje, plus o parcare supraetajata alipita blocului 3.

Garsoniere, Apartamente 2-3 camere
August 2024
Preturi de la51.429 euro
+ TVA
Vezi anunturi din acest ansamblu
Brown Metalurgiei 1 scaled

Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Str. Turnu Magurele, Metalurgiei Park, Aparatorii Patriei

Faza 2 a proiectului imobiliar este compusa din 4 blocuri de locuinte mixte, insotite de numeroase facilitati complementare, care vor genera la finalizare un numar total de 288 unitati locative diverse, insotite de parcarile aferente.

Garsoniere duble, Apartamente 2-3 camere
Corp B - Aprilie 2025
Preturi de la66.500 euro
+ TVA
Vezi anunturi din acest ansamblu
Promotie
ELM07391

Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti

Soseaua Salaj, Sector 5

Confort Urban Park Residence este un proiect rezidential inceput in 2012, situat la doar 7 km de Piata Unirii, care a reusit sa livreze peste 2500 de locuinte dispuse in 35 de blocuri. Cu o varietate de magazine, restaurante si zone de relaxare, precum si numeroase spatii verzi si locuri de joaca pentru copii, Urban Park Residence se extinde continuu, oferind numeroase oportunitati imobiliare pentru cei care sunt in cautarea apartamentului perfect.

Acum si prin sistemul de plati esalonate! https://www.conforturban.ro/promotii/

Garsoniera, Garsoniera dubla, Apartamente 2-3 camere
Finalizat
Preturi de la
45.900 euro44.216 euro
+ TVA
Vezi anunturi din acest ansamblu
Promotie
PXL 20240117 085945738

Bucuria Residence Brancoveanu

Str. Postalionului, Grand Arena Mall, Hornbach

Proiectul imobiliar Bucuria Residence Brancoveanu este amplasat in Sectorul 4 al Bucurestiului, in apropierea centrului comercial Grand Arena Mall, intr-o zona rezidentiala relativ noua, unde se regasesc si alte ansambluri si proiecte ample de locuinte construite recent in acest areal.

Garsoniera, Apartamente 2-3 camere
Finalizat
Preturi de la
50.500 euro46.500 euro
+ TVA
Vezi anunturi din acest ansamblu
PXL 20230520 093029630 scaled

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I

Bulevardul Metalurgiei, strada Dumitru Brumărescu

Conceptul urbanistic indraznet, functionalitatea excelenta si designul modern al imobilelor din ansamblul The Grand Kristal Residence City Metalurgiei provin din dorinta dezvoltatorilor brandului Kristal Residence de a oferi viitorilor rezidenti posibilitatea de a locui intr-o comunitate integrata si de a beneficia de un nivel de trai linistit si confortabil.  

Apartamente 2-4 camere
Noiembrie 2024
Preturi de la67.500 euro
+ TVA
Vezi anunturi din acest ansamblu
Sabina’s Residence

Sabina’s Residence Brancoveanu

Luica – Brancoveanu, Sector 4

Proiectul rezidential Sabina’s Residence Brancoveanu este amplasat in Sud-ul Capitalei, mai exact in zona Luica – Brancoveanu, foarte aproape de intersectia strazilor Pogoanele cu strada Orastie, Sector 4, Bucuresti.

Garsoniera, Apartamente 2-3 camere
Mai 2024
Preturi de la42.000 euro
+ TVA
Vezi anunturi din acest ansamblu
A7C08361

Aimee Residence Brancoveanu

Mall Grand Arena, Kaufland Berceni

Aimee Residence Brancoveanu este un proiect rezidential compus din 3 blocuri de locuinte mixte: apartamente de tip studio, garsoniere, apartamente cu 2 camere si apartamente cu 3 camere. Daca iti doresti un apartament in zona Bulevardului Brancoveanu, cu acces rapid catre zonele verzi, spatiile comerciale si centrul orasului, acest proiect ar putea fi cea mai buna optiune pentru tine, avand un raport excelent intre calitate si pret.

Garsoniera, Apartament Tip Studio, 2 si 3 Camere
Finalizat
Preturi de la60.500 euro
+ TVA
Vezi anunturi din acest ansamblu
PXL 20230524 073551872

Family Residence Brancoveanu 2

Grand Arena Mall, Brancoveanu

Sub deviza “Intinerim Bucurestiul”, ne-am propus sa cream acest proiect, special pentru tinerii care isi doresc sa isi gaseasca locul numit “acasa”, intr-o locuinta noua, amplasata intr-un cartier modern, ridicat cu simt de raspundere si pasiune, pentru rezidentii sai.

Garsoniera, Garsoniera dubla, Apartamente 2 si 3 Camere
Finalizat
Preturi de la62.800 euro
+ TVA
Vezi anunturi din acest ansamblu
PXL 20230519 085041300

Palm Residence Oltenitei

Soseaua Oltenitei, Popesti-Leordeni

Amplasat la intrarea in orasul Popesti-Leordeni, nu foarte departe de granita cu Sectorul 4 Bucuresti, noul proiect imobiliar dezvoltat sub aceasta marca ne dezvaluie o identitate aparte datorita modului atent in care a fost gandit si proiectat.

Garsoniera, Studio, Apartamente 2-3 camere
Finalizat
Preturi de la68.572 euro
+ TVA
Vezi anunturi din acest ansamblu
Promotie
Ext 38 Photo 7
Ansamblu imobiliar certificat green

Quantum OxyGo Park Vidra

La granita dintre Comuna Berceni si Comuna Vidra

Quantum OxyGo Park Vidra, un ansamblu rezidential unic din zona de Sud a ariei metropolitane Bucuresti, proiectat si construit cu o pasiune născută din dorința absolută de a crea cel mai bun loc, pe care tu si cei dragi tie să-l numiti “Acasă”!

Vile duplex
Decembrie 2024
Preturi de la
139.900 euro129.900 euro
+ TVA 19%
Vezi anunturi din acest ansamblu
A7C08760 copy
Ansamblu imobiliar certificat green

Quantum OxyGo Park Berceni

Comuna Berceni, Ilfov

Modern, exclusivist, excelent amplasat si meticulos gandit, noul proiect Quantum OxyGo Park Berceni este conceput intr-o atmosfera eleganta si confortabila, unde viata de familie si bucuria de a trai alaturi de cei dragi sunt considerate cele mai importante aspecte.

Vile duplex
Finalizat
Preturi de la125.900 euro
+ TVA 19%
Vezi anunturi din acest ansamblu
A7C08484 Copy

Urban Garden Residence Sector 5 Bucuresti

Teius – Floare de Colt

PROIECT VANDUT! “Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect! Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte.”

Vile, apartamente
Finalizat

Disclaimer:

Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce orice modificari proiectelor si ofertelor prezentate la un anumit moment dat. Toate imaginile sunt cu titlu de prezentare si pot suferi modificari.

Sistemul de plata prin rate la dezvoltator poate fi supus unor conditii speciale si unor termeni contractuali, care pot varia in functie de fiecare proiect imobiliar, in special cu privire la: valoarea avansului solicitat de dezvoltator, perioada de plata, transferul proprietatii catre cumparator, modalitatea de achitare a pretului.

In functie de conditiile pietei imobiliare si de creditare, dezvoltatorii isi rezerva dreptul de a aduce orice modificari sistemului de plata in rate.

Sistemul de plata in rate nu reprezinta o activitate de creditare si nu se incheie un contract de credit cu consumatorii, cumparatori de locuinte, in sensul prevazut de Ordinul nr. 4/2017 din 11 ianuarie 2017 emis de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor – ANPC si de prevederile art. 128 alin. (1) lit. a) si alin. (5) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 52/2016 privind contractele de credit oferite consumatorilor pentru bunuri imobile, precum si pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori;

Ești interesat/ă de această campanie?
Contactează-ne acum!


  Sistemul de plata esalonata poate fi supus unor conditii speciale si unor termeni contractuali, care pot varia în functie de fiecare proiect imobiliar, în special cu privire la: valoarea avansului solicitat de dezvoltator, perioada de plata, transferul proprietatii catre cumparator, modalitatea de achitare a pretului.
  În functie de conditiile pietei imobiliare si de creditare, dezvoltatorii îsi rezerva dreptul de a aduce orice modificari sistemului de plata în rate.
  Sistemul de plata in rate nu reprezinta o activitate de creditare si nu se incheie un contract de credit cu consumatorii, cumparatori de locuinte, in sensul prevazut de Ordinul nr. 4/2017 din 11 ianuarie 2017 emis de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor – ANPC si de prevederile art. 128 alin. (1) lit. a) si alin. (5) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 52/2016 privind contractele de credit oferite consumatorilor pentru bunuri imobile, precum si pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori;

  *Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
  Cere Oferta
  Suna
  Locatie