Case-Vile noi Bucuresti | Ilfov

Majoritatea oamenilor viseaza la o casa pe pamant. Gradina, linistea si spatiul locativ, mult mai mare decat in cazul unui apartament, sunt optiuni din ce in ce mai apreciate.

Marea problema este ca achizitia unei case in Bucuresti este foarte costisitoare. In zonele centrale ale orasului, numarul de case este foarte mic, preturile sunt foarte mari iar constructiile, in general, sunt realizate in urma cu mai multe decenii.

O optiune mult mai buna pentru cei care isi doresc o casa Bucuresti este alegerea unei zone mai indepartate de centru, care sa ofere totusi acces facil catre toate beneficiile orasului. Exista din ce in ce mai multe case de vanzare Ilfov, care contureaza cartiere rezidentiale foarte atractive in localitatile din jurul Bucurestiului. Daca vrei sa te muti la casa, localitatile de langa Bucuresti sunt o optiune pe care merita sa o iei in calcul.

Care sunt avantajele unei case in Ilfov?

  • Este o optiune atractiva din punct de vedere al pretului. O casa Ilfov poate sa coste mai putin decat un apartament in Bucuresti;
  • Iti ofera liniste si spatiu;
  • Este o investitie pe termen lung, in conditiile in care zonele de langa oras sunt intr-o continua dezvoltare.

Iti propunem mai multe case de vanzare in Ilfov si in sudul Bucurestiului

Zona de Sud a Bucurestiului (Berceni, Popesti Leordeni si sectorul 4 al Capitalei) au devenit un punct de atractie pentru toti cei care cauta o casa in Bucuresti sau in jurul orasului. Cu o infrastructura din ce in ce mai bine pusa la punct si acces facil catre centru, aceasta zona reprezinta o atractie pentru cei care doresc sa ramana conectati la oras, insa isi doresc mai multa liniste.

Iti propunem zeci de optiuni de case si vile noi in zona de sud a Capitalei, construite in cartiere rezidentiale moderne ce iti pot satisface nevoia de spatiu. Fie ca iti doresti o casa individuala, cu o gradina spatioasa sau un duplex foarte bine optimizat, avem optiunea potrivita pentru tine.

Toate casele din oferta SudRezidential sunt bine construite, sunt gandite in asa fel incat sa asigure tot confortul locatarilor si au spatii bine optimizate pentru activitati moderne.

Cui ii sunt adresate casele din suburbiile Bucurestiului?

Casele construite in Ilfov sunt ideale pentru familiile cu copii mici, care au nevoie de suficient spatiu de joaca, pentru iubitorii de natura si pentru persoanele care lucreaza de acasa si isi doresc sa isi desfasoare activitatea intr-un mediu cat mai linistit.

De asemenea, sunt optiuni locative perfecte pentru cei care au diverse pasiuni: gradinarit, bricolaj, pictura, muzica, etc, deoarece pot oferi intimitatea necesara pentru desfasurarea tuturor activitatilor in liniste.

Ramai conectat la fluxul nostru de informatii, pentru a afla totul despre noile proiecte rezidentiale pe care urmeaza sa le lansam.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie