Case-Vile noi Bucuresti | Ilfov

Majoritatea oamenilor viseaza la o casa pe pamant. Gradina, linistea si spatiul locativ, mult mai mare decat in cazul unui apartament, sunt optiuni din ce in ce mai apreciate.

Marea problema este ca achizitia unei case in Bucuresti este foarte costisitoare. In zonele centrale ale orasului, numarul de case este foarte mic, preturile sunt foarte mari iar constructiile, in general, sunt realizate in urma cu mai multe decenii.

O optiune mult mai buna pentru cei care isi doresc o casa Bucuresti este alegerea unei zone mai indepartate de centru, care sa ofere totusi acces facil catre toate beneficiile orasului. Exista din ce in ce mai multe case de vanzare Ilfov, care contureaza cartiere rezidentiale foarte atractive in localitatile din jurul Bucurestiului. Daca vrei sa te muti la casa, localitatile de langa Bucuresti sunt o optiune pe care merita sa o iei in calcul.

Care sunt avantajele unei case in Ilfov?

  • Este o optiune atractiva din punct de vedere al pretului. O casa Ilfov poate sa coste mai putin decat un apartament in Bucuresti;
  • Iti ofera liniste si spatiu;
  • Este o investitie pe termen lung, in conditiile in care zonele de langa oras sunt intr-o continua dezvoltare.

Iti propunem mai multe case de vanzare in Ilfov si in sudul Bucurestiului

Zona de Sud a Bucurestiului (Berceni, Popesti Leordeni si sectorul 4 al Capitalei) au devenit un punct de atractie pentru toti cei care cauta o casa in Bucuresti sau in jurul orasului. Cu o infrastructura din ce in ce mai bine pusa la punct si acces facil catre centru, aceasta zona reprezinta o atractie pentru cei care doresc sa ramana conectati la oras, insa isi doresc mai multa liniste.

Iti propunem zeci de optiuni de case si vile noi in zona de sud a Capitalei, construite in cartiere rezidentiale moderne ce iti pot satisface nevoia de spatiu. Fie ca iti doresti o casa individuala, cu o gradina spatioasa sau un duplex foarte bine optimizat, avem optiunea potrivita pentru tine.

Toate casele din oferta SudRezidential sunt bine construite, sunt gandite in asa fel incat sa asigure tot confortul locatarilor si au spatii bine optimizate pentru activitati moderne.

Cui ii sunt adresate casele din suburbiile Bucurestiului?

Casele construite in Ilfov sunt ideale pentru familiile cu copii mici, care au nevoie de suficient spatiu de joaca, pentru iubitorii de natura si pentru persoanele care lucreaza de acasa si isi doresc sa isi desfasoare activitatea intr-un mediu cat mai linistit.

De asemenea, sunt optiuni locative perfecte pentru cei care au diverse pasiuni: gradinarit, bricolaj, pictura, muzica, etc, deoarece pot oferi intimitatea necesara pentru desfasurarea tuturor activitatilor in liniste.

Ramai conectat la fluxul nostru de informatii, pentru a afla totul despre noile proiecte rezidentiale pe care urmeaza sa le lansam.

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.