Apartamente 3 camere de vanzare Bucuresti

Apartamentele cu 3 camere sunt o solutie excelenta pentru familiile cu mai multi membri sau pentru oamenii care au nevoie de spatiu pentru desfasurarea diverselor activitati: lucreaza de acasa, au o pasiune precum pictura sau pur si simplu isi doresc un mic spatiu de relaxare, in care sa poata citi sau sa se poata uita la un film in liniste.

Iti propunem mai multe apartamente cu 3 camere in Bucuresti, gandite si compartimentate pentru familii moderne. Apartamentele din oferta noastra se afla in zona de sud a Bucurestiului (Metalurgiei, Berceni, Alexandriei, Pucheni, etc) si inglobeaza o serie de avantaje.

De ce sa alegi zona de sud atunci cand cauti un apartament cu 3 camere in Bucuresti?

  • Pentru ca este o zona in continua dezvoltare, in care se pune accent pe spatiu si pe diverse activitati sociale;
  • Pentru ca este bine conectata la oras, atat prin metrou, cat si prin alte mijloace de transport in comun;
  • Pentru ca are o multime de apartamente cu 3 camere nou construite. Avantajele unui bloc nou de locuinte sunt numeroase: camere mai spatioase si mai luminoase, rezistenta la cutremure, spatii exterioare foarte bine optimizate, etc;
  • Pentru ca pretul unui apartament cu 3 camere in Berceni, Metalurgiei, Brancoveanu sau alte zone din sud este mai mic decat pretul unui apartament cu 3 camere in zona centrala, semi centrala sau in alte zone ale orasului.

Ce sa cauti atunci cand vrei sa achizitionezi un apartament cu 3 camere Bucuresti?

In primul rand, trebuie sa te asiguri ca este construit de un dezvoltator de incredere. Daca alegi sa profiti de oferta SudRezidential, vei avea garantia unor apartamente bine construite, ale unor dezvoltatori cu experienta vasta in domeniu.

Pe langa o locuinta bine construita, trebuie sa te asiguri ca apartamentul pe care il achizitionezi este aproape de toate punctele tale de interes: scoli, gradinite, magazine, statie de metrou, statii de tramvai sau autobuz, locuri de joaca pentru copii, etc.

Nu neglija nici locurile de parcare din zona sau diverse facilitati pe care ti le pun dezvoltatorii la dispozitie in incinta cartierului.

Este mai avantajos un apartament cu 3 camere decat unul cu 2 camere?

In general, da. Pretul pe mp al unui apartament cu 3 camere in Bucuresti este considerabil mai mic decat pretul pe mp al unui apartament cu 2 camere sau al unei garsoniere. Balanta se echilibreaza in costul de exploatare, care este mai mare la un apartament cu 3 camere, insa pentru familiile numeroase sau pentru studentii si muncitorii care aleg sa imparta o locuinta, costul individual poate sa fie mai mic.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie