Apartamente 3 camere de vanzare Bucuresti

Apartamentele cu 3 camere sunt o solutie excelenta pentru familiile cu mai multi membri sau pentru oamenii care au nevoie de spatiu pentru desfasurarea diverselor activitati: lucreaza de acasa, au o pasiune precum pictura sau pur si simplu isi doresc un mic spatiu de relaxare, in care sa poata citi sau sa se poata uita la un film in liniste.

Iti propunem mai multe apartamente cu 3 camere in Bucuresti, gandite si compartimentate pentru familii moderne. Apartamentele din oferta noastra se afla in zona de sud a Bucurestiului (Metalurgiei, Berceni, Alexandriei, Pucheni, etc) si inglobeaza o serie de avantaje.

De ce sa alegi zona de sud atunci cand cauti un apartament cu 3 camere in Bucuresti?

  • Pentru ca este o zona in continua dezvoltare, in care se pune accent pe spatiu si pe diverse activitati sociale;
  • Pentru ca este bine conectata la oras, atat prin metrou, cat si prin alte mijloace de transport in comun;
  • Pentru ca are o multime de apartamente cu 3 camere nou construite. Avantajele unui bloc nou de locuinte sunt numeroase: camere mai spatioase si mai luminoase, rezistenta la cutremure, spatii exterioare foarte bine optimizate, etc;
  • Pentru ca pretul unui apartament cu 3 camere in Berceni, Metalurgiei, Brancoveanu sau alte zone din sud este mai mic decat pretul unui apartament cu 3 camere in zona centrala, semi centrala sau in alte zone ale orasului.

Ce sa cauti atunci cand vrei sa achizitionezi un apartament cu 3 camere Bucuresti?

In primul rand, trebuie sa te asiguri ca este construit de un dezvoltator de incredere. Daca alegi sa profiti de oferta SudRezidential, vei avea garantia unor apartamente bine construite, ale unor dezvoltatori cu experienta vasta in domeniu.

Pe langa o locuinta bine construita, trebuie sa te asiguri ca apartamentul pe care il achizitionezi este aproape de toate punctele tale de interes: scoli, gradinite, magazine, statie de metrou, statii de tramvai sau autobuz, locuri de joaca pentru copii, etc.

Nu neglija nici locurile de parcare din zona sau diverse facilitati pe care ti le pun dezvoltatorii la dispozitie in incinta cartierului.

Este mai avantajos un apartament cu 3 camere decat unul cu 2 camere?

In general, da. Pretul pe mp al unui apartament cu 3 camere in Bucuresti este considerabil mai mic decat pretul pe mp al unui apartament cu 2 camere sau al unei garsoniere. Balanta se echilibreaza in costul de exploatare, care este mai mare la un apartament cu 3 camere, insa pentru familiile numeroase sau pentru studentii si muncitorii care aleg sa imparta o locuinta, costul individual poate sa fie mai mic.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.