Apartamente 2 camere de vanzare Bucuresti

Apartamentul cu 2 camere este cea mai populara locuinta urbana. Tinerii singuri, cuplurile si chiar familiile cu copii, aflate la inceput de drum, aleg sa investeasca intr-o astfel de locuinta, motivele fiind numeroase.
Apartamentele cu 2 camere prezinta un echilibru perfect intre spatiu si costuri de intretinere, fiind o investitie ideala pe termen lung.

Iti oferim cele mai moderne apartamente 2 camere Bucuresti, in proiecte rezidentiale din sudul Capitalei

Daca esti in cautarea unui apartament cu 2 camere in Bucuresti, avem cele mai bune optiuni pentru tine. Iti propunem proiecte rezidentiale moderne, construite in sudul Bucurestiului, care iti pot oferi tot confortul de care ai nevoie si sunt bine conectate la facilitatile orasului.
Indiferent ca optezi pentru un apartament in care sa locuiesti sau investesti intr-un apartament 2 camere Bucuresti pentru chirie, sudul Bucurestiului este o optiune excelenta din numeroase motive:

  • Ai de ales intre numeroase proiecte rezidentiale;
  • Sectorul 4 este cel mai modernizat sector al Capitalei;
  • Ai acces la metrou;
  • Ai parcuri, locuri de joaca pentru copii, infrastructura sportiva, spitale, gradinite, scoli si toate facilitatile de care ai putea avea nevoie;
  • Beneficiezi de ajutorul SudRezidential pentru gasirea celui mai bun apartament, pentru obtinerea celui mai bun credit, pentru amenajare si pentru toti pasii care vor transforma noul tau apartament cu 2 camere din Bucuresti in “acasa”.

Ce sa urmaresti atunci cand achizitionezi un apartament cu 2 camere in Bucuresti?

In primul rand, asigura-te ca dezvoltatorul a respectat cu strictete proiectul ansamblului de locuinte. La SudRezidential iti propunem spre vanzare doar apartamente in ansambluri foarte bine construite.
De asemenea, iti recomandam sa urmaresti proximitatea fata de anumite facilitati, chiar daca momentan nu ai nevoie de ele: scoli, gradinite, spitale, magazine, parcuri, spatii de joaca pentru copii, statii de transport in comun, etc.
Daca este bine ales, un apartament cu 2 camere in Bucuresti poate fi o investitie pe termen lung, care iti poate aduce confortul de care ai nevoie sau poate genera un castig pasiv prin inchiriere. Investeste inteligent si alege apartamentele cu 2 camere propuse de SudRezidential!

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie