Ansambluri rezidentiale Berceni - SudRezidential.ro

Ansambluri rezidentiale Berceni

Aimee Residence Brancoveanu

Mall Grand Arena

Proiectul rezidential Aimee Residence Brancoveanu este amplasat in Sudul Capitalei, mai exact in noua zona rezidentiala dezvoltata in ultimii ani, aflata in imediata apropiere a intersectiei dintre Bulevardul Brancoveanu cu strada Luica, foarte aproape de marile centre comerciale aflate in acest areal.

Garsoniera, Apartament Tip Studio, 2 si 3 Camere
Decembrie 2024
Preturi de la 52 euro

Family Residence Brancoveanu 2

Grand Arena Mall, Brancoveanu

Sub deviza “Intinerim Bucurestiul”, ne-am propus sa cream acest proiect, special pentru tinerii care isi doresc sa isi gaseasca locul numit “acasa”, intr-o locuinta noua, amplasata intr-un cartier modern, ridicat cu simt de raspundere si pasiune, pentru rezidentii sai.

Garsoniera, Apartament Tip Studio, 2 si 3 Camere
Decembrie 2022
Preturi de la 47.600 euro

Bucuria Residence Brancoveanu

Grand Arena Mall

Proiectul imobiliar Bucuria Residence Brancoveanu este amplasat in Sectorul 4 Bucuresti, in zona centrului comercial Grand Arena Mall, zona rezidentiala relativ noua, unde se afla situate si multe alte mari ansambluri si proiecte de locuinte construite in ultima perioada in acest areal.

Apartamente 1-3 camere
Octombrie 2023
Preturi de la 53.000 euro

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei

Bulevardul Metalurgiei, strada Dumitru Brumărescu

Conceptul urbanistic indraznet, functionalitatea excelenta a noului proiect rezidential, precum si designul modern al imobilelor care compun ansamblul The Grand Kristal Residence City Metalurgiei, provin din dorinta dezvoltatorilor brandului Kristal Residence de a oferi viitorilor rezidenti posibilitatea de a locui intr-o comunitate integrata si sa poata beneficia de un nivel de trai linistit si confortabil.

Apartamente 2-4 camere
Septembrie 2023
Preturi de la 68.900 euro

Palm Residence Oltenitei

Soseaua Oltenitei

Amplasat la intrarea in orasul Popesti-Leordeni, nu foarte departe de granita cu Sectorul 4 Bucuresti, noul proiect imobiliar dezvoltat sub aceasta marca ne dezvaluie o identitate aparte datorita modului atent in care a fost gandit si proiectat.

Apartamente 1 - 3 camere
Ianuarie 2023
Preturi de la 42.000 euro

Loka Residence Premium Apartments

La granita dintre Berceni Sector 4 si Popesti Leordeni

Loka Residence Premium Apartments este primul proiect rezidential dezvoltat sub marca Loka Residence, proiect ce dispune de o amplasare excelenta in teren, fiind dispus chiar la granita dintre Berceni Sector 4 si Popesti.

Apartamente 1-3 camere
Septembrie 2022
Preturi de la 33.600 euro

Quantum OxyGo Green

Comuna Vidra, Ilfov

Expo 2022 Quantum Modules – divizia de case modulare a Quantum Premium Modules Group pregateste primul proiect imobiliar dedicat caselor modulare din Europa.

Case modulare
Decembrie 2022
Preturi de la In curand

Viva Residence Metalurgiei – faza 2

Metalurgiei Park Residence

Cel mai mare si ambitios proiect rezidential din Romania si anume Metalurgiei Park trece la o noua etapa de dezvoltare si maturitate prin inceperea lucrarilor la cea de a II - a faza a acestui mega proiect imobiliar din Capitala.

Garsoniere - Apartamente 2-3 camere
Iunie 2023
Preturi de la 46.500 euro

Look Residence Berceni, metrou Leonida

Sos. Berceni - in apropierea statiei de metrou Dimitrie Leonida

Look Residence Berceni numara un total de 390 unitati locative diverse dispuse in 6 blocuri amplasate in aceasta noua zona rezidentiala, mai exact pe Str Biruintei din Popesti Leordeni, cu acces rapid din sos Berceni.

Apartamente 1-3 camere
Octombrie 2022
Preturi de la 46.400 euro

SKY GARDEN TOWER OLTENITEI

Soseaua Oltenitei, Sector 4

Ansamblurile rezidentiale SKY GARDEN Residence au fost considerate, de-a lungul timpului, repere imobiliare reale si s-au dovedit a fi atat caminul drag al multor familii tinere.

Apartamente 1-3 camere
Ianuarie 2023
Preturi de la 57.000 euro
x