Candva, Acasa!

O campanie Sud Rezidential dedicata romanilor din Diaspora

Ext 50 Photo candva acasa se cut scaled 1

In ultimii 20 de ani, peste 5 milioane de romani au ales sa plece si sa lucreze in strainatate in cautarea unui trai mai bun, dar acest fenomen nu a intrerupt legaturile romanilor din diaspora cu Romania, ci dimpotriva, contributia financiara a acestora din afara tarii la PIB-ul Romaniei este intr-o continua crestere, fiind cea mai importanta contributie externa la bugetul tarii. Putem afirma ca cel mai mare investitor in Romania sunt, de fapt, romanii care lucreaza in afara tarii.

candva acasaArtboard 1

Cu ajutorul acestor fonduri, Romania a inregistrat in ultimii ani o crestere accelerata a economiei, inregistrand in mod constant primele pozitii din Europa la capitolul cresterii economice.

Domeniul imobiliar in Romania s-a dezvoltat semnificativ in ultimii ani, mai ales in marile orase si in zona Bucuresti-Ilfov, unde se inregistreaza recorduri la capitolul numarului de unitati locative construite si vandute anual.

Conform datelor furnizate de Institutul National de Statistica, in ultimii ani, pretul apartamentelor a inregistrat o crestere constanta cu un ritm anual de crestere de 8-10 procente, in functie de zonele urbane, in toate orasele importante din Romania.

In conditiile in care dobanzile bancare la depozite, in aproape toata Europa, sunt extrem de reduse, iar inflatia a atins cresteri galopante, pastrarea banilor la banca conduce de fapt la o diminuare a activelor.

Din aceste motive, investitia intr-o proprietate imobiliara in Romania poate fi considerata foarte avantajoasa, mai ales in contextul in care dobanzile bancare la depozite sunt reduse, iar inflatia este in crestere. Achizitionarea unei proprietati imobiliare prin credit poate aduce beneficii semnificative, mai ales ca rata anuala de crestere a preturilor la apartamente este, potrivit datelor mentionate, superioara dobanzilor platite pentru credit. In plus, piata inchirierilor din Bucuresti functioneaza in parametri foarte buni, atat in ceea ce priveste inchirierile pe termen lung, cat si cele pe termen scurt.

Din calculele economistilor, rata de intoarcere a investitiei(ROI – return of investment) in cazul inchirierii unei proprietati imobiliare poate fi de aproximativ 8-12 ani , in functie de zona sau tipul de apartament. Acest lucru inseamna ca intr-un interval de timp relativ scurt, se poate recupera  investitia initiala facuta in proprietate, fara a lua in considerare profitul obtinut in cazul unei revanzari ulterioare a imobilului. Aceasta rata de rentabilitate a investitiei in proprietati imobiliare in Romania este considerata una dintre cele mai bune din Europa, ceea ce poate atrage interesul investitorilor atat din tara, cat si din strainatate.

candva acasaArtboard 1 copy
Credit24h logo

Consultanță Financiară

Credit24h.ro este una dintre putinele, daca nu chiar singura, divizie financiara de intermediere de credite care ofera produse bancare inclusiv romanilor din Diaspora. Acestia pot sa-si cumpere o casa in Romania, luand in considerare inclusiv veniturile lor din strainatate.

Pregătirea dosarului cu toate documentele necesare va fi realizată exclusiv de către experții noștri.

logo sud rezidential 768x121.png

SudRezidential.ro este una dintre cele mai mari companii imobiliare din Romania si principalul promotor imobiliar din zona de Sud a Capitalei, una dintre zonele cu cea mai mare dezvoltare rezidentiala si cu preturi foarte accesibile la achizitia de locuinte noi. Prin intermediul SudRezidential, puteti alege cele mai variate tipuri de apartamente, case, vile si incepand de anul acesta, chiar case de vacanta si case modulare.

Peste 2000 de imobile noi la vanzare, din care poti alege, si peste 40.000 de clienti multumiti de serviciile noastre in cei 10 ani de activitate, sunt o carte de vizita ce atesta ca achizitia unei locuinte prin intermediul serviciilor noastre se deruleaza in deplina siguranta si, un lucru foarte important, fara plata unui comision de intermediere, achizitia realizandu-se direct de la dezvoltator.

Fie ca esti in Anglia, Italia, Spania, sau oriunde altundeva in lume, tu stii ca te vei intoarce candva acasa si de aceea am creat aceasta campanie, speciala pentru toti romanii din afara tarii care doresc sa-si cumpere acum o casa, Acasa!

candva acasaArtboard 1 copy 2

Ce trebuie sa stii

  1. Vechimea la locul de munca este un element pe care bancile il iau in considerare atunci cand analizeaza cererea de credit. Majoritatea bancilor solicita minimum 3 luni vechime la locul actual de munca si 12 luni vechime fara intrerupere in campul muncii;
  2. Trebuie sa prezentati documente justificative din tara in care lucrati, obtinute de la autoritatile competente si care sa ateste tipul contractului de munca sau un formular fiscal care sa ateste veniturile dumneavoastra impreuna cu un extras de cont actualizat;
  3. Pentru creditul ipotecar standard avansul minim solicitat de banci este de 15%, iar in cazul creditelor acordate pentru achizitia unui imobil care nu este destinat a fi utilizat ca locuinta pentru folosinta proprie si permanenta/continua, adica o a doua locuinta a cumparatorului, vor avea de platit un avans de minim 25% pentru creditele de investitii imobiliare in lei, de 35% pentru cele in euro si 50% pentru cele in alte valute. Noile conditii intra in vigoare de la 1 ianuarie 2022;
  4. Se accepta doar contract de munca inregistrat la autoritatile din tara angajatoare;
  5. Se accepta veniturile obtinute pe vase de croaziera, cu conditia ca cel putin 2 contracte sa fie deja incheiate;
  6. In functie de profilul fiecarui client, bancile pot solicita indeplinirea unor conditii suplimentare privind avansul propriu.

Ești interesat/ă de această campanie?
Contactează-ne acum!

Adrian Pandelescu Senior Manager Partener departament financiar Credit24 tel 0731.111.600 mail adrian@sudbroker.ro

Adrian
Pandelescu

Senior Manager Partner
Departament Financiar
Credit24h.ro

0731.111.600
adrian@sudbroker.ro

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.