Candva, Acasa!

O campanie Sud Rezidential dedicata romanilor din Diaspora

Ext 50 Photo candva acasa se cut scaled 1

In ultimii 20 de ani peste 5 milioane de romani au ales sa plece si sa lucreze in strainatate in cautarea unui trai mai bun, dar acest fenomen nu a intrerupt legaturile romanilor din diaspora cu Romania, din contra contributia financiara a romanilor din afara tarii la PIB-ul Romaniei este intr-o continua crestere, fiind cea mai importanta contributie externa la bugetul tarii. Am putea spune ca cel mai mare investitor din Romania sunt de fapt romanii, care lucreaza in afara tarii.

candva acasaArtboard 1

Cu ajutorul acestor fonduri, Romania a inregistrat in ultimii ani o crestere accelerata a economiei, inregistrand in mod constant primele pozitii din Europa la capitolul cresterii economice.

Domeniul imobiliar, in stransa legatura cu economia, s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, in special in marile orase din Romania si in zona Bucuresti-Ilfov, unde se inregistreaza recorduri la capitolul numarului de unitati locative construite si vandute anual.

De asemenea, din datele furnizate de Institutul National de Statistica a rezultat ca, in ultimii ani, pretul apartamentelor a crescut constant cu un ritm de crestere anual de 8-10 procente, in functie de zonele urbane, in toate orasele importante din Romania.

In conditiile in care dobanzile bancare la depozite, in aproape toata Europa, sunt extrem de reduse, iar inflatia a atins cresteri galopante, pastrarea banilor la banca conduce de fapt la o diminuare a activelor.

Din aceste motive, investitia intr-o proprietate imobiliara in Romania apare ca fiind foarte avantajoasa. Chiar in conditiile in care aceasta proprietate ar fi achizitionata prin credit, rata anuala de crestere a preturilor mentionata mai sus este superioara dobanzilor platite la un credit bancar, ceea ce ar face ca practic dobanda bancara sa fie acoperita doar din aceasta crestere de pret. In plus, domeniul inchirierilor in Bucuresti, functioneaza in parametrii foarte buni, atat la inchirierile pe termen lung cat si la cele pe termen scurt.

Din calculele economistilor, rata de intoarcere a investitiei in cazul inchirierii (ROI – return of investment) este de 8-12 ani in functie de zona sau tipul de apartament. Practic in 8-12 ani se recupereaza investitia intr-o proprietate imobiliara, aceasta rata fiind de asemenea, una dintre cele mai bune din Europa, fara a calcula profitul obtinut la o revanzare a imobilului achizitionat. Din aceste motive, in ultima perioada a aparut un nou trend si anume acela de a cumpara apartamente noi ca o investitie pe termen mediu si lung, in special in zone cu o dezvoltare urbana accelerata, asa cum este Capitala.

candva acasaArtboard 1 copy
Credit24h logo

Consultanță Financiară

Credit24h.ro este una dintre putinele, daca nu chiar singura divizie financiara de intermediere de credite, care ofera produse bancare inclusiv romanilor din Diaspora, cu ajutorul carora pot sa-si cumpere o casa in Romania, cu luarea in considerare inclusiv a veniturilor din strainatate.

Pregătirea dosarului cu toate documentele necesare va fi realizată exclusiv de către experții noștri.

logo sud rezidentia

SudRezidential.ro este una dintre cele mai mari companii imobiliare din Romania si principalul promotor imobiliar din zona de Sud a Capitalei, una dintre zonele cu cea mai mare dezvoltare rezidentiala si cu preturi foarte accesibile la achizitia de locuinte noi. Prin intermediul Sud Rezidential puteti alege cele mai variate tipuri de apartamente, case, vile si incepand de anul acesta, chiar case de vacanta si case modulare.

Peste 2000 de imobile noi la vanzare din care poti alege si peste 40.000 de clienti multumiti de serviciile noastre in cei 10 ani de activitate sunt o carte de vizita ce atesta ca achizitia unei locuinte prin intermediul serviciilor noastre se deruleaza in deplina siguranta si, un lucru foarte important, fara plata unui comision de intermediere, achizitia realizandu-se direct de la dezvoltator.

Fie ca esti in Anglia, Italia, Spania, ori oriunde altundeva in lume, tu stii ca te vei intoarce candva acasa si de aceea am creat aceasta campanie, special pentru toti romanii din afara tarii care doresc sa-si cumpere acum o casa, Acasa!

candva acasaArtboard 1 copy 2

Ce trebuie sa stii

1. Vechimea la locul de muncă este un element de care ţin seama băncile când analizează cererea de credit. Majoritatea băncilor solicită minimum 3 luni vechime la locul actual de muncă și 12 luni vechime fără întrerupere în câmpul muncii.

2. Trebuie să prezentaţi documente justificative din ţara în care lucraţi, obţinute de la autorităţile competente și care să ateste tipul contractului de muncă, sau un formular fiscal care să ateste veniturile dumneavoastră împreună cu un extras de cont actualizat;

3. Pentru creditul ipotecar standard avansul minim cerut de bănci este de 15%, iar în cazul creditelor acordate pentru achiziţia unui imobil care nu este destinat a fi utilizat ca locuinţă pentru folosinţă proprie şi permanentă/continuă, adică o a doua locuinţă a cumpăratorului, vor avea de plătit un avans de minim 25% pentru creditele de investiţii imobiliare în lei, de 35% pentru cele în euro şi 50% pentru cele în alte valute. Noile condiţii întră în vigoare de la 1 ianuarie 2022;

4. Se acceptă doar contract de muncă înregistrat la autorităţile din ţara angajatoare;

5. Se acceptă veniturile obţinute pe vase de croazieră, cu condiţia ca cel puţin 2 contracte să fie deja încheiate;

6. În funcţie de profilul fiecărui client, băncile pot solicita îndeplinirea unor condiţii suplimentare privind avansul propriu.

Ești interesat/ă de această campanie?
Contactează-ne acum!

Adrian Pandelescu Senior Manager Partener departament financiar Credit24 tel 0731.111.600 mail adrian@sudbroker.ro

Adrian
Pandelescu

Senior Manager Partner
Departament Financiar
Credit24h.ro

0731.111.600
adrian@sudbroker.ro

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului
* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.
* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;
* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.
*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice
Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
castiga bani alaturi de sudrezidential
x
Cere Oferta
Suna
Locatie