SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

A sosit
momentul să le
mulțumim !

Campania Onoare si Respect SudRezidential

SudRezidențial.ro inițiază prima Campanie menită să aducă un zâmbet, o bucurie, tuturor celor care și-au făcut datoria vitejește și încrezători în toată această perioadă dificilă prin care a trecut întreaga omenire.

 • Responsabilitatea a fost pe umerii lor.
 • Eficiența lor ne-a ajutat să mergem mai departe.
 • Siguranța noastră a fost importantă pentru ei.
 • Protejarea celor vulnerabili a fost țelul lor.
 • Empatia a fost la cote maxime.
 • Curajul lor a salvat vieți.
 • Tenacitatea lor a făcut diferența.

Suntem ONORAȚI să le oferim și noi, la rândul nostru, pachetul de servicii și facilități multiple pentru cei care își doresc să fie cu un pas mai aproape de ACASĂ.

Campania Onoare si Respect SudRezidential

12% Discount pentru toate produsele

Mobilă după stilul tău

Indiferent unde te afli, în casa sau în gradina ta, alegerea mobilierului preferat nu a fost niciodată mai ușoara. Intră pe Mobilier1.ro și comandă acum. Nu trebuie să îți anulezi planurile de vacanță. Îți vom livra mobilierul gratuit și în cel mai convenabil moment. Dacă nu îți plac, pur și simplu returnează-le! Ai 365 de zile pentru asta. Îți planifici banii? Nicio problema, nu este necesară nici o plată în avans, astfel poți plăti cash sau cu cardul în ziua livrării mobilierului!
Mobilier1.ro - magazin de mobilier online, sigur și convenabil.

Pentru a beneficia de discount, solicită codul unic de la consilierul dumneavoastră de vânzări. Codul se aplică pe loc la plasarea comenzii online.

consiliere gratuita

Consiliere Gratuită

Asigurarea Locuinței

Ce este asigurarea de locuință? Imagineaza-ți asigurarea ca pe o poza pe care o faci casei tale la început, când semnezi polița. Daca se întâmpla vreun incident, asigurarea te despagubește ca sa repari, înlocuiești sau reconstruiești ce s-a stricat și sa le pui pe toate cum erau…ca în poza. Când ești asigurat primești bani pentru acoperișul distrus, pentru peretele ars din bucatarie și da, chiar pentru apa care ajunge la tine pe tavan de la vecini. Si acestea sunt doar câteva exemple.

Emiterea asigurării se face online sau telefonic. Veți dispune de consilier financiar dedicat în cazul creditelor ipotecare.

Servicii Gratuite de Consiliere

Consultanță Financiară

Primul pas pentru achiziționarea unei locuințe este scoringul bancar și testul de eligibilitate care privește bonitatea dumneavoastră, pe care Credit24h.ro le oferă gratuit tuturor clienților SudRezidential.ro, pentru a afla suma maximă care poate fi împrumutată de la bancă. Următoarea etapă este alegerea celei mai potrivite oferte conform necesităților, urmată de pre-aprobarea financiară, privind veniturile dumneavoastră, pe care Credit24h.ro o va face în cel mai scurt timp posibil.

Pregătirea dosarului cu toate documentele necesare va fi realizată exclusiv de către experții noștri.

Credit24h Solutii Financiare

Dobânzi de la 3,25%

Credite Personalizate

Acum te poți bucura de cele mai bune condiții de creditare gândite special pentru tine împreună cu băncile partenere.

 • • Dobânzi avantajoase;
 • • Fără comision analiză dosar;
 • • Evaluare gratuită.

*condițiile preferențiale sunt determinate de ofertele fiecărei bănci.

Campania Onoare si Respect Banci participante credite
Campania Onoare si Respect Avalon

10% Discount *

Finisaje de calitate

Timpul a devenit o resursă din ce în ce mai rară și, de aceea, conceptul AVALON ROMÂNIA BUILDING INDUSTRY este acela de a da posibilitatea tuturor persoanelor interesate de a-și alege, dintr-un singur loc, toate materialele necesare construirii și amenajării imobilelor nou construite sau proiectelor care necesită renovare.
Calitatea produselor și serviciilor noastre începe de la oamenii și companiile de renume, cu care colaborăm, și se termina cu proiectele de excepție pe care le facem împreună.

* La achiziționarea finisajelor ce depășesc bugetul alocat de către dezvoltator.

5% Reducere la plata integrală

Case inteligente

Quantum Residence poate fi definit cu ușurința drept cel mai bine conceput și echilibrat proiect rezidențial din piața imobiliară a caselor eficiente energetic, amplasat în zona de sud a ariei metropolitane București. Suntem unii, dintre puținii dezvoltatori, care și-au asumat responsabilitatea de a investi în aceasta noua zona rezidențiala, în care se regasesc valorile cele mai cautate de catre clienții noștri, alaturi de care descoperim împreuna noi orizonturi.
Prin fiecare detaliu care compune ceea ce vrem sa fie cel mai complet proiect verde, Quantum te surprinde și te încânta imediat ce ajungi sa îi cunoști funcționalitatea.

Campania Onoare si Respect scandiavian Design

10% Discount la toate produsele

Design interior

Scandinavian Design House, companie dedicată amenajărilor interioare în stil scandinav, este distribuitor exclusiv de mobilier VOX în România. VOX se adresează în deosebi tinerilor, părinţilor cu copii mici sau adolescenţi, celor care apreciază designul interior modern, celor care caută mereu soluţii inteligente pentru interioarele lor, celor care adoră să petreacă timp acasă împreună cu familia. VOX se adresează în egală măsură și arhitecţilor, designerilor de interior, constructorilor, dezvoltatorilor imobiliari și entuziaștilor de design interior, venindu-le în ajutor și prin platforma online VOX BOX. Vrem să fim alături de tine în noua locuinţă și astfel îţi împărtășim cu bucurie beneficiile noastre: • Reducere de 10% pentru produse de mobilier și decoraţiuni (care nu beneficiază de alte campanii promoţionale la momentul respectiv) achiziţionate din showroom-urile Scandinavian Design House sau online de pe site-ul www.sdhouse.ro. • Serviciu gratuit de decorare/design interior (birouri, apartamente, terase);

Flanco Campania Onoare si Respect

Ofertă Specială

Produse perfecte
pentru casa ta

Ne bucurăm că te vei muta în casă nouă. Să o umpli cu râsete și voie buna! Si ca să începi cu dreptul îți oferim reducere pe loc.

Vino în magazinele Flanco să beneficiezi de reducere pe loc!

*Oferta valabila în perioada 1.07.2021 - 20.10.2021 în magazinele Flanco din București. Oferta supusa unor termene și condiții sub forma de regulament în magazinele Flanco și pe flanco.ro

Campania Onoare si Respect Ferro

10% Reducere *

Aspect si funcționalitate

Poziția de lider a grupului FERRO se datoreaza în primul rând faptului ca avem mereu în vedere calitatea excelenta a produselor noastre, comercializate sub marca FERRO, dar și sub marcile Metalia și Titania aparținând companiei Novaservis Spol s.r.o.
Menținerea unui standard ridicat de calitate în producția de instalații termice și sanitare este posibila datorita îndeplinirii tuturor standardelor de calitate actuale, aplicabile conform normelor în vigoare, menținerii unor performanțe tehnice ridicate ale utilajelor și aplicarii tuturor regulilor de siguranța și funcționare. Sub stricta supraveghere a inginerilor înalt calificați, toate produsele sunt supuse unei proceduri de testare a calității extrem de precise și restrictive.
FERRO® s-a impus în ultimii ani ca un brand puternic prin produsele sale de o calitate excepționala, cu design modern și adaptate chiar și celor mai exclusiviste cerințe, dar și prin seriozitate, angajament și implicarea tuturor celor ce formeaza echipa FERRO.

* La orice pachet compus din chiuveta de bucatarie din granit + baterie.

Ești interesat/ă de această campanie?
Contactează-ne acum!

Roxana Dumitrescu SudRezidential
ROXANA
DUMITRESCU
Senior Manager Partner
Departament Financiar
Credit24h.ro

  
  Call Now Button