Campania „Recomanzi si Castigi alaturi de echipa SudRezidential.ro!” a luat sfarsit!

Multumim tuturor participantilor pentru increderea si interesul acordat Campaniei noastre.

Va informam ca participantii la Campanie indreptatiti, care s-au inregistrat pana la finalul perioadei de valabilitate, vor primi premiile, in conformitate cu prevederile Regulamentului.

Participantii care nu au revendicat premiile pana la data incetarii Campaniei, inclusiv, nu vor putea solicita acordarea acestora, ulterior incetarii campaniei.

Notificare incetare campanie

Va multumim inca o data pentru participare!

castiga bani landscape alb

Despre Campania „Recomanzi si Castigi alaturi de echipa SudRezidential.ro!”

Campania noastra este dedicata doar persoanelor fizice, care doresc sa recomande o persoana sau o entitate juridica ce urmeaza sa achizitioneze o locuinta noua sau un alt tip de imobil: casa, vila, apartament, casa modulara sau spatiu comercial din portofoliul nostru si prin intermediul echipelor de vanzari SudRezidential.ro.

Trebuie sa stiti ca in domeniul imobiliar, recomandarea unei persoane ce semneaza un contract pentru achizitia unui imobil se mai numeste ,,lead” si este o practica destul de uzuala, folosita cu succes in multe piete financiare si de afaceri, mai ales in tarile cu o lunga traditie in astfel de tranzactii.

Asadar, ne-am gandit ca este reciproc avantajos sa existe un beneficiu material, pur si simplu pentru increderea pe care ne-o acorzi atunci cand ne recomanzi unei alte persoane, indiferent ca este o cunostinta, un prieten sau o persoana despre care tu stii ca doreste sa achizitioneze o locuinta sau un alt tip de imobil aflat in portofoliul nostru.

Recomanda echipa SudRezidential.ro, produsele si serviciile noastre si castigi un premiu garantat in bani, in suma de 500 Lei pentru fiecare recomandare care se transforma intr-o „recomandare calificata”, adica persoana recomandata de catre tine a achizitionat prin intermediul echipei noastre un imobil de orice fel: fie o garsoniera, un apartament, o casa modulara de vacanta sau un alt tip de produs imobiliar, cu exceptia locurilor de parcare, boxelor sau spatiilor administrative, pe care noi le propunem spre vanzare pe site-urile noastre in perioada campaniei.

Nu uita ca persoana recomandata de catre tine beneficiaza in mod gratuit de serviciile de intermediere imobiliara atunci cand isi achizitioneaza un imobil prin intermediul nostru, iar serviciile oferite de catre toate departamentele din cadrul SudRezidential.ro sunt fara costuri suplimentare, iar noi, in schimb, ne vom bucura ca am primit increderea ta si ca ne-ai recomandat unui viitor cumparator, motiv pentru care vom dori sa colaboram si sa te recompensam.

Te asiguram ca vom depune toate eforturile necesare ca recomandarea ta, indiferent ca este o persoana fizica sau o firma, sa aiba parte de servicii de cea mai buna calitate, astfel incat sa ne poti recomanda cu incredere in continuare, asa ca nu mai sta pe ganduri, totul este extrem de simplu: „Recomanzi si Castigi alaturi de echipa SudRezidential.ro!

Pentru a incepe aceasta procedura si pentru a beneficia de premiile campaniei „Recomanzi si Castigi alaturi de echipa SudRezidential.ro!”, trebuie sa te inregistrezi mai intai ca persoana fizica, care doreste sa recomande serviciile si produsele SudRezidential.ro pe site-ul nostru, in sectiunea noului nostru program „Castiga bani alaturi de noi „, apoi dupa ce ai obtinut codul unic, care iti permite sa ai calitatea de participant la campanie, trebuie sa trimiti imediat codul primit de la noi catre persoana pe care doresti sa o recomanzi echipei SudRezidential.ro, pentru a valida astfel legatura dintre tine si recomandarea ta.

Dupa ce aceasta operatiune a fost realizata, clientul recomandat de catre tine trebuie sa ne contacteze folosind obligatoriu codul unic de la tine iar noi vom sti cu exactitate ca aceasta recomandare vine din partea ta si vom incepe imediat sa ii oferim toate serviciile si produsele noastre persoanei recomandate de tine, in speranta in care aceasta va gasi imobilul sau locuinta pe care o doreste si va fi pe deplin multumita.

Te rugam sa nu uiti sa trimiti codul primit de la noi in urma inscrierii pe site, celui pe care doresti sa-l recomanzi echipei SudRezidential.ro, pentru ca altfel nu se va putea face legatura dintre tine si acesta, caz in care nu vom putea considera ca respectivul client este unul venit in urma recomandarii tale si vei pierde astfel premiul oferit.

Daca am ajuns in faza in care recomandarea ta a devenit deja clientul nostru, adica ne-a contactat si a validat astfel codul primit, inseamna ca ai toate sansele ca premiul sa fie al tau, daca aceasta persoana achizitioneaza un produs imobiliar prin SudRezidential.ro.

Atunci cand acest lucru s-a intamplat si recomandarea venita de la tine a accesat serviciile echipei SudRezidential.ro, achizitionand un imobil, indiferent de tipul acestuia, cu exceptia locurilor de parcare, boxelor sau spatiilor administrative, atunci colaborarea noastra este completa si iti putem acorda premiul rapid, in conditiile stabilite in Regulament.

In ultimii ani, acest serviciu de recomandare a devenit din ce in ce mai important si mai răspandit in aproape toate domeniile de activitate, mai ales ca traim intr-o societate in care consumul joaca un rol important, cuvantul despre produse sau servicii de calitate se raspandeste rapid prin intermediul recomandarilor facute de clienti multumiti.

Bonusarea si premierea este acum intalnita la tot pasul si prezenta masiv in vietile noastre zilnice, fie ca vorbim despre marile companii, fie de un supermarket, care incearca sa atraga cat mai multi vizitatori, pe care spera sa-i converteasca in clienti, iar serviciile si bonusurile sunt din ce in ce mai mari si mai atragatoare.

Campania noastra se refera atat la acei oameni ce au folosit deja serviciile noastre sau care locuiesc deja in imobilele oferite de catre noi, cat si celor care cunosc si ne recomanda mereu cu caldura altor posibili cumparatori, stiind ca suntem una dintre cele mai serioase companii imobiliare din piata, focusata mereu pe client si nu pe produsul in sine, cu simpla misiune de a oferi servicii de calitate cu un continut real.

Daca ai fost mereu prezent in viata noastra fara ca noi sa stim, sau cunosti in realitate serviciile noastre si oamenii speciali care le presteaza, daca vrei sa ne cunosti mai bine si sa lucram impreuna, sau daca vrei sa continui sa ne sustii si sa ne promovezi, o poti face si in acest mod, prin care noi vom incerca sa ne ridicam mereu la inaltime, respectandu-te astfel pe tine, cel care ai fost mereu langa noi, iar astazi iti oferim posibilitatea de a castiga bani alaturi de noi in aceasta industrie!

Te rugam sa consulti Regulamentul nostru – ,,Recomanzi si Castigi alaturi de echipa SudRezidential.ro!” in care sunt prevazuti pe larg termenii si conditiile exacte pentru obtinerea premiului.

Pentru mai multe detalii despre aceasta campanie, ne poti contacta prin telefon la numarul de Call Center 0729.572.570 (numar cu tarif normal in retelele nationale) sau prin E-mail la adresa: campanie@sudrezidential.ro de luni-vineri, orele 09:00-18:00 (exceptand sarbatorile legale).

Campania noastra continua si cu alte modalitati de colaborare.

Alatura-te echipei SudRezidential si obtine venituri suplimentare!

colaboreaza si castiga galben rotund

Daca premiul oferit in campania „Recomanzi si Castigi alaturi de echipa SudRezidential.ro!” permite doar persoanelor fizice sa castige bani prin recomandarea de lead-uri, ce urmeaza sa fie calificate de catre echipa SudRezidential.ro, ne-am gandit ca e timpul sa incepem un proces de colaborare si cu diferite entitati, grupuri sau agenti imobiliari, persoane juridice aflate in activitatea de vanzari sau consiliere privind investitiile financiare si imobiliare, ori in diverse alte domenii aflate in legatura cu domeniul imobiliar si care pot genera recomandari calificate in mod frecvent, dar cu o implicare minima de timp si resurse.

Daca te-ai gandit vreodata si la alte venituri suplimentare si cauti in mod constant o solutie buna pentru obtinerea acestora, iti propunem varianta noastra in care poti face acest lucru prin colaborarea cu noi, fie prin recomandarea de persoane fizice sau juridice care doresc sa isi cumpere locuinte sau alte tipuri de imobile, fie prin promovarea produselor si serviciilor noastre in domeniul imobiliar, investitional, sau al materialelor de constructii si al echipamentelor folosite in amenajarea de locuinte si imobile noi.

Din echipa si grupul SudRezidential fac parte: 

SudRezidential Real Estate SRL – www.sudrezidential.ro, principalul promotor imobiliar al zonei de sud a Capitalei, o companie premiata in fiecare an pentru excelenta serviciilor si pentru una dintre cele mai puternice echipe de vanzari imobiliare din Romania, care activeaza de peste 11 ani in domeniul vanzarilor imobiliare, ale celor mai mari si mai bine concepute proiecte imobiliare aflate in zona de sud a Capitalei si in aria metropolitana din imediata apropiere.

SudRezidential Broker SRL-  www.credit24h.roce activeaza cu succes in domeniul financiar si al intermedierilor de credite cu un istoric si rezultate excelente in ceea ce priveste obtinerea de creditari si finantari bancare.

Avalon Romania Bulding Industry SRL – www.avalonromania.ro, unul dintre cele mai prolifice branduri, care activeaza in domeniul amenajarilor interioare, al materialelor de constructii si in cel al echipamentelor de calitate.

Quantum Premium Modules Group SRL- www.quantummodules.ro, companie care a deschis, de curand, prima si cea mai mare expozitie de case modulare din Europa, fiind specializata in vanzarea acestor tipuri de imobile, de ultima generatie si tendinta in domeniul rezidential.

Daca tu crezi ca ai abilitatile necesare de persuasiune si de vanzare in aceste domenii, acum poti deveni partenerul nostru, fie ca esti agent sau consilier imobiliar intr-o alta zona, arhitect, designer, constructor, antreprenor, broker financiar sau pur si simplu o companie care poate genera ,,lead-uri imobiliare”

Asa cum am mentionat si mai sus, poti deveni acum, pentru prima data, un colaborator al grupului SudRezidential.ro sau chiar un coleg cu care sa lucram in cele mai civilizate si deschise conditii, daca tu consideri ca poti folosi in prezentarile tale produsele sau diferitele noastre servicii prezentate.

In acest caz, iti propunem sa treci la nivelul urmator si sa semnezi un contract cu noi, prin care vei fi remunerat cu o suma fixa pentru fiecare tranzactie imobiliara realizata, adica pentru fiecare recomandare, care se converteste intr-o vanzare a unui imobil.

Aceasta varianta presupune o independenta totala de noi, poti sa aloci cat timp doresti acestei activitati, nu exista nicio conditionare speciala si primesti comisionul, ori de cate ori o recomandare din partea ta se finalizeaza cu achizitia unui imobil.

Bineinteles ca va trebui sa te asiguri ca indeplinesti conditiile pentru derularea activitatii: contabilitate proprie, protectia datelor cu caracter personal si ceea ce mai este necesar si prevazut de lege pentru o astfel de activitate lucrativa. 

In aceasta situatie, comisionul pentru introducerea unui client este de 1.500 de Lei. Practic, din momentul in care clientul recomandat de catre tine sau insotit de tine in birourile noastre a achizitionat un produs imobiliar prin intermediul nostru, vom achita imediat factura de introducere client firmei tale, iar acest serviciu de colaborare implica faptul ca tu detii deja sau o sa-ti infiintezi o firma, care trebuie sa se afle in relatie contractuala cu noi. 

Daca derulezi deja o astfel de activitate de agent sau consilier in domeniul imobiliar, la nivel de profesionist sau derulezi o activitatea independenta ce poate genera ,,lead-uri” precum: broker de credite, arhitect, designer de interior, avocat sau orice alta profesie independenta sau companie, ai acum posibilitatea de a colabora cu noi. Prin recomandarea de noi clienti catre echipa SudRezidential.ro poti obtine venituri insemnate, cu care sa-ti completezi perfect castigurile tale.

Este una dintre cele mai bune optiuni, daca te afli in contract de colaborare si cu alte companii imobiliare sau esti angajat si in alte activitati, care nu tin neaparat de acest domeniu, sau poate ca inca nu esti pregatit sa devii un antreprenor full time in imobiliare si poate fi un pas important pentru a castiga independenta financiara pe care ti-o doresti, fara riscuri, fara costuri si cu siguranta intr-un mod care iti va testa aptitudinile de convingere si persuasiune in domeniul imobiliar, dar fara angajamente la o anumita companie imobiliara.

Vei avea acces tot timpul la informatiile publice de pe site-urile noastre si la materiale promotionale de promovare, vei fi mereu in contact cu noi si vei beneficia de toata deschiderea noastra, fara insa a avea si avantajele de colaborator permanent al companiei SudRezidential, dar cu posibilitatea unei flexibilitati extreme si cu riscuri inexistente.

De procesarea tranzactiilor si derularea acestora, in cele mai sigure conditii ne ocupam noi, prin Centrul Imobiliar si agentii colaboratori permanenti, care se vor asigura ca tranzactiile se deruleaza in cei mai optimi parametrii, tu doar trebuie sa ne recomanzi clienti cumparatori, care vor sa achizioneze o locuinta sau un imobil, iar noi vom face restul.

Daca aceasta varianta de colaborare care implica minime eforturi din partea ta ti se pare potrivita, atunci te asteptam la sediul nostru pentru a discuta pe larg detaliile acestei colaborari.

Pentru mai multe detalii despre aceast concept si pentru initierea procesului de semnare a contractului de introducere/recomandare clienti ne poti contacta prin telefon la numarul de Call Center 0729.572.570 (numar cu tarif normal in retelele nationale) sau prin E-mail la adresa: contact@sudrezidential.ro de luni-vineri, orele 09:00-18:00 (exceptand sarbatorile legale).

Ești interesat/ă de această forma de colaborare?

Contactează-ne acum!

Despre programul ,,Profesionist in Imobiliare alaturi de echipa SudRezidential.ro! ”

profesionist in imobiliare galben

Profesionist in imobiliare – un program de independenta financiara si acces la un portofoliu de mii de locuinte diverse, puse in vanzare de SudRezidential.ro – cel mai mare promotor imobiliar din zona de Sud a Capitalei.

Daca activezi deja in domeniul imobiliar, dar ofertele pe care le ai in portofoliu sunt limitate, sau vrei sa iti diversifici oferta pe care o poti prezenta persoanelor interesate pentru a le satisface cerintele, ori pur si simplu vrei sa treci la nivelul de profesionist in domeniul imobiliar, atunci aceasta varianta este sigur cea care te intereseaza.

Poti intra acum intr-o relatie de colaborare de lunga durata cu echipa SudRezidential.ro, poti avea acces la o baza de date centralizata si actualizata cu toate ofertele de imobile puse la vanzare de catre SudRezidential.ro, dintre cele mai variate si accesibile, incepand de la case modulare si pana la ,,case verzi si smart”, dar si mii de apartamente in toata zona de sud si metropolitana a Capitalei.

Vei putea reprezenta pentru prima oara cele mai mari si cautate proiecte rezidentiale din portofoliul nostru, vei putea propune clientilor tai cele mai accesibile oferte imobiliare aflate la vanzare in zona de sud a capitalei, vei beneficia de toata infrastructura de lucru a echipei noastre, vei avea in sfarsit suportul de care ai atat de mult nevoie, vei colabora cu specialistii pe care i-ai dorit mereu, vei lucra alaturi de cea mai buna si premiata echipa de vanzari din ultimii 10 ani, intr-o formula de colaborare care nu implica un program sau o prezenta fizica si vei putea oferi clientilor tai seriozitate si rapiditate in rezolvarea problemelor aparute pe parcursul unei tranzactii imobiliare.

Daca acei clienti, pe care ii reprezinti personal si carora le vei propune o oferta din portofoliul nostru, semneaza un antecontract sau contract de vanzare-cumparare, atunci tu vei incasa comisionul stabilit in prealabil cu noi, in functie de tipul si numarul acestora si vei ramane suveran pe tranzactiile tale, pana la finalul acestora, deoarece in aceasta situatie rolul nostru este doar de sustinere, suport si buna conduita, pe care le vom oferi cu placere, atat tie in calitatea ta de colaborator extern al nostru, dar si clientilor pe care tu ii reprezinti.

Vei avea la dispozitie non-stop toate departamentele noastre si vei beneficia de tot suportul echipei SudRezidential.ro ca si cand esti unul dintre noi, deoarece incheierea tranzactiei cu succes si multumirea deplina a clientului final sunt cele mai importante aspecte pentru noi.

Pentru aceasta forma de colaborare va trebui sa detii sau sa iti infiintezi o firma, sa semnezi un contract de comision si o serie de documente cu noi, printre care: un acord de prelucrare a datelor cu caracter personal, un acord de confidentialitate si sa respecti un set de proceduri si regulamente de lucru. Nimic complicat, doar ceea ce este necesar pentru a ne asigura ca serviciile noastre se mentin la nivelul cel mai ridicat si ca recomandarile tale sunt pe maini bune, lucru pe care ni-l dorim si din colaborarea noastra.

Iti pastrezi independenta si folosesti timpul tau asa cum crezi ca este mai bine pentru tine, cu avantajul de a avea acces la mii de oferte de vanzare, majoritatea exclusive, extrem de accesibile si foarte bine pozitionate in piata imobiliara, iar in schimb ne oferi increderea ta, abilitatile tale de vanzare cu respectarea catorva reguli extrem de simple si flexibile.

Folosesti oricand si oricare dintre locatiile noastre, poti merge cu clientul in oricare dintre hub-urile noastre pentru o prezentare profesionala, primesti acces in sistemele Teams Microsoft SudRezidential, unde gasesti toate informatiile necesare la orice ora, ai acces oricand la detaliile proiectelor rezidentiale promovate de catre noi, acces gratuit la orice alta facilitate pe care noi o avem, si nu in ultimul rand, vei vedea din interior cum lucreza o adevarata echipa de vanzari, care nu se opreste niciodata.

Aceasta forma de colaborare permanenta implica o discutie in prealabil cu noi privind procedurile si regulile aplicabile, apoi va trebui sa semnezi un contract de comision pentru a incasa comisionul stabilit cu managementul SudRezidential.ro si poti incepe activitatea ta in domeniul imobiliar in toata  Zona de Sud a Capitalei, drept consilier profesionist si reprezentant SudRezidential.ro in piata imobiliara.

Pentru mai multe detalii despre aceast program, ne poti contacta prin telefon la numarul de Call Center 0729.572.570 (numar cu tarif normal in retelele nationale) sau prin E-mail la adresa: contact@sudrezidential.ro de luni-vineri, orele 09:00-18:00 (exceptand sarbatorile legale).

Dar vestile noastre bune nu se termina aici, pentru ca exista numeroase alte oportunitati pentru tine, prin care poti castiga bani alaturi de alte entitati din cadrul grupului SudRezidential.

Ești interesat/ă de această forma de colaborare?

Contactează-ne acum!

Daca esti interesat si de alte forme de colaborare, vei gasi mai jos datele noastre de contact:

Eforturile ne-au fost răsplătite

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.