Garsoniere de vanzare Bucuresti

Pentru foarte multi oameni, spatiul de locuit are un singur scop: acela de a asigura un loc pentru odihna si relaxare. Intr-un oras activ, cu multiple optiuni de petrecere a timpului liber, cu un transport in comun bine pus la punct si cu activitati care nu te lasa sa petreci foarte mult timp pe acasa, o garsoniera pare a fi optiunea perfecta.

Iti propunem cele mai bune garsoniere de vanzare Bucuresti

O garsoniera in Bucuresti poate fi o solutie mult mai atractiva decat un apartament cu doua sau mai multe camere, atat pentru tinerii singuri, cat si pentru tinerele cupluri:

  • Este o optiune ieftina de locuinta;
  • Genereaza costuri mici de intretinere;
  • Este usor de mobilat si de personalizat;
  • Este usor de curatat.

Chiar daca ideea unei locuinte cu o singura camera poate parea neinspirata, din cauza lipsei de spatiu, garsonierele pe care ti le propunem in sudul Bucurestiului te vor convinge ca pot fi extrem de incapatoare.

Alegem cu atentie cele mai bune garsoniere din Sudul Bucurestiului si ne asiguram ca bifeaza toate criteriile de calitate pe care ti le-ai putea dori: sunt bine conectate la oras, sunt spatioase, sunt bine construite si permit o amenajare ingenioasa, moderna si confortabila.

De ce sa alegi achizitia unei garsoniere in sudul Bucurestiului?

Zona de sud a capitalei este una dintre cele mai bune optiuni pe care le ai daca esti in cautarea unor garsoniere ieftine Bucuresti. In ultima perioada, investitiile in aceasta parte de oras au fost constante: s-au modernizat caile de acces, parcurile sau parcarile de resedinta si au aparut o serie de proiecte noi, care contureaza o excelenta perspectiva de viitor.

Sudul Bucurestiului este bine conectat la restul orasului prin metrou, tramvaie, autobuze si cai rutiere modernizate, are o multime de spatii verzi, este un adevarat hub educational prin numeroasele scoli, gradinite si licee si cel mai important, este o zona sigura pentru cetatenii sai.

Ce sa cauti la achizitia unei garsoniere in sudul Bucurestiului?

Iti recomandam sa te orientezi spre o garsoniera nou construita, deoarece iti poate asigura un spatiu bine optimizat. In acest sens, iti propunem cateva proiecte rezidentiale foarte bine gandite, cu locuinte ce prezinta un raport calitate/pret excelent.

Garsoniera pe care o achizitionezi trebuie sa fie aproape de scoli, gradinite, spitale, spatii de joaca pentru copii, statii de transport in comun, etc, chiar daca nu ai nevoie de astfel de facilitati momentan. Atunci cand faci o astfel de achizitie trebuie sa gandesti in perspectiva, din punctul de vedere al unui investitor. In timp, o garsoniera bine pozitionata se poate transforma dintr-o simpla locuinta intr-un instrument care iti genereaza venit pasiv prin inchiriere.

In functie de nevoile tale sau ale cuplului, o garsoniera poate fi o alegere excelenta pentru a locui. Daca nu ai nevoie de un spatiu extins, poti cauta garsoniere de vanzare in Bucuresti. Acest tip de locuinte pot fi o varianta accesibila, practica si, totodata, usor de intretinut. Daca locuiesti pe cont propriu sau cauti o garsoniera pentru tine si partenerul sau partenera ta, poti opta pentru o garsoniera. O astfel de achizitie imobiliara este una de viitor, pentru ca o poti inchiria, in cazul in care ulterior vei vrea sa te muti intr-un apartament mai spatios.

Suntem un ajutor de nadejde pentru cei care sunt in cautarea unei garsoniere sau a unui apartament. Cu o experienta de peste 13 ani in industria imobiliara, iti oferim consultanta in vederea finantarii prin intermediul Credit24, dar si ajutor privind toate chestiunile birocratice. Poti beneficia de tururi de vizionare gratuite, iar daca gasesti o garsoniera de cumparat in Bucuresti, poti colabora cu partenerul nostru, Avalon Romania, pentru amenajarile interioare. Ne dedicam sa iti oferim tot suportul necesar pentru a face procesul de achizitionare cat mai simplu si placut.

Pentru a achizitiona o garsoniera in sudul Capitalei, este important sa iei in calcul locul in care se afla ansamblul rezidential. Poti opta pentru zone linistite, aflate in proximitatea unor puncte de interes, cum ar fi diverse garsoniere in Popesti Leordeni de vanzare sau garsoniere de vanzare in Dimitrie Leonida. Totodata, poti studia si ofertele de vanzare de garsoniere Berceni. Tine cont de facilitatile aflate in apropierea imobilului, cum ar fi scoli, spitale sau mijloace de transport in comun, dar si de vechimea constructiei. Alege garsoniere de vanzare in Bucuresti recent construite, cu spatii optimizate si un raport calitate/pret excelent.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.