Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Faza 2 a proiectului imobiliar este compusa din 4 blocuri de locuinte mixte, insotite de numeroase facilitati complementare, care vor genera la finalizare un numar total de 288 unitati locative diverse, insotite de parcarile aferente.

SUPRAFATA TEREN10.000 mp
REGIM INALTIMEP+9E
PRETURI DE LA66.500 euro
+ TVA
DATA PREDARECorp B - Aprilie 2025
NUMAR DE BLOCURI4
NUMAR DE APARTAMENTE288
NUMAR DE PARCARI291
TIP APARTAMENTEGarsoniere duble, Apartamente 2-3 camere
Vezi anunturi din acest ansamblu Contacteaza-ne

Apartamente Brown Residence

Compania care dezvolta si administreaza proiectul imobiliar Brown Residence din cadrul Metalurgiei Park, unul dintre cele mai bine concepute proiecte imobiliare amplasate in zona de sud a capitalei, va incepe la finele anului 2022 lucrarile de constructie a celui mai nou proiect marca Brown Residence.

Noul proiect se anunta deja a fi unul modern, adaptat noilor cerinte locative, aerisit, echilibrat si cu o foarte buna functionalitate interna.

Faza 2 a proiectului imobiliar este compusa din 4 blocuri de locuinte mixte, insotite de numeroase facilitati complementare, care vor genera la finalizare un numar total de 288 unitati locative diverse, insotite de parcarile aferente.

Suprafata alocata pentru aceasta etapa a proiectului este de 10.000 mp, pe care se vor ridica cele patru blocuri de locuinte, insotite de spatii de parcare destinate rezidentilor, zone verzi, cai de acces in ansamblu, parcuri si locuri de joaca pentru copii.

Lucrarile de constructie ale imobilelor din cadrul proiectului Brown Residence Metalurgiei Park vor fi desfasurate conform planului dezvoltatorilor pe parcursul anilor 2022 pana in 2025, aceasta cuprinzand si finalizarea ultimelor imobile.

Brown Residence – acces facil catre punctele de interes

Terenul destinat proiectului Brown Residence Metalurgiei Park are o pozitie avantajoasa, avand deschidere directa catre Strada Drumul Binelui. De asemenea, acesta beneficiaza de multiple cai de acces secundare, cum ar fi cele din Strada Drumul Jilavei si o cale de acces rapid in Bulevardul Metalurgiei prin intermediul drumului intern al intregului proiect Metalurgiei Park Residence.

Accesul catre statiile de metrou Aparatorii Patriei sau Dimitrie Leonida este acum mult mai rapid si se poate face in doar cateva minute, datorita amplasamentului excelent al noului proiect fata de aceste mijloace de transport in comun.

Numarul de unitati locative ce vor rezulta dupa finalizarea celei de-a doua faze a proiectului va fi de 288, distribuite astfel:

Noile apartamente si garsoniere vor fi insotite de balcoane ample, terase mari, spatii de depozitare si parcari supraterane amplasate pe laturile imobilelor.

Conform dezvoltatorilor acestui brand, noul proiect va dispune de o arhitectura moderna, compartimentari excelente ale spatiului util si aproximativ 30% din suprafata totala alocata va fi dedicata spatiilor verzi amenajate la standarde europene.

Arhitectii au introdus noi modele de apartamente, caracterizate prin generozitatea spatiului locuibil, asa cum este cazul apartamentelor cu 3 camere. Acestea sunt ideale pentru cei care cauta un spatiu mai amplu si o locuinta noua, spatioasa.

Noul Brown Residence update

Faza a doua a proiectului rezidential mentine aceleasi facilitati si servicii de calitate oferite rezidentilor inca din faza intai, si anume: loc de joaca pentru copii amenajat conform standardelor europene, spatii de relaxare, spatii verzi amenajate peisagistic cu vegetatie decorativa, un numar mare de arbori ornamentali, alei iluminate nocturn, cai de acces ample, trotuare, drumuri asfaltate si parcari clar delimitate.

Structura de rezistenta in conformitate cu cele mai noi norme UE

Din punct de vedere al structurii de rezistenta, imobilele vor fi realizate cu o structura mixta, incluzand diafragme, placa, grinzi si beton armat. Sistemul a fost conceput pentru a satisface noile exigente ale normativului de cutremure emis in anul 2013. Fundatia se va realiza prin intermediul unor talpi continue din beton armat de clasa superioara.

Inchiderile de la exterior se vor realiza din blocuri ceramice Ythong de 30 cm latime, anvelopate cu polistiren expandat de 10 cm pentru partile conventionale ale fatadelor.

Compartimentarile interioare se vor executa in totalitate din blocuri ceramice Ytong de 12 cm, tencuite pe ambele parti pentru a crea in final o grosime de compartimentare de 17 cm, asigurand astfel o atenuare suficienta a zgomotului intre camerele aceluiasi apartament.

Proiectul, al carui proces de constructie a inceput deja, va fi executat in etape, iar termenele impuse societatii de constructii pentru finalizare sunt urmatoarele: pentru Blocul 1, termenul de incepere este septembrie 2022, iar finalizarea va avea loc in 18 luni de la data de incepere, cu mentiunea ca termenele asumate sunt acoperitoare si exista posibilitatea, conform dezvoltatorilor, de a da in folosinta intregul proiect imobiliar mult mai devreme.

Pe masura ce vor fi stabilite termenele exacte pentru celelalte 3 imobile din cadrul proiectului, acestea vor fi anuntate imediat de catre departamentul de vanzari.

Fiecare apartament va fi finisat exact asa cum isi doreste noul proprietar, daca rezervarea se va face din timp, acesta avand la dispozitie o gama larga de modele si culori din care se pot alege cele mai bune si mai deosebite finisaje.

Baile vor fi echipate cu obiecte sanitare moderne, inclusive vas WC incastrat, iar usile interioare se vor putea alege de la firme recunoscute in domeniu, precum CLASSEN, BELLA CASA.

In cadrul proiectului Brown Residence, dezvoltatorii au pus la dispozitia celor interesati un departament de design interior. Acest departament are rolul de a ajuta si indruma clientii finali in ceea ce priveste finisarea interioara excelenta si crearea unor spatii locative functionale. Fiecare nou proprietar va avea oportunitatea de a-si personaliza apartamentul dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama variata de materiale si echipamente din care poate alege, cu sprijinul specialistilor din cadrul acestui departament dedicat.

Locuintele din cadrul proiectului Brown Residence se predau contorizate individual, finisate complet si dotate cu cele mai noi si moderne echipamente, iar materialele folosite in procesul de finisare si echipare sunt alese de la cele mai bune firme de profil, asigurand calitatea si durabilitatea acestora.

Acces facil catre centrul Capitalei

Localizarea proiectului Brown Residence in zona de sud a Capitalei aduce numeroase beneficii in ceea ce priveste circulatia si fluxul auto. Pasajul subteran auto de la Piata Sudului reprezinta o conexiune strategica, oferind legatura directa intre Bulevardul Metalurgiei si Soseaua Mihai Bravu, prin intermediul Bulevardului Obregia si noului Pod de la Calea Vacaresti, finalizat in anul 2014.

Trei bulevarde principale: Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica au fost largite cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, lucru care a imbunatatit considerabil problema traficului auto. Alte doua pasaje rutiere gigant sunt anuntate chiar in zona Metalurgiei, Turnul Magurele, Aparatorii Patriei care ar urma sa lege inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

Acest lucru va permite un timp mai mic de 15 minute pentru a ajunge cu autoturismul personal, in zone centrale precum Piata Unirii, Victoriei, in functie de conditiile de trafic.

Achizitioneaza si tu o locuinta in BROWN RESIDENCE Metalurgiei Park Residence si bucura-te de avantajele oferite.

Pozitionare excelenta fata de punctele de interes:

 • Iesire catre soseaua Berceni – Aparatorii Patriei;
 • Statii STB in fata ansamblului;
 • Preturi foarte decente, locuinte noi, moderne si accesibile;
 • Iesire catre Soseaua Metalurgiei – Piata Sudului;
 • Statii de Metrou la cateva minute distanta;
 • Proiect aerisit, cai de acces ample;
 • Parc public in apropiere;
 • Scoli si gradinite publice in zona;
 • Acces foarte rapid catre Soseaua de Centura.
 • Conexiuni rapide catre centrul capitalei

Brown Residence – unul dintre proiectele remarcabile din Metalurgiei Park Residence

Metalurgiei Park Residence, cel mai mare si ambitios proiect rezidential din Romania trece la o noua etapa de dezvoltare si maturitate prin inceperea lucrarilor la cea de-a doua faza a sa.

De la momentul initierii sale in anul 2016, peste 5000 de apartamente au fost finalizare si livrate catre cumparatori, iar anul 2023 aduce vesti foarte bune pentru cei care sunt in cautarea unei locuinte noi si moderne, care respecta intru totul noile standarde de constructie si locuire impuse de Uniunea Europeana.

Propunere harta noua modificata

Metalurgiei Park Residence faza a II-a – apartamente spatioase si suprafete comune bine optimizate

Faza a II-a a Metalurgiei Park Residence se va desfasura pe o suprafata foarte generoasa de 20 hectare de teren, fiind estimat un numar suplimentar de 5000 de noi unitati locative ,cu o diversitate de tipuri de apartamente si facilitati.

Mai multi investitori au achizitionat deja terenurile si au demarat lucrarile de constructie inca din prima parte a anului 2022. Estimarile indica ca aceste lucrari vor continua pe o perioada de 5 ani.

Noua faza a proiectului a adus si o serie de noutati:

 • Noi investitori de amploare au demarat investitii semnificative, concentrandu-se pe dezvoltarea de imobile rezidentiale, spatii generoase de retail, scoli, gradinite, zone comerciale, parcuri si facilitati de agrement. Toate acestea reprezinta doar o parte din beneficiile acestei etape evolutive a proiectului rezidential.
 • KAUFLAND ROMANIA a dezvoltat deja o zona de retail semnificativa pe o suprafata de 2.5 hectare de teren, adiacenta cu LIDL ROMANIA. Acest spatiu gazduieste multiple zone de shopping si recreere.

In cadrul acestei noi faze de dezvoltare, vor fi incluse zone verzi, parcuri in proximitate si spatii comerciale ample. Este planificata si constructia unei scoli si a unei gradinite, pentru a satisface nevoile educationale ale locuitorilor din aceasta zona.

Timeline si noutati in Metalurgiei Park Residence

Un aspect deosebit de important in ceea ce priveste noile proiecte rezidentiale este modul in care acestea vor fi construite. O mare parte dintre acestea vor respecta cerintele europene actuale, vor indeplini standardele nZEB, vor fi dotate cu fatade ventilate, sisteme de incalzire centralizata si panouri fotovoltaice care sa sprijine eficient consumul de energie electrica. De asemenea, vor dispune de statii de incarcare electrica pentru autoturismele electrice si, desigur, vor obtine certificarea de proiecte verzi, eficiente si sustenabile, inclusiv datorita colaborarii cu Consiliul General al Cladirilor Verzi – RoGBC.

Citeste mai mult despre cladirile verzi certificate de ROGCB aici: http://www.rogbc.org/ro/locuinte-verzi

Parcul Tudor Arghezi, cel mai mare si primul parc realizat in Bucuresti dupa 1989, a fost inaugurat

Miercuri, 20 septembrie 2023, cu ocazia implinirii a 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un cadou deosebit. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei dornici sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze intr-o oaza de verdeata si liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa-l viziteze in premiera.

Amplasat pe Bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, unde numeroase familii tinere au ales in ultimii ani sa-si intemeieze un camin, Parcul Tudor Arghezi se intinde, in prezent, pe o suprafata de 4 hectare. Initial proiectat pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, avand ca scop cresterea suprafetei verzi a acestei zone, urmand ca la final sa atinga o suprafata de cel putin 8 hectare, conform declaratiilor autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

Totodata, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, cum ar fi o plaja ecologica si o zona speciala pentru iubitorii de animale de companie. 

De asemenea, este disponibila o parcare supraetajata cu 150 de locuri pentru cei care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

Cu toate acestea, atractia principala a parcului este fantana arteziana muzicala „Fantana Florilor”, care ofera vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

380106931 877278663761799 9063471669831922040 n copy

In ceea ce priveste spatiul verde, in Parcul Tudor Arghezi au fost plantati peste 160 de ciresi japonezi. Acestia se alatura celor aproximativ 500 de copaci deja plantati in acest loc, impreuna cu cele 2500 de plante de iedera, transformand parcul intr-o adevarata oaza de verdeata si intr-o padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatile locale au deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor locuitorilor din aceasta parte a orasului.

Infrastructura bine pusa la punct si proiecte mari in desfasurare

In ceea ce priveste infrastructura, pasajul subteran auto de la Piata Sudului si noul pod de pe Calea Vacaresti, impreuna cu noua pasarela Europa Unita de la intersectia Bulevardului Metalurgiei cu Turnu Magurele, faciliteaza accesul rapid catre centrul Capitalei si catre bulevardele principale. De asemenea, trei bulevarde principale, respectiv Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica, au fost largite cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, imbunatatind semnificativ problema traficului auto.

Alte doua pasaje rutiere de dimensiuni considerabile sunt planificate in zona Metalurgiei, Turnu Magurele si Aparatorii Patriei. Acestea sunt concepute sa conecteze inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

In imediata apropiere a proiectului exista numeroase zone comerciale de shopping, printre care mentionam zona comerciala: Metro, Jumbo, Auchan si zona comerciala: Carrefour Grand Arena Mall, Hornbach, Selgros si, desigur, Mall Sun Plaza.

Metalurgiei Park Residence – unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare din Romania

Metalurgiei Park Residence este in prezent unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare rezidentiale din Romania, avand o valoare cumulata a investitiilor dezvoltatorilor imobiliari care depaseste suma de 350 de milioane de euro.

Noile imobile care urmeaza sa fie construite in cadrul proiectului vor avea un regim de inaltime mai mare, cuprins intre P+8E si maxim P+12E, iar parcarile oferite rezidentilor vor fi disponibile atat in varianta supraterana, cat si subterana, avand ca scop imbunatatirea confortului  noilor locatari.

Noua etapa de dezvoltare reprezinta o dovada clara a maturitatii proiectului si o confirmare a succesului inregistrat in prima faza de dezvoltare.

E timpul sa ai casa ta in Metalurgiei Park Residence, asa ca astazi iti supunem atentiei unul dintre cele mai dorite si bine vandute proiecte rezidentiale din cadrul Metalurgiei Park Residence si anume Brown Residence, ajuns deja la cea de-a doua faza a sa de dezvoltare!

Avalon Romania Building Industry

 • Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gama de finisaje premium-luxury.
 • Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara, accesibile rapid si fara deplasari inutile la furnizorii traditionali de materiale, asa cum se intampla pana acum.
 • Noi credem ca timpul a devenit o resursa tot mai pretioasa, motiv pentru care acum poti selecta toate materialele necesare amenajarii imobilelor noi construite sau pentru proiectele tale de renovare dintr-un singur loc.
 • Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania pot fi gasite pe site-ul oficial al companiei: avalonromania.ro
2023.03.27 bannere site avalon copy
credit24h 1
Credit24h.ro

Credit24h.ro (www.credit24h.ro) – este divizia financiara din Grupul SudRezidential. La acest moment, exista parteneriate incheiate cu majoritatea bancilor importante din Romania si sunt oferite solutii de creditare in cel mai scurt timp posibil clientilor interesati de achizitia unui apartament nou.

Apartamente disponibile

Bloc C2

Finalizare Aprilie 2025

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 13 Camere175,56 mp + 11,24 mp balcon = 86,80 mp109.500 Euro + TVA1apartamente Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 23 Camere172,06 mp + 6,74 mp balcon = 78,80 mp104.000 Euro + TVA1apartamente Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 32 Camere1,2,3,4,5,6,7,8,955,38 mp + 7,65 mp balcon = 63,03 mp79.000 Euro + TVA9apartamente Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 4Garsoniera Dubla1,2,3,4,5,6,7,8,946.95 mp + 4,57 mp balcon = 51.52 mp67.500 Euro + TVA9apartamente Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 53 Camere171.44 mp + 6,74 mp balcon = 78.18 mp104.000 Euro + TVA1apartamente Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 62 Camere150,76 mp + 6,74 mp balcon = 57,50 mp74.000 Euro + TVA1apartamente Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 7Garsoniera Dubla1,2,3,4,5,6,7,8,945,91 mp + 4,57 mp balcon = 50,48 mp66.500 Euro + TVA9apartamente Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 8Garsoniera Dubla1,2,3,4,5,6,7,8,949,32 mp + 4,57 mp balcon = 53,89 mp71.000 Euro + TVA9apartamente Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 93 Camere2,3,4,5,6,7,8,975,56 mp + 14,14 mp balcon = 89,70 mp109.500 Euro + TVA8apartamente Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 103 Camere2,3,4,5,6,7,8,972,06 mp + 9,64 mp balcon = 81,70 mp104.000 Euro + TVA8apartamente Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 113 Camere2,3,4,5,6,7,8,971.44 mp + 9.64 mp balcon = 81,08 mp104.000 Euro + TVA8apartamente Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 122 Camere2,3,4,5,6,7,8,950,76 mp + 9,64 mp balcon = 60,40 mp74.000 Euro + TVA8apartamente Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Bloc C1

Vandut integral

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 13 Camere175,56 mp + 11,24 mp balcon = 86,80 mpVandut1apartamente Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 23 Camere172,06 mp + 6,74 mp balcon = 78,80 mpVandut1apartamente Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 32 Camere1,2,3,4,5,6,7,8,955,38 mp + 7,65 mp balcon = 63,03 mpVandut9apartamente Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 43 Camere1,2,3,4,5,6,7,8,967,84 mp + 4,57 mp balcon = 72,41 mpVandut9apartamente Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 52 Camere150,76 mp + 6,74 mp balcon = 57,50 mpVandut1apartamente Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 62 Camere150,76 mp + 6,74 mp balcon = 57,50 mpVandut1apartamente Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 7Garsoniera Dubla1,2,3,4,5,6,7,8,945,91 mp + 4,57 mp balcon = 50,48 mpVandut9apartamente Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 8Garsoniera Dubla1,2,3,4,5,6,7,8,949,32 mp + 4,57 mp balcon = 53,89 mpVandut9apartamente Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 93 Camere2,3,4,5,6,7,8,975,56 mp + 14,14 mp balcon = 89,70 mpVandut8apartamente Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 103 Camere2,3,4,5,6,7,8,972,06 mp + 9,64 mp balcon = 81,70 mpVandut8apartamente Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 112 Camere2,3,4,5,6,7,8,950,76 mp + 9,64 mp balcon = 60,40 mpVandut8apartamente Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 122 Camere2,3,4,5,6,7,8,950,76 mp + 9,64 mp balcon = 60,40 mpVandut8apartamente Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Pozitionare excelenta

Mijloace de transport în comun

Metrou Aparatorii Patriei, STB: 125, 141, 102, 220, 232, 241, 312, 313

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Metro, Jumbo, Auchan, Carrefour Grand Arena, Hornbach, Selgros, LIDL, Kaufland, Sun Plaza, Piata Sudului.

Puncte de interes

Magazin 50 metri
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 8 km

Pret si modalitati de plata

Modul de achizitie al apartamentelor din cadrul proiectului rezidential este variat, flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului, din dorinta de a oferi posibilitatea oricui de a achizitiona o locuinta in cadrul ansamblului, fie prin intermediul creditelor bancare, fie utilizand resurse proprii.

Colaboratorii nostri din cadrul diviziei financiare Credit24h.ro va stau la dispozitie pentru a gasi metoda optima de finantare pentru dumneavoastra la numarul de telefon 0731.111.600.

Credit24h.ro ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, servicii destinate tuturor celor care intentioneaza sa achizitioneze o locuinta. Aceste servicii sunt disponibile pentru orice persoana interesata de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare si de relatia cu bancile care acorda imprumuturi, oferind solutii rapide si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Pentru a programa o vizionare, este suficient sa contactati echipele noastre de vanzari online sau telefonic si acestea vor prelua imediat cererea dumneavoastra cu prioritate.

De asemenea, va puteti prezenta direct la oricare dintre birourile noastre de vanzari oferite de SudRezidential.ro, amplasate astfel: pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A (capat STB 634), pe Drumul Jilavei, nr. 72 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe Bulevardul Metalurgiei, nr. 61 (acces STB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de consilierii nostri amabili si prietenosi, gata sa va ofere informatii precise despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite a tuturor ansamblurilor rezidentiale selectate de dvs., precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi efectuate de catre consilierii nostri, oferindu-va posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre noul proiect aici:

0733.374.103 Georgeta Bobe  – Manager Proiect

0729.572.570 Call Center Vanzari SudRezidential.ro

E TIMPUL SA AI CASA TA !

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Manager Proiect

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Ramai conectat la fluxul nostru de informatii pentru a afla totul despre noile proiecte rezidentiale pe care urmeaza sa le lansam.

  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  Trimite Mesaj
  Suna
  Locatie

  SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.