Family Residence Brancoveanu 2

Family Residence Brancoveanu 2

Sub deviza “Intinerim Bucurestiul”, ne-am propus sa cream acest proiect, special pentru tinerii care isi doresc sa isi gaseasca locul numit “acasa”, intr-o locuinta noua, amplasata intr-un cartier modern, ridicat cu simt de raspundere si pasiune, pentru rezidentii sai.

SUPRAFATA TEREN5000 mp
REGIM INALTIMEDs+P+5E
PRETURI DE LA62.800 euro
+ TVA
DATA PREDAREFinalizat
NUMAR DE BLOCURI2
NUMAR DE APARTAMENTE162
NUMAR DE PARCARI175
TIP APARTAMENTEGarsoniera, Garsoniera dubla, Apartamente 2 si 3 Camere
Vezi anunturi din acest ansamblu Contacteaza-ne

Prezentare

Toate locuintele ce fac parte din acest proiect rezidential sunt construite la standarde inalte, respectate de catre echipa de profesionisti care se ocupa de edificarea imobilelor din cadrul ansamblului Family Residence Brancoveanu 2.

Putem spune ca ne preocupa confortul rezidentilor si suntem de parere ca oamenii au nevoie de mai mult spatiu verde si de locuri de parcare puse la dispozitia lor, pentru a scapa de griji si a se bucura de ceea ce este cu adevarat important. In ceea ce priveste timpul liber, spatiile de relaxare si magazinele amplasate in imediata vecinatate a proiectului Family Residence Brancoveanu 2 se reunesc pentru a forma o destinatie ideala, pregatita sa ii intampine acasa pe rezidenti.

Timpul tau este pretios, de aceea locul pe care il numesti “acasa” este important. Asadar, amplasarea proiectului nostru reprezinta un mare avantaj, pentru ca permite acces rapid catre toate punctele de interes, se afla la mai putin de 15 minute de mers cu autoturismul de kilometrul „zero” al Capitalei.

Dezvoltatorii conceptului Family Residence au initiat o noua investitie de amploare in zona Brancoveanu-Postalionului, Bucuresti, Sector 4, unde au inceput deja constructia noului proiect imobiliar numit – Family Residence Brancoveanu 2.

Citeste mai multe despre dezvoltarea sectorului 4 aici : https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Acestia dispun deja de o experienta vasta in dezvoltarea si constructia de ansambluri imobiliare de mari dimensiuni in Bucuresti si nu numai, depasind anul trecut numarul de 500 de apartamente livrate clientilor, in proiectele anterioare sub acelasi brand.

Dorind sa devina un etalon pentru alte proiecte imobiliare, noul proiect este format din doua blocuri de locuinte mixte, avand un regim de inaltime redus, care nu depaseste 5 etaje, totalizand 162 de unitati locative.

Fiind un proiect complet din punct de vedere al functionalitatii, Family Residence Brancoveanu 2 dispune de o arhitectura moderna si compartimentari interioare eficiente, ergonomice si confortabile care satisfac cele mai exigente cerinte.

Alte puncte forte ale acestui nou proiect sunt: finisajele de calitate superioara, echipamentele moderne utilizate la amenajarea intregului proiect, dar si amenajarea exterioara a partilor comune.

Aceasta noua zona rezidentiala este astazi completa, echilibrata si bogata in facilitati complementare, inclusiv comerciale, cu mici magazine de proximitate si o zona comerciala generoasa, care include centre comerciale, galerii si hipermarketuri precum Grand Arena Mall, Carrefour Berceni, Selgros, Hornbach Berceni, Lidl, Kaufland, Metro, Jumbo, Auchan, etc.

Accesul catre aceasta noua zona este facil si poate fi realizat prin mai multe bulevarde si strazi importante, fie direct de pe Bulevardul Metalurgiei, strada Aurel Persu sau din strada Luica la intersectia cu strada Turnu Magurele, inclusiv din strazi secundare, precum Drumul Binelui si Strada Postalionului.

Amplasarea excelenta a proiectului rezidential, atat in raport cu aceste zone comerciale ample aflate la o mica distanta, cat si cu mijloacele de transport in comun, pietele agroalimentare, magazinele, galeriile si centrele comerciale de renume, precum si faptul ca locatia ofera un acces facil si la unitati de invatamant in conditii civilizate si de deplina siguranta, plaseaza oferta facuta de Family Residence Brancoveanu 2 pe primele locuri in topul proiectelor rezidentiale din zona de sud.

Un alt aspect semnificativ de mentionat este dezvoltarea in imediata apropiere a proiectului prezentat, respectiv noul parc Tudor Arghezi, initiat de catre Primaria Sectorului 4 a Capitalei. Acest parc va fi situat in vecinatatea noilor proiecte rezidentiale si se preconizeaza a fi unul dintre cele mai mari parcuri noi din capitala, avand o suprafata estimata de aproximativ 4 hectare.

Pe langa acestea, proiectul prevede crearea mai multor tipuri majore de zone tematice. Unele sunt destinate circulatiei pietonale, incluzand pavilioane si chioscuri, altele sunt destinate sportului si jocurilor in aer liber, iar in partea de sud a parcului, va fi amenajată o parcare supraetajată.

Structura de rezistenta a imobilelor din cadrul Family Residence Brancoveanu 2 se realizeaza in conformitate cu cele mai stricte cerinte si standarde in vigoare privind calitatea, dar si rezistenta seismica, respectand prevederile noului cod seismic emis in 2013.

In cadrul ansamblului Family Residence Brancoveanu 2 se vor amenaja parcari pentru toate apartamentele si pentru vizitatorii acestora, oferite spre vanzare separat de pretul apartamentului. Costul unui loc de parcare suprateran este de 5.000 Euro (TVA 19% inclus), iar pentru un loc de parcare aflat la demisol pretul este de 8.000 Euro (TVA 19% inclus).

In tabelul de mai jos, aveti posibilitatea sa consultati tipurile de imobile disponibile pentru vanzare, precum si preturile asociate fiecarui tip de apartament, configurarea acestora si propunerile de mobilier realizate de catre arhitectii implicati in acest proiect imobiliar.

Family Residence Brancoveanu 2 in cifre:

SUPRAFATA TEREN: 5.000 mp

UNITATI LOCATIVE: 162 unitati

Family Residence Brancoveanu 2 – date generale:

 • Acces dublu – auto si pietonal
 • Amplasare excelenta
 • Acces rapid la STB (241)
 • Bransamente la utilitatile orasului
 • Contorizari individuale
 • Finisaje premium
 • Locuri de parcare amenajate
 • Acces rapid scoala si gradinita

Termenele stabilite de catre echipa Family Residence Brancoveanu 2 sunt:

 • Incepere proiect: 13.10.2021
 • Finalizare proiect: 15.12.2022
 • Predare apartamente si dare in folosinta: Decembrie 2022

In cadrul ansamblului, sunt disponibile parcari individuale, dezmembrate cadastral, amenajate, care pot fi achizitionate separat fata de apartament la pretul de:

Loc parcare suprateran: 5.000 Euro tva 19% inclus.

Loc parcare subteran: 8.000 Euro tva 19% inclus.

Personalizarea apartamentului ales poate fi realizata cu usurinta prin intermediul departamentului de design, care isi desfasoara activitatea in cadrul proiectului. Specialistii din domeniu, in colaborare cu cel mai mare furnizor national de materiale si echipamente, respectiv, Avalon Romania Building Industry va vor ghida sa gasiti si sa imbinati cu atentie, astfel incat sa personalizati interiorul noii dumneavoastra locuinte exact asa cum ati visat.

Chiar daca regimul de inaltime al imobilelor este unul redus, blocurile dispun de lifturi inteligente de ultima generatie, montate pe fiecare scara, iar partile comune si casa scarii, vor primi o atentie deosebita in ceea ce priveste finisarea finala.

Achizitioneaza si tu o locuinta in Family Residence Brancoveanu 2 si bucura-te de avantajele oferite:

 • Iesire catre soseaua Berceni – Aparatorii Patriei;
 • Statii STB la 5 minute de ansamblu;
 • Preturi foarte decente, locuinte accesibile;
 • Iesire catre Soseaua Metalurgiei – Piata Sudului;
 • Statii de Metrou la cateva minute distanta;
 • Proiect aerisit, drumuri foarte largi;
 • Parc public in apropiere;
 • Scoli si gradinite publice in zona;
 • Acces foarte rapid catre Soseaua de Centura.
Citeste mai mult

Specificatii tehnice si caracteristici

Imobilele dispun la interior de compartimentari din caramida Porotherm, finisaje si echipamente excelente, materiale de ultima generatie de la mari firme de profil puse la dispozitia dumneavoastra de designerii departamentului de finisaje al proiectului, care va vor consilia in alegerea celor mai bune si mai potrivite moduri pentru finisarea interioara a locuintei, conform cerintelor dumneavoastra.

Tamplaria PVC folosita este de la Deceuninck cu 5 camere, geam low-E 4 anotimpuri si glafuri interioare/exterioare, usile de interior folosite sunt de la Ideea, usi intrare cu sistem antiefractie Superlock, obiecte sanitare moderne Cersanit Romstal, gresia si faianta import Spania/Italia, parchet laminat import Austria, centrala de apartament prin condensare – Immergas Victrix Exa, lifturi silentioase Schindler, iar compartimentarea interioara se va executa cu ajutorul caramizilor eficiente Porotherm si tencuielilor mecanizate de la Duraziv.

De asemenea, partile comune, inclusiv intrarea in imobile si casa scarii, vor beneficia de finisaje premium, incluzand placarea cu gresie antiderapanta si balustrade metalice.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gamele de finisaje premium – luxury.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara, accesibile rapid si fara deplasari inutile la furnizorii traditionali de materiale, asa cum se intampla pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa tot mai pretioasa, motiv pentru care acum poti selecta toate materialele necesare amenajarii imobilelor noi construite sau pentru proiectele tale de renovare dintr-un singur loc.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania aici: www.avalonromania.ro

Apartamente disponibile

Apartamente Scara A

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 12 camere552.50 mp + 4,90 mp balcon = 57.40 mp69.900 Euro + TVA1apartamente Family Residence Brancoveanu 2
Tip 2Garsoniera dubla1,552.39 mp + 3.60 mp balcon = 55.99 mp68.200 Euro + TVA2apartamente Family Residence Brancoveanu 2
Tip 32 camere552.50 mp + 6 mp balcon = 58.50 mp71.000 Euro + TVA1apartamente Family Residence Brancoveanu 2
Tip 4Garsoniera dubla547.66 mp + 4.20 mp balcon = 51.86 mp63.100 Euro + TVA1apartamente Family Residence Brancoveanu 2
Tip 52 camere552.12 mp + 3.80 mp balcon = 55.92 mp68.100 Euro + TVA1apartamente Family Residence Brancoveanu 2
Tip 62 camere553.06 mp + 5.40 mp balcon = 58.46 mp71.000 Euro + TVA2apartamente Family Residence Brancoveanu 2
Tip 72 camere552.12 mp + 4.80 mp balcon = 56.92 mp69.300 Euro + TVA 1apartamente Family Residence Brancoveanu 2
Tip 8Garsoniera dubla546.21 mp + 5.40 mp balcon = 51.61 mp62.800 Euro + TVA1apartamente Family Residence Brancoveanu 2

Apartamente Scara B

* Discount de 4000 Euro la preturile afisate mai jos.

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 12 camereParter54.09 mp65.700 Euro + TVA1apartamente Family Residence Brancoveanu 2
Tip 2Garsoniera dublaParter,1,2,3,4,552.39 mp +3.60 mp balcon =55.99 mp68.200 Euro + TVA5apartamente Family Residence Brancoveanu 2
Tip 32 camere554.09 mp + 4.40 mp balcon =58.49 mp71.300 Euro + TVA1apartamente Family Residence Brancoveanu 2
Tip 42 camere1,2,3,449.16 mp + 3.40 mp balcon =52.56 mp65.500 Euro + TVA4apartamente Family Residence Brancoveanu 2
Tip 52 camere2,3,4,549.16 mp + 5.40 mp = 54.56 mp65.500 Euro + TVA4apartamente Family Residence Brancoveanu 2
Tip 6Garsoniera dubla4,547.47 mp + 4.20 mp balcon = 51.67 mp 63.300 Euro + TVA2apartamente Family Residence Brancoveanu 2
Tip 72 camere3,4,555.37 mp + 5.40 mp = 60.77 mp73.800 Euro + TVA3apartamente Family Residence Brancoveanu 2
Tip 83 camere4,559.84 mp + 5.60 mp balcon = 65.44 mp 79.900 Euro + TVA2apartamente Family Residence Brancoveanu 2
Tip 9Garsoniera dubla4,546.21 mp + 5.40 mp balcon = 51.61 mp62.900 Euro + TVA2apartamente Family Residence Brancoveanu 2
Tip 102 camere4,554.09 mp +6.30 mp balcon = 60.39 mp 73.300 Euro + TVA2apartamente Family Residence Brancoveanu 2

Pozitionare excelenta

Mijloace de transport în comun

Autobuz: RATB 241, 102, 141, 220

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul "Tudor Arghezi", Sun Plaza, Mall Grand Arena, Carrefour, Auchan, Lidl, Metrou, Sellgros, Jumbo, Mega Image

Puncte de interes

Magazin 1 minute
Transport public 4 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 15 minute

Pret si modalitati de plata

Modul de achizitie al apartamentelor din cadrul proiectului rezidential este variat, flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului, din dorinta de a oferi oricui posibilitatea sa achizitioneze o locuinta in cadrul ansamblului, fie cu ajutorul creditelor bancare, inclusiv prin Programul Noua Casa, fiind in general acceptate toate formele de credit sau achitarea din surse proprii.

Colaboratorii nostri din cadrul diviziei financiare Credit 24h va stau la dispozitie pentru a gasi metoda optima de finantare pentru dumneavoastra la telefon 0731.111.600.

Credit24h.ro ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor care intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Date de contact:

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dumneavoastra de catre Sudrezidential.ro.

Sediile noastre sunt situate: pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A, pe Drumul Jilavei, nr. 72 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe Bulevardul Metalurgiei nr. 61 (acces STB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de catre consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de catre dumneavoastra, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat, pe toata durata vizionarilor, cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi realizate gratuit de catre consilierii nostri, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Family Residence Brancoveanu 2:

0726.178.089 – Catalin Isache Manager Proiect

0731.111.612 – Alina Vasilarie Manager Proiect

0729.572.570 – Call Center SudRezidential.ro

E TIMPUL SA AI CASA TA!

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Ramai conectat la fluxul nostru de informatii pentru a afla totul despre noile proiecte rezidentiale pe care urmeaza sa le lansam.

  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  Trimite Mesaj
  Suna
  Locatie

  SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.