SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Kreisstadt Residence Metalurgiei

Amplasat practic intre doua statii de Metrou (Aparatorii Patriei si Dimitrie Leonida) foarte aproape de intersectia bulevardului Metalurgiei cu Soseaua Berceni mai exact pe strada Metalurgiei 85 C.

Suprafată teren

5000 mp

Regim înălțime

P+9E

Prețuri de la

51.900 euro

Dată predare

Iunie 2022

In ultima perioada de timp, Sectorul 4 al Capitalei cunoaste o adevarata renastere urbana generata pe de o parte de interesul cumparatorilor pentru locuinte noi in aceasta zona, cat si de investitiile realizate de autoritatile publice locale, in speta de Primaria Sectorului 4, in modernizarea marilor bulevarde, a cailor de acces secundare, ale parcarilor de resedinta, precum si a parcurilor si zonelor de relaxare destinate locuitorilor si vizitatorilor Sectorului.

Bineinteles ca ritmul investitiilor in domeniul imobiliar a devenit alert si astazi Sectorul 4 detine o suprematie si in acest domeniu dovada fiind multitudinea proiectelor imobiliare de anvergura mare autorizate in ultima perioada in aceasta zona.

Noul proiect Kreisstadt Residence Metalurgiei face parte din acest noul val de investitii imobiliare moderne, bine concepute, care se alatura celorlalte proiecte in dezvoltare ale carui noi produse imobiliare sunt oferite spre vanzare la preturi accesibile cum sunt in Metalurgiei Park Residence, primul parc rezidential din Romania.

Amplasat practic intre doua statii de Metrou (Aparatorii Patriei si Dimitrie Leonida) foarte aproape de intersectia bulevardului Metalurgiei cu Soseaua Berceni mai exact pe strada Metalurgiei 85 C terenul pe care urmeaza a se construi noul proiect rezidential dispune de o deschidere dubla atat la bulevardul Metalurgiei cat si la aleea Nehoiu.

Pe lotul de teren in suprafata de 5.000 mp dezvoltatorii acestui concept imobiliar au inceput constructia noului proiect care este compus din doua imobile de locuinte mixte ale caror regim de inaltime este stabilit prin Puz la Parter + 9 etaje.

Proiectul va genera la final un numar de cca 200 unitati locative mixte, bine concepute si excelent compartimentate de catre arhitectii proiectului care urmeaza sa fie puse in vanzare la preturi promotionale in piata de profil.

La parterul intregului proiect se vor regasi parcari destinate rezidentilor si nu apartamente de locuit, conform autorizatiei de constructie iar terenul aferent ramas liber se va imparti intre cai de acces ample, parcari delimitate, spatii verzi amenajate.

Partea de finisare interioara si echipare a imobilelor din proiect este asigurata de cele mai mari firme de profil din Romania cum sunt magazinele Dedeman care vor asigura materialele necesare finisarii interioare atat a apartamentelor cat si a partilor comune cum sunt intrarile si casa scarii, Black Sea Instalatii se va ocupa de partea instalatiilor interne si de obiectele sanitare din imobile dar si de grupurile de pompare externe, bazine si hidranti, compania Schindler va furniza lifturile de care dispun imobilele care sunt de ultima generatie, de la Gealan este achizitioanata tamplaria Pvc cu geam tripan insotita de glafuri interioare si exterioare, cei de la Immergas vor furniza centralele termice de apartament in condensatie.

In cadrul proiectului isi desfasoara activitatea si un department de design interior pus la dispozitia celor interesati de un imobil in Kreisstadt Residence Metalurgiei de catre dezvoltatorii acestui concept ce are rolul de a ajuta si indruma clientul final spre o finisare interioara excelenta si o functionalitate foarte buna a spatiilor locative, pe care fiecare nou propietar le poate amenaja dupa propriul gust avand la dispozitie o gama larga de materiale si echipamente din care poate alege cu ajutorul celor din cadrul acestui nou departament.

Nu trebuie uitat faptul ca, Sectorul 4 al Capitalei oferă o excelenta proximitate faţă de instituţii de învăţământ, centre comerciale, parcuri, stabilimente cu servicii medicale, săli de sport, sedii de instituţii publice şi alte locuri ce prezintă interes, fiind anuntate lucrari importante de realibilitare si modernizare atat a acestor zone de interes public cum este proiectul de modernizare si extindere a construcțiilor din ansamblul Piața agroalimentară Berceni-Sudului, largirea principalelor artere de circulatie si a marilor bulevarde din sector (sos Berceni, str. Turnu Magurele, B-dul Brancoveanu, Obregia, Emil Racovita, Metalurgiei etc.) precum si proiectele de modernizare si extindere a numeroase unitati de invatamant din Sectorul 4, acesta reprezentand, la randul sau, un factor de mare interes pentru familiile tinere care sunt in cautarea unei locuinte noi.

Divizia financiara Credit24h.ro:

Divizia noastra financiara Credit24h.ro va oferi consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.
www.credit24h.ro sau call center Credit24h.ro: 0731.111.609.

Date de contact:

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dvs. de Sudrezidential.ro, astfel: pe Sos. Oltenitei nr. 15-15 A (capat RATB 634), pe Drumul Binelui nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe Bulevardul Metalurgiei nr. 61 (acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de dvs, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.
Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Kreisstadt Residence la numarul de telefon: 0723.202.593 – Robert Simion – Manager Proiect sau 0729.572.570 – Call Center Sudrezidential.ro.

Citeste mai multe

HARTA KREEISTADT-Residence

Poziționare
excelentă

Mijloace de transport în comun

Metrou Dimitrie Leonida
Autobuz: 141

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Tudor Arghezi, Delta Vacaresti, Tineretului, Mall Grand Arena, Jumbo, Metro, Selgros, Mega Image

Puncte de interes

Magazin 3 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 650 metri
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 8 km

Manager Proiect

Robert Simion-Manager de Proiect, tel 0723.202.593, mail robert.simion@sudrezidential.ro
Robert Simion

Formular de contact

    Alte Proiecte Rezidențiale

    Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

    
    Call Now Button