SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Look Residence Berceni metrou Leonida

Proiect Vandut!
“Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect!
Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte semnate Look Residence.”

Suprafată teren

10000 mp

Regim înălțime

P+4E

Prețuri de la

37.900 euro

Dată predare

Octombrie 2021

Proiect Vandut!

“Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect!
Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte semnate Look Residence.”

Descrierea ansamblului rezidential Look Residence Berceni metrou Leonida

Noua zona rezidentiala creata in imediata apropiere a statiei de metrou Dimitrie Leonida (sos Berceni) continua sa abunde in noi proiecte imobiliare de mari dimensiuni, ale caror avantaje majore raman: distanta mica fata de mijloacele de transport in comun,accesul rapid la o statie de metrou, dar si la marile magazine si centre comerciale aflate in zona si, nu in ultimul rand, preturile accesibile ale  imobilelor puse in vanzare.

Look Residence Berceni face parte din categoria acestor proiecte imobiliare iar dezvoltatorii acestui concept rezidential scot la vanzare, incepand cu finalul anului 2017, un  numar total de 390 unitati locative diverse dispuse in 6 blocuri amplasate in aceasta noua zona rezidentiala, mai exact pe Str Biruintei din Popesti Leordeni, cu acces rapid din sos Berceni.

Proiectul se desfasoara pe o suprafata de 10.000 mp de teren si dispune, datorita amplasamentului foarte bun, de infrastructura completa cu drumuri si cai de acces ample si sigure , de  conexiuni rapide cu centrul capitalei si nu numai, datorita multiplelor mijloace de transport in comun aflate in zona, inclusiv metrou si nu in ultimul rand dispune de toate beneficiile unei zone rezidentiale nou create cum este cazul si acesteia in care se regasesc  magazine,cafenele si mici restaurante,gradinite si centre de infrumusetare , cabinete medicale si policlinici amplasate de regula in spatiile comercile aflate la parterul blocurilor noi construite.

Cateva dintre caracteristicile exacte ale acestui nou proiect imobiliar sunt: distanta mare intre imobile (27 m), drum de acces intern privat (7 m), parcare subterana cu rampe generoase ,proprietate complet ingradita si delimitata ,locuri de joaca pentru copii amenajate (2 locuri),  spatii verzi amenajate in interiorul proiectului, acces restrictionat cu bariera permis doar rezidentilor si vizitatorilor acestora, hidranti ISU, lifturi silentioase de ultima generatie, finisaje interioare la alegerea clientului, centrala termica de apartament.

Calitatea superioara a constructiei este data de asemenea si de structura cladirii executata pe cadre de beton armat, cu radier general, care poate rezista unui cutremur de 8,5 pe scara Richter.

Compartimentarile interioare sunt exclusiv din caramida (ulterior tencuita) nu din gips-carton iar
fiecare apartament este contorizat separat pentru utilitati: curent electric, apa, gaze (centrala termica proprie in condensatie cu contor de gaze montat in exterior).

Apartamentele din cadrul complexului rezidential se predau clientilor complet finisate si echipate cu materiale si echipamente de ultima generatie, pe care clientul le poate alege dupa propriul gust, personalizand noua locuinta dupa cum doreste.

Preturile apartamentelor oferite spre vanzare in cadrul noului proiect Look Residence 3 sunt extrem de accesibile si pleaca de la 37.900 euro tva 5 % inclus pentru o garsoniera, 45.900 euro tva 5% inclus pentru un apartament de 2 camere si ajung pana la 66.900 euro tva 5 % inclus pentru un apartament cu trei camera, mentionand, de asemenea si faptul ca apartamentele de la parter  dispun de curti individuale generoase, cu suprafete cuprinse intre 27 mp si 45 mp teren in proprietate.

Credit24h.ro ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta. Aceste servicii se adreseaza oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatiile cu bancile care acorda aceste imprumuturi si ofera solutii rapide chiar și celor care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Credit24h.ro call center : 0731.111.609.

Date de contact:

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dvs. de Sudrezidential.ro, astfel: pe Sos. Oltenitei nr. 15-15 A (capat RATB 634), pe Drumul Binelui nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe B-dul Metalurgiei nr. 61 (acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de dvs., precum si a altor oferte imobiliare, transport asigurat cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit.

Afla chiar acum mai multe detalii legate de ansamblul Look Residence  la telefon 0734.950.229 Dan Barbulescu– manager de proiect.

 

Citeste mai multe

Poziționare
excelentă

Mijloace de transport în comun

Metrou Berceni

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Copiilor Popesti Leordeni, Sun Plaza, Street Mall, Mega Image, Penny Market, Lidl

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 8 minute
Scoala/Gradinita 300 metri
Cafenea/Restaurant 4 minute
Farmacie/Spital 500 metri
Centru 10 km

Manager Proiect

Dan Barbulescu-Manager de Proiect, tel 0734.950.229, mail danbarbulescu@sudrezidential.ro
Dan Barbulescu

Formular de contact

    Alte Proiecte Rezidențiale

    Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

    
    Call Now Button