SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Optima Residence Pallady

Optima Residence Pallady

Amplasat la câteva minute de mers pe jos fata de stația de metrou 1 Decembrie 1918, proiectul va dispune de tot ce poate oferi Capitala mai bun, ajungand in doar câteva minute in toate zonele Bucurestiului.

Suprafată teren

6146 mp

Regim înălțime

S+P+6E

Prețuri de la

74.900 euro

Dată predare

Decembrie 2021

Venim cu o veste despre un nou inceput!

Pentru ca am scris istorie in zona de Sud a Capitalei si pentru ca am inteles nevoia clientilor si a dezvoltatorilor imobiliari din Bucuresti, am decis sa ne extindem activitatea si in Zona de Est a Capitalei, unde incepem un nou capitol, cu cel mai asteptat proiect rezidential din aceasta zona, Optima Residence Pallady, proiect pozitionat intr-o zona excelenta, aflata intr-o continua dezvoltare. Aceasta zona a devenit tot mai atractiva, datorita deschiderii marilor centre comerciale din zona, cat si a accesului facil catre mijloacele de transport in comun, inclusiv metrou.

Proiectul care ne aduce in Sectorul 3 al Capitalei, se lansează oficial in Decembrie 2019, astfel ca, începând de acum, cei interesați pot rezerva un apartament cu 2 sau 3 camere intr-unul dintre cele mai titrate proiecte rezidentiale bucurestene din Zona de Est, care o sa devina, din punctul nostru de vedere, al doilea pol comercial din Bucuresti si o zona cu potential foarte mare de dezvoltare.

Lucrările vor demara in Februarie 2020, iar proiectul dispune de 3 blocuri, cu un regim de înălțime S+P+6 etaje, ce vor fi edificate deasupra unui subsol continuu, special gândit pentru a oferi cât mai multe parcari subterane noilor proprietari, precum și o calitate deosebita a imobilului ales.

Fiecare bloc va fi dotat cu doua lifturi, iar pe fiecare nivel regasim 7 apartamente cu 2 și 3 camere.

Sistemul constructiv de inalta calitate, este garanția ca ati făcut alegerea corecta, acesta fiind gandit și optimizat astfel încat produsul final, noua dumneavoastra casa, sa fie perfecta, atat prin proporțiile și volumetria corecte, cat și prin confortul oferit de materialele de calitate, durabile și alese in urma testarii acestora.

Inchiderile exterioare, dar și compartimentarea dintre apartamente sunt realizate din caramida Porotherm de 25 cm, peste care este aplicat termosistemul exterior de 10 cm.

In interior gasim pereți din YTong, cel mai bun izolant fonic și termic utilizat in mod special pentru compartimentari, finisați cu tencuiala mecanizata, precum si cu gleturi speciale de la producatori consacrati.

Proiectul dispune de apartamente cu gradina la parter, precum si de apartamente cu 2 si 3 camere, complet decomandate, cu bucatarii inchise si suprafete intre 58 si 89 mp utili.

Fiecare apartament dispune de centrala termica proprie, marca Ferrolli, dar si de finisaje premium, la alegere, precum gresia, faianta, parchetul, usile de interior. Fiecare baie este complet echipata, cu obiecte sanitare  de calitate.

Proiectul dispune de parcari exterioare, care se pot achizitiona la pretul de 6.667 Euro + TVA, precum si de doua variante de parcari subterane, cu preturi incepand de la 8.095 Euro + TVA, pana la 10.000 Euro + TVA.

De asemenea, proiectul beneficiaza de toate utilitatile orasului: gaze, curent electric, apa curenta, canalizare, de la principalii furnizori ai Capitalei: Distrigaz/Engie, Enel, Apa Nova si dispune de infrastructura completa avand alei asfaltate si iluminate, cu acces facil catre toate punctele de interes  din zona cum ar fi scolile, gradinitele, unitatile spitalicesti, parcurile, pietele si magazinele, iar toate apartamentele se predau contorizate individual.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara, Avalon punand la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si game de finisaje premium-luxury. Obiectivul nostru principal este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara pe care le pot achizitiona rapid si fara drumuri inutile la furnizorii clasici de materiale, ca pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa din ce in ce mai rara si, de aceea, de acum poti alege dintr-un singur loc toate materialele necesare amenajarii imobilelor nou construite, dar si pentru proiectele tale de renovare.

Iti facilitam si obtinerea unui credit pentru achizitia unui apartament, prin Divizia Financiara Credit24h.ro.

Divizia noastra financiara Credit24h.ro va oferi consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.
Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Locație

Amplasat la câteva minute de mers pe jos fata de stația de metrou 1 Decembrie 1918, proiectul va dispune de tot ce poate oferi Capitala mai bun, ajungand in doar câteva minute in toate zonele Bucurestiului datorita pozitionarii excelente  si a accesului facil catre toate zonele de interes zilnic. Parcul Titan  se afla la aproximatix 1,2 km iar aceasta zona are legatura directa cu litorarul prin Autostrada Soarelui.

Mijloacele de transport in comun la îndemâna, precum metroul, tramvaiul, diferite autobuze STB, leagă Optima Residence Pallady  atat de centrul Capitalei cat si de punctele de interes major. Dacă ne uitam in direcția opusa zonei centrale, ajungem in câteva minute in zona comercială Pallady, respectiv Dechatlon, Auchan, Carrefour, Dedeman, Jysk, Metro, Jumbo, si Ikea.

Punem pret pe educatie, iar Optima Residence Pallady se afla intr-o zona cu acces la gradinite, scoli si licee:

 • Scoala Gimnaziala 116 – la doar 2 min
 • Scoala Gimnaziala 82 – la doar 5 min
 • Scoala Gimnaziala 92 – la doar 10 min
 • Scoala Gimnaziala 112 – la doar 12 min
 • Liceul Teoretic “Al. I. Cuza” – la doar 15 min 

Pretuim timpul si stim cat de important este sa ai acces facil catre “ACASA”, dar si catre zonele in care te poti relaxa, astfel Optima Residence Pallady se regaseste in apropierea parcurilor, a mall-urilor si centrelor comerciale, a unitatilor spitalicesti, precum si in preajma punctelor de interes major.

 • Parcul Alexandru Ioan Cuza (Titan)
 • Park LAKE Mall
 • Mega Mall
 • Ikea Pallady
 • Arena Nationala 

Construim pentru tine si familia ta, apartamente ce ofera mix-ul optim pentru o viata ideala, traita in Capitala, prin conexiunile cu polii de interes precum Piata Unirii, la care poti ajunge in 15 min cu masina, sau cu metroul si Arena Nationala unde poti ajunge in 10-12 min cu masina, cu multe zone verzi, in care sa petreci timp de calitate impreuna cu familia, cu zone comerciale la distanta de cateva minute, cu restaurante si cafenele pentru momentele tale de relaxare, toate imbinate cu o constructie de calitate, cu spatii functionale perfect aliniate cu stilul de viata potrivit unei familii. 

Mijloace de transport in comun: Metrou 1 Decembrie 1918, tramvai 19, 27, 40, autobuz  246, 101, 102, 103, 311, 330.

Date de contact

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dvs. de Sudrezidential.ro, astfel: Biroul de Vanzari dedicat proiectului Optima – Strada Fetesti, nr. 54, (in cadrul Optima 3 – acces prin strada Perisor, statia IOR2), sau pe Sos. Oltenitei nr. 15-15 A (capat RATB 634), pe Drumul Binelui nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei) unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de dvs, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Optima Residence Pallady, sunand la 0762.036.921 – Ramona Ganea, 0728.138.984 – Adrian Gherman sau la Call Centerul SudRezidential – 0729.572.570.

E TIMPUL SA AI CASA TA !

Citeste mai multe

Poziționare
excelentă

Mijloace de transport în comun

Metrou 1 Decembrie 1918
Tramvai 19, 27, 40
Autobuz 246, 101, 102, 103, 311, 330

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Alexandru Ioan Cuza (Titan), Park Lake Mall, Ikea Pallady, Arena Nationala

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 650 metri
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 700 metri
Centru 1,5 km

Manager Proiect

Mihaela Dinca-Manager de Proiect, tel 0721.364.017 mail vanzari.optima@sudrezidential.ro
Mihaela Dinca

Formular de contact

  Alte Proiecte Rezidențiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  
  Call Now Button