Quantum OxyGo Park Vidra

Quantum OxyGo Park Vidra

Quantum OxyGo Park Vidra, un ansamblu rezidential unic din zona de Sud a ariei metropolitane Bucuresti, proiectat si construit cu o pasiune născută din dorința absolută de a crea cel mai bun loc, pe care tu si cei dragi tie să-l numiti “Acasă”!

PRETURI DE LA159.900 euro
+ TVA 19%
DATA PREDAREDecembrie 2023
TIP APARTAMENTEVile duplex
Vezi anunturi din acest ansamblu

Quantum OxyGo Park Vidra poate fi definit cu usurinta, drept cel mai bine conceput si echilibrat proiect rezidential din piata rezidentiala a caselor eficiente energetic, ce se afla in zona de Sud a ariei metropolitane Bucuresti.

Pentru ca ne place sa inovam si sa stabilim trendul, ne-am asumat responsabilitatea de a investi in aceasta noua zona rezidentiala in care se regasesc valorile cele mai cautate de catre clientii nostri, alaturi de care descoperim noi orizonturi.

Este totodata si primul proiect rezidențial din zona de Sud a ariei metropolitane Bucuresti compus din case eficiente energetic, fiind de la început gandit si proiectat sa se încadreze în clasa energetică A și în categoria de „clădiri eficiente energetic”.

“O zonă metropolitană este un centru urban mare, format dintr-o mare metropolă și zona sa adiacentă de influență. Unul sau mai multe orașe din zonă se constituie drept centrul de dezvoltare al întregii zone, care va purta de obicei denumirea celui mai important oraș component. Cele mai mari opt zone metropolitane ale României (București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Ploiești și Timișoara) concentrează 50% din populația României și 75% din veniturile fixe ale țării”.

“O casa eficienta energetic are foarte multe beneficii, de la confortul termic excelent pana la costuri de intretinere foarte scazute, astfel incat o asemenea constructie este cea mai buna alegere daca te afli in cautarea unei locuinte noi.”

Echipa Quantum Premium Modules Group

Case eficiente energetic

Un proiect rezidential care respecta standardele actuale nZEB (Clădire cu un consum de Energie aproape de Zero)

Finisaje de calitate foarte buna

Atat finisajele interioare, cat si cele din spatiile comune sunt alese cu grija impreuna cu echipe specializate in amenajari interioare

Zona Metropolitana a Capitalei

Ansamblul imobiliar dispune de o pozitie excelenta, la intrarea in comuna Vidra, cu infrastructura si cai de acces moderne

Teren in proprietate exclusiva

Fiecare unitate locativa dispune de teren de 358 mp care, spunem noi, satisface dorinta de confort si intimitate a celor mai pretentiosi clienti

Despre casele eficiente energetic:

Natura este si mai frumoasa daca vine la pachet cu tot confortul necesar unei vieti moderne si linistite!

Confortul termic ridicat, temperatura interioara constanta, proiectarea focusata pe eficienta energetica, eliminarea puntilor termice care aduc disconfort termic ridicat in perioadele reci si supraincalzire vara, grosimea izolatiei si montajul acesteia sunt special gandite astfel incat pierderile de caldura din interior sa fie infime.

Ferestrele unei asemenea locuinte sunt atent alese si corect montate pentru a elimina pierderile de caldura. Etanseizarea unei locuinte eficiente este intotdeauna excelenta, deoarece acest proces este foarte important, confortul calitatii aerului din interior este foarte bun, iar sistemul de ventilatie trebuie sa fie, de asemenea unul foarte bine proiectat, astfel incat sa permita o ventilatie constanta si de buna calitate.

Beneficiul economic al unei asemenea constructii insemna intotdeauna facturi mai mici de exploatare, fata de o constructie standard, iar confortul acustic si cel vizual sunt excelente datorita luminii naturale de care se bucura constructia eficienta.

Consumul de energie este scazut, iar emisiile de gaze cu efect de sera se reduc considerabil, dar bineinteles ca trebuie sa punctam si la capitolul calitate a constructiei, care este deosebita si durabila in timp.

Cand achizitionezi o astfel de locuinta, de fapt investesti in viitor, nu doar pentru tine si familia ta, ci pentru toate generatiile urmatoare. Acum nu mai trebuie sa te ingrijorezi pentru indeplinirea normativelor de construire sau pentru gasirea unui proiect ultra modern.

Standarde europene de performanta energetica, indeplinite!

Despre Quantum OxyGo Park Vidra:

Complexul Quantum OxyGo Park Vidra este compus din 68 unitati locative identice, de tip vila, unite in calcan cate doua (duplex) si din 4 cladiri cu functiuni mixte, ce dispun de diferite spatii comerciale ale caror activitati de comert si servicii vor intregi confortul si vor reduce timpul necesar cumparaturilor, fiind puse la dispozitie, in special rezidentilor ansamblului.

Proiectul imobiliar este amplasat la granita dintre Comuna Berceni si Comuna Vidra, judetul llfov, la o distanta aproximativa de 12 km fata de intersectia cu Centura Capitalei si la doar 15 minute de mers cu masina pana in Sectorul 4, Bucuresti.
In total, proiectul are o suprafata foarte generoasa de 3 hectare (30.000 metri patrati) cu deschidere stradala ampla la drumul judetean, de cca. 72 metri liniari si dispune de doua cai de acces rapide, una direct din drumul principal si cea de-a doua dintr-un drum de acces secundar.

Strada principala interioara care strabate proiectul de la un capat la altul va avea o latime de 11 metri liniari conform Planului Urbanistic Zonal, din care 8 metri liniari sunt carosabil cu doua benzi de circulatie, dar aici includem si pistele de biciclete, iar 3 metri liniari sunt prevazuti pentru trotuare ample, cate un trotuar de 1.5 metri liniari latime pe fiecare latura.

Cladirile multifunctionale din cadrul proiectului au un regim de inaltime redus si anume: P+2E+3ER si sunt dispuse cate doua la ambele intrari din ansamblu, iar unitatile locative tip vila oferite spre vanzare au un regim de inaltime stabilit prin Planul Urbanistic Zonal, de P+1Etaj.

Cele doua cladiri de la intrarea principala sunt destinate in totalitate spatiilor comerciale si spatiilor de birouri, unde vom regasi magazine in proximitate si activitati dedicate in special rezidentilor ansamblului imobiliar, iar celelalte doua cladiri din cadrul proiectului au in componenta locuinte mixte de dimensiuni mai mici.

 

Sistemul de certificare Green Homes

GREEN HOMES este cel mai robust sistem internațional de certificare, conceput special pentru îmbunătățirea sectorului rezidential si vizează toate etapele, de la concept până la execuțiela perioada ulterioară predării locuinței către utilizatorul final.

O locuință verde certificată de RoGBC are o performanță energetică ridicată, având impact minim asupra mediului prin optimizarea consumului de resurse naturale.

Sprijinirea creării de locuinţe verzi printr-un program de certificare credibil, eficient din punctul de vedere al costului, reprezintă o oportunitate atat pentru investitori și dezvoltatori, de a-și diferenţia proiectele de construcţii, prin calitatea și performanţa de mediu a acestora, dar în același timp pentru clienţi în privinţa beneficiilor financiare și de alte tipuri, din care mentionam:

 • Clădiri de calitate superioară prin utilizarea de materiale sustenabile, care nu sunt toxice pentru ocupanţii clădirilor;
 • Costuri mai mici la energie, folosind principiile de proiectare bioclimatică, o anvelopă eficientă și de calitate superioară a clădirii, un sistem mai eficient de încălzire, ventilare mecanică sau pasivă, dar si un design solar activ și pasiv;
 • Sănătate și bunăstare pentru întreaga familie prin utilizarea de soluţii tehnologice cu ventilarea naturală (sau un sistem hibrid) ce sunt folosite pentru a asigura calitatea aerului interior;
 • Responsabilitate faţă de Planetă pentru a putea folosi locuinţele într-o manieră responsabilă faţă de mediu, astfel că, de-a lungul timpului, locuinţa are un impact neutru, dacă nu chiar pozitiv asupra planetei noastre;

Green Homes sau „Clǎdiri Verzi” este un concept relativ nou în sectorul construcţiilor din România, dar cu impact semnificativ în ţǎrile dezvoltate.

În România orice construcţie care aspirǎ la privilegiul de fi numitǎ Clǎdire Verde, trebuie certificatǎ de Romania Green Building Council, un organism independent cu drepturi depline în acest sens.

Mai multe detalii despre sistemul de certificare Green Homes poti consulta aici:

http://www.rogbc.org/ro/proiecte/locuinte-verzi

gh pre certified by rogbc
MicrosoftTeams-image (79)

De ce sa alegi Quantum OxyGo Park Vidra:

Calitatea constructiei

Construim la standarde inalte de calitate cu materiale premium, de la furnizori de renume mondial, astfel încât tu să beneficiezi de cel mai înalt grad de confort.

Compartimentari optimizate

Toate vilele beneficiază de suprafeţe generoase şi sunt compartimentate astfel încât să ofere o funcționalitate optimă și un echilibru ideal între zonele de zi și cele de noapte.

Panorame spectaculoase

Ansamblul nostru beneficiază de 3 laturi fără vecini și o orientare ideală, gândită astfel incat, toate unitatile locative să beneficieze de lumină și de o priveliște spectaculoasă asupra zonei.

Acces facil

Ansamblul este situat la 15 minute de sector 4, dispune de o pozitie stradala pentru a-ti oferi acces facil spre oraș si toate punctele de interes din proximitate (supermarket, transport public, școli, grădinițe etc).

Parc si spatii verzi

Quantum OxyGo Park Vidra beneficiază de peste 15.000 mp de zone verzi, toate acestea contribuind la bunastarea și relaxarea familiilor ce locuiesc în ansamblu.

Solutii de amenajare

Avalon Romania Bulding Industry cu o experiență vasta în amenajări, vă este alături cu soluții complete de amenajări și preturi preferențiale la o gamă variată de finisaje, mobilier și decorațiuni.

Despre imobilele Quantum OxyGo Park Vidra

Toate vilele dispun de o arhitectura moderna si de o compartimentare interioara ideala a spatiilor locative. Au in componenta 4 camere, dispuse astfel: la parter un living generos cu dining si terasa exterioara, unde se regaseste un alt loc pentru servit masa; bucatarie inchisa cu acces rapid in living, dar si in terasa imobilului; spatii pentru depozitare si grup sanitar de serviciu, iar etajul este compartimentat in 3 dormitoare ample, insotite de balcoane generoase, spatii de depozitare si doua bai, una fiind matrimoniala.

Suprafata totala construita de care dispune un imobil este de 160 mp, aici fiind incluse balcoanele si terasele, iar suprafata utila a unui imobil este de 128 mp.

Fiecare unitate locativa dispune de teren in proprietate exclusiva de 358 mp care, spunem noi, satisface dorinta de confort si intimitate a celor mai pretentiosi clienti care nu se pot lipsi de luxul specific unei locuinte urbane, dar care isi doresc sa traiasca inconjurati de linistea si frumusetea naturii, intr-o casa deosebita construita la standardele unei locuinte eficiente energetic.

Mai mult decat atat, exista la interior o delimitare perfecta dintre zona de zi, unde poti petrece cu prietenii si familia si zona de noapte, care devine oaza ta de liniste din propria ta casa, iar terasa exterioara este excelenta atunci cand doresti sa-ti petreci timpul liber in propria ta curte.

Sistemul de panouri solare, este de provenienta europeana si intruneste standardele necesare folosirii lui in sistem de uz casnic pentru aport apa calda, fiind amplasat pe terasa imobilului, la care aveti acces oricand prin luminatorul de pe casa scarii. Acesta este actionat atunci cand este nevoie, dar poate ca trebuie mentionat si celalalt rol al sau, si anume acela de a va aduce lumina naturala in casa dumneavoastra.

Vilele mai au ca dotare standard 2 unitati tip aer conditionat rezidential, 12000 Btu/h, un produs ideal pentru orice locuinta eficienta energetic ce asigura racirea, incalzirea si ventilarea intr-o singura unitate.

Sistemele vor fi montate in exterior, pe terasa imobilului, iar la interior unitatile vor fi vizibile in living si in holul de la etajul 1.

Intreg ansamblul este conectat la toate utilitatile oferite in acest moment de zona in care este amplasat si anume: gaze naturale, energie electrica, apa curenta, iar in ceea ce priveste sistemul de canalizare, acesta este complet functional atat la interiorul imobilelor cat si la exterior, dar pana cand va fi conectat la sistemul public, acesta va deversa intr-un bazin ecologic propriu, pentru fiecare imobil in parte.

Trebuie sa mentionam ca lucrarile publice ale sistemului general de canalizare se apropie de final, moment in care vom efectua simplu si eficient trecerea automata de la statiile proprii ale fiecarui imobil, la sistemul general de canalizare, gratie lucrarilor care sunt deja executate, atat pentru fiecare vila in parte, cat si pentru drumul din interiorul ansamblului.

O alta solutie prietenoasa cu mediul se refera la integrarea unor sisteme moderne de eliminare a apelor menajere, mai exact fiecare unitate locativa va dispune de propriul bazin de colectare ecologic, proiectat si dimensionat de catre inginerii nostri, sa preia necesarul unei familii compuse din mai multi membri.

Detalii tehnice si optiuni complementare

Finisate cu materiale si dotate cu echipamente de calitate superioara, unitatile locative indeplinesc standardul unei locuinte exclusiviste, pe care o si puteti personaliza dupa propriul dumneavoastra gust, daca decideti sa va implicati de la inceput in procesul de alegere a materialelor folosite alaturi de specialistii nostri, lucru posibil inca din momentul rezervarii unui imobil in cadrul proiectului.

Izolatia termica si fonica foarte buna este asigurata de compartimentarile din caramida Ytong, atat intre camere cat si intre imobile, iar peretii dubli dintre vile asigura cu succes nevoia de intimitate a fiecarei locuinte.

Caramida Ytong asigura o termoizolatie excelenta, mult superioara caramidei clasice. Este un produs foarte durabil, natural, sanatos si ecologic, care poate fi reciclat in proportie de 100%.

Atunci cand construim o casa protectia, sanatatea si confortul familiei sunt aspectele care conteaza de fapt.

Pentru cei mai multi dintre noi, o casa este una dintre cele mai importante investitii pe care le realizam si este o expresie a grijii fata de cei dragi.

Peretii unei case sunt cei care ne protejeaza de variatiile termice, de zgomote, de seisme sau in fata incendiilor.

YTONG este rodul a 85 de ani de cercetare si dedicare pentru realizarea unor pereti care sa iti ofere cele mai bune conditii de locuire.

Proprietatile de termoizolare ale sistemului de zidarie YTONG permit incadrarea cladirii in clasa energetica A, fara a necesita un sistem suplimentar de termoizolatie pe fatada.

Proprietatile termoizolatoare ale blocurilor de zidarie YTONG asigura un climat interior constant pe tot parcursul unui an si un mediu ideal si sanatos pentru cresterea copiilor.

Nivelul de umiditate la interior este optim, temperaturile sunt constante, iar aerul este neviciat cu ajutorul acestor solutii de pereti 100% naturali .

Pentru ca ne dorim constructii moderne, de calitate si care asigura beneficii durabile in timp proiectele Quantum OxyGo Park vor dispune de tehnologia si materialele Ytong!

Terasele generoase de care dispun imobilele, atat cele acoperite, cat si cele din aer liber, dar si spatiile largi vitrate ale acestora, iti dezvaluie o priveliste superba asupra intregului complex.

Vilele dispun de un sistem constructiv compus din structura de beton armat cu placa din beton si fundatii continue, proiectate pentru a rezista la o actiune seismica de amploare mare.

Izolatia termica se va executa cu polistiren grafitat de 10 cm si tencuiala decorativa, acolo unde nu avem pereti ornamentali si cu vata bazaltica de 10 cm, acolo unde avem fatade ventilate.

Tamplaria PVC folosita trebuie definita ca un sistem de tamplarie al viitorului deoarece noua fereastra Salamander BluEvolution 82 cu profil drept de 82 mm si 6 camere de izolare foloseste geam tripan si feronerie Roto, manere Sekustic si are o protectie fonica de pana la 47 decibeli.

Salamander BluEvolution 82 face parte din gama Brugmann si confera o deosebita eficienta energetica, aceasta fiind adecvata pentru case pasive si eficiente energetic cu propietati termice si acustice de exceptie.

Si daca celor de mai sus le adaugam securitatea 24/24 si locatia deosebita, Quantum OxyGo Park Vidra este alegerea ideala pentru locul tau de vacanta sau de ce nu, noua ta locuinta!

QUANTUM OXYGO PARK VIDRA este un proiect rezidential care respecta standardele actuale nZEB (Clădire cu un consum de Energie aproape de Zero) privind eficiența energetică, iar cumpărătorii pot beneficia de Ipoteca Verde (costuri reduse ale dobânzilor la creditele ipotecare).

Sistemul constructiv de inalta calitate este garantia ca ati facut alegerea corecta, acesta fiind gandit și optimizat astfel incat produsul final, noua dumneavoastra casa sa fie perfecta, atat prin proportiile și volumetria corecta, cat și prin confortul oferit de materialele de calitate, durabile și atent selectate pe baza foarte multor teste de calitate.

“Facilitațile ansamblului fac diferența dintre un spatiu de locuit și un stil de viața, in care locatarii se pot bucura cu adevarat de diferitele funcțiuni pe care le au la dispoziție in exclusivitate, in cadrul proiectului nostru: vile eficiente energetic, piste de biciclete si siguranta deplina, cladiri multifunctionale cu spatii comerciale si magazine diferite la parter, spatii de birouri la etaje si apartamente mixte pentru personalul auxiliar, cai de acces ample de 11 metri liniari latime, cu trotuare incluse pe ambele laturi, acces securizat, monitorizare video non-stop si iluminat stradal, sunt doar cateva dintre motivele care trebuie sa te faca sa studiezi cu atentie oferta noastra!”

Sursa: Dezvoltator Quantum Premium Modules Group

Pretul de lista cu toate dotarile incluse in varianta complet finisat este de: 169.900 Euro + TVA 19%.

Pretul de lista in varianta nefinisat (la alb), fara centrala termica, aparate aer conditionat, prize, intrerupatoare este de: 159.900 Euro + TVA 19%.

Materiale si avantaje de top, pentru case remarcabile.

 • Constructia este o structura de tip cadre, stalpi si grinzi de beton armat, iar planseele sunt de tip placa, cu peretii exteriori si interiori dintre unitati din blocuri de zidarie termoizolanta Ytong;
 • Izolatia exterioara a constructiei este realizata din termosistem cu polistiren grafitat si vata minerala bazaltica pe zonele cu fatade ventilate peste care se va aplica elementele de fatada ventila sau elemnetele de decor;
 • Constructia are un acoperis tip terasa necirculabila compusa din: termoizolatie de inalta densitate care este realizata din 2 straturi de polistiren a cate 10 cm fiecare si membrane PVC termosudabile;
 • Centrala termica folosita este Immergas sau Ariston in condensatie, conform standardelor in vigoare, de 24 kw pentru fiecare imobil in parte.
 • Incalzirea in unitatile locative este realizata prin pardoseala in toate camerele si controlata separat, iar in bai sunt montate si calorifere port-prosop;
 • Parchet stratificat – special pentru incalzirea in pardoseala;
 • Doua unitati aer conditionat rezidential, 12000 Btu/h, asigura racirea, inclazirea, si ventilarea intr-o singura unitate.
 • Tamplaria PVC folosita trebuie definita ca un sistem de tamplarie al viitorului deoarece noua fereastra Salamander BluEvolution 82 cu profil drept de 82 mm si 6 camere de izolare foloseste geam tripan si feronerie Roto, manere Sekustic si are o protectie fonica de pana la 47 decibeli.
 • Panou solar pentru aport apa calda montat pe terasa;
 • Concept modern de design pentru placarile ceramice, realizat de catre Avalon Romania Bulding Industry cu produse premium de la cei mai consacrati producatori;
 • Obiecte sanitare de la Cersanit;
 • Usa exterioara blindata Bella Casa;
 • Usi interioare gama Bella Casa;
 • Intrerupatoare si prize – modulare;
 • Zugraveli interioare – vopsea ecologica fara miros;
 • Balustrade din sticla securizata si mana curenta de inox interior si exterior;
 • Imprejmuire completa cu gard din panouri prefabricate din beton, iar intre proprietati gard ornamental din lemn;
 • Terasa amenjata cu ceramica de exterior si hidroizolatie completa;
 • Amenajare exterioara a curtii cu alei delimitate compuse din pavaje de cea mai buna calitate.

Finisaje de foarte buna calitate!

Atat finisajele interioare, cat si cele din spatiile comune sunt alese cu grija impreuna cu echipe specializate in amenajari interioare, astfel incat sa te poti bucura impreuna cu familia de noua ta casa inca din prima zi.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara, Avalon Romania Building Industry punand la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul imobilului, cat si game de finisaje premium.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara pe care le pot achizitiona rapid si fara drumuri inutile la furnizorii clasici de materiale ca pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa din ce in ce mai rara si, de aceea, de acum poti alege dintr-un singur loc toate materialele necesare amenajarii imobilelor nou construite, dar si pentru proiectele tale de renovare.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania Building Industry gasesti aici: www.avalonromania.ro

Partenerii Quantum Premium Modules Group

Sud Rezidential Real Estate (www.sudrezidential.ro) – promotor imobiliar care are in portofoliu peste 100 de proiecte imobiliare si aproximativ 10.000 de apartamente noi puse in vanzare in diferite stadii de proiect si executie. Dintre aceste proiecte cel mai mare si important proiect este Metalurgiei Park Residence, declarat drept ,,Cel mai ambitios proiect imobiliar din Romania”.

Premiat in fiecare an pentru excelenta in activitate, Sud Rezidential a devenit un reper in domeniul imobiliar din sudul Capitalei si nu numai. SudRezidential nu percepe comision clientilor cumparatori, fiind agentia imobiliara care a introdus conceptul de ,,Comision 0%” in piata imobiliara din Romania inca din anul 2011. De asemenea, Sud Rezidential a aplicat si extins la nivel global conceptul de ,,achizitie a unui imobil nou, fara plata comisionului obisnuit”.

 

0 comision 3

Locuintele oferite spre vanzare sunt locuinte noi accesibile, dedicate in special tinerilor, acesta fiind principalul segment de piata catre care se adreseaza oferta imobiliara aflata in portofoliul nostru de clienti. Inca de la infiintare, Sud Rezidential a aplicat cu consecventa principiul oferirii celor mai moderne solutii din domeniul serviciilor imobiliare, solutii care trebuie centrate pe nevoile clientilor.

In plus, toti cumparatorii de locuinte din portofoliul Sud Rezidential beneficiaza de un departament specializat, mai exact un centru „all in one” in care vor gasi raspuns rapid tuturor intrebarilor legate de domeniul imobiliar si nu numai.

centru imobiliar

Centrul Imobiliar functioneza ca un departament care gestioneaza toata documentatia si operatiunile juridice si imobiliare astfel incat sa existe cel mai mic efort si cel mai rapid rezultat pentru clientul care doreste sa-si achizitioneze o casa.

Credit24h.ro (www.credit24h.ro) – este divizia financiara din Grupul Sud Rezidential. La acest moment, exista parteneriate incheiate cu majoritatea bancilor importante din Romania si sunt oferite solutii de creditare in cel mai scurt timp posibil clientilor cumparatori interesati de achizitia unul apartament nou.

Avalon Romania Building Industry (www.avalonromania.ro) este divizia tehnica de materiale de constructii ce ofera servicii complete de furnizare de solutii si produce din domeniul constructiilor atat pentru dezvoltatorii imobiliari, cat si pentru clientii finali care opteaza pentru alegerea unor finisaje personalizate. Avalon Romania este cel mai nou membru al Grupului Sud Rezidential, fiind infiintat in anul 2019

avalon

AVALON ROMANIA BUILDING INDUSTRY completeaza intr-un mod ideal grupul de companii Sud Rezidential, deoarece asigura si pune la dispozitia clientilor finali sau a dezvoltatorilor imobiliari, materialele necesare finisarii apartamentelor nou construite la cele mai inalte standarde de calitate si cu un raport pret-calitate de exceptie. Are incheiate la acest moment, parteneriate cu cei mai de renume producatori din domeniul materialelor de constructii, precum: Kai Group, Marazii Tile&Stone, Keros, Cesarom, Baumit, Knauf, Rockwool, Isomat, Duraziv, Baumit, Ytong, Wienerberger, Brikston, Siniat, Holcim, Semmelrock, Forma Vita, Sanotechnik, Cersanit, Bella Casa si multi alti producatori de renume. De mentionat faptul ca AVALON ROMANIA BUILDING INDUSTRY este reprezentant exclusiv pentru Avalon Industry JSC in ceea ce priveste livrarea produselor de thermosistem, fiind acreditat si certificat pentru oferirea de solutii de termoizolatii extrem de eficiente energetic.

urbanis

De asemenea, in anul 2011 Sud Rezidential a infiintat impreuna cu o serie de dezvoltatori imobiliari Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania – Urbanis (www.adiru.ro) prescurtat ADIRU, considerata drept cea mai mare asociatie de profil din Romania, avand un numar de aproximativ 100 de membrii dezvoltatori imobiliari din Romania.

 • La inceputul anului 2021 SudRezidential.ro  a lansat un nou concept rezidential, QUANTUM PREMIUM MODULES GROUP mai exact un parteneriat pentru investitii in acest domeniu, realizat de catre managementul companiei SudRezidential.ro si care are drept scop dezvoltarea de proiecte imobiliare mixte, alcatuite din locuinte cu regim de inaltime redus de tipul case, vile, dar si din proiecte complementare: proiecte comerciale, proiecte de dezvoltare a facilitatilor sociale, in sudul Zonei Metropolitane a Capitalei, o zona aflata intr-o continua expansiune rezidentiala.
 • Quantum Premium Modules Group este reprezentat exclusiv de catre SudRezidential.ro, care va realiza conceptul, branding-ul, marketing-ul si vanzarea tuturor imobilelor din cadrul grupului. Finantarea proiectelor, prin aceasta intelegand atat finantarea investitiilor, cat si finantarea bancara a cumparatorilor va fi asigurata de catre Credit24h.ro. Avalon Romania Building Industry, va asigura logistica derularii proiectelor, urmand sa livreze toate materialele de constructii si echipamentele necesare pentru construirea acestor ansambluri de locuinte si functiuni complementare.
 • Din cadrul QUANTUM PREMIUM MODULES GROUP fac parte unii dintre cei mai importanti reprezentanti din industria imobiliara, cu o vasta experienta in dezvoltarea de proiecte rezidentiale si non-rezidentiale, societati si fonduri de investitii, arhitecti si designeri specializati, experti si consultanti pentru cladiri verzi, societati de furnizare de materiale de constructii, societati de intermediere financiar bancara, proiectul fiind sustinut de catre Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania – Urbanis, entitatea in care ne regasim cu totii si, bineinteles ca suntem sustinuti si reprezentati ca membrii cu drepturi depline.
 • Zona metropolitana a Capitalei a cunoscut o extindere considerabila in ultima perioada, iar noile lucrari de infrastructura, precum: largirea Soselei Berceni la 4 benzi, construirea unui pasaj suprateran rutier la Soseaua de Centura si inceperea lucrarilor la Autostrada A0 (inelul median al Capitalei) reprezinta un pas important catre modernizarea si fluidizarea cailor de acces catre si dinspre Capitala.
 • In plus transportul in comun va fi unul dintre atuurile cele mai importante in dezvoltarea acestei zone, fiind deja incepute lucrarile pentru construirea unei noi statii de metrou, chiar la Soseaua de Centura (in zona comunei Berceni), iar de curand autoritatile locale si centrale au anuntat inceperea demersurilor pentru construirea primelor noi statii de metrou in judetul Ilfov, mai exact in comuna Berceni, in apropierea noilor proiecte rezidentiale Quantum Premium Modules Grup.

In ultimii ani SudRezidential.ro a fost declarata drept cea mai puternica agentie imobiliara si cel mai puternic brand imobiliar de catre Clubul Profesionistilor in Imobiliare (CPI), Imobiliare.ro, premiile fiind acordate pentru performantele realizate pe parcursul ultimilor ani.

E timpul sa ai casa ta! Nu este doar un dicton lipsit de continut, ci o necesitate transpusa in realitate de echipa SudRezidential. https://www.sudrezidential.ro/

Mod de achizitie explicat

 • Modul de achizitie al imobilelor din cadrul proiectului rezidential este variat, flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului, din dorinta de a oferi oricui posibilitatea sa achizitioneze o locuinta in cadrul ansamblului, fie cu ajutorul creditelor bancare, fie prin resurse proprii.
 • Colaboratorii nostri din cadrul diviziei financiare Credit24h va stau la dispozitie pentru a gasi metoda optima de finantare pentru dumneavoastra la numarul de telefon 0731.111.600.
 • Credit24h.ro ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor care intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.
 • Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Creditul imobiliar/ipotecar verde pentru achizitia unui imobil in cadrul proiectelor noastre rezidentiale este asigurat de divizia noastra financiara Credit24h.ro                                                     

Ai planuri noi si frumoase pentru caminul tau?

Indrazneste sa visezi cu noi!

Casa pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna poate fi a ta cu ajutorul finantarii bancare cu dobanda extrem de avantajoasa. Descopera beneficiile creditului ipotecar sau imobiliar verde pentru proiecte rezidentiale si te invitam sa faci acum primii pasi spre casa mult visata.

Afla tot ce trebuie sa stii, din momentul in care te-ai decis sa-ti iei o locuinta pana in momentul in care te muti in ea. O intreaga echipa de specialisti cu vasta experinta in consultanta financiara si solutii bancare va sta la dispozitie.

Jurnalul Casei Tale te asteapta sa descoperi toate informatiile si sfaturile utile pe care ti le-am pregatit, pentru a te ajuta sa faci pasul de la casa la “ACASA”, cat mai repede si cat mai simplu!

Finanţarea bancara de tipul Creditul Imobiliar Verde este opţiunea cea mai bună pentru viitorii proprietari, care se bucura atat de calitate și performanţă energetică, cat si de economii la facturile lunare de energie pana la eliminarea costurilor pentru reparatii imobil.

Costurile reduse de dobanda oferite de bancile partenere pentru Creditul Verde, precum si costurile mici de intretinere ale imobilelor, permit clientilor sa economiseasca sau sa ramburseze creditul intr-un timp mai scurt.

Costuri reduse

Beneficiezi de dobanda preferentiala, iar costurile cu analiza bancara, evaluarea si avizul juridic, sunt zero

Siguranta si confort

Beneficiezi de siguranta si confort prin preaprobarea creditului, valabila 90 de zile.

Economie de timp

Nu mai pierzi timp cu avizul juridic si evaluarea, acestea fiind deja emise. Creditul se acorda in ziua semnarii contractului de credit si de ipoteca.

Accesibilitate

Obtii creditul in cativa pasi simpli: dupa obtinerea unei pre-aprobari financiare din partea bancii, departamentul nostru de creditare se ocupa de avizarea juridica pentru imobil si de obtinerea raportului de evaluare, dupa care se poate efectua achizita imobilului. Nu ai nevoie de documentatie juridica pentru imobil sau de raport de evaluare.

Amplasare

Pozitionare excelenta:

Ansamblul imobiliar dispune de o pozitie excelenta, acesta fiind amplasat la intrarea in comuna Vidra cu deschidere stradala la Drumul Judetean aproape de granita cu Comuna Berceni, o zona foarte frumoasa care abunda in locuinte tip vila, o comunitate excelenta formata in ultima perioada poate si datoria investitiilor majore in infrastructura si cai de acces moderne.

Modernizare Soseaua Berceni:

Dupa cum probabil stiti deja, Soseaua Berceni a fost modernizata in anul 2019, aceasta fiind largita de la doua la patru benzi de circulatie, fiindu-i adaugate si doua parcari de mari dimensiuni tip ”park & ride” amplasate langa statiile de metrou Dimitrie Leonida si IMGB, dispune astazi de sensuri giratorii si semafoare inteligente care fac posibila circulatia rapida, fara cozi, la trecerea dintre Sector 4 Bucuresti si Comuna Berceni.

Info: https://sectorul4live.ro/modernizarea-soselei-berceni-finalizata/

Statie de Metrou Centura Comuna Berceni:

Vestile bune nu se opresc aici, deoarece trebuie sa va spunem si despre noua statie de metrou propusa de catre autoritatea publica locala sector 4 si acceptata de catre Guvernul Romaniei ca si lucrare publica de interes national, care va prelungi linia de metrou existent pana la linia de centura, adica pana la intrarea in comuna Berceni, in anul 2021.

Info: https://www.zf.ro/info/p-constructia-noii-statii-de-metrou-de-pe-soseaua-berceni-intra-in-19563519

Pasajul Berceni:

Trebuie mentionat si faptul ca CNAIR a inceput lucrarile la pasajul peste centura Capitalei, care va face legatura mai rapida dintre aceste localitati si practic accesul catre Comuna Berceni, va fi extrem de rapid.

Info: https://www.economica.net/centura-bucuresti-incep-lucrarile-la-pasajul-berceni-a-fost-emisa-autorizatia-de-construire_185826.html

Date de contact

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate, sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dumneavoastra de Sudrezidential.ro, astfel: Biroul De Vanzari Sud Rezidential din: Soseaua Oltenitei 15-15 A, Ilfov, intrare Popesti Leordeni – The Social Hub (capat STB 634) sau Drumul Binelui nr. 33, Bucuresti, Sector 4 – The Brokers Hub (acces metrou Aparatorii Patriei, acces STB 125, 141, 220, 232, 241, 312) unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din Zona de Sud.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de catre dumneavoastra, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor, cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Quantum OxyGo Park Vidra la telefon 0760.924.814 – Fleancu Valentin – Manager Proiect sau 0729.572.570 Call Center Vanzari Quantum OxyGo Park Vidra.

Puncte de interes

Magazin 1 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 18 km

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Manager Proiect

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  *Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
  Cere Oferta
  Suna
  Locatie