Quantum OxyGo Park Vidra

Quantum OxyGo Park Vidra

Quantum OxyGo Park Vidra, un ansamblu rezidential unic din zona de Sud a ariei metropolitane Bucuresti, proiectat si construit cu o pasiune nascuta din dorinta absoluta de a crea cel mai bun loc, pe care tu si cei dragi tie sa-l numiti “Acasa”!

SUPRAFATA TEREN30000 mp
REGIM INALTIMEP+1E
PRETURI DE LA
Preturi de la
139.900 euro129.900 euro
+ TVA 19%
DATA PREDAREDecembrie 2024
NUMAR DE BLOCURI68
NUMAR DE PARCARI136
TIP APARTAMENTEVile duplex
Vezi anunturi din acest ansamblu Contacteaza-ne

Quantum OxyGo Park Vidra poate fi definit cu usurinta, drept cel mai bine conceput si echilibrat proiect rezidential din piata rezidentiala a caselor eficiente energetic, aflat in zona de Sud a ariei metropolitane Bucuresti.

Pentru ca ne place sa inovam si sa stabilim trendul, ne-am asumat responsabilitatea de a investi in aceasta noua zona rezidentiala in care se regasesc valorile cele mai cautate de catre clientii nostri, alaturi de care descoperim noi orizonturi.

Este totodata si primul proiect rezidential din zona de Sud a ariei metropolitane Bucuresti compus din case eficiente energetic, fiind de la inceput gandit si proiectat sa se incadreze în clasa energetica A si în categoria de „cladiri eficiente energetic”.

„O zona metropolitana reprezinta un centru urban extins, alcatuit dintr-o mare metropola si zona sa adiacenta de influenta. Unul sau mai multe orase din aceasta zona devin nucleul principal de dezvoltare si, adesea, denumirea zonei metropolitane este derivata din numele celui mai important oras din acea regiune. In Romania, cele mai mari opt zone metropolitane, inclusiv Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Ploiesti si Timisoara, gazduiesc aproximativ 50% din populatia tarii si genereaza aproximativ 75% din veniturile totale ale Romaniei.”

„O casa eficienta energetic ofera numeroase avantaje, de la un confort termic excelent pana la costuri reduse de intretinere. Prin urmare, optarea pentru o astfel de constructie reprezinta cea mai buna alegere atunci cand te afli in cautarea unei locuinte noi.”

Echipa Quantum Premium Modules Group

Case eficiente energetic

Un proiect rezidential care respecta standardele actuale nZEB (Cladire cu un consum de Energie aproape de Zero)

Finisaje de calitate foarte buna

Atat finisajele interioare, cat si cele din spatiile comune sunt alese cu grija impreuna cu echipe specializate in amenajari interioare

Zona Metropolitana a Capitalei

Ansamblul imobiliar beneficiaza de o pozitie excelenta, la intrarea in comuna Vidra, cu infrastructura si cai de acces moderne

Teren in proprietate exclusiva

Fiecare unitate locativa dispune de un teren de 358 mp care, spunem noi, satisface dorinta de confort si intimitate a celor mai pretentiosi clienti

Despre casele eficiente energetic:

Natura este si mai frumoasa daca vine la pachet cu tot confortul necesar unei vieti moderne si linistite!

Confortul termic ridicat, temperatura interioara constanta, proiectarea focusata pe eficienta energetica, eliminarea puntilor termice care aduc disconfort termic ridicat in perioadele reci si supraincalzire vara, grosimea izolatiei si montajul acesteia sunt special gandite astfel incat pierderile de caldura din interior sa fie infime.

Ferestrele unei asemenea locuinte sunt atent alese si corect montate pentru a elimina pierderile de caldura. Etanseizarea unei locuinte eficiente este intotdeauna excelenta, deoarece acest proces este foarte important, confortul calitatii aerului din interior este foarte bun, iar sistemul de ventilatie trebuie sa fie, de asemenea, unul foarte bine proiectat, astfel incat sa permita o ventilatie constanta si de buna calitate.

Beneficiul economic al unei asemenea constructii insemna intotdeauna facturi mai mici de exploatare fata de o constructie standard, iar confortul acustic si cel vizual sunt excelente datorita luminii naturale de care se bucura constructia eficienta.

Consumul de energie este scazut, iar emisiile de gaze cu efect de sera se reduc considerabil, dar, bineinteles, trebuie sa punctam si la capitolul calitate a constructiei, care este deosebita si durabila in timp.

Cand achizitionezi o astfel de locuinta, de fapt, investesti in viitor, nu doar pentru tine si familia ta, ci pentru toate generatiile urmatoare. Acum nu mai trebuie sa te ingrijorezi pentru indeplinirea normativelor de construire sau pentru gasirea unui proiect ultra modern.

Standarde europene de performanta energetica, indeplinite!

Despre Quantum OxyGo Park Vidra:

Complexul Quantum OxyGo Park Vidra este alcatuit din 68 de unitati locative identice, de tip vila, grupate cate doua (duplex), si din 4 cladiri cu functiuni mixte, care includ diverse spatii comerciale ale caror activitati de comert si servicii vor completa confortul si vor reduce timpul necesar pentru cumparaturi, fiind disponibile in special rezidentilor ansamblului.

Proiectul imobiliar este amplasat la granita dintre Comuna Berceni si Comuna Vidra, judetul llfov, la o distanta aproximativa de 12 km fata de intersectia cu Centura Capitalei si la doar 15 minute de mers cu masina pana in Sectorul 4, Bucuresti.
In total, proiectul are o suprafata foarte generoasa de 3 hectare (30.000 metri patrati) cu deschidere stradala ampla la drumul judetean, de aproximativ 72 metri liniari si dispune de doua cai de acces rapide, una direct din drumul principal si cea de-a doua dintr-un drum de acces secundar.

Strada principala interioara, care traverseaza proiectul de la un capat la altul, va avea o latime totala de 11 metri liniari, conform Planului Urbanistic Zonal, din care 8 metri sunt destinati carosabilului cu doua benzi de circulatie si piste pentru biciclete, iar 3 metri liniari sunt alocati trotuarelor ample, cu cate un trotuar de 1.5 metri liniari pe fiecare parte a strazii.

Cladirile multifunctionale din cadrul proiectului sunt concepute cu un regim de inaltime redus, P+2E+3ER, amplasate cate doua la fiecare dintre intrarile ansamblului. In ceea ce priveste unitatile locative de tip vila oferite spre vanzare, acestea au un regim de inaltime de P+1 Etaj, stabilit prin Planul Urbanistic Zonal.

Cele doua cladiri situate la intrarea principala a ansamblului sunt destinate exclusiv spatiilor comerciale si de birouri, oferind magazine si facilitati concepute special pentru rezidentii ansamblului imobiliar, iar celelalte doua cladiri din proiect includ locuinte mixte de dimensiuni mai mici.

 

Sistemul de certificare Green Homes

GREEN HOMES este cel mai robust sistem international de certificare, conceput special pentru imbunatatirea sectorului rezidential si vizeaza toate etapele, de la concept pana la executie, la perioada ulterioara predarii locuintei catre utilizatorul final.

O locuinta verde certificata de RoGBC are o performanta energetica ridicata, avand impact minim asupra mediului prin optimizarea consumului de resurse naturale.

Sprijinirea crearii de locuinte verzi printr-un program de certificare credibil, eficient din punctul de vedere al costului, reprezinta o oportunitate atat pentru investitori si dezvoltatori, de a-si diferentia proiectele de constructii, prin calitatea si performanta de mediu a acestora, dar in acelasi timp pentru clienti in privinta beneficiilor financiare si de alte tipuri, din care mentionam:

 • Cladiri de calitate superioara prin utilizarea de materiale sustenabile, care nu sunt toxice pentru ocupantii cladirilor;
 • Costuri mai mici la energie, folosind principiile de proiectare bioclimatica, o anvelopa eficienta si de calitate superioara a cladirii, un sistem mai eficient de incalzire, ventilare mecanica sau pasiva, dar si un design solar activ si pasiv;
 • Sanatate si bunastare pentru intreaga familie prin utilizarea de solutii tehnologice cu ventilarea naturala (sau un sistem hibrid) ce sunt folosite pentru a asigura calitatea aerului interior;
 • Responsabilitate fata de Planeta pentru a putea folosi locuintele intr-o maniera responsabila fata de mediu, astfel ca, de-a lungul timpului, locuinta are un impact neutru, daca nu chiar pozitiv asupra planetei noastre;

Green Homes sau „Cladiri Verzi” este un concept relativ nou in sectorul constructiilor din Romania, dar cu impact semnificativ in tarile dezvoltate.

In Romania orice constructie care aspira la privilegiul de fi numita Cladire Verde, trebuie certificata de Romania Green Building Council, un organism independent cu drepturi depline in acest sens.

Mai multe detalii despre sistemul de certificare Green Homes poti consulta aici:

http://www.rogbc.org/ro/proiecte/locuinte-verzi

gh pre certified by rogbc
MicrosoftTeams-image (79)

De ce sa alegi Quantum OxyGo Park Vidra:

Calitatea constructiei

Construim respectand standarde inalte de calitate, folosind materiale premium de la furnizori cu renume mondial, astfel incat sa te bucuri de cel mai inalt grad de confort.

Compartimentari optimizate

Toate vilele beneficiaza de suprafete generoase si sunt compartimentate astfel incat sa ofere o functionalitate optima si un echilibru ideal intre zonele de zi si cele de noapte.

Panorame spectaculoase

Ansamblul nostru beneficiaza de 3 laturi fara vecini si o orientare ideala, gandita astfel incat toate unitatile locative sa beneficieze de lumina naturala si de o priveliste spectaculoasa asupra zonei.

Acces facil

Ansamblul este situat la 15 minute de sectorul 4 si are o pozitie stradala care asigura un acces usor catre oras si toate punctele de interes din proximitate (supermarketuri, transport public, scoli, gradinite etc).

Parc si spatii verzi

Quantum OxyGo Park Vidra beneficiaza de peste 15.000 mp de spatii verzi, contribuind astfel la bunastarea si relaxarea familiilor care locuiesc in ansamblu.

Solutii de amenajare

Avalon Romania Bulding Industry, cu o experienta vasta in domeniul amenajarilor, va este alaturi cu solutii complete de amenajari si preturi preferentiale la o gama variata de finisaje, mobilier si decoratiuni.

Despre imobilele Quantum OxyGo Park Vidra

Toate vilele sunt concepute cu o arhitectura moderna si o compartimentare interioara ideala a spatiilor locative. Acestea includ 4 camere, dispuse astfel: la parter, un living generos cu zona de dining si o terasa exterioara, unde se gaseste si un alt loc pentru servit masa; bucatarie inchisa cu acces rapid in living si in terasa; spatii pentru depozitare si grup sanitar de serviciu. Etajul este compartimentat in 3 dormitoare spatioase, insotite de balcoane generoase, spatii de depozitare si doua bai, una dintre acestea fiind matrimoniala.

Suprafata totala construita de care dispune un imobil este de 160 mp, aici fiind incluse balcoanele si terasele, iar suprafata utila a unui imobil este de 128 mp.

Fiecare unitate locativa dispune de un teren in proprietate exclusiva de 358 mp care, in opinia noastra, satisface dorinta de confort si intimitate a celor mai pretentiosi clienti, care nu se pot lipsi de luxul specific unei locuinte urbane, dar care isi doresc sa traiasca inconjurati de linistea si frumusetea naturii, intr-o casa deosebita construita la standardele unei locuinte eficiente energetic.

Mai mult decat atat, in interior exista o delimitare perfecta intre zona de zi, unde poti petrece timp cu prietenii si familia, si zona de noapte, care devine oaza ta de liniste in propria ta casa. Terasa exterioara este excelenta atunci cand doresti sa-ti petreci timpul liber in propria ta curte.

Sistemul de panouri solare, de provenienta europeana si conform standardelor necesare pentru utilizarea in sistemul de uz casnic pentru aportul de apa calda, este amplasat pe terasa imobilului, la care aveti acces oricand prin luminatorul de pe casa scarii. Acesta intra in actiune atunci cand este necesar, iar in plus fata de rolul sau principal, este important sa mentionam si contributia sa la aducerea luminii naturale in casa dumneavoastra.

Vilele sunt dotate standard cu doua unitati de aer conditionat rezidential de tip 12000 Btu/h, un produs ideal pentru orice locuinta eficienta energetic, asigurand racirea, incalzirea si ventilarea intr-o singura unitate.

Sistemele vor fi instalate in exterior, pe terasa imobilului, iar unitatile interioare vor fi vizibile in living si in holul de la etajul 1.

Intregul ansamblu este conectat la toate utilitatile oferite in prezent de zona in care este amplasat, inclusiv gaze naturale, energie electrica si apa curenta. In ceea ce priveste sistemul de canalizare, acesta este complet functional atat la interiorul imobilelor, cat si la exterior. Pana cand va fi conectat la sistemul public, acesta va deversa intr-un bazin ecologic propriu pentru fiecare imobil in parte.

Trebuie sa mentionam ca lucrarile publice ale sistemului general de canalizare se apropie de final, moment in care vom realiza trecerea automata si eficienta de la statiile proprii ale fiecarui imobil la sistemul general de canalizare, datorita lucrarilor care sunt deja executate, atat pentru fiecare vila in parte, cat si pentru drumul din interiorul ansamblului.

O alta solutie prietenoasa cu mediul se refera la integrarea unor sisteme moderne de eliminare a apelor menajere, mai exact fiecare unitate locativa va dispune de propriul bazin de colectare ecologic, proiectat si dimensionat de catre inginerii nostri, pentru a satisface necesarul unei familii compuse din mai multi membri.

Detalii tehnice si optiuni complementare

Finisate cu materiale si dotate cu echipamente de calitate superioara, unitatile locative indeplinesc standardul unei locuinte exclusiviste, pe care o si puteti personaliza dupa propriul dumneavoastra gust, daca decideti sa va implicati de la inceput in procesul de alegere a materialelor folosite alaturi de specialistii nostri, lucru posibil inca din momentul rezervarii unui imobil in cadrul proiectului.

Izolatia termica si fonica foarte buna este asigurata de compartimentarile din caramida Ytong, atat intre camere cat si intre imobile, iar peretii dubli dintre vile asigura cu succes nevoia de intimitate a fiecarei locuinte.

Caramida Ytong asigura o termoizolatie excelenta, mult superioara caramizii clasice. Este un produs foarte durabil, natural, sanatos si ecologic, care poate fi reciclat in proportie de 100%.

Atunci cand construim o casa, protectia, sanatatea si confortul familiei sunt aspectele care conteaza, de fapt.

Pentru cei mai multi dintre noi, o casa este una dintre cele mai importante investitii pe care le realizam si este o expresie a grijii fata de cei dragi.

Peretii unei case sunt cei care ne protejeaza de variatiile termice, de zgomote, de seisme sau in fata incendiilor.

YTONG este rodul a 85 de ani de cercetare si dedicare pentru realizarea unor pereti care sa iti ofere cele mai bune conditii de locuire.

Proprietatile de termoizolare ale sistemului de zidarie YTONG permit incadrarea cladirii in clasa energetica A, fara a necesita un sistem suplimentar de termoizolatie pe fatada.

Proprietatile termoizolatoare ale blocurilor de zidarie YTONG asigura un climat interior constant pe tot parcursul unui an si un mediu ideal si sanatos pentru cresterea copiilor.

Nivelul de umiditate la interior este optim, temperaturile sunt constante, iar aerul este neviciat cu ajutorul acestor solutii de pereti 100% naturali .

Pentru ca ne dorim constructii moderne, de calitate si care asigura beneficii durabile in timp, proiectele Quantum OxyGo Park vor dispune de tehnologia si materialele Ytong!

Terasele generoase de care dispun imobilele, atat cele acoperite, cat si cele din aer liber, dar si spatiile largi vitrate ale acestora, iti dezvaluie o priveliste superba asupra intregului complex.

Vilele dispun de un sistem constructiv compus din structura de beton armat cu placa din beton si fundatii continue, proiectate pentru a rezista la o actiune seismica de amploare mare.

Izolatia termica se va realiza cu polistiren grafitat de 10 cm si tencuiala decorativa pe zonele cu pereti obisnuiti, iar pe zonele cu fatade ventilate se va utiliza vata bazaltica de 10 cm.

Tamplaria PVC folosita trebuie definita ca un sistem de tamplarie al viitorului, deoarece noua fereastra Salamander BluEvolution 82, cu profil drept de 82 mm si 6 camere de izolare, foloseste geam tripan si feronerie Roto, manere Sekustic si are o protectie fonica de pana la 47 decibeli.

Salamander BluEvolution 82 face parte din gama Brugmann si confera o deosebita eficienta energetica, aceasta fiind adecvata pentru case pasive si eficiente energetic, cu propietati termice si acustice de exceptie.

Adaugand si securitatea 24/24 si locatia deosebita, Quantum OxyGo Park Vidra este alegerea ideala pentru locul tau de vacanta sau, de ce nu, noua ta locuinta!

QUANTUM OXYGO PARK VIDRA este un proiect rezidential care respecta standardele actuale nZEB (Cladire cu un consum de Energie aproape de Zero) privind eficienta energetica, iar cumparatorii pot beneficia de Ipoteca Verde (costuri reduse ale dobanzilor la creditele ipotecare).

Sistemul constructiv de inalta calitate reprezinta garantia ca ati facut alegerea corecta, acesta fiind gandit si optimizat astfel incat produsul final, noua dumneavoastra casa, sa fie perfecta, atat prin proportiile si volumetria corecte, cat si prin confortul oferit de materialele de calitate, durabile si atent selectate pe baza foarte multor teste de calitate.

“Facilitatile ansamblului fac diferenta dintre un spatiu de locuit si un stil de viata, in care locatarii se pot bucura cu adevarat de diferitele functiuni pe care le au la dispozitie in exclusivitate, in cadrul proiectului nostru: vile eficiente energetic, piste de biciclete si siguranta deplina, cladiri multifunctionale cu spatii comerciale si magazine diferite la parter, spatii de birouri la etaje si apartamente mixte pentru personalul auxiliar, cai de acces ample de 11 metri liniari latime, cu trotuare incluse pe ambele laturi, acces securizat, monitorizare video non-stop si iluminat stradal, sunt doar cateva dintre motivele care trebuie sa te faca sa studiezi cu atentie oferta noastra!”

Sursa: Dezvoltator Quantum Premium Modules Group

Preturi lista imobile

Pretul de lista pentru un imobil in varianta complet finisat, interior – exterior, echipat si cu toate dotarile incluse este de: 139.900 Euro + TVA 19%.

Pretul de lista pentru un imobil in varianta complet finisat exterior si nefinisat interior (la alb), neechipat si fara dotari, este de: 129.900 Euro + TVA 19%.

Tip A

139.900 Euro - Finisata la cheie

129.900 Euro - Finisata la alb

+ TVA 19%

Tip B

139.900 Euro - Finisata la cheie

129.900 Euro - Finisata la alb

+ TVA 19%

Materiale si avantaje de top pentru case remarcabile.

 • Constructia este realizata pe structura de tip cadre, cu stalpi si grinzi de beton armat, iar planseele sunt de tip placa, cu peretii exteriori si interiori dintre unitati din blocuri de zidarie termoizolanta Ytong;
 • Izolatia exterioara a constructiei este realizata din termosistem cu polistiren grafitat si vata minerala bazaltica pe zonele cu fatade ventilate, peste care se vor aplica elementele de fatada ventila sau elementele de decor;
 • Acoperisul constructiei este de tip terasa necirculabila si este compus dintr-o termoizolatie de inalta densitate, realizata din doua straturi de polistiren, fiecare avand o grosime de 10 cm, si membrane PVC termosudabile;
 • Centrala termica folosita este de la Immergas sau Ariston, in condensare, conform standardelor in vigoare, cu o putere de 24 kW pentru fiecare imobil in parte;
 • Incalzirea in unitatile locative este realizata prin pardoseala in toate camerele si controlata separat, iar in bai sunt montate si calorifere port-prosop;
 • Parchet stratificat – special pentru incalzirea in pardoseala;
 • Doua unitati aer conditionat rezidential, 12000 Btu/h, asigura racirea, inclazirea si ventilarea intr-o singura unitate;
 • Tamplaria PVC folosita trebuie definita ca un sistem de tamplarie al viitorului deoarece noua fereastra Salamander BluEvolution 82 cu profil drept de 82 mm si 6 camere de izolare foloseste geam tripan si feronerie Roto, manere Sekustic si are o protectie fonica de pana la 47 decibeli;
 • Panou solar pentru aport apa calda montat pe terasa;
 • Concept modern de design pentru placarile ceramice, realizat de catre Avalon Romania Bulding Industry cu produse premium de la cei mai consacrati producatori;
 • Obiecte sanitare de la Cersanit;
 • Usa exterioara blindata Bella Casa;
 • Usi interioare, gama Bella Casa;
 • Intrerupatoare si prize – modulare;
 • Zugraveli interioare – vopsea ecologica fara miros;
 • Balustrade din sticla securizata si mana curenta de inox, pentru interior si exterior;
 • Imprejmuire completa cu gard din panouri prefabricate din beton, iar intre proprietati gard ornamental din lemn;
 • Terasa amenjata cu ceramica de exterior si hidroizolatie completa;
 • Amenajare exterioara a curtii cu alei delimitate, compuse din pavaje de cea mai buna calitate.

Finisaje de foarte buna calitate!

Atat finisajele interioare, cat si cele din spatiile comune sunt alese cu grija impreuna cu echipe specializate in amenajari interioare, astfel incat sa te poti bucura impreuna cu familia de noua ta casa inca din prima zi.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara, Avalon Romania Building Industry punand la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul imobilului, cat si game de finisaje premium.

Obiectivul Avalon Romania este de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara pe care acestia le pot achizitiona rapid si fara a face drumuri inutile la furnizorii clasici de materiale, asa cum se intampla pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa din ce in ce mai rara si, de aceea, acum poti alege dintr-un singur loc toate materialele necesare amenajarii imobilelor nou construite, dar si pentru proiectele tale de renovare.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania Building Industry gasesti aici: www.avalonromania.ro

Partenerii Quantum Premium Modules Group

SudRezidential Real Estate (www.sudrezidential.ro) – promotor imobiliar care are in portofoliu peste 100 de proiecte imobiliare si aproximativ 10.000 de apartamente noi disponibile in diferite stadii de proiect si executie. Dintre aceste proiecte, cel mai mare si important este Metalurgiei Park Residence, declarat drept ,,Cel mai ambitios proiect imobiliar din Romania”.

Premiat in fiecare an pentru excelenta in domeniul sau de activitate, SudRezidential a devenit un reper in domeniul imobiliar din sudul Capitalei si nu numai. SudRezidential nu percepe comision clientilor cumparatori, fiind agentia imobiliara care a introdus conceptul de ,,Comision 0%” in piata imobiliara din Romania inca din anul 2011. De asemenea, SudRezidential a aplicat si extins la nivel global conceptul de ,,achizitionare a unui imobil nou, fara plata comisionului obisnuit”.

0 comision 3

Locuintele pe care le punem la dispozitie sunt noi si accesibile, fiind special concepute pentru tineri, care constituie principalul nostru segment de piata. De la infiintarea sa, SudRezidential a aderat consecvent la principiul de a furniza solutii moderne si eficiente in domeniul serviciilor imobiliare, axandu-se intotdeauna pe nevoile si preferintele clientilor.

In plus, toti cumparatorii de locuinte din portofoliul SudRezidential beneficiaza de un departament specializat, mai exact un centru „all in one”, care ofera suport complet si rapid pentru toate intrebarile si nevoile legate de domeniul imobiliar si nu numai

centru imobiliar

Centrul Imobiliar functioneaza ca un departament specializat in gestionarea intregii documentatii si a operatiunilor juridice si imobiliare, avand ca scop minimizarea eforturilor si obtinerea celor mai rapide rezultate pentru clientii interesati de achizitionarea unei case.

Credit24h.ro (www.credit24h.ro) – este divizia financiara din cadrul Grupului SudRezidential. In prezent, exista parteneriate solide cu majoritatea bancilor de prestigiu din Romania si sunt oferite solutii rapide de creditare clientilor interesati de achizitionarea unui apartament nou.

Avalon Romania Building Industry (www.avalonromania.ro) este divizia tehnica specializata in materiale de constructii, care furnizeaza servicii complete pentru solutii si produse din domeniul constructiilor, atat pentru dezvoltatorii imobiliari, cat si pentru clientii finali interesati de finisaje personalizate. Avalon Romania reprezinta cel mai recent membru al Grupului SudRezidential, fiind infiintat in anul 2019.

avalon

AVALON ROMANIA BUILDING INDUSTRY completeaza ideal grupul de companii SudRezidential, asigurand si punand la dispozitia clientilor finali sau dezvoltatorilor imobiliari materialele necesare finisarii apartamentelor nou construite la cele mai inalte standarde de calitate si cu un raport pret-calitate de exceptie. In prezent, are incheiate parteneriate cu cei mai renumiti producatori din domeniul materialelor de constructii, precum: Kai Group, Marazzi Tile&Stone, Keros, Cesarom, Baumit, Knauf, Rockwool, Isomat, Duraziv, Ytong, Wienerberger, Brikston, Siniat, Holcim, Semmelrock, Forma Vita, Sanotechnik, Cersanit, Bella Casa si multi altii. De mentionat faptul ca AVALON ROMANIA BUILDING INDUSTRY este reprezentant exclusiv pentru Avalon Industry JSC in ceea ce priveste livrarea produselor de termosistem, fiind acreditat si certificat pentru oferirea de solutii de termoizolatie extrem de eficiente energetic.

urbanis

De asemenea, in anul 2011, SudRezidential a infiintat impreuna cu o serie de dezvoltatori imobiliari Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania – Urbanis (www.adiru.ro), prescurtata ADIRU. Aceasta este considerata drept cea mai mare asociatie de profil din Romania, avand un numar de aproximativ 100 de membri dezvoltatori imobiliari din Romania.

 • La inceputul anului 2021, a fost lansat un nou concept rezidential, QUANTUM PREMIUM MODULES GROUP, mai exact un parteneriat pentru investitii in acest domeniu, dezvoltat de echipa de management a companiei SudRezidential.ro, care are drept scop dezvoltarea de proiecte imobiliare mixte, alcatuite din locuinte cu regim de inaltime redus, precum case si vile , dar si din proiecte complementare, cum ar fi: proiecte comerciale, proiecte de dezvoltare a facilitatilor sociale, in sudul Zonei Metropolitane a Capitalei, o zona aflata intr-o continua expansiune rezidentiala.
 • Quantum Premium Modules Group este reprezentat exclusiv de catre SudRezidential.ro, care va realiza conceptul, branding-ul, marketing-ul si vanzarea tuturor imobilelor din cadrul grupului. Finantarea proiectelor, prin aceasta intelegand atat finantarea investitiilor, cat si finantarea bancara a cumparatorilor va fi asigurata de catre Credit24h.ro. Avalon Romania Building Industry, va asigura logistica derularii proiectelor, urmand sa livreze toate materialele de constructii si echipamentele necesare pentru construirea acestor ansambluri de locuinte si functiuni complementare.
 • Din cadrul QUANTUM PREMIUM MODULES GROUP fac parte unii dintre cei mai importanti reprezentanti din industria imobiliara, cu o vasta experienta in dezvoltarea de proiecte rezidentiale si non-rezidentiale, societati si fonduri de investitii, arhitecti si designeri specializati, experti si consultanti pentru cladiri verzi, societati de furnizare de materiale de constructii, societati de intermediere financiar bancara, proiectul fiind sustinut de catre Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania – Urbanis, entitatea in care ne regasim cu toti si, bineinteles ca suntem sustinuti si reprezentati ca membri cu drepturi depline.
 • Zona metropolitana a Capitalei a cunoscut o extindere considerabila in ultima perioada, iar noile lucrari de infrastructura, precum: largirea Soselei Berceni la 4 benzi, construirea unui pasaj suprateran rutier la Soseaua de Centura si inceperea lucrarilor la Autostrada A0 (inelul median al Capitalei), reprezinta pasi importanti in modernizarea si fluidizarea cailor de acces catre si dinspre Capitala.
 • In plus, transportul in comun va reprezenta unul dintre principalele atuuri ale dezvoltarii acestei zone. Lucrarile pentru construirea unei noi statii de metrou chiar la Soseaua de Centura (in zona comunei Berceni) au inceput deja, iar de curand autoritatile locale si centrale au anuntat demararea demersurilor pentru construirea primelor noi statii de metrou in judetul Ilfov, mai exact in comuna Berceni, in apropierea noilor proiecte rezidentiale Quantum Grup.

In ultimii ani, SudRezidential.ro a fost declarata cea mai puternica agentie imobiliara si cel mai puternic brand imobiliar de catre Clubul Profesionistilor in Imobiliare (CPI), Imobiliare.ro, premiile fiind acordate pentru performantele realizate pe parcursul ultimilor ani.

E timpul sa ai casa ta! Nu este doar un dicton lipsit de continut, ci o necesitate transpusa in realitate de echipa SudRezidential. https://www.sudrezidential.ro/

Mod de achizitie explicat

 • Modul de achizitie al imobilelor din cadrul proiectului rezidential este variat, flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului, din dorinta de a oferi oricui posibilitatea sa achizitioneze o locuinta in cadrul ansamblului, fie cu ajutorul creditelor bancare, fie prin resurse proprii.
 • Colaboratorii nostri din cadrul diviziei financiare Credit24h.ro va stau la dispozitie pentru a gasi metoda optima de finantare pentru dumneavoastra la numarul de telefon 0731.111.600.
 • Credit24h.ro ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor care intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.
 • Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Creditul imobiliar/ipotecar verde pentru achizitia unui imobil in cadrul proiectelor noastre rezidentiale este asigurat de divizia noastra financiara, Credit24h.ro                                                     

Ai planuri noi si frumoase pentru caminul tau?

Indrazneste sa visezi cu noi!

Casa pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna poate fi a ta cu ajutorul finantarii bancare cu o dobanda extrem de avantajoasa. Descopera beneficiile creditului ipotecar sau imobiliar verde pentru proiecte rezidentiale si te invitam sa faci acum primii pasi spre casa mult visata.

Afla tot ce trebuie sa stii, din momentul in care te-ai decis sa-ti iei o locuinta pana in momentul in care te muti in ea. O intreaga echipa de specialisti cu vasta experinta in consultanta financiara si solutii bancare iti sta la dispozitie.

Jurnalul Casei Tale te asteapta sa descoperi toate informatiile si sfaturile utile pe care ti le-am pregatit, pentru a te ajuta sa faci pasul de la casa la “ACASA”, cat mai repede si cat mai simplu!

Finantarea bancara prin Creditul Imobiliar Verde reprezinta cea mai buna optiune pentru viitorii proprietari, care beneficiaza nu doar de calitate si performanta energetica superioara, ci si de economii semnificative la facturile lunare de energie si chiar de eliminarea costurilor pentru reparatii ale imobilului.

Costurile reduse de dobanda oferite de bancile partenere pentru Creditul Verde, precum si costurile mici de intretinere ale imobilelor, permit clientilor sa economiseasca sau sa ramburseze creditul intr-un timp mai scurt.

Costuri reduse

Beneficiezi de dobanda preferentiala, iar costurile pentru analiza bancara, evaluarea si avizul juridic sunt zero

Siguranta si confort

Beneficiezi de siguranta si confort prin preaprobarea creditului, valabila 90 de zile.

Economie de timp

Nu mai pierzi timp cu obtinerea avizului juridic si a evaluarii, acestea fiind deja emise. Creditul se acorda in ziua semnarii contractului de credit si de ipoteca.

Accesibilitate

Obtii creditul in cativa pasi simpli: dupa pre-aprobarea financiara din partea bancii, departamentul nostru de creditare se ocupa de avizarea juridica pentru imobil si de obtinerea raportului de evaluare, dupa care se poate efectua achizita imobilului. Nu ai nevoie de documentatie juridica pentru imobil sau de raport de evaluare.

Amplasare

Pozitionare excelenta:

Ansamblul imobiliar dispune de o pozitie excelenta, fiind amplasat la intrarea in comuna Vidra, cu deschidere stradala la Drumul Judetean, aproape de granita cu Comuna Berceni, o zona foarte frumoasa care abunda in locuinte tip vila, o comunitate excelenta formata recent, posibil si datoria investitiilor majore in infrastructura si cailor de acces moderne.

Modernizare Soseaua Berceni:

Dupa cum probabil stiti deja, Soseaua Berceni a fost modernizata in anul 2019, fiind largita de la doua la patru benzi de circulatie. De asemenea, au fost adaugate doua parcari de mari dimensiuni de tip „park & ride”, amplasate langa statiile de metrou Dimitrie Leonida si IMGB. Acum, soseaua dispune de sensuri giratorii si semafoare inteligente, care permit o circulatie rapida si fluida, eliminand aglomeratia la trecerea dintre Sector 4 Bucuresti si Comuna Berceni.

Info: https://sectorul4live.ro/modernizarea-soselei-berceni-finalizata/

Statie de Metrou Centura Comuna Berceni:

Vestile bune continua, deoarece trebuie sa va informam despre noua statie de metrou propusa de autoritatea publica locala din Sectorul 4 si acceptata de Guvernul Romaniei ca lucrare publica de interes national. Aceasta va prelungi linia de metrou existenta pana la linia de centura, adica pana la intrarea in Comuna Berceni, cu planificarea finalizarii in anul 2021.

Info: https://www.zf.ro/info/p-constructia-noii-statii-de-metrou-de-pe-soseaua-berceni-intra-in-19563519

Pasajul Berceni:

Este important de mentionat ca CNAIR a inceput lucrarile la pasajul peste centura Capitalei, care va facilita o legatura mai rapida intre localitati si, practic, va asigura un acces extrem de rapid catre Comuna Berceni. Aceasta dezvoltare este esentiala pentru imbunatatirea conexiunilor de transport si va contribui semnificativ la reducerea timpilor de deplasare pentru rezidenti si vizitatori.

Info: https://www.economica.net/centura-bucuresti-incep-lucrarile-la-pasajul-berceni-a-fost-emisa-autorizatia-de-construire_185826.html

Date de contact

Pentru a programa o vizionare, este suficient sa contactati echipele noastre de vanzari online sau telefonic si acestea vor prelua imediat cererea dumneavoastra cu prioritate. De asemenea, va puteti prezenta direct la oricare dintre birourile noastre de vanzari oferite de SudRezidential.ro, amplasate astfel: pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A, Popesti Leordeni, Ilfov (capat STB 634), pe Drumul Jilavei, nr. 72 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe Bulevardul Metalurgiei, nr. 61 (acces STB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de consilierii nostri amabili si prietenosi, gata sa va ofere informatii precise despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite a tuturor ansamblurilor rezidentiale selectate de dvs., precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi efectuate de catre consilierii nostri, oferindu-va posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Quantum OxyGo Park Vidra la telefon 0760.924.814 – Fleancu Valentin – Manager Proiect sau 0729.572.570 Call Center Vanzari Quantum OxyGo Park Vidra.

Puncte de interes

Magazin 1 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 18 km

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Manager Proiect

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  Trimite Mesaj
  Suna
  Locatie

  SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.