Sabina’s Residence Brancoveanu

Sabina’s Residence Brancoveanu

Proiectul rezidential Sabina’s Residence Brancoveanu este amplasat in Sud-ul Capitalei, mai exact in zona Luica – Brancoveanu foarte aproape de intersectia strazilor Pogoanele cu strada Orastie Sector 4 Bucuresti.

SUPRAFATA TEREN8.404 mp
REGIM INALTIMEP+3E
PRETURI DE LA42.000 euro
+ TVA
DATA PREDAREMai 2024
NUMAR DE BLOCURI4
NUMAR DE APARTAMENTE144
NUMAR DE PARCARI178
TIP APARTAMENTEGarsoniera, Apartamente 2-3 camere
Vezi anunturi din acest ansamblu

Prezentare

Ansamblul rezidential Sabina’s Residence Brancoveanu

Proiectul rezidential Sabina’s Residence Brancoveanu este amplasat in Sudul Capitalei, mai exact in zona Luica – Brancoveanu, foarte aproape de intersectia strazilor Pogoanele cu strada Orastie Sector 4 Bucuresti.

Terenul pe care este amplasat proiectul are o suprafata de 8.500 mp si dispune de deschideri pe 3 din cele 4 laturi ale sale, iar accesul catre proiect se poate face cu usurinta atat din strada Luica, cat si din strada Giurgiului in cele mai civilizate conditii.
Sabina’s Residence este compus dintr-un numar de 4 blocuri de locuinte mixte, cu un regim de inaltime format din parter + 3 etaje ceea ce insemna ca atat confortul cat si intimitatea oferite de regimul mic de inaltime si de dispunerea blocurilor vor fi atuuri puternice ale proiectului imobiliar.

Numarul de unitati locative rezultate este de numai 144, care se impart intre garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere, ale caror suprafete generoase sunt stabilite dupa cum urmeaza: garsoniere de la 37.20 pana la 41,80 mp utili, apartamente cu doua camere de la 44.20 pana la 56.40 mp utili, iar apartamentele cu trei camera au o suprafata utila de 69.50 mp utili.

Numarul de parcari destinate rezidentilor proiectului precum si vizitatorilor acestora este de 178 unitati care vor fi delimitate si amenajate corespunzator, iar vanzarea acestora se poate face la pretul de 3.000 euro TVA Inclus pentru un loc de parcare.

Spatiile verzi ocupa un procent de 30% din totalul terenului aferent imobilelor, iar ansamblul va fi deservit si de un loc de joaca destinat copiilor amenajat conform standardelor in vigoare.

Termenul de finalizare stabilit de catre dezvoltatorii acestui proiect imobiliar este finalul lunii Mai 2023, moment in care se poate face si predarea imobilelor catre noii proprietari.

Noul proiect beneficiaza de toate utilitatile Bucurestiului si este bransat la acestea, iar apartamentele se vand complet finisate, echipate si contorizate individual.

Accesul la mijloacele de transport in comun se poate face imediat datorita amplasamentului excelent fata de acestea indiferent ca doriti sa ajungeti in centrul Capitalei sau pe centura Bucurestiului iar aici trebuie mentionat faptul ca in fata proiectului imobiliar exista o statie RATB care va poate ajuta sa faceti aceste conexiuni cu orice mijloc de transport in comun atat terestru cat si subteran.

In cadrul proiectului isi desfasoara activitatea si un departament tehnic de finisare interioara a noilor locuinte unde veti putea alege materialele si echipamentele necesare pentru a personaliza dupa gustul dumneavoastra apartamentul ales, avand la dispozitie o gama larga de: placi ceramice, parchet, usi si obiecte sanitare.

Tamplaria Rehau de culoare deschisa cu geam termopan low-E va fi insotita de glafuri exterioare, instalatiile sanitare se vor executa cu ajutorul tevilor PPR, cele electrice vor fi din cupru si vin insotite de prize modulare. Compartimentarea interioara a apartamentelor se executa tot cu caramida tip Porotherm iar izolatia exterioara a blocurilor se va face intr-un mod foarte profesional cu produse de ultima generatie care contin pe langa polistirenul de 10 cm si un chit special cu plase si tencuiala decorativa in trei nuante.

Pretul parcarilor practicat in cadrul acestui proiect este de 3.000 euro TVA inclus.

Citeste mai mult

Specificatii tehnice si caracteristici

Imobilele dispun la interior de compartimentari din caramida Porotherm, finisaje si echipamente excelente, materiale de ultima generatie de la mari firme de profil puse la dispozitia dumneavoastra de designerii departamentului de finisaje al proiectului, care va vor consilia in alegerea celor mai bune si mai potrivite moduri pentru finisarea interioara a locuintei, conform cerintelor dumneavoastra.

Tamplaria PVC REHAU– 5 camere – 4 anotimpuri cu sticla LOW-E, usile de interior folosite sunt Ideea, usi intrare cu sistem antiefractie, obiecte sanitare moderne Cersanit Romstal, gresia si faianta import Spania/Italia, parchet laminat import Austria, centrala de apartament prin condensare – 24kW –Rielo/Ariston, iar compartimentarea interioara se va executa cu ajutorul caramizilor eficiente tip Porotherm si tencuielilor mecanizate de la Duraziv.

De asemenea, partile comune, intrarea in imobile precum si casa scarii vor fi prevazute cu finisaje deosebite, printre care regasim placarea cu gresie antiderapanta sau balustradele metalice.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gamele de finisaje premium – luxury.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara pe care le pot achizitiona rapid si fara drumuri inutile la furnizorii clasici de materiale, ca pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa din ce in ce mai rara si de aceea, de acum poti alege dintr-un singur loc toate materialele necesare amenajarii imobilelor nou construite, dar si pentru proiectele tale de renovare.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania aici: www.avalonromania.ro

Apartamente disponibile

Apartamente - BLOCURILE 1, 2

Nr.camereTipEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
StudioTip 1Parter40,90 mp + 3,30 mp balconINDISPONIBIL1apartamente Sabina’s Residence Brancoveanu
2 camereTip 2Parter51,00 mp + 3,30 mp balcon63.500 Euro + TVA2apartamente Sabina’s Residence Brancoveanu
3 camereTip 3Parter65,50 mp + 2,90 mp balcon81.000 Euro + TVA2apartamente Sabina’s Residence Brancoveanu
StudioTip 4Parter48,20 mp + 3,20 mp balcon60.000 Euro + TVA1apartamente Sabina’s Residence Brancoveanu
garsonieraTip 5Parter33,80 mp + 3,40 mp balcon42.000 Euro + TVA1apartamente Sabina’s Residence Brancoveanu
garsonieraTip 6Parter36,20 mp + 3,10 mp balcon45.000 Euro + TVA1apartamente Sabina’s Residence Brancoveanu
2 camereTip 7Parter52,00 mp + 3,10 mp balconINDISPONIBIL1apartamente Sabina’s Residence Brancoveanu
2 camereTip 8Etaj 1,2,352,00 mp + 4,40 mp balcon65.000 Euro + TVA6apartamente Sabina’s Residence Brancoveanu
2 camereTip 9Etaj 1,2,351,00 mp + 4,60 mp balcon63.000 Euro + TVA6apartamente Sabina’s Residence Brancoveanu
3 camereTip 10Etaj 1,2,365,50 mp + 4,00 mp balcon81.000 Euro + TVA6apartamente Sabina’s Residence Brancoveanu
StudioTip 11Etaj 1,2,348,20 mp + 4,30 mp balcon60.000 Euro + TVA6apartamente Sabina’s Residence Brancoveanu
garsonieraTip 12Etaj 1,2,337,30 mp + 4,50 mp balcon47.000 Euro + TVA3apartamente Sabina’s Residence Brancoveanu

Pozitionare excelenta

Mijloace de transport în comun

Metrou Aparatorii Patriei Autobuz 216, 102, 116,220

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Oraselul Copiilor, Parcu Tudor Arghezi Grand Arena, SellGross, Metro, Lidl, Auchan, Jumbo

Puncte de interes

Magazin 3 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 650 metri
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 8 km

Pret si modalitati de plata

Divizia financiara Credit24h.ro

Divizia noastra financiara Credit24h.ro va oferi consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.
www.credit24h.ro sau call center: 0731.111.609.

Date de contact:

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dvs. de Sudrezidential.ro, astfel: pe Sos. Oltenitei nr. 15-15 A (capat RATB 634), pe Drumul Binelui nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe B-dul Metalurgiei nr. 61 (acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de dvs, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.
Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Sabina s Residence la nr. de telefon:

0728.168.544 – Ianis Mina – Manager Proiect.

0729.572.570 – Call Center – SudRezidential.ro.

E TIMPUL SA AI CASA TA !

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Manager Proiect

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Ramai conectat la fluxul nostru de informatii pentru a afla totul despre noile proiecte rezidentiale pe care urmeaza sa le lansam.

  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  *Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
  Contact. Termeni si conditii. Protectia datelor personale. Cookie Policy. ANPC
  © SudRezidential.ro 2011-2022
  Cere Oferta
  Suna
  Locatie