Sabina’s Residence Brancoveanu

Sabina’s Residence Brancoveanu

Proiectul rezidential Sabina’s Residence Brancoveanu este amplasat in Sud-ul Capitalei, mai exact in zona Luica – Brancoveanu, foarte aproape de intersectia strazilor Pogoanele cu strada Orastie, Sector 4, Bucuresti.

SUPRAFATA TEREN8.404 mp
REGIM INALTIMEP+3E
PRETURI DE LA42.000 euro
+ TVA
DATA PREDAREMai 2024
NUMAR DE BLOCURI4
NUMAR DE APARTAMENTE144
NUMAR DE PARCARI178
TIP APARTAMENTEGarsoniera, Apartamente 2-3 camere
Vezi anunturi din acest ansamblu Contacteaza-ne

Prezentare

Ansamblul rezidential Sabina’s Residence Brancoveanu

Proiectul rezidential Sabina’s Residence Brancoveanu este amplasat in Sudul Capitalei, mai exact in zona Luica – Brancoveanu, foarte aproape de intersectia strazilor Pogoanele cu strada Orastie, Sector 4, Bucuresti.

Terenul pe care este amplasat proiectul are o suprafata de 8.500 mp si dispune de deschideri pe 3 din cele 4 laturi ale sale, iar accesul catre proiect se poate face cu usurinta atat din strada Luica, cat si din strada Giurgiului, in cele mai civilizate conditii.
Sabina’s Residence este compus dintr-un numar de 4 blocuri de locuinte mixte, cu un regim de inaltime format din parter + 3 etaje, ceea ce insemna ca atat confortul, cat si intimitatea oferite de regimul mic de inaltime si de dispunerea blocurilor vor fi atuuri puternice ale proiectului imobiliar.

Numarul de unitati locative rezultate este de numai 144, care se impart intre garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere, ale caror suprafete generoase sunt stabilite dupa cum urmeaza: garsoniere de la 37.20 pana la 41,80 mp utili, apartamente cu doua camere de la 44.20 pana la 56.40 mp utili, iar apartamentele cu trei camera au o suprafata utila de 69.50 mp utili.

Numarul de parcari destinate rezidentilor proiectului, precum si vizitatorilor acestora, este de 178 unitati, care vor fi delimitate si amenajate corespunzator, iar vanzarea acestora se poate face la pretul de 3.000 Euro + TVA, pentru un loc de parcare.

Spatiile verzi ocupa un procent de 30% din totalul terenului aferent imobilelor, iar ansamblul va fi deservit si de un loc de joaca destinat copiilor, amenajat conform standardelor in vigoare.

Termenul de finalizare stabilit de catre dezvoltatorii acestui proiect imobiliar este finalul lunii Mai 2023, moment in care se poate face si predarea imobilelor catre noii proprietari.

Noul proiect beneficiaza de toate utilitatile Bucurestiului si este bransat la acestea, iar apartamentele se vand complet finisate, echipate si contorizate individual.

Accesul la mijloacele de transport in comun se poate face imediat datorita amplasamentului excelent fata de acestea, indiferent ca doriti sa ajungeti in centrul Capitalei sau pe centura Bucurestiului, iar aici trebuie mentionat faptul ca in fata proiectului imobiliar exista o statie RATB care va poate ajuta sa realizati aceste conexiuni cu orice mijloc de transport in comun, atat terestru, cat si subteran.

In cadrul proiectului, isi desfasoara activitatea si un departament tehnic de finisare interioara a noilor locuinte, unde veti putea alege materialele si echipamentele necesare pentru a personaliza apartamentul ales dupa gustul dumneavoastra, avand la dispozitie o gama larga de placi ceramice, parchet, usi si obiecte sanitare.

Tamplaria Rehau, de culoare deschisa, cu geam termopan low-E, va fi insotita de glafuri exterioare, instalatiile sanitare se vor executa cu ajutorul tevilor PPR, cele electrice vor fi din cupru si vin insotite de prize modulare. Compartimentarea interioara a apartamentelor se executa tot cu caramida tip Porotherm, iar izolatia exterioara a blocurilor se va face intr-un mod foarte profesional cu produse de ultima generatie, care includ, pe langa polistirenul de 10 cm, si un chit special cu plase si tencuiala decorativa in trei nuante.

Pretul parcarilor practicat in cadrul acestui proiect este de 3.000 Euro + TVA.

Citeste mai mult

Specificatii tehnice si caracteristici

Imobilele dispun la interior de compartimentari din caramida Porotherm, finisaje si echipamente excelente, materiale de ultima generatie de la mari firme de profil, puse la dispozitia dumneavoastra de designerii departamentului de finisaje al proiectului, care va vor consilia in alegerea celor mai bune si mai potrivite moduri pentru finisarea interioara a locuintei, conform cerintelor dumneavoastra.

Tamplaria PVC REHAU– 5 camere – 4 anotimpuri, cu sticla LOW-E, usile de interior folosite sunt de la Ideea, usi intrare cu sistem antiefractie, obiecte sanitare moderne Cersanit/Romstal, gresia si faianta import Spania/Italia, parchet laminat import Austria, centrala de apartament prin condensare – 24kW –Rielo/Ariston, iar compartimentarea interioara se va executa cu ajutorul caramizilor eficiente tip Porotherm si tencuielilor mecanizate de la Duraziv.

De asemenea, partile comune, intrarea in imobile, precum si casa scarii vor fi prevazute cu finisaje deosebite, printre care regasim placarea cu gresie antiderapanta sau balustradele metalice.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gamele de finisaje premium – luxury.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara, accesibile rapid si fara deplasari inutile la furnizorii traditionali de materiale, asa cum se intampla pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa tot mai pretioasa, motiv pentru care acum poti selecta toate materialele necesare amenajarii imobilelor noi construite sau pentru proiectele tale de renovare dintr-un singur loc.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania aici: www.avalonromania.ro

Apartamente disponibile

Apartamente - BLOCURILE 1, 2

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 1StudioParter40,90 mp + 3,30 mp balconINDISPONIBIL1apartamente Sabina’s Residence Brancoveanu
Tip 22 camereParter51,00 mp + 3,30 mp balcon66.700 Euro + TVA2apartamente Sabina’s Residence Brancoveanu
Tip 33 camereParter65,50 mp + 2,90 mp balcon85.000 Euro + TVA2apartamente Sabina’s Residence Brancoveanu
Tip 4StudioParter48,20 mp + 3,20 mp balcon62.800 Euro + TVA1apartamente Sabina’s Residence Brancoveanu
Tip 5garsonieraParter33,80 mp + 3,40 mp balconINDISPONIBIL1apartamente Sabina’s Residence Brancoveanu
Tip 6garsonieraParter36,20 mp + 3,10 mp balconINDISPONIBIL1apartamente Sabina’s Residence Brancoveanu
Tip 72 camereParter52,00 mp + 3,10 mp balconINDISPONIBIL1apartamente Sabina’s Residence Brancoveanu
Tip 82 camereEtaj 1,2,352,00 mp + 4,40 mp balcon67.600 Euro + TVA6apartamente Sabina’s Residence Brancoveanu
Tip 92 camereEtaj 1,2,351,00 mp + 4,60 mp balcon66.300 Euro + TVA6apartamente Sabina’s Residence Brancoveanu
Tip 103 camereEtaj 1,2,365,50 mp + 4,00 mp balcon85.000 Euro + TVA6apartamente Sabina’s Residence Brancoveanu
Tip 11StudioEtaj 1,2,348,20 mp + 4,30 mp balcon62.700 Euro + TVA6apartamente Sabina’s Residence Brancoveanu
Tip 12garsonieraEtaj 1,2,337,30 mp + 4,50 mp balconINDISPONIBIL3apartamente Sabina’s Residence Brancoveanu

Pozitionare excelenta

Mijloace de transport în comun

Metrou Aparatorii Patriei Autobuz 216, 102, 116,220

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Oraselul Copiilor, Parcu Tudor Arghezi Grand Arena, SellGross, Metro, Lidl, Auchan, Jumbo

Puncte de interes

Magazin 3 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 650 metri
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 8 km

Pret si modalitati de plata

Divizia financiara Credit24h.ro

Divizia noastra financiara, Credit24h.ro, va pune la dispozitie consultanta specializata pentru identificarea solutiilor de finantare in obtinerea creditelor, destinata tuturor celor care intentioneaza sa achizitioneze o locuinta.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, gestionand relatia cu bancile care acorda imprumuturi si oferind solutii personalizate si extrem de rapide pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Date de contact:

Pentru a programa o vizionare, este suficient sa contactati echipele noastre de vanzari online sau telefonic si acestea vor prelua imediat cererea dumneavoastra cu prioritate.

De asemenea, va puteti prezenta direct la oricare dintre birourile noastre de vanzari oferite de SudRezidential.ro, amplasate astfel: pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A (capat STB 634), pe Drumul Jilavei, nr. 72 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe Bulevardul Metalurgiei, nr. 61 (acces STB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de consilierii nostri amabili si prietenosi, gata sa va ofere informatii precise despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite a tuturor ansamblurilor rezidentiale selectate de dumneavoastra, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi realizate de catre consilierii nostri, oferindu-va posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Sabina’s Residence Brancoveanu la numarul de telefon:

0728.168.544 – Ianis Mina – Manager Proiect.

0729.572.570 – Call Center – SudRezidential.ro.

E TIMPUL SA AI CASA TA !

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Manager Proiect

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Ramai conectat la fluxul nostru de informatii pentru a afla totul despre noile proiecte rezidentiale pe care urmeaza sa le lansam.

  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  Trimite Mesaj
  Suna
  Locatie

  SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.