Sienna Central City Residence

Sienna Central City Residence

Sienna Residence, dezvoltat ca un ansamblu rezidential premium, impresioneaza prin organizarea excelenta si functionalitatea sa bine puse in aplicare, indeplinind toate criteriile necesare pentru a fi considerat un proiect de anvergura mare ce aspira la titlul de proiect premium.

SUPRAFATA TEREN30.000 mp
REGIM INALTIMES+P+6E
PRETURI DE LA40.280 euro
+TVA
DATA PREDAREIulie 2024
NUMAR DE BLOCURI14
NUMAR DE APARTAMENTE300
NUMAR DE PARCARI300
TIP APARTAMENTEGarsoniere, Studio, Apartamente 2 si 3 camere
Vezi anunturi din acest ansamblu Contacteaza-ne

Promotii in curs

 • Mobila de bucatarie in valoare de 1.300 Euro

Sienna Residence, dezvoltat ca un ansamblu rezidential premium, impresioneaza prin organizarea excelenta si functionalitatea sa bine puse in aplicare, indeplinind toate criteriile necesare pentru a fi considerat un proiect de anvergura mare ce aspira la titlul de proiect premium. Acestea sunt aspectele pe care trebuie sa le luati in considerare atunci cand va aflati in fata unei achizitii sau investitii imobiliare.

Noul cartier rezidential Sienna Central City Residence se afla in imediata apropiere a statiei de metrou Berceni si in vecinatatea centrului comercial La Strada Mall, fiind, de asemenea, in proximitatea numeroaselor centre si galerii comerciale din zona, precum si a altor puncte de interes majore.

Harta Siena 1

Accesul catre aceasta noua zona rezidentiala, formata in ultimii ani, in care sunt amplasate si alte ansambluri de locuinte renumite, se face prin mai multe cai de acces importante, fie direct din Soseaua Oltenitei, via Drumul Fermei, cat si din Soseaua Berceni, via strada Popesti Vest.

Dezvoltatorii acestui brand imobiliar au in proiect, pe langa amenajarea excelenta a interiorului intregului ansamblu imobiliar, si crearea unor spatii speciale pentru petrecerea timpului liber la standarde moderne, cum sunt zonele dedicate piscinei de mari dimensiuni sau a spatiilor verzi si locurilor de joaca pentru copii. De asemenea, se va adauga amenajarea de spatii comerciale la parterul blocurilor, cu deschidere directa catre strada, in care se vor organiza unitati de invatamant scolar si prescolar, dar si magazine comerciale de proximitate, precum si o sala de sport ultra moderna.

Amplasarea excelenta a noului proiect rezidential, atat in raport cu aceste zone comerciale mentionate, aflate la o mica distanta de imobilele ce compun proiectul, cat si cu privire la mijloacele de transport in comun, pietele agroalimentare, magazinele, galeriile si centrele comerciale de renume sau unitatile de invatamant, reprezinta doar unul dintre atuurile puternice ale noului proiect Sienna Residence.

Dezvoltatorii conceptului Sienna Central City Residence au o istorie lunga in domeniul imobiliar si o experienta vasta in constructia de proiecte si ansambluri imobiliare de mari dimensiuni, cu precadere in Judetul Ilfov, unde echipa Sienna Residence a proiectat, construit si vandut, inca din anul 2015, un numar de 4 proiecte imobiliare mari, care au insumat sute de unitati locative.

Noul proiect rezidential se desfasoara pe o suprafata totala de 30.000 mp de teren, in cadrul caruia sunt deja in constructie cele cinci blocuri de locuinte colective care alcatuiesc prima faza a proiectului. Aceasta este insotita de facilitati complementare variate, precum parcari subterane si supraterane destinate rezidentilor si vizitatorilor, spatii de relaxare, parcuri si zone de joaca pentru copii, precum si zone speciale care includ piscine multifunctionale si spatii dedicate petrecerii timpului liber.

Image18 2 scaled

Regimul de constructie al imobilelor este ideal din perspectiva noastra, deoarece blocurile prezinta o arhitectura deosebita, clara, cu o volumetrie simpla si nuante de culori bine alese. Acestea au un regim de inaltime de parter plus 6 etaje (S+P+6), ceea ce contribuie la un confort si intimitate excelente, precum si la siguranta in cadrul intregului ansamblu rezidential.

La finalizarea primei faze din cele 3 stabilite, proiectul Sienna Central City Residence va furniza aproximativ 300 de unitati locative variate, cuprinzand garsoniere simple si duble tip studio, precum si apartamente cu doua si trei camere spatioase. Acestea vor fi foarte bine compartimentate, oferind o functionalitate excelenta, fiind atent finisate si echipate cu tehnologie de ultima generatie, toate avand balcoane ample tip terasa.

In cadrul proiectului se vor amenaja si delimita cu atentie parcarile locatarilor, aleile de acces vor fi luminate nocturn, spatiile verzi si locurile de joaca vor fi amenajate si echipate modern, accesul in ansamblul rezidential va fi securizat cu bariere, iar in apartamente se vor monta videointerfoane individuale pentru o siguranta desavarsita.

Spatiile de servicii publice si anexele gospodaresti se vor amenaja in asa fel incat sa nu limiteze accesul rezidentilor in imobile, iar intregul proiect imobiliar va fi imprejmuit pe toate laturile.

Suprafetele unitatilor locative oferite spre vanzare in cadrul proiectului sunt variate, incepand de la 37.50 mp pentru o garsoniera decomandata insotita de balcon, 64.00 mp pentru un apartament cu doua camere, incluzand suprafata balconului, si ajungand la 74.20 mp pentru un apartament cu 3 camere, generos si echilibrat in compartimentare.

In tabelul de mai jos puteti studia tipurile de imobile puse in vanzare, preturile accesibile pentru fiecare tip de apartament in parte, compartimentarea acestora, impreuna cu propunerea de mobilare, executata la scara de catre arhitectii acestui proiect imobiliar.

Locuintele din cadrul proiectului Sienna Central City Residence se predau contorizate individual, finisate complet si dotate cu cele mai noi si moderne echipamente, iar materialele folosite in procesul de finisare si de echipare sunt alese de la cele mai bune firme de profil.

Image55 1

Personalizarea apartamentului ales poate fi realizata cu usurinta datorita departamentului de design care isi desfasoara activitatea in cadrul proiectului. Aici, specialistii din domeniu, impreuna cu cei mai importanti furnizori nationali de materiale si echipamente, va vor ajuta sa gasiti, sa combinati cu atentie si in cele din urma sa personalizati interiorul noii dumneavoastra locuinte, exact asa cum ati visat, avand la dispozitie una dintre cele mai variate game de materiale utilizate in amenajarea interioara.

Chiar daca regimul de inaltime al imobilelor este unul redus, blocurile sunt dotate cu lifturi inteligente de ultima generatie, montate pe fiecare scara. De asemenea, se acorda o atentie deosebita finisarii finale a partilor comune si a casei scarii.

Toate cele 5 blocuri din prima faza a proiectului Sienna Central City Residence vor fi construite cu o structura mixta formata din diafragme, placi si grinzi de beton armat. Cu toate ca vor avea un regim de inaltime de S+P+6E, acestea vor fi rezistente in fata cutremurelor si a altor pericole, respectand cu strictete normativul privind actiunile seismice emis in anul 2013.

Toate cladirile dezvoltate de acest brand sunt eficiente si durabile din punct de vedere ecologic, respectand valorile impuse de o viata sanatoasa, in care se protejeaza mediul inconjurator, strategia brandului fiind concentrata catre crearea de spatii locative, care sa faciliteze dezvoltarea unor comunitati puternice si sa ofere tuturor rezidentilor un stil de viata confortabil si sigur.

Avalon Romania Building Industry

 • Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gama de finisaje premium-luxury.
 • Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara, accesibile rapid si fara deplasari inutile la furnizorii traditionali de materiale, asa cum se intampla pana acum.
 • Noi credem ca timpul a devenit o resursa tot mai pretioasa, motiv pentru care acum poti selecta toate materialele necesare amenajarii imobilelor noi construite sau pentru proiectele tale de renovare dintr-un singur loc.
 • Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania pot fi gasite pe site-ul oficial al companiei: avalonromania.ro
2023.03.27 bannere site avalon copy
credit24h 1
Credit24h.ro

Credit24h.ro (www.credit24h.ro) – este divizia financiara din Grupul SudRezidential. La acest moment, exista parteneriate incheiate cu majoritatea bancilor importante din Romania si sunt oferite solutii de creditare in cel mai scurt timp posibil clientilor interesati de achizitia unui apartament nou.

Apartamente disponibile

Sienna Central City Residence Blocul 2

Finalizare 30.06.2024

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 1Studio744,36 mp + 8,73 mp = 53,09 mp66.520 Euro + TVA1apartamente Sienna Central City Residence
Tip 2Studio5,6,747,19 mp + 9,90 mp = 57,09 mp71.200 Euro + TVA3apartamente Sienna Central City Residence

Sienna Central City Residence Blocul 3

Finalizare 30.06.2024

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 42 Camere753,68 mp + 10,13 mp = 63,81 mp80.275 Euro + TVA1apartamente Sienna Central City Residence
Tip 63 Camere264,69 mp + 9,54 mp = 74,23 mp93.490 Euro + TVA1apartamente Sienna Central City Residence
Tip 9Studio4,5,742,25 mp + 8,79 mp = 51,04 mp62.300 Euro + TVA3apartamente Sienna Central City Residence
Tip 10Studio1,3,4,5,744,40 mp + 8,70 mp = 53,10 mp66.510 Euro + TVA5apartamente Sienna Central City Residence
Tip 12Studio6,740,53 mp + 9,70 mp = 50,23 mp63.210 Euro + TVA2apartamente Sienna Central City Residence
Tip 13Studio1,4,5,742,60 mp + 11,00 mp = 53,60 mp65.050 Euro + TVA4apartamente Sienna Central City Residence

Sienna Central City Residence Blocul 4

Finalizare 30.06.2024

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 13 CamereEtaj 1-764,70 mp + 9,50 mp balcon = 74,20 mp93.486 Euro + TVA7apartamente Sienna Central City Residence
Tip 2StudioEtaj 1-744,40 mp + 8,70 mp balcon = 53,10 mp66.514 Euro + TVA7apartamente Sienna Central City Residence
Tip 3StudioEtaj 1-742,30 mp + 8,80 mp balcon = 51,10 mp62.294 Euro + TVA7apartamente Sienna Central City Residence
Tip 4StudioEtaj 1-745,50 mp + 10,80 mp balcon = 56,30 mp69.817 Euro + TVA7apartamente Sienna Central City Residence
Tip 5StudioEtaj 1-740,60 mp + 9,80 mp balcon = 50,40 mp62.294 Euro + TVA7apartamente Sienna Central City Residence
Tip 62 CamereEtaj 1-753,70 mp + 10,30 mp balcon = 64,00 mp80.275 Euro + TVA7apartamente Sienna Central City Residence
Tip 7StudioEtaj 1-742,60 mp +11,00 mp balcon = 53.60 mp66.880 Euro + TVA7apartamente Sienna Central City Residence

Sienna Central City Residence Blocul 5

Finalizare 31.12.2024

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 3Garsoniera732,38 mp + 7,72 mp = 40,10 mp50.370 Euro + TVA1apartamente Sienna Central City Residence
Tip 10Studio1,2,3,4,5,6,744,36 mp + 8,73 mp = 53,09 mp66.510 Euro + TVA13apartamente Sienna Central City Residence
Tip 11Studio734,20 mp + 8,20 mp = 42,40 mp53.120 Euro + TVA1apartamente Sienna Central City Residence
Tip 143 Camere765,86 mp + 5,73 mp = 71,59 mp89.450 Euro + TVA1apartamente Sienna Central City Residence

Sienna Central City Residence Blocul 6

Finalizare 30.06.2025

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 1StudioEtaj 1-639,61mp + 7,60mp balcon = 47,21mp59.170 Euro + TVA6apartamente Sienna Central City Residence
Tip 2GarsonieraEtaj 1-631,15mp + 7,40mp balcon = 38,55mp48.260 Euro + TVA6apartamente Sienna Central City Residence
Tip 3StudioEtaj 1-633,99mp + 8,18mp balcon = 42,17mp52.750 Euro + TVA6apartamente Sienna Central City Residence
Tip 4GarsonieraEtaj 1-631,12mp + 7,50mp balcon = 38,62mp48.260 Euro + TVA6apartamente Sienna Central City Residence
Tip 5StudioEtaj 1-642,59mp + 10,87mp balcon = 53,46mp66.880 Euro + TVA6apartamente Sienna Central City Residence
Tip 62 CamereEtaj 1-653,63mp + 9,58mp balcon = 63,21mp79.360 Euro + TVA6apartamente Sienna Central City Residence
Tip 7StudioEtaj 1-640,72mp +9,75mp balcon = 50,47mp63.210 Euro + TVA6apartamente Sienna Central City Residence
Tip 8StudioEtaj 1-634,14mp + 8,17mp balcon = 42,31mp52.750 Euro + TVA6apartamente Sienna Central City Residence
Tip 9StudioEtaj 1-647,59mp + 11,17mp balcon = 58,76mp73.300 Euro + TVA6apartamente Sienna Central City Residence
Tip 102 CamereEtaj 1-652,54mp + 7,15mp balcon = 59,39mp74.220 Euro + TVA6apartamente Sienna Central City Residence
Tip 112 CamereEtaj 1-651,89mp + 7,15mp balcon = 59,04mp73.850 Euro + TVA6apartamente Sienna Central City Residence
Tip 123 CamereEtaj 1-668,98mp + 7,34mp balcon = 76,32mp95.320 Euro + TVA6apartamente Sienna Central City Residence
Tip 13GarsonieraEtaj 1-630,18mp + 7,20mp balcon = 37,38mp48.170 Euro + TVA6apartamente Sienna Central City Residence
Tip 14StudioEtaj 1-633,92mp + 8,10mp balcon = 42,02mpINDISPONIBIL6apartamente Sienna Central City Residence
Tip 15GarsonieraEtaj 1-631,16mp + 7,42mp balcon = 38,58mp48.530 Euro + TVA6apartamente Sienna Central City Residence
Tip 16StudioEtaj 1-638,29mp + 7,60mp balcon = 45,89mp57.520 Euro + TVA6apartamente Sienna Central City Residence

Sienna Central City Residence Blocul 7

Finalizare 30.06.2025

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 1StudioEtaj 739,61mp + 7,60mp balcon = 47,21mp59.175 Euro + TVA1apartamente Sienna Central City Residence
Tip 2GarsonieraEtaj 731,15mp + 7,40mp balcon = 38,55mp48.257 Euro + TVA1apartamente Sienna Central City Residence
Tip 3StudioEtaj 1-633,99mp + 8,18mp balcon = 42,17mpINDISPONIBIL6apartamente Sienna Central City Residence
Tip 4GarsonieraEtaj 731,12mp + 7,50mp balcon = 38,62mp48.165 Euro + TVA1apartamente Sienna Central City Residence
Tip 5StudioEtaj 1-742,59mp + 10,87mp balcon = 53,46mp66.880 Euro + TVA7apartamente Sienna Central City Residence
Tip 62 CamereEtaj 1-753,63mp + 9,58mp balcon = 63,21mp79.358 Euro + TVA7apartamente Sienna Central City Residence
Tip 7StudioEtaj 1-740,10mp + 10,40mp balcon = 50,50mp60.460 Euro + TVA7apartamente Sienna Central City Residence
Tip 8GarsonieraEtaj 1-625,20mp + 6,40mp balcon = 31,60mpINDISPONIBIL6apartamente Sienna Central City Residence
Tip 9GarsonieraEtaj 1-625,70mp + 6,60mp balcon = 32,30mpINDISPONIBIL6apartamente Sienna Central City Residence
Tip 9.1GarsonieraEtaj 1-628,90mp + 7,20mp balcon = 36,10mp45.780 Euro + TVA6apartamente Sienna Central City Residence
Tip 102 CamereEtaj 1-752,54mp + 7,15mp balcon = 59,39mp74.220 Euro + TVA7apartamente Sienna Central City Residence
Tip 112 CamereEtaj 1-751,89mp + 7,15mp balcon = 59,04mpINDISPONIBIL7apartamente Sienna Central City Residence
Tip 123 CamereEtaj 1-768,98mp + 7,34mp balcon = 76,32mp95.320 Euro + TVA7apartamente Sienna Central City Residence
Tip 13GarsonieraEtaj 1-730,18mp + 7,20mp balcon = 37,38mp48.165 Euro + TVA7apartamente Sienna Central City Residence
Tip 14StudioEtaj 1-633,92mp + 8,10mp balcon = 42,02mpINDISPONIBIL6apartamente Sienna Central City Residence
Tip 15GarsonieraEtaj 1-731,16mp + 7,42mp balcon = 38,58mpINDISPONIBIL7apartamente Sienna Central City Residence
Tip 16StudioEtaj 1-738,29mp + 7,60mp balcon = 45,89mp57.520 Euro + TVA7apartamente Sienna Central City Residence

Sienna Central City Residence Blocul 8

Finalizare 31.10.2025

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 1StudioEtaj 1-739,61mp + 7,60mp balcon = 47,21mp59.175 Euro + TVA7apartamente Sienna Central City Residence
Tip 2GarsonieraEtaj 1-731,15mp + 7,40mp balcon = 38,55mp48.260 Euro + TVA7apartamente Sienna Central City Residence
Tip 3StudioEtaj 1-633,99mp + 8,18mp balcon = 42,17mp52.980 Euro + TVA6apartamente Sienna Central City Residence
Tip 4GarsonieraEtaj 1-731,12mp + 7,50mp balcon = 38,62mp48.260 Euro + TVA7apartamente Sienna Central City Residence
Tip 5StudioEtaj 1-742,59mp + 10,87mp balcon = 53,46mp66.880 Euro + TVA7apartamente Sienna Central City Residence
Tip 62 CamereEtaj 1-753,63mp + 9,58mp balcon = 63,21mp79.358 Euro + TVA7apartamente Sienna Central City Residence
Tip 7StudioEtaj 1-640,10mp + 10,40mp balcon = 50,50mp60.460 Euro + TVA6apartamente Sienna Central City Residence
Tip 8GarsonieraEtaj 1-625,20mp + 6,40mp balcon = 31,60mp40.280 Euro + TVA6apartamente Sienna Central City Residence
Tip 9GarsonieraEtaj 1-625,70mp + 6,60mp balcon = 32,30mp41.190 Euro + TVA6apartamente Sienna Central City Residence
Tip 9.1GarsonieraEtaj 1-628,90mp + 7,20mp balcon = 36,10mp45.780 Euro + TVA6apartamente Sienna Central City Residence
Tip 102 CamereEtaj 1-752,54mp + 7,15mp balcon = 59,39mp74.220 Euro + TVA7apartamente Sienna Central City Residence
Tip 112 CamereEtaj 1-751,89mp + 7,15mp balcon = 59,04mp73.850 Euro + TVA7apartamente Sienna Central City Residence
Tip 123 CamereEtaj 1-668,98mp + 7,34mp balcon = 76,32mp95.320 Euro + TVA6apartamente Sienna Central City Residence
Tip 13GarsonieraEtaj 1-630,18mp + 7,20mp balcon = 37,38mp48.165 Euro + TVA6apartamente Sienna Central City Residence
Tip 14StudioEtaj 1-633,92mp + 8,10mp balcon = 42,02mpINDISPONIBIL6apartamente Sienna Central City Residence
Tip 15GarsonieraEtaj 1-731,16mp + 7,42mp balcon = 38,58mp48.260 Euro + TVA7apartamente Sienna Central City Residence
Tip 16StudioEtaj 1-738,29mp + 7,60mp balcon = 45,89mp57.520 Euro + TVA7apartamente Sienna Central City Residence

Sienna Central City Residence Blocul 9

Finalizare 31.10.2025

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 1StudioEtaj 1-739,61mp + 7,60mp balcon = 47,21mp59.175 Euro + TVA7apartamente Sienna Central City Residence
Tip 2GarsonieraEtaj 1-731,15mp + 7,40mp balcon = 38,55mp48.260 Euro + TVA7apartamente Sienna Central City Residence
Tip 3StudioEtaj 1-633,99mp + 8,18mp balcon = 42,17mp52.980 Euro + TVA6apartamente Sienna Central City Residence
Tip 4GarsonieraEtaj 1-731,12mp + 7,50mp balcon = 38,62mp48.260 Euro + TVA7apartamente Sienna Central City Residence
Tip 5StudioEtaj 1-742,59mp + 10,87mp balcon = 53,46mp66.880 Euro + TVA7apartamente Sienna Central City Residence
Tip 62 CamereEtaj 1-753,63mp + 9,58mp balcon = 63,21mp79.358 Euro + TVA7apartamente Sienna Central City Residence
Tip 7StudioEtaj 1-640,10mp + 10,40mp balcon = 50,50mp60.460 Euro + TVA6apartamente Sienna Central City Residence
Tip 8GarsonieraEtaj 1-625,20mp + 6,40mp balcon = 31,60mp40.280 Euro + TVA6apartamente Sienna Central City Residence
Tip 9GarsonieraEtaj 1-625,70mp + 6,60mp balcon = 32,30mp41.190 Euro + TVA6apartamente Sienna Central City Residence
Tip 9.1GarsonieraEtaj 1-628,90mp + 7,20mp balcon = 36,10mp45.780 Euro + TVA6apartamente Sienna Central City Residence
Tip 102 CamereEtaj 1-752,54mp + 7,15mp balcon = 59,39mp74.220 Euro + TVA7apartamente Sienna Central City Residence
Tip 112 CamereEtaj 1-751,89mp + 7,15mp balcon = 59,04mp73.850 Euro + TVA7apartamente Sienna Central City Residence
Tip 123 CamereEtaj 1-668,98mp + 7,34mp balcon = 76,32mp95.320 Euro + TVA6apartamente Sienna Central City Residence
Tip 13GarsonieraEtaj 1-630,18mp + 7,20mp balcon = 37,38mp48.165 Euro + TVA6apartamente Sienna Central City Residence
Tip 14StudioEtaj 1-633,92mp + 8,10mp balcon = 42,02mp52.750 Euro + TVA6apartamente Sienna Central City Residence
Tip 15GarsonieraEtaj 1-731,16mp + 7,42mp balcon = 38,58mp48.260 Euro + TVA7apartamente Sienna Central City Residence
Tip 16StudioEtaj 1-738,29mp + 7,60mp balcon = 45,89mp57.520 Euro + TVA7apartamente Sienna Central City Residence

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 7 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Modul de achizitie al apartamentelor din cadrul proiectului rezidential este variat, flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului, din dorinta de a oferi posibilitatea oricui de a achizitiona o locuinta in cadrul ansamblului, fie prin intermediul creditelor bancare, fie utilizand resurse proprii.

Colaboratorii nostri din cadrul diviziei financiare Credit24h.ro va stau la dispozitie pentru a gasi metoda optima de finantare pentru dumneavoastra la numarul de telefon 0731.111.600.

Credit24h.ro ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, servicii destinate tuturor celor care intentioneaza sa achizitioneze o locuinta. Aceste servicii sunt disponibile pentru orice persoana interesata de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare si de relatia cu bancile care acorda imprumuturi, oferind solutii rapide si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Date de contact

Pentru a programa o vizionare, este suficient sa contactati echipele noastre de vanzari online sau telefonic si acestea vor prelua imediat cererea dumneavoastra cu prioritate.

De asemenea, va puteti prezenta direct la oricare dintre birourile noastre de vanzari oferite de SudRezidential.ro, amplasate astfel: pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A (capat STB 634), pe Drumul Jilavei, nr. 72 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe Bulevardul Metalurgiei, nr. 61 (acces STB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de consilierii nostri amabili si prietenosi, gata sa va ofere informatii precise despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite a tuturor ansamblurilor rezidentiale selectate de dvs., precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi efectuate de catre consilierii nostri, oferindu-va posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre noul proiect aici:

0730.245.876 Roxana Ratcu – Manager Proiect Sienna
0730.988.560 Georgeta Constantin – Manager Proiect Sienna
0729.572.570 Call Center Vanzari SudRezidential.ro

E TIMPUL SA AI CASA TA !

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Ramai conectat la fluxul nostru de informatii pentru a afla totul despre noile proiecte rezidentiale pe care urmeaza sa le lansam.

  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  Trimite Mesaj
  Suna
  Locatie

  SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.