Sky Garden Residence – Pasarela Metrou Berceni

Sky Garden Residence – Pasarela Metrou Berceni

Ansamblurile rezidentiale SKY GARDEN au fost considerate, de-a lungul timpului, repere imobiliare reale si s-au dovedit a fi atat caminul drag al multor familii tinere, cat si investitii inteligente, sigure, sanatoase si cu potential foarte ridicat pentru viitor.

SUPRAFATA TEREN22000 mp
REGIM INALTIMES+P+10ER
PRETURI DE LA55.950 euro
+ TVA
DATA PREDAREIulie 2024
NUMAR DE BLOCURI5
NUMAR DE APARTAMENTE486
NUMAR DE PARCARI940
TIP APARTAMENTEStudio, Apartamente 2 si 3 camere
Vezi anunturi din acest ansamblu Contacteaza-ne

Brandul Sky Garden Residence aduce in prim plan, prin proiectele deja construite, locuinte noi de clasa A, insotite de spatii verzi ample, locuinte moderne, construite cu tehnologie de ultima generatie, imobile eficiente energetic, insotite de facilitati complementare excelente, pozitionate in cele mai bune zone ale Capitalei si ale zonei sale Metropolitane.

Noul proiect comun al dezvoltatorilor Sky Garden Residence si Apollo Residence impresioneaza inca de la inceput, atat datorita dimensiunilor acestuia, dar si a sumelor ce urmeaza a fi investite in acest mega proiect rezidential, care se construieste deja in zona de sud a Capitalei, mai exact in Popesti-Leordeni, judetul Ilfov.

Amplasat la intrarea in orasul Popesti-Leordeni dinspre Soseaua Berceni, in zona statiei de Metrou Berceni, la granita cu Sectorul 4 Bucuresti, noul proiect imobiliar dezvoltat sub aceasta marca ofera, pe langa o pozitionare excelenta fata de punctele importate din zona, si o varietate locativa demna de invidiat.

Zona dispune de transport public, facilitand accesul rapid catre centrul Bucurestiului sau alte zone de interes. In plus, beneficiezi de numeroase centre comerciale, hypermarketuri, terase si restaurante, oferindu-ti posibilitatea de a-ti petrece timpul liber exact asa cum iti doresti.

Sky Garden Residence - Pasarela Metrou Berceni

Proiectul rezidential de mari dimensiuni se desfasoara pe o suprafata de 22.000 mp de teren excelent pozitionat, chiar langa pasarela pietonala cu acelasi nume, care traverseaza linia de metrou Berceni, realizand legatura imediata intre statia de metrou si zona rezidentiala formata in ultimii ani in acest areal.

Sky Garden Residence beneficiaza de o infrastructura completa, inclusiv drumuri si cai de acces asfaltate, este conectat la toate utilitatile orasului, iar accesul catre acesta se poate realiza atat din Soseaua Berceni, cat si din Soseaua Oltenitei, in cele mai civilizate conditii.

Cladirile sunt complet noi si ofera o gama variata de locuinte, de la apartamente de tip studio, pana la apartamente cu 2 sau 3 camere, proiectate cu atentie la detalii, ce dispun de un design modern care iti ofera un mediu primitor si sigur, in care poti sa te relaxezi si sa te bucuri de confortul propriei case.

Imobilele care compun noul proiect imobiliar Sky Garden Residence au un regim de inaltime de S+P+10ER si impreuna vor genera un numar de 486 de unitati locative diverse insotite de spatii pentru parcare, locuri de joaca, o zona comerciala moderna cu o suprafata de 7000 mp si o promenada pietonala, zone de relaxare si de petrecere a timpului liber, dotate cu spatii verzi amenajate.

In total, proiectul va dispune de un numar impresionant de locuri de parcare, oferind spatii atat zonei comerciale, cat si rezidentilor, precum si vizitatorilor acestora, in mai multe zone destinate parcarilor de rezidenta (aproximativ 940 de locuri de parcare).

Proiectul dispune si de o ampla zona comerciala insotita de o promenada pietonala, oferind locuri pentru petrecerea timpului liber si zone dedicate shopping-ului, un veritabil Street Mall Urban care va include, pe langa mici magazine de proximitate, si un hypermarket modern, farmacii, cafenele si chiar o gradinita.

IMG 1636
IMG 1622

Imobilele din cadrul proiectului se remarca printr-o arhitectura moderna, adoptand sistemul de fatade ventilate partial cu placi de alucobond pentru exterior. Acestea ridica semnificativ standardele de constructie si ofera in acelasi timp un confort termic excelent.

Tamplaria PVC folosita in cadrul proiectului va fi Salamander Brugmann, cu 7 camere, de culoare gri antracit la exterior si alb la interior, cu sticla low-E 4 anotimpuri.

Balcoanele ample ale imobilelor de tip terasa vor dispune de balustrade din sticla securizata, fumurie si laminata, iar cele din interior, de pe casa scarii, vor fi complet din inox .

Materialele alese de catre departamentul de design interior al proiectului pentru finisarea si echiparea imobilelor sunt de la cele mai renumite si consacrate branduri din Europa, pe care le veti gasi in showroom-ul proiectului rezidential.

Accesul in asamblu va fi controlat si securizat prin mai multe echipamente si masuri de protectie printre care enumeram: barierele de acces auto, usile antiefractie montate la intrarea in apartamente, lifturile inteligente de la Schindler sau cartelele de acces in imobil.

Bineinteles, fiecare apartament va fi livrat complet finisat, dotat cu centrala proprie de apartament in condensatie si bransat la toate utilitatile orasului.

Detalii tehnice Sky Garden Residence

 • Blocurile vor fi dotate cu lifturi Schindler pentru 6 persoane, care ajung pana la subsol.

 • Toate utilitatile vor fi contorizate individual (apa, gaze, electricitate) – incalzirea in pardoseala UPONOR.

 • Energie verde prin dispunerea de Panouri foto-voltaice incluse in proiect.

 • Tavane realizate cu BARRISOL (sistem brevetat), reprezentand cea mai inovativa solutie de finisare a tavanelor.

 • Un aparat de aer conditionat (o unitate pentru fiecare apartament) si videointerfon vor fi incluse in pret.

Sky Garden Residence - Pasarela Metrou Berceni

Proiectul Sky Garden Residence Berceni va livra incepand cu luna Iunie 2024 o parte din primele unitati locative complet echipate, foarte atent finisate, care compun ceea ce credem noi ca este deja una dintre cele mai bune oferte imobiliare din zona de sud.

Punem pret pe educatie, iar Sky Garden Residence Berceni se afla intr-o zona cu acces la gradinite, scoli si licee:

 • Gradinita “Prietenii mei”
 • Scoala Gimnaziala “Eremia Grigorescu”
 • Scoala Gimnaziala “Sfantul Nicolae”
 • Colegiul Tehnic “Miron Nicolescu”
 • Liceul Tehnologic “Dacia” 

Pretuim timpul si stim cat de important este sa ai acces facil catre “ACASA”, dar si catre zonele in care te poti relaxa, astfel Sky Garden Residence se regaseste in apropierea parcurilor, a mall-urilor si centrelor comerciale, a unitatilor spitalicesti, precum si in preajma punctelor de interes major:

 • Rezervatia naturala Delta Vacaresti
 • Parcul Tineretului
 • Parcul Tudor Arghezi
 • Oraselul Copiilor
 • Sun Plaza Mall
 • Patinoar Berceni Arena
 • Piata Sudului 

Mijloace de transport in comun alternative: Metrou (Berceni, Tudor Arghezi, Aparatorii Patriei, Dimitrie Leonida) si autobuzele 125, 475 si 438.

Te poti bucura si tu de un stil de viata aparte intr-un mediu nou si sanatos in oricare dintre proiectele imobiliare deosebite, construite in zona de sud a Capitalei de catre brandul Sky Garden Residence, deoarece luxul si calitatea premium sunt acum mai accesibile ca niciodata.

Echipa Sudrezidential.ro

WhatsApp Image 2023 11 16 at 10.42.32

Avalon Romania Building Industry

 • Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gama de finisaje premium-luxury.
 • Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara, accesibile rapid si fara deplasari inutile la furnizorii traditionali de materiale, asa cum se intampla pana acum.
 • Noi credem ca timpul a devenit o resursa tot mai pretioasa, motiv pentru care acum poti selecta toate materialele necesare amenajarii imobilelor noi construite sau pentru proiectele tale de renovare dintr-un singur loc.
 • Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania pot fi gasite pe site-ul oficial al companiei: avalonromania.ro
2023.03.27 bannere site avalon copy
credit24h 1
Credit24h.ro

Credit24h.ro (www.credit24h.ro) – este divizia financiara din Grupul SudRezidential. La acest moment, exista parteneriate incheiate cu majoritatea bancilor importante din Romania si sunt oferite solutii de creditare in cel mai scurt timp posibil clientilor interesati de achizitia unui apartament nou.

Apartamente disponibile

Corp A

Finalizare Iunie 2025

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 1GarsonieraEtaj 335.10 mp + 3.50 mp balcon = 38.60 mp 55.950 Euro + TVA1apartamente Sky Garden Residence – Pasarela Metrou Berceni
Tip 2GarsonieraEtaj 335.10 mp + 3.50 mp balcon = 38.60 mp 55.950 Euro + TVA1apartamente Sky Garden Residence – Pasarela Metrou Berceni
Tip 3StudioEtaj 344.00 mp + 3.30 mp balcon = 47.30 mp 68.350 Euro + TVA1apartamente Sky Garden Residence – Pasarela Metrou Berceni
Tip 4GarsonieraEtaj 635.10 mp + 3.50 mp balcon = 38.60 mp 55.950 Euro + TVA1apartamente Sky Garden Residence – Pasarela Metrou Berceni
Tip 5GarsonieraEtaj 637.00 mp + 3.90 mp balcon = 40.90 mp59.200 Euro + TVA1apartamente Sky Garden Residence – Pasarela Metrou Berceni
Tip 6StudioEtaj 643.90 mp + 5.60 mp logie = 49.50 mp71.600 Euro + TVA1apartamente Sky Garden Residence – Pasarela Metrou Berceni

Corp F

Finalizare Iunie 2024

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 13 CamereEtaj 6, 872,95 mp + 2,95 mp balcon = 75,90 mp 105.750 Euro + TVA2apartamente Sky Garden Residence – Pasarela Metrou Berceni
Tip 23 CamereEtaj 854,00 mp + 3,15 mp balcon = 57,15 mp79.050 Euro + TVA1apartamente Sky Garden Residence – Pasarela Metrou Berceni
Tip 33 CamereEtaj 872,95 mp + 2,95 mp balcon = 75,90 mp 105.750 Euro + TVA1apartamente Sky Garden Residence – Pasarela Metrou Berceni
Tip 43 CamereEtaj 971,00 mp +7,00 mp balcon = 78,00 mp105.750 Euro + TVA1apartamente Sky Garden Residence – Pasarela Metrou Berceni
Tip 53 CamereEtaj 955,00 mp + 3,95 mp terasa = 58,95 mp79.050 Euro + TVA1apartamente Sky Garden Residence – Pasarela Metrou Berceni

Pozitionare excelenta

Mijloace de transport în comun

Metrou (Berceni, Tudor Arghezi, Dimitrie Leonida), autobuz 125, 475, 438

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Rezervatia naturala Delta Vacaresti, Parcul Tineretului, Oraselul Copiilor, Sun Plaza Mall, Piata Sudului, Noul Parc Tudor Arghezi

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 7 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Divizia financiara Credit24h.ro

Divizia noastra financiara, Credit24h.ro, ofera consultanta specializata pentru identificarea solutiilor de finantare destinate obtinerii creditelor pentru achizitionarea de locuinte. Aceste servicii sunt disponibile pentru orice persoana interesata in contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.
Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare si de relatia cu bancile care acorda imprumuturi, oferind solutii rapide si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Date de contact

Pentru a programa o vizionare, este suficient sa contactati echipele noastre de vanzari online sau telefonic si acestea vor prelua imediat cererea dumneavoastra cu prioritate. De asemenea, va puteti prezenta direct la oricare dintre birourile noastre de vanzari oferite de SudRezidential.ro, amplasate astfel: pe Strada Drumul Jilavei nr.72 (acces metrou Aparatorii Patriei),sector 4 Bucuresti; pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A (capat STB 634); sau pe Strada Pucheni, nr.157, sector 5, Bucuresti, unde veti fi intampinati de consilierii nostri amabili si prietenosi, gata sa va ofere informatii precise despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite a tuturor ansamblurilor rezidentiale selectate de dvs., precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi efectuate de catre consilierii nostri, oferindu-va posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Sky Garden Residence - Pasarela Metrou Berceni, sunand la:

0730.245.876 Roxana Ratcu – Manager Proiect

0729.572.570 – Call Centerul SudRezidential.ro

E TIMPUL SA AI CASA TA !

*Toate informatiile privind preturile, suprafetele si descrierea imobilului apartin in totalitate dezvoltatorului si provin in urma informatiilor furnizate de acesta, au caracter orientativ si nu pot angaja in niciun fel raspunderea SudRezidential.ro.
*Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Manager Proiect

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Ramai conectat la fluxul nostru de informatii pentru a afla totul despre noile proiecte rezidentiale pe care urmeaza sa le lansam.

  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  Trimite Mesaj
  Suna
  Locatie

  SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.