Studio Plus Ideal Residence

Conceptul imobiliar Studio Plus Ideal Residence a fost implementat in piata imobiliara din Romania inca din anul 2010, moment in care a inceput dezvoltarea propriilor proiecte imobiliare cu precadere in zona de sud a Capitalei, in zone cu potential ridicat din Sectorul 4, Bucuresti.

SUPRAFATA TEREN4030 mp
REGIM INALTIMESubsol+P+7E+8ER
PRETURI DE LA50.953 euro
+ TVA
DATA PREDAREDecembrie 2024
NUMAR DE BLOCURI2
NUMAR DE APARTAMENTE154
NUMAR DE PARCARI200
TIP APARTAMENTEGarsoniere, Ap. tip Studio, Ap. 2 Camere
Vezi anunturi din acest ansamblu

Apartamente Studio Plus Ideal Residence

Primele proiecte dezvoltate sub acest brand erau proiecte imobiliare de mici dimensiuni, proiecte exclusiviste compuse dintr-un numar redus de apartamente compartimentate excelent oferite clientilor spre vanzare la preturi accesibile.

O data cu trecerea anilor aceste proiecte s-au transformat treptat in veritabile ansambluri rezidentiale, compuse din zeci de blocuri de locuinte mixte care numarau sute de apartamente pozitionate excelent fata de punctele de interes major din zona de Sud a Capitalei.

Zone ca Brancoveanu, Turnu Magurele, Aparatorii Patriei Metrou, Soseaua Berceni, Bulevardul Metalurgiei, Strada Luica, Strada Aurel Persu sau Strada Emil Racovita sunt unele dintre cele mai cunoscute zone din Sectorul 4, in care exista astazi proiecte construite si vandute sub sigla Studio Plus Ideal Residence, in care sute de clienti si-au ales un camin nou, spatios si foarte bine finisat.

Astazi Studio Plus Ideal Residence este unul dintre cele mai stabile si respectabile branduri imobiliare pentru care lucreaza o intreaga echipa formata din arhitecti, structuristi, designeri, ingineri, juristi, numerosi colaboratori si oameni de vanzari, ce incearca sa imbunatateasca constant produsul imobiliar al acestei companii si sa livreze locuinte excelente sub aceasta marca imobiliara de succes.

Proiectele Studio Plus Ideal Residence sunt sustinute de catre Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania si promovate de SudRezidential.ro!

www.adiru.ro

Studio Plus Ideal Residence

Cele 2 blocuri de locuinte dispun de 4030 mp teren pe care se amenajeaza acum parcarile rezidentilor care insotesc apartamentele, spatiile verzi si aleiile luminate, precum si zonele de servicii si anexele gospodaresti.

Regimul de inaltime al noilor imobile de locuinte din cadrul acestui proiect este: Subsol + Parter + 7 Etaje + 8 Etaj retras si Subsol + Parter + 6 Etaje , iar despre sistemul constructiv folosit va putem spune ca este compus din cadre si stalpi de beton armat fiind proiectat in conformitate cu normele in vigoare privind siguranta constructiilor de locuinte din Romania.

In tabelul de mai jos puteti studia schitele, preturile si compartimentarea fiecarei unitati locative in parte din cadrul proiectului Studio Plus Ideal Residence Metalurgiei Faza 2

Noul proiect beneficiaza bineinteles de toate utilitatile Bucurestiului si este bransat la acestea, apartamentele se vand complet finisate, echipate si contorizate individual.

In cadrul proiectului isi desfasoara activitatea si un departament tehnic de finisare interioara a noilor locuinte unde veti putea alege materialele si echipamentele necesare pentru a personaliza dupa gustul dumneavoastra apartamentul ales avand la dispozitie o gama larga de: placi ceramice, parchet, usi si obiecte sanitare.

Faptul ca piata imobiliara din zona de Sud a Capitalei este acum una dintre cele mai dinamice si pline de oportunitati zone, nu mai este de mult un secret, iar vanzarile mari inregistrate si cererea foarte mare de locuinte in aceasta zona a atras si atentia marilor jucatori din piata care au inceput sa investeasca in proiecte imobiliare de mari dimensiuni, ce au in componenta facilitati care pana acum le intalneam numai la proiecte exclusiviste.

Linia care separa pana acum cele doua piete imobiliare (lux si mediu) este in acest moment trecuta sau poate ca este spulberata complet, deorece diferentele de mentalitate in ceea ce priveste modul in care trebuie sa arate un ansamblu rezidential sunt acum mai mici ca niciodata, dovada fiind si faptul ca in zona de sud au inceput sa se construiasca  proiecte imobiliare de mari dimensiuni care puncteaza excelent la toate capitolele si sunt completate, cu facilitati considerate pana nu de mult imposibil de implementat unor proiecte imobiliare obisnuite.

Situat in Sectorul 4 al Capitalei, mai exact pe Bulevardul Metalurgiei, stradal in zona marilor centre si galerii comerciale unde se afla de altfel amplasate si multe alte proiecte rezidentiale de anvergura, cum sunt: Cartierul Solar, The Grand Kristal Residence si bineinteles cartierul Metalurgiei Park Residence Faza I, noul proiect Studio Plus Ideal Residence din cadrul Metalurgiei Residence Faza 2 ofera spre vanzare un numar de 154 apartamente spatioase si bine concepute, compartimentate excelent si foarte atent finisate, cu preturi accesibile celor care se afla in cautarea unei locuinte noi in sudul Capitalei.

Datorita amplasametului excelent si a pozitionarii foarte bune fata de punctele de interes din zona, noul proiect rezidential se numara printre putinele proiecte care ofera acces rapid la mijloacele de transport in comun, catre unitati de invatamant, unitati spitalicesti, bancare, dar si catre centre comerciale aflate la numai 1 minut de mers pe jos, cum este: Metro Berceni, Auchan, Jumbo, dar si Lidl, Kaufland, Selgros, Carrefour sau Hornbach Berceni.

Parcul Tudor Arghezi, cel mai mare si primul parc realizat in Bucuresti dupa 1989, a fost inaugurat

Miercuri, 20 septembrie 2023, cand s-au implinit 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un frumos cadou. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei care vor sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze, intr-o oaza de verdeata si de liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa il viziteze in premiera.

Situat pe bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, in care foarte multe familii tinere au ales in ultimii ani sa isi intemeieze un camin, parcul Tudor Arghezi se intinde, in momentul de fata, pe 4 hectare. Proiectat initial pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, pentru a creste suprafata verde a acestei zone urmand ca la final acesta sa aiba o suprafata de cel putin 8 hectare, asa cum rezulta din declaratiile autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

Totodata, in interiorul parcului au fost amenajate o plaja ecologica, un spatiu special pentru animalele de companie, precum si o parcare supraetajata de 150 de locuri.

parcul tudor arghezi

Atractia principala a parcului, insa, o reprezinta fantana arteziana muzicala Fantana Florilor, ce le va oferi vizitatorilor, in fiecare seara, un inedit spectacol de lumina si culoare.

Parcul Tudor Arghezi mai dispune de alte facilitati de relaxare precum o plaja ecologica dar si o zona dedicata iubitorilor de animale de companie, fiind creata o zona speciala in acest sens.

O parcare supraetajata de 150 de locuri este disponibila celor care doresc sa viziteze cel mai nou si probabil cel mai modern parc din Bucuresti.
In ceea ce priveste spatiul verde, au fost plantati peste 160 de ciresi japonezi in Parcul Tudor Arghezi. Impreuna cu ceilalti aproximativ 500 de copaci plantati deja in acest loc si cu cele 2500 de plante de iedera, vor transforma parcul intr-o oaza de verdeata, intr-o veritabila padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatea locala are deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor celor care locuiesc in aceasta parte a orasului.

Apartamente disponibile

Studio Plus Ideal Residence - Bloc 1

Nr.camereTipEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
GarsonieraTip 1Etaj 1-836,25 mp + 2,45 mp balcon = 38,70 mp51.905 Euro + TVA8apartamente Studio Plus Ideal Residence
GarsonieraTip 2Etaj 1-836,40 mp + 2,45 mp balcon = 38,85 mp 51.905 Euro + TVA22apartamente Studio Plus Ideal Residence
2 CamereTip 3Etaj 1-648,80 mp + 6,65 mp balcon = 55,45 mp73.810 Euro + TVA22apartamente Studio Plus Ideal Residence
2 CamereTip 4Etaj 148,80 mp + 6,65 mp balcon + 36,20 mp terasa = 91,65 mp Indisponibil1apartamente Studio Plus Ideal Residence
GarsonieraTip 5Etaj 136,40 mp + 12,15 mp terasa = 48,55 mp Indisponibil1apartamente Studio Plus Ideal Residence
GarsonieraTip 6Etaj 136,40 mp + 11,35 mp terasa = 47,90 mp59.048 Euro + TVA1apartamente Studio Plus Ideal Residence
GarsonieraTip 7Etaj 135,50 mp + 15,70 mp terasa = 51,20 mp Indisponibil1apartamente Studio Plus Ideal Residence
2 CamereTip 8Etaj 150,35 mp + 22,90 mp terasa = 73,25 mp Indisponibil1apartamente Studio Plus Ideal Residence
2 CamereTip 9Etaj 148,80 mp + 6,65 mp balcon + 15,75 mp terasa = 71,20 mp89.048 Euro + TVA1apartamente Studio Plus Ideal Residence
2 CamereTip 10Etaj 1-850,10 mp + 4,85 mp balcon = 54,95 mp73.238 Euro + TVA8apartamente Studio Plus Ideal Residence
GarsonieraTip 11Etaj 2-835,50 mp + 2,70 mp balcon = 38,20 mp50.953 Euro + TVA7apartamente Studio Plus Ideal Residence
2 CamereTip 12Etaj 2-850,35 mp + 4,60 mp balcon = 54,95 mp73.238 Euro + TVA7apartamente Studio Plus Ideal Residence
StudioTip 13Etaj 746,60 mp + 13,65 mp terasa = 60,25 mp75.143 Euro + TVA4apartamente Studio Plus Ideal Residence
StudioTip 14Etaj 840,90 mp + 10,90 mp terasa = 51,80 mp75.143 Euro + TVA4apartamente Studio Plus Ideal Residence

Pozitionare excelenta

Mijloace de transport în comun

Metrou Aparatorii Patriei Autobuz:125, 141, 102, 220, 232, 241, 312, 313

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Tudor Arghezi, Delta Vacaresti, Tineretului, Mall Grand Arena, Jumbo, Metro, Selgros, Mega Image, Lidl, Kaufland

Puncte de interes

Magazin 50 metri
Transport public 30 metri
Scoala/Gradinita 500 metri
Cafenea/Restaurant 50 metri
Farmacie/Spital 10 metri
Centru 8 km

Pret si modalitati de plata

Divizia financiara Credit24h.ro

Divizia noastra financiara Credit24h.ro va oferi consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.
Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

www.credit24h.ro sau Call Center: 0731.111.609.

Date de contact

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dvs. de Sudrezidential.ro, astfel: pe B-dul Metalurgiei nr. 61 (acces RATB 125, 141, 220, 232, 312) sau pe Drumul Jilavei 72 (acces metrou Aparatorii Patriei), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de dvs, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Studio Plus Ideal Residence Metalurgie  la nr. de telefon 0731.308.398 George Julian Manager Proiect sau 0729.572.570 Call Center Sud Rezidential.ro

 

*Toate informatiile privind preturile, suprafetele si descrierea imobilului apartin in totalitate dezvoltatorului si provin in urma informatiilor furnizate de acesta, au caracter orientativ si nu pot angaja in niciun fel raspunderea SudRezidential.ro.
*Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Manager Proiect

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Ramai conectat la fluxul nostru de informatii pentru a afla totul despre noile proiecte rezidentiale pe care urmeaza sa le lansam.

  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  *Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
  Contact. Termeni si conditii. Protectia datelor personale. Cookie Policy. ANPC
  © SudRezidential.ro 2011-2022
  Cere Oferta
  Suna
  Locatie