Studio Plus Ideal Residence

Conceptul imobiliar Studio Plus Ideal Residence a fost introdus pe piata imobiliara din Romania inca din anul 2010, cand a inceput dezvoltarea propriilor proiecte imobiliare, cu precadere in zona de sud a Capitalei, in zonele cu potential ridicat din Sectorul 4, Bucuresti.

SUPRAFATA TEREN4030 mp
REGIM INALTIMES+P+8E+9ER
PRETURI DE LA51.237 euro
+ TVA
DATA PREDAREAprilie 2025
NUMAR DE BLOCURI2
NUMAR DE APARTAMENTE154
NUMAR DE PARCARI200
TIP APARTAMENTEGarsoniere, Ap. tip Studio, Ap. 2 Camere
Vezi anunturi din acest ansamblu Contacteaza-ne

Apartamente Studio PLus Ideal Residence

Apartamente Studio Plus Ideal Residence

Primele proiecte dezvoltate sub acest brand au constat in proiecte imobiliare de dimensiuni reduse, exclusiviste, compuse dintr-un numar mic de apartamente, cu o compartimentare excelenta, oferite clientilor spre vanzare la preturi accesibile.

Odata cu trecerea anilor, aceste proiecte s-au dezvoltat treptat in adevarate ansambluri rezidentiale, alcatuite din zeci de blocuri de locuinte mixte, incluzand sute de apartamente, pozitionate strategic fata de punctele de interes majore din zona de sud a Capitalei.

Zonele precum Brancoveanu, Turnu Magurele, Metrou Aparatorii Patriei, Soseaua Berceni, Bulevardul Metalurgiei, Strada Luica, Strada Aurel Persu sau Strada Emil Racovita sunt printre cele mai cunoscute din Sectorul 4, aici se regasesc proiecte construite si vandute sub sigla Studio Plus Ideal Residence, unde sute de clienti si-au gasit un camin nou, spatios si finisat cu atentie deosebita.

Astazi, Studio Plus Ideal Residence se numara printre cele mai stabile si respectate branduri imobiliare. O echipa intreaga, compusa din arhitecti, ingineri structuristi, designeri, ingineri, specialisti in drept, numerosi colaboratori si profesionisti in vanzari, se straduieste sa imbunatateasca constant produsele imobiliare ale acestei companii si sa ofere locuinte excelente sub aceasta marca imobiliara de succes.

Proiectele Studio Plus Ideal Residence sunt sustinute de catre Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania si promovate de SudRezidential.ro!

www.adiru.ro

Studio Plus Ideal Residence

Cele doua blocuri de locuinte beneficiaza de 4030 mp de teren, in cadrul carora sunt in prezent amenajate parcari pentru rezidenti, spatii verzi si alei iluminate, precum si zone destinate serviciilor si anexelor gospodaresti.

Regimul de inaltime al noilor imobile din acest proiect este urmatorul: S+P+8E+9Er si, respectiv, S+P+6E+7Er. In ceea ce priveste sistemul constructiv, acesta este compus din cadre si stalpi de beton armat, fiind proiectat conform normelor in vigoare privind siguranta constructiilor de locuinte din Romania.

In tabelul de mai jos, puteti studia schitele, preturile si compartimentarea fiecarei unitati locative in parte din cadrul proiectului Studio Plus Ideal Residence Metalurgiei Faza 2.

Noul proiect beneficiaza, bineinteles, de toate utilitatile Bucurestiului si este bransat la acestea; apartamentele se vand complet finisate, echipate si contorizate individual.

In cadrul proiectului, exista un departament tehnic specializat in finisarea interioara a noilor locuinte, unde puteti alege materialele si echipamentele necesare pentru a personaliza apartamentul ales conform preferintelor dumneavoastra, avand la dispozitie o gama variata de optiuni, inclusiv placi ceramice, parchet, usi si obiecte sanitare.

Faptul ca piata imobiliara din zona de Sud a Capitalei este acum una dintre cele mai dinamice si pline de oportunitati zone nu mai este de mult un secret. Vanzarile mari inregistrate si cererea foarte mare de locuinte in aceasta zona au atras atentia marilor jucatori din piata care au inceput sa investeasca in proiecte imobiliare de mari dimensiuni, ce au in componenta facilitati pe care pana acum le intalneam doar la proiecte exclusiviste.

In prezent, granita dintre cele doua piete imobiliare, cea de lux si cea de nivel mediu, pare sa fi disparut complet. Acest lucru se datoreaza faptului ca diferentele de mentalitate privind aspectul unui ansamblu rezidential sunt acum mai apropiate ca niciodata, iar un exemplu elocvent este zona de sud, unde au inceput sa se dezvolte proiecte imobiliare de mare amploare, care impresioneaza in toate privintele si ofera facilitati considerate pana nu demult imposibil de realizat in cazul proiectelor imobiliare obisnuite.

Amplasat in Sectorul 4 al Capitalei, pe Bulevardul Metalurgiei, acest proiect este situat intr-o zona centrala, in apropierea marilor centre comerciale si galerii, unde se gasesc si alte proiecte rezidentiale majore, precum Cartierul Solar, The Grand Kristal Residence si, bineinteles, cartierul Metalurgiei Park Residence Faza I. Noul proiect Studio Plus Ideal Residence din cadrul Metalurgiei Residence Faza 2 ofera la vanzare 154 de apartamente spatioase si bine concepute, compartimentate cu grija si finisate cu atentie, la preturi accesibile celor care cauta o locuinta noua in sudul Capitalei.

Datorita pozitionarii sale excelente si accesului rapid catre punctele de interes din zona, noul proiect rezidential se numara printre putinele proiecte care ofera conexiuni rapide la mijloacele de transport in comun, la institutiile de invatamant, facilitatile medicale si bancare. De asemenea, se afla la doar 1 minut de mers pe jos de centre comerciale importante, precum Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Lidl, Kaufland, Selgros, Carrefour si Hornbach Berceni.

Parcul Tudor Arghezi, cel mai mare si primul parc realizat in Bucuresti dupa 1989, a fost inaugurat.

Miercuri, 20 septembrie 2023, cand s-au implinit 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un cadou minunat. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei care vor sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze, intr-o oaza de verdeata si liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa il viziteze in premiera.

Situat pe Bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, unde foarte multe familii tinere au ales in ultimii ani sa-si intemeieze un camin, Parcul Tudor Arghezi se intinde, in momentul de fata, pe o suprafata de 4 hectare. Initial proiectat pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, avand in vedere cresterea suprafetei verzi a acestei zone. La final, se preconizeaza ca parcul va acoperi cel putin 8 hectare, conform declaratiilor autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

parcul tudor arghezi

In plus, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, precum o plaja ecologica si o zona speciala pentru cei care au animale de companie.

De asemenea, este disponibila o parcare supraetajata cu 150 de locuri pentru cei care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

Cu toate acestea, atractia principala a parcului este fantana arteziana muzicala „Fantana Florilor”, care ofera vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

In privinta spatiului verde, au fost plantati peste 160 de ciresi japonezi in Parcul Tudor Arghezi. Acestia se adauga celor aproximativ 500 de copaci deja plantati in zona, alaturi de cele 2500 de plante de iedera, transformand parcul intr-o adevarata oaza de verdeata si intr-o padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatile locale au deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor locuitorilor din aceasta parte a orasului.

Avalon Romania Building Industry

 • Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gama de finisaje premium-luxury.
 • Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara, accesibile rapid si fara deplasari inutile la furnizorii traditionali de materiale, asa cum se intampla pana acum.
 • Noi credem ca timpul a devenit o resursa tot mai pretioasa, motiv pentru care acum poti selecta toate materialele necesare amenajarii imobilelor noi construite sau pentru proiectele tale de renovare dintr-un singur loc.
 • Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania pot fi gasite pe site-ul oficial al companiei: avalonromania.ro
2023.03.27 bannere site avalon copy
credit24h 1
Credit24h.ro

Credit24h.ro (www.credit24h.ro) – este divizia financiara din Grupul SudRezidential. La acest moment, exista parteneriate incheiate cu majoritatea bancilor importante din Romania si sunt oferite solutii de creditare in cel mai scurt timp posibil clientilor interesati de achizitia unui apartament nou.

Apartamente disponibile

Studio Plus Ideal Residence - Bloc 1

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 1GarsonieraEtaj 1-836,25 mp + 2,45 mp balcon = 38,70 mp51.907 Euro + TVA8apartamente Studio Plus Ideal Residence
Tip 2GarsonieraEtaj 1-836,40 mp + 2,45 mp balcon = 38,85 mp 52.109 Euro + TVA22apartamente Studio Plus Ideal Residence
Tip 32 CamereEtaj 1-648,80 mp + 6,65 mp balcon = 55,45 mp74.374 Euro + TVA22apartamente Studio Plus Ideal Residence
Tip 42 CamereEtaj 148,80 mp + 6,65 mp balcon + 36,20 mp terasa = 91,65 mp Indisponibil1apartamente Studio Plus Ideal Residence
Tip 5GarsonieraEtaj 136,40 mp + 12,15 mp terasa = 48,55 mp Indisponibil1apartamente Studio Plus Ideal Residence
Tip 6GarsonieraEtaj 136,40 mp + 11,35 mp terasa = 47,90 mp64.247 Euro + TVA1apartamente Studio Plus Ideal Residence
Tip 7GarsonieraEtaj 135,50 mp + 15,70 mp terasa = 51,20 mp Indisponibil1apartamente Studio Plus Ideal Residence
Tip 82 CamereEtaj 150,35 mp + 22,90 mp terasa = 73,25 mp Indisponibil1apartamente Studio Plus Ideal Residence
Tip 92 CamereEtaj 148,80 mp + 6,65 mp balcon + 15,75 mp terasa = 71,20 mp90.124 Euro + TVA1apartamente Studio Plus Ideal Residence
Tip 102 CamereEtaj 1-850,10 mp + 4,85 mp balcon = 54,95 mp73.704 Euro + TVA8apartamente Studio Plus Ideal Residence
Tip 11GarsonieraEtaj 2-835,50 mp + 2,70 mp balcon = 38,20 mp51.237 Euro + TVA7apartamente Studio Plus Ideal Residence
Tip 122 CamereEtaj 2-850,35 mp + 4,60 mp balcon = 54,95 mp73.704 Euro + TVA7apartamente Studio Plus Ideal Residence
Tip 13StudioEtaj 7,846,60 mp + 13,65 mp terasa = 60,25 mp76.147 Euro + TVA8apartamente Studio Plus Ideal Residence

Pozitionare excelenta

Mijloace de transport în comun

Metrou Aparatorii Patriei Autobuz:125, 141, 102, 220, 232, 241, 312, 313

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Tudor Arghezi, Parcul Tineretului, Mall Grand Arena, Jumbo, Metro, Auchan, Selgros, Mega Image, Lidl, Kaufland

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 500 metri
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 8 km

Pret si modalitati de plata

Divizia financiara Credit24h.ro

Divizia noastra financiara Credit24h.ro ofera consultanta specializata pentru identificarea solutiilor de finantare destinate obtinerii creditelor pentru achizitionarea de locuinte. Aceste servicii sunt disponibile pentru orice persoana interesata in contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.
Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare si de relatia cu bancile care acorda imprumuturi, oferind solutii rapide si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Date de contact

Pentru a programa o vizionare, este suficient sa contactati echipele noastre de vanzari online sau telefonic si acestea vor prelua imediat cererea dumneavoastra cu prioritate. De asemenea, va puteti prezenta direct la oricare dintre birourile noastre de vanzari oferite de SudRezidential.ro, amplasate astfel: pe Strada Pucheni, nr.157, sector 5, Bucuresti; pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A (capat STB 634); sau pe Drumul Jilavei nr.72 (acces metrou Aparatorii Patriei),sector 4 Bucuresti, unde veti fi intampinati de consilierii nostri amabili si prietenosi, gata sa va ofere informatii precise despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite a tuturor ansamblurilor rezidentiale selectate de dvs., precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi efectuate de catre consilierii nostri, oferindu-va posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Studio Plus Ideal Residence Metalurgie  la nr. de telefon 0731.308.398 George Julian Manager Proiect sau 0729.572.570 Call Center Sud Rezidential.ro

 

*Toate informatiile privind preturile, suprafetele si descrierea imobilului apartin in totalitate dezvoltatorului si provin in urma informatiilor furnizate de acesta, au caracter orientativ si nu pot angaja in niciun fel raspunderea SudRezidential.ro.
*Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Manager Proiect

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Ramai conectat la fluxul nostru de informatii pentru a afla totul despre noile proiecte rezidentiale pe care urmeaza sa le lansam.

  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  Trimite Mesaj
  Suna
  Locatie

  SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.