Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Noul proiect Studio Plus Residence pastreaza acelasi mod inteligent de concepere, complexitate si buna functionalitate cu care am fost obisnuiti in proiectele anterioare de catre dezvoltatorii acestui brand imobiliar.

SUPRAFATA TEREN10.000 mp
REGIM INALTIMED+P+6E
PRETURI DE LA49.500 euro
+ TVA
DATA PREDAREFinalizat
NUMAR DE BLOCURI4
NUMAR DE APARTAMENTE330
NUMAR DE PARCARI332
TIP APARTAMENTEGarsoniere, Apartamente 2 camere
Vezi anunturi din acest ansamblu

Elementele esentiale necesare unei comunitati fericite au fost adaugate si noului proiect rezidential de catre inginerii si proiectantii Studio Plus Residence, din care mentionam: spatii verzi ample si amenajate modern, locuri de joaca pentru copii, alei de acces iluminate, acces securizat in ansamblu, parcare auto pentru rezidenti si vizitatori, acces dublu la doua artere circulate, si nu in cele din urma balcoanele ample tip terasa inchise cu sticla securizata, de care dispun toate apartamentele.

Noul proiect va fi construit pe o suprafata de teren de 10.000 mp, pe care vor fi edificate cele 4 imobile de locuinte, ce compun proiectul rezidential al caror regim de inaltime este: Demisol + Parter + 6 Etaje, insotite de functiuni complementare.

Noul ansamblu rezidential Studio Plus Metalurgiei Park este situat in Sectorul 4 al Capitalei, pe Strada Drumul Binelui, in zona marilor centre si galerii comerciale din aceasta noua zona rezidentiala.

Datorita amplasamentului excelent si pozitionarii foarte bune fata de punctele de interes din zona, noul proiect rezidential se numara printre putinele care ofera acces rapid la mijloacele de transport in comun, unitati de invatamant, unitati spitalicesti, institutii bancare si centre comerciale, aflate la doar 1 minut de mers pe jos.

Studio Plus Residence – acces facil catre punctele de interes

Accesul catre imobile se face cu usurinta, direct din cele mai importante artere de circulatie, cum sunt: Bulevardul Metalurgiei, strada Turnu Magurele, Drumul Gilaului sau Drumul Binelui, iar zona in care se desfasoara proiectul este una dintre cele mai dinamice din Sudul Capitalei, care abunda in facilitati complementare si numeroase posibilitati de a petrece timpul liber.

Dupa cum veti observa in schitele apartamentelor, compartimentarea interioara a unitatilor locative propusa este una excelenta, gandita sa satisfaca si cele mai riguroase pretentii in materie de spatii locative, insa elementul surpriza provine de la decizia proiectantilor proiectului imobiliar care au reusit sa creeze spatii interioare ample, foarte bine luminate natural si diverse.

Noul proiect Studio Plus Ideal Metalurgiei Park Residence ofera spre vanzare un numar de 330 de apartamente spatioase si bine concepute, compartimentate excelent si foarte atent finisate oferite spre vanzare la preturi accesibile celor care se afla in cautarea unei locuinte noi in Sudul Capitalei. Mai jos puteti studia schitele, preturile si compartimentarea fiecarei unitati locative in parte din cadrul proiectului Studio Plus Residence.

Studio Plus Residence update

In plus, o alta noutate intalnita la acest proiect, sunt parcarile amplasate in subsolul blocurilor, pe care le puteti achizitiona o data cu apartamentul sau separat, daca considerati ca aveti nevoie de o parcare acoperita de tip garaj.

In ansamblu sunt prevazute spatii destinate parcarilor care pot fi achizitionate atat la subteran ca si garaje, cat si suprateran. Parcarile sunt dezmembrate cadastral si amenajate, pot fi achizitionate la pretul de 4.000 euro TVA inclus pentru parcarea la suprateran si 8.000 euro TVA inclus pentru parcarea la subsolul imobilelor.

Imobilele din cadrul ansamblului Studio Plus Residence Metalurgiei dispun de finisaje deosebite, executate de catre firme de renume in domeniu,acestea sunt contorizate separat si includ urmatoarele: centrala proprie si incalzire in pardoseala, usi de interior de foarte buna calitate, usa de intrare antiefractie, tamplarie PVC cu geam termopan importata din Germania, gresie, faianta si parchet importate din Spania, obiecte sanitare in baie de la Cersanit, interfon, lift silentios si echipamente moderne.

Imobilele vor respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi si vor fi edificate pe cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara. Pentru peretii interiori si exteriori, dezvoltatorii raman fideli caramizilor tip Porotherm si folosesc izolatie de buna calitate (polistiren de 10 cm), peste care se aplica tencuiala decorativa. In ceea ce priveste tamplaria PVC, s-a optat pentru profilul Salamander cu 5 camere, geamuri cu 4 anotimpuri si strat de tip low-E, iar pentru glafurile exterioare se utilizeaza produse de la aceeasi companie.

IMG 5273 1
amira aboalnaga O7WjrXiKy s unsplash

Partea de finisare interioara si echipare a imobilelor din proiect este asigurata de cele mai mari firme de profil din Romania: Avalon Romania se va ocupa de furnizarea materialelor necesare pentru finisarea interioara a apartamentelor si a partilor comune, cum ar fi intrarile si casa scarii, Romstal Instalatii va gestiona instalatiile interne si obiectele sanitare din imobile, precum si grupurile de pompare externe, bazinele si hidrantii, compania Schindler va furniza lifturile de ultima generatie pentru imobile, iar cei de la Immergas vor furniza centralele termice de apartament in condensare.

In cadrul proiectului, exista un departament de design interior disponibil pentru cei interesati de o locuinta in Studio Plus Residence, oferit de catre dezvoltatorii acestui concept. Acest departament are rolul de a ajuta si indruma clientii finali in obtinerea unei finisari interioare excelente si a unei functionalitati foarte bune a spatiilor locative. Fiecare proprietar isi va putea amenaja locuinta dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama larga de materiale si echipamente din care poate alege cu ajutorul specialistilor din cadrul acestui departament.

Locuintele din cadrul proiectului Studio Plus Residence se predau contorizate individual, complet finisate  si dotate cu cele mai noi si moderne echipamente, iar materialele folosite in procesul de finisare si de echipare sunt alese de la cele mai bune firme de profil.

Fiecare apartament va fi finisat exact asa cum isi doreste noul proprietar, avand la dispozitie o gama larga de modele si culori pentru a alege cele mai bune si deosebite finisaje. Baile vor fi echipate cu obiecte sanitare moderne, iar pentru usile interioare se vor putea alege modele de la firme de renume in domeniu, precum Bella Casa.

Dorim sa oferim clientilor nostri cele mai bune produse imobiliare si credem cu tarie ca noul nostru proiect rezidential intruneste toate calitatile necesare pentru a deveni favoritul celor care acum se afla in cautarea unei locuinte noi.

Studio Plus Residence – unul dintre proiectele remarcabile din Metalurgiei Park Residence

Metalurgiei Park Residence, cel mai mare si ambitios proiect rezidential din Romania trece la o noua etapa de dezvoltare si maturitate prin inceperea lucrarilor la cea de-a doua faza a sa.

De la momentul initierii sale in anul 2016, peste 5000 de apartamente au fost finalizare si livrate catre cumparatori, iar anul 2023 aduce vesti foarte bune pentru cei care sunt in cautarea unei locuinte noi si moderne care respecta intru totul noile standarde de constructie si locuire impuse de Uniunea Europeana.

MicrosoftTeams image

Metalurgiei Park Residence faza 2 – apartamente spatioase si suprafete comune bine optimizate

Aceasta se va desfasura pe o suprafata foarte generoasa de 20 hectare de teren, fiind estimat un numar suplimentar de 5000 noi unitati locative din cele mai diverse.

Mai multi investitori au achizitionat deja terenurile si au inceput lucrarile de constructie inca din prima parte a anului 2022. Lucrarile sunt estimate sa se desfasoare pe o durata de 5 ani.

Noua faza a proiectului a adus si o serie de noutati:

 • Noi investitori de anvergura au initiat investitii semnificative. Acestia se concentreaza pe dezvoltarea de imobile rezidentiale, spatii ample de retail, scoli, gradinite, zone comerciale, parcuri si spatii de agrement, reprezentand doar o parte din beneficiile acestei etape evolutive a proiectului rezidential.
 • KAUFLAND ROMANIA a dezvoltat deja o zona de retail semnificativa pe o suprafata de 2.5 hectare de teren, adiacenta cu LIDL ROMANIA. Acest spatiu gazduieste multiple zone de shopping si recreere.

Din cadrul acestei noi faze de dezvoltare nu vor lipsi zonele verzi, parcurile de proximitate si zonele comerciale ample. Sunt proiectate inclusiv o scoala si o gradinita pentru locuitorii din aceasta zona.

Timeline si noutati in Metalurgiei Park Residence

Poate cel mai important aspect este modul in care vor fi edificate noile proiecte rezidentiale. Mare parte din acestea vor fi construite in conformitate cu cerintele Europene actuale, vor respecta standardele nZEB, vor dispune de fatade ventilate, sisteme de incalzire centralizata, panouri fotovoltaice care vor ajuta si sustine masiv consumul de energie electrica, vor dispune de statii de incarcare electrica pentru autoturismele electrice si bineinteles vor fi certificate ca proiecte verzi, eficiente si sustenabile asta si datorita contractelor incheiate cu Consiliul General al Cladirilor Verzi – ROGCB.

Citeste mai mult despre cladirile verzi certificate de ROGCB aici: http://www.rogbc.org/ro/locuinte-verzi

Parcul Tudor Arghezi, cel mai mare si primul parc realizat in Bucuresti dupa 1989, a fost inaugurat

Miercuri, 20 septembrie 2023, cand s-au implinit 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un frumos cadou. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei care vor sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze, intr-o oaza de verdeata si de liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa il viziteze in premiera.

Situat pe bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, in care foarte multe familii tinere au ales in ultimii ani sa isi intemeieze un camin, parcul Tudor Arghezi se intinde, in momentul de fata, pe 4 hectare. Proiectat initial pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, pentru a creste suprafata verde a acestei zone urmand ca la final acesta sa aiba o suprafata de cel putin 8 hectare, asa cum rezulta din declaratiile autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

Totodata, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, cum ar fi o plaja ecologica si o zona speciala ceata pentru iubitorii de animale de companie. 

De asemenea, este disponibila o parcare supraetajata cu 150 de locuri pentru cei care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

Cu toate acestea, atractia principala a parcului este fantana arteziana muzicala „Fantana Florilor”, care ofera vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

380106931 877278663761799 9063471669831922040 n copy

In ceea ce priveste spatiul verde, au fost plantati peste 160 de ciresi japonezi in Parcul Tudor Arghezi. Impreuna cu ceilalti aproximativ 500 de copaci plantati deja in acest loc si cu cele 2500 de plante de iedera, vor transforma parcul intr-o oaza de verdeata, intr-o veritabila padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatea locala are deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor celor care locuiesc in aceasta parte a orasului.

Infrastructura bine pusa la punct si proiecte mari in desfasurare

Din punctul de vedere al infrastructurii, pasajul subteran auto de la Piata Sudului si noul pod de pe Calea Vacaresti precum si noua pasarela Europa Unita de la intersectia Bdului Metalurgiei cu Turnu Magurele asigura accesul rapid catre centrul Capitalei si bulevardele principale. De asemenea, trei bulevarde principale: Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica au fost largite cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, lucru care a imbunatatit considerabil problema traficului auto.

Alte doua pasaje rutiere gigant sunt anuntate chiar in zona Metalurgiei, Turnul Magurele si Aparatorii Patriei, care ar urma sa lege inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

In imediata apropriere a proiectului exista alte numeroase zone comerciale de shopping, dintre care amintim zona comerciala: Metro, Jumbo, Auchan si zona comerciala: Carrefour Grand Arena Mall, Hornbach, Selgros si bineinteles Mall Sun Plaza.

Metalurgiei Park Residence – unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare din Romania

Metalurgiei Park Residence este la acest moment, unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare rezidentiale din Romania, valoarea cumulata a investitiilor dezvoltatorilor imobiliari depasind suma de 350 milioane Euro.

Noile imobile ce se vor edifica in cadrul proiectului vor avea un regim mai mare de inaltime, cuprins intre P+8E si maxim P+12E, iar parcarile oferite rezidentilor vor fi atat supraterane cat si subterane, pentru a spori astfel confortul noilor locatari.

Noua etapa de dezvoltare reprezinta o dovada deplina a maturitatii proiectului si o confirmare a succesului inregistrat in prima faza de dezvoltare.

E timpul sa ai casa ta in Metalurgiei Park Residence, asa ca astazi iti supunem atentiei unul dintre cele mai dorite si bine vandute proiecte rezidentiale din cadrul Metalurgiei Park Residence si anume Studio Plus Residence, ajuns deja la cea de-a doua faza a sa de dezvoltare!

Apartamente disponibile

Bloc C1

Nr.camereTipEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
GarsonieraTip 1P33,59 mp + 2,09 mp balcon = 35,68 mpINDISPONIBIL7apartamente Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2
2 Camere Tip 2P57,04 mp + 5,24 mp balcon = 62,28 mpINDISPONIBIL2apartamente Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2
GarsonieraTip 3ET. 1 - 633,59 mp + 4,66 mp balcon = 38,25 mp49.500 Euro + TVA36apartamente Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2
2 Camere Tip 4ET. 1 - 657,04 mp + 7,70 mp balcon = 64,74 mp79.100 Euro + TVA12apartamente Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2
2 Camere Tip 5ET. P - 661,37 mp + 8,02 mp balcon = 69,39 mp84.300 Euro + TVA7apartamente Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2
2 Camere Tip 6ET. 1 - 654,19 mp + 7,15 mp balcon = 61,34 mpINDISPONIBIL8apartamente Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Bloc C2

Nr.camereTipEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
GarsonieraTip 1P33,59 mp + 2,09 mp balcon = 35,68 mpINDISPONIBIL7apartamente Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2
2 Camere Tip 2P57,04 mp + 5,24 mp balcon = 62,28 mpINDISPONIBIL2apartamente Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2
2 Camere Tip 3P54,67 mp + 4,69 mp balcon = 59,36 mp72.400 Euro + TVA2apartamente Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2
GarsonieraTip 4ET. 1 - 633,59 mp + 4,66 mp balcon = 38,25 mp49.500 Euro + TVA42apartamente Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2
2 Camere Tip 5ET. 1 - 657,04 mp + 7,70 mp balcon = 64,74 mp79.100 Euro + TVA12apartamente Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2
2 Camere Tip 6ET. P - 661,37 mp + 8,02 mp balcon = 69,39 mp84.300 Euro + TVA7apartamente Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2
2 Camere Tip 7ET. 1 - 654,67 mp + 7,15 mp balcon = 61,82 mp75.300 Euro + TVA12apartamente Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Bloc C3

Nr.camereTipEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
GarsonieraTip 1P33,59 mp + 2,09 mp balcon = 35,68 mpINDISPONIBIL7apartamente Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip 2P54,69 mp + 4,69 mp balcon = 59,36 mpINDISPONIBIL2apartamente Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip 3P57,04 mp + 5,24 mp balcon = 62,28 mpINDISPONIBIL2apartamente Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2
GarsonieraTip 4ET. 1 - 633,59 mp + 4,66 mp balcon = 38,25 mpINDISPONIBIL42apartamente Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip 5ET. 1 - 657,04 mp + 7,70 mp balcon = 64,74 mp77.200 Euro + TVA12apartamente Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip 6ET. P - 661,37 mp + 8,02 mp balcon = 69,39 mp82.400 Euro +TVA7apartamente Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip 7ET. 1 - 654,67 mp + 7,15 mp balcon = 61,82 mp73.400 Euro + TVA12apartamente Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Bloc C4

Nr.camereTipEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
GarsonieraTip 1P33,59 mp + 2,09 mp balcon = 35,68 mpINDISPONIBIL7apartamente Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip 2P57,04 mp + 5,24 mp balcon = 62,28 mpINDISPONIBIL2apartamente Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2
GarsonieraTip 3ET. 1 - 633,59 mp + 4,66 mp balcon = 38,25 mpINDISPONIBIL42apartamente Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip 4ET. 1 - 654,19 mp + 7,15 mp balcon = 61,34 mp 73.400 Euro + TVA12apartamente Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip 5ET. P - 661,37 mp + 8,02 mp balcon = 69,39 mp82.400 Euro + TVA7apartamente Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip 6ET. 1 - 657,04 mp + 7,70 mp balcon = 64,74 mp77.200 Euro + TVA12apartamente Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Pozitionare excelenta

Mijloace de transport în comun

Metrou Aparatorii Patriei, STB: 125, 141, 102, 220, 232, 241, 312, 313

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Metro, Jumbo, Auchan, Carrefour Grand Arena, Hornbach, Selgros, LIDL, Kaufland, Sun Plaza, Piata Sudului.

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 10 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 15 minute

Pret si modalitati de plata

Modul de achizitie al apartamentelor din cadrul proiectului rezidential Studio Plus Residence Metalurgiei Park este variat, flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului, din dorinta de a oferi oricui posibilitatea sa achizitioneze o locuinta in cadrul ansamblului, fie cu ajutorul creditelor bancare, fie cu resurse proprii.

Colaboratorii nostri din cadrul diviziei financiare Credit24h.ro va stau la dispozitie pentru a gasi metoda optima de finantare pentru dumneavoastra la numarul de telefon 0731.111.600.

Credit24h.ro ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Date de contact

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dumneavoastra de catre SudRezidential.ro.

Sediile noastre sunt situate: pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A (capat STB 634), pe Drumul Jilavei, nr. 72 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe Bulevardul Metalurgiei nr. 61 (acces STB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de catre consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de catre dumneavoastra, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat, pe toata durata vizionarilor, cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Studio Plus Residence Metalurgiei Park la telefon:

0731.111.612. Alina Vasilarie – Manager Proiect Studio Plus Residence
0729.572.570 Call Center Vanzari SudRezidential.ro

E TIMPUL SA AI CASA TA!

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Manager Proiect

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Ramai conectat la fluxul nostru de informatii pentru a afla totul despre noile proiecte rezidentiale pe care urmeaza sa le lansam.

  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  *Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
  Contact. Termeni si conditii. Protectia datelor personale. Cookie Policy. ANPC
  © SudRezidential.ro 2011-2022
  Cere Oferta
  Suna
  Locatie