Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Noul proiectul Studio Plus Residence pastreaza aceeasi abordare inteligenta in ceea ce priveste proiectarea, complexitatea si functionalitatea, asa cum am fost obisnuiti in proiectele anterioare dezvoltate de acest brand imobiliar.

SUPRAFATA TEREN10.000 mp
REGIM INALTIMED+P+6E
PRETURI DE LA49.500 euro
+ TVA
DATA PREDAREFinalizat
NUMAR DE BLOCURI4
NUMAR DE APARTAMENTE330
NUMAR DE PARCARI332
TIP APARTAMENTEGarsoniere, Apartamente 2 camere
Vezi anunturi din acest ansamblu Contacteaza-ne

Inginerii si proiectantii Studio Plus Residence au integrat in noul proiect rezidential elementele esentiale necesare pentru o comunitate fericita, printre care se numara: spatii verzi generoase si modern amenajate, locuri de joaca pentru copii, alei de acces iluminate, acces securizat in ansamblu, parcari pentru rezidenti si vizitatori, acces dublu la doua artere circulate, si nu in ultimul rand, balcoanele ample tip terasa inchise cu sticla securizata, disponibile in toate apartamentele.

Noul proiect rezidential va fi construit pe o suprafata de teren de 10.000 mp, pe care vor fi edificate cele 4 imobile de locuinte. Acestea vor avea un regim de inaltime format din demisol, parter si 6 etaje (D+P+6E), fiind insotite de functiuni complementare.

Noul ansamblu rezidential Studio Plus Metalurgiei Park este situat in Sectorul 4 al Capitalei, pe Strada Drumul Binelui, in zona marilor centre si galerii comerciale din aceasta noua zona rezidentiala.

Datorita amplasamentului excelent si pozitionarii foarte bune in raport cu punctele de interes din zona, noul proiect rezidential se evidentiaza ca fiind printre putinele care furnizeaza acces rapid la mijloacele de transport in comun, unitati de invatamant, unitati spitalicesti, institutii bancare si centre comerciale, toate fiind la doar 1 minut de mers pe jos.

Studio Plus Residence – acces facil catre punctele de interes

Accesul catre imobile este facil, avand iesire directa catre cele mai importante artere de circulatie, precum Bulevardul Metalurgiei, strada Turnu Magurele, Drumul Gilaului sau Drumul Binelui. Amplasamentul proiectului se situeaza intr-una dintre cele mai dinamice zone din Sudul Capitalei, beneficiind de numeroase facilitati complementare si oferind diverse optiuni pentru petrecerea timpului liber.

Asa cum puteti remarca in schitele apartamentelor, compartimentarea interioara a unitatilor locative propuse este remarcabila, fiind conceputa pentru a satisface cele mai exigente standarde in ceea ce priveste spatiile de locuit. Cu toate acestea, elementul surpriza provine din alegerea proiectantilor proiectului imobiliar, care au reusit sa creeze spatii interioare generoase, iluminate natural in mod excelent si variate.

Noul proiect Studio Plus Ideal Metalurgiei Park Residence ofera spre vanzare un numar de 330 de apartamente spatioase si bine concepute, compartimentate excelent si foarte atent finisate, oferite spre vanzare la preturi accesibile celor care se afla in cautarea unei locuinte noi in Sudul Capitalei. Mai jos puteti studia schitele, preturile si compartimentarea fiecarei unitati locative din cadrul proiectului Studio Plus Residence.

Studio Plus Residence update

In plus, o alta caracteristica inovatoare intalnita in cadrul acestui proiect consta in parcarile amplasate in subsolul blocurilor, pe care le puteti achizitiona fie impreuna cu apartamentul, fie separat, in cazul in care considerati ca aveti nevoie de o parcare acoperita de tip garaj.

In ansamblu sunt prevazute spatii destinate parcarilor, care pot fi achizitionate atat la nivel subteran, ca si garaje, cat si la nivel suprateran. Aceste parcari sunt dezmembrate cadastral si amenajate si pot fi procurate la pretul de 4.000 euro, TVA inclus, pentru locurile de parcare situate la suprateran, si 8.000 euro, TVA inclus, pentru cele situate in subsolul imobilelor.

Imobilele din cadrul ansamblului Studio Plus Residence Metalurgiei dispun de finisaje deosebite, executate de catre firme de renume in domeniu, acestea sunt contorizate separat si includ urmatoarele elemente: centrala proprie si incalzire in pardoseala, usi de interior de foarte buna calitate, usa de intrare antiefractie, tamplarie PVC cu geam termopan importata din Germania, gresie, faianta si parchet importate din Spania, obiecte sanitare in baie de la Cersanit, interfon, lift silentios si echipamente moderne.

Imobilele vor respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi si vor fi edificate pe cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara. Pentru peretii interiori si exteriori, dezvoltatorii raman fideli caramizilor tip Porotherm si folosesc izolatie de buna calitate (polistiren de 10 cm), peste care se aplica tencuiala decorativa. In ceea ce priveste tamplaria PVC, s-a optat pentru profilul Salamander cu 5 camere, geamuri cu 4 anotimpuri si strat de tip low-E, iar pentru glafurile exterioare se utilizeaza produse de la aceeasi companie.

IMG 5273 1
amira aboalnaga O7WjrXiKy s unsplash

Partea de finisare interioara si echipare a imobilelor din proiect este asigurata de cele mai mari firme de profil din Romania: Avalon Romania se va ocupa de furnizarea materialelor necesare pentru finisarea interioara a apartamentelor si a partilor comune, cum ar fi intrarile si casa scarii, Romstal Instalatii va gestiona instalatiile interne si obiectele sanitare din imobile, precum si grupurile de pompare externe, bazinele si hidrantii, compania Schindler va furniza lifturile de ultima generatie pentru imobile, iar cei de la Immergas vor furniza centralele termice de apartament in condensare.

In cadrul proiectului, exista un departament de design interior disponibil pentru cei interesati de o locuinta in Studio Plus Residence, oferit de catre dezvoltatorii acestui concept. Acest departament are rolul de a ajuta si indruma clientii finali in obtinerea unei finisari interioare excelente si a unei functionalitati foarte bune a spatiilor locative. Fiecare proprietar isi va putea amenaja locuinta dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama larga de materiale si echipamente din care poate alege cu ajutorul specialistilor din cadrul acestui departament.

Locuintele din cadrul proiectului Studio Plus Residence se predau contorizate individual, complet finisate  si dotate cu cele mai noi si moderne echipamente, iar materialele folosite in procesul de finisare si de echipare sunt alese de la cele mai bune firme de profil.

Fiecare apartament va fi finisat exact asa cum isi doreste noul proprietar, avand la dispozitie o gama larga de modele si culori pentru a alege cele mai bune si deosebite finisaje. Baile vor fi echipate cu obiecte sanitare moderne, iar pentru usile interioare se vor putea alege modele de la firme de renume in domeniu, precum Bella Casa.

Dorim sa oferim clientilor nostri cele mai bune produse imobiliare si credem cu tarie ca noul nostru proiect rezidential intruneste toate calitatile necesare pentru a deveni favoritul celor care acum se afla in cautarea unei locuinte noi.

Studio Plus Residence – unul dintre proiectele remarcabile din Metalurgiei Park Residence

Metalurgiei Park Residence, cel mai mare si ambitios proiect rezidential din Romania trece la o noua etapa de dezvoltare si maturitate prin inceperea lucrarilor la cea de-a doua faza a sa.

De la momentul initierii sale in anul 2016, peste 5000 de apartamente au fost finalizare si livrate catre cumparatori, iar anul 2023 aduce vesti foarte bune pentru cei care sunt in cautarea unei locuinte noi si moderne care respecta intru totul noile standarde de constructie si locuire impuse de Uniunea Europeana.

MicrosoftTeams image

Metalurgiei Park Residence faza 2 – apartamente spatioase si suprafete comune bine optimizate

Metalurgiei Park Residence Faza 2 se va desfasura pe o suprafata  generoasa de 20 de hectare de teren, fiind estimat un numar suplimentar de 5000 de noi unitati locative variate.

Mai multi investitori au achizitionat deja terenurile si au demarat lucrarile de constructie inca din prima parte a anului 2022. Estimarile indica ca aceste lucrari vor continua pe o perioada de 5 ani.

Noua faza a proiectului a adus si o serie de noutati:

 • Noi investitori de amploare au demarat investitii semnificative, concentrandu-se pe dezvoltarea de imobile rezidentiale, spatii generoase de retail, scoli, gradinite, zone comerciale, parcuri si facilitati de agrement. Toate acestea reprezinta doar o parte din beneficiile acestei etape evolutive a proiectului rezidential.
 • KAUFLAND ROMANIA a dezvoltat deja o zona de retail semnificativa pe o suprafata de 2.5 hectare de teren, adiacenta cu LIDL ROMANIA. Acest spatiu gazduieste multiple zone de shopping si recreere.

In cadrul acestei noi faze de dezvoltare, vor fi incluse zone verzi, parcuri in proximitate si spatii comerciale ample. Este planificata si constructia unei scoli si a unei gradinite, pentru a satisface nevoile educationale ale locuitorilor din aceasta zona.

Timeline si noutati in Metalurgiei Park Residence

Un aspect deosebit de important in ceea ce priveste noile proiecte rezidentiale este modul in care acestea vor fi construite. O mare parte dintre acestea vor respecta cerintele europene actuale, vor indeplini standardele nZEB, vor fi dotate cu fatade ventilate, sisteme de incalzire centralizata si panouri fotovoltaice care sa sprijine eficient consumul de energie electrica. De asemenea, vor dispune de statii de incarcare electrica pentru autoturismele electrice si, desigur, vor obtine certificarea de proiecte verzi, eficiente si sustenabile, inclusiv datorita colaborarii cu Consiliul General al Cladirilor Verzi – RoGBC.

Citeste mai mult despre cladirile verzi certificate de ROGCB aici: http://www.rogbc.org/ro/locuinte-verzi

Parcul Tudor Arghezi, cel mai mare si primul parc realizat in Bucuresti dupa 1989, a fost inaugurat

Miercuri, 20 septembrie 2023, cu ocazia implinirii a 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un cadou deosebit. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei dornici sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze intr-o oaza de verdeata si liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa-l viziteze in premiera.

Amplasat pe Bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, unde numeroase familii tinere au ales in ultimii ani sa-si intemeieze un camin, Parcul Tudor Arghezi se intinde, in prezent, pe o suprafata de 4 hectare. Initial proiectat pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, avand ca scop cresterea suprafetei verzi a acestei zone, urmand ca la final sa atinga o suprafata de cel putin 8 hectare, conform declaratiilor autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

Totodata, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, cum ar fi o plaja ecologica si o zona speciala pentru iubitorii de animale de companie. 

De asemenea, este disponibila o parcare supraetajata cu 150 de locuri pentru cei care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

Cu toate acestea, atractia principala a parcului este fantana arteziana muzicala „Fantana Florilor”, care ofera vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

380106931 877278663761799 9063471669831922040 n copy

In ceea ce priveste spatiul verde, in Parcul Tudor Arghezi au fost plantati peste 160 de ciresi japonezi. Acestia se alatura celor aproximativ 500 de copaci deja plantati in acest loc, impreuna cu cele 2500 de plante de iedera, transformand parcul intr-o adevarata oaza de verdeata si intr-o padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatile locale au deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor locuitorilor din aceasta parte a orasului.

Infrastructura bine pusa la punct si proiecte mari in desfasurare

In ceea ce priveste infrastructura, pasajul subteran auto de la Piata Sudului si noul pod de pe Calea Vacaresti, impreuna cu noua pasarela Europa Unita de la intersectia Bulevardului Metalurgiei cu Turnu Magurele, faciliteaza accesul rapid catre centrul Capitalei si catre bulevardele principale. De asemenea, trei bulevarde principale, respectiv Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica, au fost largite cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, imbunatatind semnificativ problema traficului auto.

Alte doua pasaje rutiere de dimensiuni considerabile sunt planificate in zona Metalurgiei, Turnu Magurele si Aparatorii Patriei. Acestea sunt concepute sa conecteze inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

In imediata apropiere a proiectului exista numeroase zone comerciale de shopping, printre care mentionam zona comerciala: Metro, Jumbo, Auchan si zona comerciala: Carrefour Grand Arena Mall, Hornbach, Selgros si, desigur, Mall Sun Plaza.

Metalurgiei Park Residence – unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare din Romania

Metalurgiei Park Residence este in prezent unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare rezidentiale din Romania, avand o valoare cumulata a investitiilor dezvoltatorilor imobiliari care depaseste suma de 350 de milioane de euro.

Noile imobile care urmeaza sa fie construite in cadrul proiectului vor avea un regim de inaltime mai mare, cuprins intre P+8E si maxim P+12E, iar parcarile oferite rezidentilor vor fi disponibile atat in varianta supraterana, cat si subterana, avand ca scop imbunatatirea confortului  noilor locatari.

Noua etapa de dezvoltare reprezinta o dovada clara a maturitatii proiectului si o confirmare a succesului inregistrat in prima faza de dezvoltare.

E timpul sa ai casa ta in Metalurgiei Park Residence, asa ca astazi iti supunem atentiei unul dintre cele mai dorite si bine vandute proiecte rezidentiale din cadrul Metalurgiei Park Residence si anume Studio Plus Residence, ajuns deja la cea de-a doua faza a sa de dezvoltare!

Apartamente disponibile

Bloc C1

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 12 Camere ET. P61,37 mp + 8,02 mp balcon = 69,39 mp84.300 Euro + TVA1apartamente Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 22 Camere ET. 657,04 mp + 7,70 mp balcon = 64,74 mp77.982 Euro + TVA2apartamente Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Bloc C2

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 12 Camere ET. P 61,37 mp + 8,02 mp balcon = 69,39 mp84.300 Euro + TVA1apartamente Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 22 Camere ET. 5, 654,67 mp + 7,15 mp balcon = 61,82 mp75.200 Euro + TVA2apartamente Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 32 Camere ET. 657,04 mp + 7,70 mp balcon = 64,74 mp77.982 Euro + TVA1apartamente Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Bloc C3

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 12 CamereET. 661,37 mp + 8,02 mp balcon = 69,39 mp81.468 Euro +TVA1apartamente Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 22 CamereET. 654,67 mp + 7,15 mp balcon = 61,82 mp72.385 Euro + TVA1apartamente Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 32 CamereET. 657,04 mp + 7,70 mp balcon = 64,74 mp76.147 Euro + TVA1apartamente Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Bloc C4

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 12 CamereET. 654,19 mp + 7,15 mp balcon = 61,34 mp 72.385 Euro + TVA1apartamente Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 22 CamereET. 661,37 mp + 8,02 mp balcon = 69,39 mp81.468 Euro + TVA1apartamente Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 32 CamereET. 657,04 mp + 7,70 mp balcon = 64,74 mp76.147 Euro + TVA2apartamente Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Pozitionare excelenta

Mijloace de transport în comun

Metrou Aparatorii Patriei, STB: 125, 141, 102, 220, 232, 241, 312, 313

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Metro, Jumbo, Auchan, Carrefour Grand Arena, Hornbach, Selgros, LIDL, Kaufland, Sun Plaza, Piata Sudului.

Puncte de interes

Magazin 50 metri
Transport public 6 minute
Scoala/Gradinita 500 metri
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 8 km

Pret si modalitati de plata

Modul de achizitie al apartamentelor din cadrul proiectului rezidential este variat, flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului, din dorinta de a oferi posibilitatea oricui de a achizitiona o locuinta in cadrul ansamblului, fie prin intermediul creditelor bancare, fie utilizand resurse proprii.

Colaboratorii nostri din cadrul diviziei financiare Credit24h.ro va stau la dispozitie pentru a gasi metoda optima de finantare pentru dumneavoastra la numarul de telefon 0731.111.600.

Credit24h.ro ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, servicii destinate tuturor celor care intentioneaza sa achizitioneze o locuinta. Aceste servicii sunt disponibile pentru orice persoana interesata de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare si de relatia cu bancile care acorda imprumuturi, oferind solutii rapide si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Date de contact

Pentru a programa o vizionare, este suficient sa contactati echipele noastre de vanzari online sau telefonic si acestea vor prelua imediat cererea dumneavoastra cu prioritate.

De asemenea, va puteti prezenta direct la oricare dintre birourile noastre de vanzari oferite de SudRezidential.ro, amplasate astfel: pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A (capat STB 634), pe Drumul Jilavei, nr. 72 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe Bulevardul Metalurgiei, nr. 61 (acces STB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de consilierii nostri amabili si prietenosi, gata sa va ofere informatii precise despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite a tuturor ansamblurilor rezidentiale selectate de dvs., precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi efectuate de catre consilierii nostri, oferindu-va posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Studio Plus Residence Metalurgiei Park la telefon:

0731.111.612. Alina Vasilarie – Manager Proiect Studio Plus Residence
0729.572.570 Call Center Vanzari SudRezidential.ro

E TIMPUL SA AI CASA TA!

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Manager Proiect

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Ramai conectat la fluxul nostru de informatii pentru a afla totul despre noile proiecte rezidentiale pe care urmeaza sa le lansam.

  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  Cere Oferta
  Suna
  Locatie

  SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.