Venus Residence 3

Venus Residence 3

PROIECT VANDUT!

Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect!
Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte.

SUPRAFATA TEREN3799 mp
REGIM INALTIMED+P+3E
DATA PREDAREFinalizat
TIP APARTAMENTEApartamente 1-3 camere
Contacteaza-ne

Prezentare

PROIECT VANDUT!

Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect!
Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte.

Proiectul rezidential  Venus Residence 3 se afla in imediata apropiere a primului parc rezidential din Romania, Metalurgiei Park Residence, fiind de asemenea in vecinatatea numeroaselor hipermarketuri aflate in acest areal, de exemplu: Carrefour Berceni, Selgros, Hornbach Berceni, Lidl, Jumbo, Sun Plaza, etc.

Accesul catre aceasta noua zona rezidentiala, unde se afla amplasate si alte ansambluri de locuinte extreme de cunoscute, precum: Brown Residence, Top House Residence, Viva Residence, Joy Residence , Galaxy Residence, etc. se face fie direct din B-dul Metalurgiei si Strada Drumul Binelui, cat si din Strada Turnu Magurele iar distanta pana la statia de metrou Aparatorii Patriei este de numai 650 m.

Amplasarea excelenta, atat in raport cu aceste zone comerciale, aflate la o mica distanta, cat si cu privire la mijloacele de transport in comun, la pietele agroalimentare, la magazine, la galeriile si centrele comerciale de renume, conduce la un acces facil, rapid ce se deruleaza  in conditii foarte civilizate si de deplina siguranta.

Venus Residence 3 dispune de o suprafata de 3800 mp teren pe care vor fi amplasate cele 2 imobile de locuinte mixte al caror regim de inaltime autorizat este: Demisol+Parter + 2 Etaje + etaj 3 retras.

In total, proiectul va genera un numar de 78 apartamente diverse, foarte bine structurate si comparimentate inteligent, insotite de balcoane ample si finisaje de calitate superioara ce pot fi alese de catre clientul final de la un departament specializat de design interior pus la dispozitie de catre dezvoltatorul proiectului.

Sectorul 4 este cel mai fierbinte pol de dezvoltare urbana din Capitala!

Argumentele primordiale care ne-au determinat sa alegem zona Metalurgiei au fost legate de infrastructura si potentialul de dezvoltare urbana.

Investitiile in infrastructura din ultimii ani au fost, asa cum preconizam la initierea proiectului, la nivelul asteptarilor noastre: Pasajul subteran auto de la Piata Sudului si noul Pod de pe Calea Vacaresti, asigura accesul rapid catre centrul Capitalei si bulevardele principale. De asemenea, trei bulevarde principale: Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica au fost largite cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, lucru care a imbunatatit considerabil problema traficului auto. Alte doua pasaje rutiere gigant sunt anuntate chiar in zona Metalurgiei, Turnul Magurele, Aparatorii Patriei care ar urma sa lege inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

Al doilea argument este legat de lucrarile de dezvoltare urbana, un aspect foarte important fiind legat de bugetul alocat lucrarilor de catre Primaria Sectorului 4, unul dintre cele mai importante din Bucuresti.

Parcari publice etajate langa statiile de metrou in sistem park&ride avand cateva mii de locuri de parcare, strazi largite, asfaltate si legate la utilitati, locuri de joaca intre blocuri, terenuri de sport si multe astfel de lucrari au fost realizate in ultimii ani in zona de sud a Capitalei. 

Cel mai mare parc din Romania se construieste langa Metalurgiei Park Residence!

Trei hectare de teren, aflate la cateva sute de metri de Metalurgiei Park Residence, mai exact langa zona comerciala: Metro, Jumbo, Auchan, vor fi transformate in cel mai mare parc din Romania construit vreodata de o primarie, dupa Revolutie. Datorita reconfigurarii zonei si a aparitiei cartierelor rezidentiale, familiile tinere cu copii aveau mare nevoie de un astfel de parc, pentru ca doua dintre cele mai cunoscute parcuri din Bucuresti, Oraselul Copiilor si Lumea Copiilor, sunt destul de departe.

Noul parc, denumit Tudor Arghezi, va avea amenajati peste 10.000 de mp de spatii verzi, dintre care 11.000 mp vor fi doar pentru aleile pe care pe care locuitorii din zona se vor plimba in noptile racoroase de vara. Pe langa acestea, proiectul prevede crearea mai multor tipuri majore de zone tematice. Unele, destinate circulatiei pietonale, incluzand pavilioane si chioscuri, altele destinate sportului si jocurilor in aer liber, iar in partea de sud a parcului, va fi amenajată o parcare supraetajată.

De ce Sectorul 4 al Capitalei?

In ultima perioada de timp, Sectorul 4 al Capitalei a cunoscut o dezvoltare urbana intensa, poate cea mai importanta dintre toate celelalte sectoare.

Bulevarde largite, pasaje subterane si supraterane realizate sau in curs de executie, locuri de joaca si multe zone verzi, o noua statie de metrou pe Soseaua Berceni langa Linia de Centura, foarte multe scoli si gradinite modernizate si reabilitate, Piata Sudului si Piata Progresul modernizate la standarde europene, primarie digitalizata, spitale reabilitate si in constructie, dintre care mentionam noua  Sectie UPU si Unitatea pentru Marii Arsi a Spitalului Clinic de Urgenta Bagdasar Arseni si primul spital construit de la zero in ultimii 30 de ani pentru tratatea afectiunilor stomatologice si nu in ultimul rand parcul Tudor Arghezi ce se va realiza pe Bulevardul Metalurgiei sunt argumente de necontestat cu privire la alegerea acestei zone a Capitalei.

Acestui record de lucrari publice locale i se adauga si potentialul de dezvoltare rezidentiala a zonei in care se afla Metalurgiei Park Residence, potential destul de ridicat din punctul de vedere al accesibilitatii preturilor de achizitie a terenurilor ce se traduce intr-un pret redus a achizitie a unui imobil, precum si accesul facil la toate utilitatile necesare dezvoltarii unui proiect imobiliar. 

De ce Zona Metalurgiei?

Zona in care se afla Metalurgiei Park Residence, cuprinsa intre Bulevardul Metalurgiei, Strada Drumul Binelui si Strada Drumul Jilavei este o zona cu acces facil la toate facilitatile necesare unei dezvoltari imobiliare de o asemenea anvergura: deschidere la bulervardele principale, acces facil la metrou si transport public, retele de utilitati modernizate si de capacitate ridicata, apropierea de o intreaga suita de centre comerciale au contribuit la succesul acestei zone in continua dezvoltare.

Zona aceasta are bulevarde bine dimensionate, care fac legatura rapida cu Centrul Bucurestiului, dar si cu iesirile orasului, cu acces facil spre autostrazile cele mai importante si catre Centura Capitalei. Planurile autoritatilor publice locale sunt de a mai crea un acces rapid catre aceasta centura in zona cumunei Jilava.
Pretul terenului este un alt element foarte important, pentru ca le da dezvoltatorilor posibilitatea de a construi locuinte la costuri accesibile cu un raport pret/calitate excelent. 

Totul la indemana pentru tine!

In imediata apropiere se afla numeroase centre comerciale: Lidl, Carrefour Grand Arena Mall, Metro, Selgros, Hornbach, Auchan, Jumbo.

Scolile si gradinite sunt un aspect foarte important pentru locuitorii acestui nou ansamblu rezidential, deoarece majoritatea locuitorilor sunt tineri. De curand a fost inaugurata, la cateva sute de metrii distanta, in incinta complexului rezidential Vista cea mai moderna gradinita din Capitala, cu design interior realizat dupa modelul finlandez si intinsa pe o suprafata de 1.300 de metri patrati. Scoala nr. 190 este una dintre cele mai prestigioase din sector, iar aici se construieste un bazin de inot semiolimpic la care vor fi asteptati toti copiii din sectorul 4. Un liceu nou-nout, care include si scoala generala, o gradinita construita de la zero, sala de spectacole multifunctionala, cantina, centru de incluziune sociala, teren de sport exterior si sala de sport acoperita vor fi incluse in cel mai mare centru educational din Romania va fi realizat in imediata apropiere a complexului rezidential.

Parcul Tudor Arghezi, pentru ca asa se va numi parcul de 37.000 de metri patrati, va fi construit la doar cateva minute distanta, pe Bulevardul Metalurgiei, intre Mall Grand Arena si binecunoscutul magazin Jumbo si este considerat cel mai mare parc construit dupa Revolutie, fiind foarte probabil si unul dintre cele mai moderne  

Construim in zone sigure!

Acceleratia scazuta a placilor tectonice, care se traduce intr-un risc seismic redus, permite fara probleme constructia de imobile sigure in aceasta zona. Pe harta seismica a Bucurestiului, Sectorul 4, mai exact cartierele Brancoveanu, Berceni, Zona Metalurgiei, Aparatorii Patriei si IMGB sunt considerate cele mai sigure din Capitala, din punct de vedere seismic.

ACCES FACIL catre centrul Capitalei

Localizarea lui este de asemenea excelenta din punctul de vedere al circulatiei si fluxului auto. De mare importanta este Pasajul subteran auto de la Piata Sudului care face legatura directa intre Bulevardul Metalurgiei, prin Bulevardul Obregia si de aici catre Soseaua Mihai Bravu prin noul Pod de la Calea Vacaresti, finalizat in anul 2014.

Trei bulevarde principale: Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica au fost largite cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, lucru care a imbunatatit considerabil problema traficului auto. Alte doua pasaje rutiere gigant sunt anuntate chiar in zona Metalurgiei, Turnul Magurele, Aparatorii Patriei care ar urma sa lege inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

Acest lucru va permite un timp mai mic de 15 minute pentru a ajunge cu autoturismul personal, in zone centrale precum Piata Unirii, Victoriei, in functie de conditiile de trafic. Achizitioneaza si tu o locuinta in Metalurgiei Park Residence.
si bucura-te de avantajele oferite

 • Iesire catre soseaua Berceni – Aparatorii Patriei;
 • Statii STB in fata ansamblului;
 • Preturi foarte decente, locuinte accesibile;
 • Iesire catre Soseaua Metalurgiei – Piata Sudului;
 • Statii de Metrou la cateva minute distanta;
 • Proiect aerisit, drumuri foarte largi;
 • Parc public in apropiere;
 • Scoli si gradinite publice in zona;
 • Acces foarte rapid catre Soseaua de Centura.

 

Citeste mai mult

Specificatii tehnice si caracteristici

Partea de finisare interioara si echipare a imobilelor din proiect este asigurata de cele mai mari firme de profil din Romania cum este Avalon Romania care vor asigura materialele necesare finisarii interioare atat a apartamentelor cat si a partilor comune cum sunt intrarile si casa scarii, Romstal Instalatii se va ocupa de partea instalatiilor interne si de obiectele sanitare din imobile dar si de grupurile de pompare externe, bazine si hidranti, compania Schindler va furniza lifturile de care dispun imobilele care sunt de ultima generatie, de la Rehau este achizitioanata tamplaria Pvc cu geam termopan insotita de glafuri exterioare, cei de la Immergas vor furniza centralele termice de apartament in condensatie.

Imobilele vor respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi si vor fi construite pe cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara, iar pentru peretii exteriori, dar si pentru cei interiori, dezvoltatori raman fideli caramizilor tip Porotherm si izolatiei de buna calitate (polistiren 10 cm peste care se aplica tencuiala decorativa).

In cadrul proiectului isi desfasoara activitatea si un departament de design interior pus la dispozitia celor interesati de un imobil in Venus Residence 3 de catre dezvoltatorii acestui concept ce are rolul de a ajuta si indruma clientul final spre o finisare interioara excelenta si o functionalitate foarte buna a spatiilor locative, pe care fiecare nou propietar le poate amenaja dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama larga de materiale si echipamente.

Locuintele din cadrul proiectului Venus Residence 3 se predau contorizate individual, finisate complet si dotate cu cele mai noi si moderne echipamente, iar materialele folosite in procesul de finisare si de echipare sunt alese de la cele mai bune firme de profil, cum ar fi:

 • Placile ceramice (gresia si faianta) sunt importate din Spania si Italia;
 • Parchetul este laminat, import Austria;
 • Usile de interior sunt importate din Italia;
 • Obiectele sanitare si echipamentele grupurilor sanitare Cersanit, import Spania;
 • Usa de la intrare este dotata cu multiple sisteme antiefractie;
 • Centrale de apartamente marca Immergas in condensare, conform noilor norme in vigoare si calorifere din otel.

In ceea ce priveste tamplaria PVC acestia au apelat la cea mai buna solutie si anume: vor folosi profil PVC 5 camere Rehau , profil de ultima generatie Sinego Lux, cu geam termopan , 4 anotimpuri si low-E, pentru o cat mai buna etansare, asigurata cu sistemul de inchidere Roto,  la care se adauga glafurile exterioare.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara, Avalon punand la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si game de finisaje premium-luxury.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara pe care le pot achizitiona rapid si fara drumuri inutile la furnizorii clasici de materiale, ca pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa din ce in ce mai rara si, de aceea, de acum poti alege dintr-un singur loc toate materialele necesare amenajarii imobilelor nou construite, dar si pentru proiectele tale de renovare.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania aici: www.avalonromania.ro

 

Pozitionare excelenta

Mijloace de transport în comun

Metrou Aparatorii Patriei Autobuz 125, 241, R438, R475

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Sun Plaza, Metro, Hornbach, Jumbo

Puncte de interes

Magazin 10 minute
Transport public 6 minute
Scoala/Gradinita 7 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 2 minute
Centru 8,7 km

Pret si modalitati de plata

Iti facilitam si obtinerea unui credit pentru achizitia unui apartament, prin Divizia Financiara Credit24h.ro.

Divizia noastra financiara credit24h.ro va oferi consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Mai multe detalii despre echipa Credit 24 aici: credit24h.ro

Date de contact:

Este de ajuns sa programati o vizionare onlinesau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dvs. de SudRezidential.ro, astfel: pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A (capat RATB 634), pe Drumul Binelui nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe B-dul Metalurgiei nr. 61 (acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de Dumneavoastra precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Venus Residence la telefon:

0731.111.603 Alexandra Paceagiu Manager Proiect

0729.572.570  Call Center SudRezidential.ro.

E TIMPUL SA AI CASA TA!

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Manager Proiect

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  Cere Oferta
  Suna
  Locatie

  SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.