Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2

Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2

E timpul sa ai propria ta casa in cadrul Metalurgiei Park Residence. Astazi, aducem in atentia ta unul dintre cele mai dorite si bine vandute proiecte rezidentiale din Metalurgiei Park Residence, si anume Venus Residence, care reprezinta proiectul cu numarul 4!

SUPRAFATA TEREN11.800 mp
REGIM INALTIMED+P+6E+7Er
PRETURI DE LA58.090 euro
+ TVA
DATA PREDARESeptembrie 2024
NUMAR DE BLOCURI5
NUMAR DE APARTAMENTE390
NUMAR DE PARCARI468
TIP APARTAMENTEStudio, Apartamente 2 - 4 camere
Vezi anunturi din acest ansamblu

Prezentare

Metalurgiei Park Residence – Faza a II-a

Cel mai mare si ambitios proiect rezidential din Romania trece la o noua etapa de dezvoltare si maturitate prin inceperea lucrarilor la cea de-a II – a faza a acestui mega proiect imobiliar din Capitala.

De la momentul initierii sale in anul 2016, peste 5000 de apartamente au fost finalizare si livrate catre cumparatori. Anul 2022 aduce vesti foarte bune pentru cei care sunt in cautarea unei locuinte noi, moderne si pentru cei care nu au mai putut achizitiona un imobil in prima etapa de dezvoltare.

Metalurgiei Park Residence faza a II-a se va desfasura pe o suprafata generoasa de 20 de hectare de teren, iar estimarile arata ca vor fi construite aproximativ 5000 de noi unitati locative. Aceasta noua faza a proiectului beneficiaza de implicarea mai multor investitori care au achizitionat terenul, iar lucrarile de constructie sunt programate sa inceapa in prima parte a anului 2022.

In plus, alti investitori importanti si-au anuntat prezenta si vor investi sume considerabile pentru edificarea atat a imobilelor de locuinte, cat si a unor zone generoase de retail, scoli, gradinite, zone comerciale, parcuri, zone de agrement si wellness, acestea fiind doar o mica parte din avantajele acestei noi faze de dezvoltare.

Citeste mai multe despre dezvoltarea sectorului 4 aici : https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Astfel, la capitolul noutati, KAUFLAND ROMANIA va dezvolta o zona foarte importanta de retail, pe o suprafata de 2.5 hectare de teren, invecinata cu LIDL ROMANIA, in care vor exista mai multe zone de shopping, o adevarata esplanada comerciala.

In cadrul acestei noi faze de dezvoltare nu vor lipsi spatiile verzi, parcurile, fiind proiectate inclusiv o scoala si o gradinita pentru locuitorii din aceasta zona. Unul dintre cele mai importante aspecte ce definesc acest mega proiect rezidential il reprezinta localizarea in zona Bulevardului Metalurgiei.

Infrastructura din zona Metalurgiei a cunoscut imbunatatiri semnificative pentru a asigura un acces rapid si eficient catre centrul Capitalei si bulevardele principale. Pasajul subteran auto de la Piata Sudului si noul pod de pe Calea Vacaresti reprezinta solutii de infrastructura importante care faciliteaza legatura intre aceasta zona si restul orasului.De asemenea, trei bulevarde principale – Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica – au fost extinse cu o banda suplimentara pe fiecare sens de circulatie, ceea ce a avut un impact semnificativ in imbunatatirea fluxului de trafic si reducerea congestiei. Alte doua pasaje rutiere de dimensiuni impresionante sunt planificate chiar in zona Metalurgiei, Turnul Magurele si Aparatorii Patriei,acestea vor conecta inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

In imediata apropriere a proiectului exista alte numeroase zone comerciale de shopping, dintre care amintim, zona comerciala Metro, Jumbo si Auchan si zona comerciala Carrefour Grand Arena, Hornbach si Selgros.

Metalurgiei Park Residence este la acest moment unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare rezidentiale din Romania, valoarea cumulata a investitiilor dezvoltatorilor imobiliari depaseste suma de 350 milioane euro. Noile blocuri ce se vor edifica vor avea un regim mai mare de inaltime, fiind cuprins intre P+8Etaje si maxim P+12Etaje, iar parcarile oferite vor fi atat supraterane cat si subterane, pentru a spori astfel confortul noilor locatari.

Noua etapa de dezvoltare, respectiv Faza a II-a, reprezinta o dovada deplina a maturitatii proiectului si o confirmare a succesului inregistrat in prima faza de dezvoltare.

 

Parcul Tudor Arghezi, cel mai mare si primul parc realizat in Bucuresti dupa 1989, a fost inaugurat

Miercuri, 20 septembrie 2023, cand s-au implinit 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un frumos cadou. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei care vor sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze, intr-o oaza de verdeata si de liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa il viziteze in premiera.

Situat pe bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, in care foarte multe familii tinere au ales in ultimii ani sa isi intemeieze un camin, parcul Tudor Arghezi se intinde, in momentul de fata, pe 4 hectare. Proiectat initial pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, pentru a creste suprafata verde a acestei zone urmand ca la final acesta sa aiba o suprafata de cel putin 8 hectare, asa cum rezulta din declaratiile autoritatilor locale.

parcul tudor arghezi

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

Totodata, in interiorul parcului au fost amenajate o plaja ecologica, un spatiu special pentru animalele de companie, precum si o parcare supraetajata de 150 de locuri.

Atractia principala a parcului, insa, o reprezinta fantana arteziana muzicala Fantana Florilor, ce le va oferi vizitatorilor, in fiecare seara, un inedit spectacol de lumina si culoare.

Parcul Tudor Arghezi mai dispune de alte facilitati de relaxare precum o plaja ecologica dar si o zona dedicata iubitorilor de animale de companie, fiind creata o zona speciala in acest sens.

O parcare supraetajata de 150 de locuri este disponibila celor care doresc sa viziteze cel mai nou si probabil cel mai modern parc din Bucuresti.
In ceea ce priveste spatiul verde, au fost plantati peste 160 de ciresi japonezi in Parcul Tudor Arghezi. Impreuna cu ceilalti aproximativ 500 de copaci plantati deja in acest loc si cu cele 2500 de plante de iedera, vor transforma parcul intr-o oaza de verdeata, intr-o veritabila padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatea locala are deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor celor care locuiesc in aceasta parte a orasului.

Venus Residence 4

E timpul sa ai casa ta in Metalurgiei Park Residence, asa ca astazi iti supunem atentiei unul dintre cele mai dorite si bine vandute proiecte rezidentiale din cadrul Metalurgiei Park Residence si anume Venus Residence, ajuns la proiectul cu numarul 4!

Dezvoltatorii acestui brand imobiliar de exceptie au achizitionat de curand unul dintre cele mai bine pozitionate loturi de teren in suprafata de 11.800 mp, cu deschidere directa in strada Drumul Binelui in imediata vecinatate a proiectelor Viva Residence, Joy si Galaxy Residence.

In aceasta noua locatie a fost avizat si autorizat noul proiect rezidential denumit Venus Residence 4, al caror detalii le vom exemplifica pentru dumneavoastra mai jos.

Noul ansamblul rezidential va fi format din 5 imobile de locuinte colective mixte, compuse din untitati locative diverse, spatii de birouri si spatii comerciale ample la parterul blocurilor care dispun de deschidere stradala. Vor exista si apartamente cu gradina proprie, parcari pentru rezidenti in varianta supraterana si subterana la parterul blocului, boxe pentru depozitare amplasate atat la demisol cat si pe etajele intermediare.

Regimul de inaltime autorizat al imobilelor ce compun proiectul Venus Residence 4 este de Demisol + Parter + 6 Etaje +7 Etaj retras cu terase necirculabile peste ultimul etaj. Demisolul este destinat parcarilor auto-moto, depozitarii si anexelor, acesta fiind deservit si de lift.

Etajele revin locuintelor mixte, apartamentelor generoase insotite de balcoane tip terasa, ale caror suprafete pot varia intre 5.6 mp si 24 mp spatiu liber.

Pentrul blocurile 1 si 2, parterul este destinat spatiilor comerciale ce pot fi folosite inclusiv ca spatii de birouri.

Modul in care sunt dispuse imobilele in teren, creaza un spatiu interior de mari dimensiuni care va avea ca destinatie parcarea autoturismelor la exterior, a motocicletelor, totodata sunt create alei de acces si bineinteles spatii verzi amenajate.

Imobilele sunt dotate atat cu fatade ventilate, cat si cu fatade conventionale, oferind astfel un sistem mixt si performant de izolare exterioara care respecta standardele actuale din domeniu. Pentru acest sistem de izolatie sunt utilizate materiale de inalta calitate, cum ar fi vata bazaltica, polistiren, folii speciale si alucobond.

In total, proiectul va genera 390 de apartamente diverse, cu o structura si compartimentare inteligenta, fiecare apartament va fi insotit de balcoane spatioase,iar finisajele interioare vor fi de o calitate superioara, adaugand un plus de eleganta si rafinament locuintelor. Clientul final va avea posibilitatea de a alege finisajele dorite de la departamentul specializat de design interior pus la dispozitie de dezvoltatorul proiectului.

Acces facil catre centrul Capitalei

Localizarea proiectului este excelenta si din perspectiva circulatiei si fluxului auto. Un aspect deosebit de important este Pasajul subteran auto de la Piata Sudului, care asigura o legatura directa cu Bulevardul Metalurgiei, prin intermediul Bulevardului Obregia. De aici, accesul catre Soseaua Mihai Bravu este facil prin intermediul podului de la Calea Vacaresti, finalizat in anul 2014.

Trei bulevarde principale: Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica au fost extinse cu o banda suplimentara pe fiecare sens de circulatie, ceea ce a contribuit semnificativ la ameliorarea problemei traficului auto. In plus, sunt planificate constructia a doua pasaje rutiere de dimensiuni impresionante in zona Metalurgiei, Turnu Magurele si Aparatorii Patriei. Aceste pasaje vor conecta inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan, oferind o alternativa mai rapida si mai eficienta pentru deplasarea in zona.

Aceste imbunatatiri in infrastructura rutiera vor permite reducerea timpului de calatorie cu autoturismul personal catre zonele centrale, precum Piata Unirii sau Piata Victoriei, intr-un interval de aproximativ 15 minute, desigur, in functie de conditiile de trafic.

Achizitioneaza si tu o locuinta in Metalurgiei Park Residence si bucura-te de avantajele oferite.

 • Iesire catre Soseaua Berceni – Aparatorii Patriei;
 • Statii STB in fata ansamblului;
 • Preturi foarte decente, locuinte accesibile;
 • Iesire catre Soseaua Metalurgiei – Piata Sudului;
 • Statii de Metrou la cateva minute distanta;
 • Proiect aerisit, drumuri foarte largi;
 • Parc public in apropiere;
 • Scoli si gradinite publice in zona;
 • Acces foarte rapid catre Soseaua de Centura.
Citeste mai mult

Specificatii tehnice si caracteristici

Partea de finisare interioara si echipare a imobilelor din proiect este asigurata de catre cele mai mari firme de profil din Romania:

 • Compania Avalon Romania Buildig Industry va asigura materialele necesare finisarii interioare a apartamentelor cat si a partilor comune, cum sunt intrarile si casa scarii.
 • Romstal Instalatii se va ocupa de partea instalatiilor interne si de obiectele sanitare din imobile, dar si de grupurile de pompare externe, bazine si hidranti.
 • Schindler va furniza lifturile de ultima generatie.
 • Tamplarie PVC 6 camere Salamnder Blue Evolution 82 mm, bicolor – alb interior, gri exterior, feronerie Rotto cu geam Tripan Low-E Float, 4 Anotimpuri.
 • Immergas va furniza centralele termice in condensare pentru apartamente.
 • Pregatire pentru aer conditionat.

Imobilele vor respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi si vor fi construite pe cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara, iar pentru peretii exteriori, dar si pentru cei interiori, dezvoltatori raman fideli caramizilor tip Porotherm si izolatiei de buna calitate.

Locuintele ce compun proiectul Venus Residence 4 se predau contorizate individual, finisate complet si dotate cu cele mai noi si moderne echipamente de la cele mai bune firme de profil.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara, Avalon punand la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si game de finisaje premium-luxury. Fiecare nou proprietar isi poate amenaja locuinta dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama larga de materiale si echipamente.

Obiectivul Avalon Romania este de a oferi clientilor servicii si produse de inalta calitate, care sa poata fi achizitionate rapid si fara a fi nevoie de deplasari inutile la furnizorii traditionali de materiale. Noi suntem constienti ca timpul este o resursa tot mai pretioasa si de aceea ne-am propus sa aducem la dispozitia clientilor nostri o gama completa de materiale necesare atat pentru amenajarea noilor constructii, cat si pentru proiectele de renovare.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania aici: www.avalonromania.ro

Apartamente disponibile

Venus Residence 4 - Bloc C.1

Finalizat

Nr.camereTipEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
4 CamereTIP 1Et 788,00mp + 7,40mp balcon + 6,80mp balcon = 102,20mp149.900 Euro TVA 19% inclus1apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
4 CamereTIP 2Et 7113,90mp + 84,70mp terasa = 198,60mp220.000 Euro TVA 19% inclus1apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2

Venus Residence 4 - Bloc C.2

Finalizat

Nr.camereTipEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
3 CamereTIP 1Et 767,20mp + 4,90mp balcon = 72,10mp91.428 Euro + TVA1apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2

Venus Residence 4 - Bloc C.3

Finalizare bloc C.3 - Septembrie 2024

Nr.camereTipEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
StudioTIP 1Et 1-737,90 mp + 4,40 mp balcon = 42,30 mp58.090 Euro + TVA7apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
StudioTIP 2Et 1-738,50 mp + 4,80 mp balcon = 43,30 mp59.520 Euro + TVA7apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
4 CamereTIP 3Et 1-787,30 mp + 6,20 mp balcon + 4,80 mp balcon = 98,30 mp120.000 Euro + TVA7apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTIP 4Et 1-766,30 mp + 8,60 mp balcon = 74,90 mp95.140 Euro + TVA7apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTIP 5Et 1-753,00 mp + 7,60 mp balcon = 60,60 mp77.900 Euro + TVA7apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
StudioTIP 6Et 1-737,90 mp + 4,40 mp balcon = 42,30 mp58.090 Euro + TVA7apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTIP 7Et 1-750,10 mp + 7,30 mp balcon = 57,40 mp76.660 Euro + TVA7apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTIP 8Et 1-751,50 mp + 7,60 mp balcon = 59,10 mp77.140 Euro + TVA7apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTIP 9Et 1-749,50 mp + 10,50 mp balcon = 60,00 mp77.140 Euro + TVA7apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTIP 10Et 1-749,50 mp + 10,50 mp balcon = 60,00 mp77.140 Euro + TVA7apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
StudioTIP 11Et 1-737,50 mp + 4,70 mp balcon = 42,20 mp58.090 Euro + TVA7apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
StudioTIP 12Et 1-743,50 mp + 5,50 mp balcon = 49,00 mp66.190 Euro + TVA7apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2

Pozitionare excelenta

Mijloace de transport în comun

Metrou Aparatorii Patriei Autobuz 125, 241, R438, R475

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Sun Plaza, Metro, Hornbach, Jumbo, Lidl, Auchan

Puncte de interes

Magazin 10 minute
Transport public 6 minute
Scoala/Gradinita 7 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 2 minute
Centru 8,2 km

Pret si modalitati de plata

Iti facilitam si obtinerea unui credit pentru achizitia unui apartament, prin Divizia Financiara Credit24h.ro.

Divizia noastra financiara Credit24h.ro va oferi consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta. Aceste servicii sunt adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Mai multe detalii despre echipa Credit 24 aici: www.credit24h.ro

Date de contact:

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate, sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dumneavoastra de SudRezidential.ro, astfel: pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A (capat RATB 634), pe Drumul Binelui nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe B-dul Metalurgiei nr. 61 (acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de catre dumneavoastra, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Venus Residence 4:

0721.827.390 Cristi Farcas – Manager Proiect,

0731.111.603 Alexandra Paceagiu – Manager Proiect,

0729.572.570 Call Center SudRezidential.ro.

E TIMPUL SA AI CASA TA!

*Metalurgiei Park Residence este un concept imobiliar si o marca inregistrata ce apartine SudRezidential.ro cel mai mare promotor imobiliar din zona de sud a Capitalei.

* CPI (Clubul profesionistilor in imobiliare) si Imobiliare.ro au acordat catre Metalurgiei Park Residence – primul parc rezidential din Romania, premiul pentru cel mai ambitios proiect rezidential din Romania.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Ramai conectat la fluxul nostru de informatii pentru a afla totul despre noile proiecte rezidentiale pe care urmeaza sa le lansam.

  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  *Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
  Contact. Termeni si conditii. Protectia datelor personale. Cookie Policy. ANPC
  © SudRezidential.ro 2011-2022
  Cere Oferta
  Suna
  Locatie