Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2

Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2

E timpul sa ai propria ta casa in cadrul Metalurgiei Park Residence. Astazi, aducem in atentia ta unul dintre cele mai dorite si bine vandute proiecte rezidentiale din Metalurgiei Park Residence, si anume Venus Residence, care reprezinta proiectul cu numarul 4!

SUPRAFATA TEREN11.800 mp
REGIM INALTIMED+P+6E+7Er
PRETURI DE LA58.090 euro
+ TVA
DATA PREDARESeptembrie 2024
NUMAR DE BLOCURI5
NUMAR DE APARTAMENTE390
NUMAR DE PARCARI468
TIP APARTAMENTEStudio, Apartamente 2 - 4 camere
Vezi anunturi din acest ansamblu Contacteaza-ne

Prezentare

Metalurgiei Park Residence – Faza a II-a

Cel mai mare si ambitios proiect rezidential din Romania trece la o noua etapa de dezvoltare si maturitate prin inceperea lucrarilor la cea de-a doua faza a acestui mega proiect imobiliar din Capitala.

De la initierea sa in anul 2016, proiectul a finalizat si livrat catre cumparatori peste 5000 de apartamente. Anul 2022 aduce vesti foarte bune pentru cei in cautarea unei locuinte noi si moderne, precum si pentru cei care nu au reusit sa achizitioneze un imobil in prima etapa de dezvoltare.

Faza a II-a a proiectului Metalurgiei Park Residence se va desfasura pe o suprafata generoasa de 20 de hectare de teren, iar estimarile indica construirea a aproximativ 5000 de noi unitati locative. Aceasta noua etapa a proiectului beneficiaza de implicarea mai multor investitori care au achizitionat terenul, iar lucrarile de constructie sunt programate sa inceapa in prima parte a anului 2022.

In plus, alti investitori importanti si-au anuntat prezenta si vor investi sume considerabile pentru edificarea atat a imobilelor de locuinte, cat si a unor zone generoase de retail, scoli, gradinite, zone comerciale, parcuri, zone de agrement si wellness, acestea fiind doar o mica parte din avantajele acestei noi faze de dezvoltare.

Citeste mai multe despre dezvoltarea sectorului 4 aici : https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Astfel, la capitolul noutati, KAUFLAND ROMANIA va dezvolta o zona foarte importanta de retail, pe o suprafata de 2.5 hectare de teren, invecinata cu LIDL ROMANIA, in care vor exista mai multe zone de shopping, o adevarata esplanada comerciala.

In cadrul acestei noi faze de dezvoltare nu vor lipsi spatiile verzi, parcurile, fiind proiectate inclusiv o scoala si o gradinita pentru locuitorii din aceasta zona. Unul dintre cele mai importante aspecte ce definesc acest mega proiect rezidential il reprezinta localizarea in zona Bulevardului Metalurgiei.

Infrastructura din zona Metalurgiei a cunoscut imbunatatiri semnificative pentru a asigura un acces rapid si eficient catre centrul Capitalei si bulevardele principale. Pasajul subteran auto de la Piata Sudului si noul pod de pe Calea Vacaresti reprezinta solutii importante de infrastructura care faciliteaza legatura intre aceasta zona si restul orasului. De asemenea, trei bulevarde principale – Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica – au fost extinse cu o banda suplimentara pe fiecare sens de circulatie, ceea ce a avut un impact semnificativ in imbunatatirea fluxului de trafic si reducerea congestiei. Alte doua pasaje rutiere de dimensiuni impresionante sunt planificate chiar in zona Metalurgiei, Turnul Magurele si Aparatorii Patriei, acestea vor conecta inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

In imediata apropriere a proiectului exista alte numeroase zone comerciale de shopping, printre care amintim zona comerciala Metro, Jumbo si Auchan, precum si zona comerciala Carrefour Grand Arena, Hornbach si Selgros.

Metalurgiei Park Residence este in prezent unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare rezidentiale din Romania, cu o valoare cumulata a investitiilor dezvoltatorilor imobiliari ce depaseste suma de 350 milioane de euro. Noile blocuri care urmeaza sa fie edificate vor avea un regim mai mare de inaltime, variind intre P+8Etaje si maxim P+12Etaje, iar parcarile oferite vor fi atat supraterane, cat si subterane, pentru a spori astfel confortul noilor locatari.

Noua etapa de dezvoltare, respectiv Faza a II-a, reprezinta o dovada deplina a maturitatii proiectului si o confirmare a succesului inregistrat in prima faza de dezvoltare.

 

Parcul Tudor Arghezi, cel mai mare si primul parc realizat in Bucuresti dupa 1989, a fost inaugurat

Miercuri, 20 septembrie 2023, cu ocazia implinirii a 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un cadou deosebit. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei dornici sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze intr-o oaza de verdeata si liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa-l viziteze in premiera.

Situat pe Bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, unde foarte multe familii tinere au ales in ultimii ani sa-si intemeieze un camin, Parcul Tudor Arghezi se intinde, in momentul de fata, pe o suprafata de 4 hectare. Initial proiectat pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, avand in vedere cresterea suprafetei verzi a acestei zone. La final, se preconizeaza ca parcul va acoperi cel putin 8 hectare, conform declaratiilor autoritatilor locale.

parcul tudor arghezi

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

In plus, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, precum o plaja ecologica si o zona speciala pentru cei care au animale de companie.

Atractia principala a parcului este reprezentata de Fantana Florilor, o fantana arteziana muzicala care va oferi vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

Parcul Tudor Arghezi ofera si alte facilitati de relaxare, inclusiv o plaja ecologica, si dispune de o zona dedicata iubitorilor de animale de companie, cu un spatiu special creat in acest sens.

O parcare supraetajata cu 150 de locuri este pusa la dispozitia celor care doresc sa viziteze cel mai recent si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti, Parcul Tudor Arghezi. In ceea ce priveste spatiul verde, s-au plantat peste 160 de ciresi japonezi in parc. Alaturi de cei aproximativ 500 de copaci deja plantati in acest loc si de cele 2500 de plante de iedera, acestea vor transforma parcul intr-o adevarata oaza de verdeata, devenind practic o padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatea locala are deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor celor care locuiesc in aceasta parte a orasului.

Venus Residence 4

E timpul sa ai casa ta in Metalurgiei Park Residence, asa ca astazi iti aducem in atentie unul dintre cele mai dorite si bine vandute proiecte rezidentiale din cadrul Metalurgiei Park Residence, si anume Venus Residence, ajuns la proiectul cu numarul 4!

Dezvoltatorii acestui brand imobiliar de exceptie au achizitionat recent unul dintre cele mai bine pozitionate loturi de teren, in suprafata de 11.800 mp, avand deschidere directa in strada Drumul Binelui, in imediata vecinatate a proiectelor Viva Residence, Joy si Galaxy Residence.

In aceasta noua locatie, a fost avizat si autorizat noul proiect rezidential denumit Venus Residence 4, ale carui detalii le vom exemplifica pentru dumneavoastra mai jos.

Noul ansamblul rezidential va fi format din 5 imobile de locuinte colective mixte, compuse din untitati locative diverse, spatii de birouri si spatii comerciale ample la parterul blocurilor, care dispun de deschidere stradala. Vor exista si apartamente cu gradina proprie, parcari pentru rezidenti in varianta supraterana si subterana la parterul blocului, boxe pentru depozitare amplasate atat la demisol, cat si pe etajele intermediare.

Regimul de inaltime autorizat al imobilelor ce compun proiectul Venus Residence 4 este de Demisol + Parter + 6 Etaje +7 Etaj retras cu terase necirculabile peste ultimul etaj. Demisolul este destinat parcarilor auto-moto, depozitarii si anexelor, fiind deservit si de lift.

Etajele revin locuintelor mixte, apartamentelor generoase insotite de balcoane tip terasa, ale caror suprafete pot varia intre 5.6 mp si 24 mp spatiu liber.

Pentrul blocurile 1 si 2, parterul este destinat spatiilor comerciale ce pot fi folosite inclusiv ca spatii de birouri.

Modul in care sunt dispuse imobilele in teren creeaza un spatiu interior de mari dimensiuni, avand ca destinatie parcarea autoturismelor si a motocicletelor in exterior. In acelasi timp, se contureaza alei de acces si, bineinteles, spatii verzi amenajate.

Imobilele sunt dotate atat cu fatade ventilate, cat si cu fatade conventionale, oferind astfel un sistem mixt si performant de izolare exterioara care respecta standardele actuale din domeniu. Pentru acest sistem de izolatie sunt utilizate materiale de inalta calitate, cum ar fi vata bazaltica, polistiren, folii speciale si alucobond.

In total, proiectul va genera 390 de apartamente diverse, cu o structura si compartimentare inteligenta, fiecare apartament va fi insotit de balcoane spatioase,iar finisajele interioare vor fi de o calitate superioara, adaugand un plus de eleganta si rafinament locuintelor. Clientul final va avea posibilitatea de a alege finisajele dorite de la departamentul specializat de design interior pus la dispozitie de dezvoltatorul proiectului.

Acces facil catre centrul Capitalei

Localizarea proiectului este excelenta si din perspectiva circulatiei si fluxului auto. Un aspect deosebit de important este Pasajul subteran auto de la Piata Sudului, care asigura o legatura directa cu Bulevardul Metalurgiei, prin intermediul Bulevardului Obregia. De aici, accesul catre Soseaua Mihai Bravu este facil prin intermediul podului de la Calea Vacaresti, finalizat in anul 2014.

Trei bulevarde principale: Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica au fost extinse cu o banda suplimentara pe fiecare sens de circulatie, ceea ce a contribuit semnificativ la ameliorarea problemei traficului auto. In plus, sunt planificate constructia a doua pasaje rutiere de dimensiuni impresionante in zona Metalurgiei, Turnu Magurele si Aparatorii Patriei. Aceste pasaje vor conecta inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan, oferind o alternativa mai rapida si mai eficienta pentru deplasarea in zona.

Aceste imbunatatiri in infrastructura rutiera vor permite reducerea timpului de calatorie cu autoturismul personal catre zonele centrale, precum Piata Unirii sau Piata Victoriei, intr-un interval de aproximativ 15 minute, desigur, in functie de conditiile de trafic.

Achizitioneaza si tu o locuinta in Metalurgiei Park Residence si bucura-te de avantajele oferite.

 • Iesire catre Soseaua Berceni – Aparatorii Patriei;
 • Statii STB in fata ansamblului;
 • Preturi foarte decente, locuinte accesibile;
 • Iesire catre Soseaua Metalurgiei – Piata Sudului;
 • Statii de Metrou la cateva minute distanta;
 • Proiect aerisit, drumuri foarte largi;
 • Parc public in apropiere;
 • Scoli si gradinite publice in zona;
 • Acces foarte rapid catre Soseaua de Centura.
Citeste mai mult

Specificatii tehnice si caracteristici

Partea de finisare interioara si echipare a imobilelor din proiect este asigurata de catre cele mai mari firme de profil din Romania:

 • Compania Avalon Romania Buildig Industry va asigura materialele necesare finisarii interioare a apartamentelor, cat si a partilor comune, cum sunt intrarile si casa scarii.
 • Romstal Instalatii se va ocupa de partea instalatiilor interne si de obiectele sanitare din imobile, dar si de grupurile de pompare externe, bazine si hidranti.
 • Schindler va furniza lifturile de ultima generatie.
 • Tamplarie PVC 6 camere Salamnder Blue Evolution 82 mm, bicolor – alb interior, gri exterior, feronerie Rotto cu geam Tripan Low-E Float, 4 Anotimpuri.
 • Immergas va furniza centralele termice in condensare pentru apartamente.
 • Pregatire pentru aer conditionat.

Imobilele vor respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi si vor fi construite pe cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara, iar pentru peretii exteriori, precum si cei interiori, dezvoltatorii raman fideli caramizilor tip Porotherm si izolatiei de buna calitate.

Locuintele din cadrul proiectului Venus Residence 4 se predau contorizate individual, finisate complet si dotate cu cele mai noi si moderne echipamente de la cele mai bune firme de profil.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara, Avalon punand la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si game de finisaje premium-luxury. Fiecare nou proprietar isi poate amenaja locuinta dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama larga de materiale si echipamente.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara, accesibile rapid si fara deplasari inutile la furnizorii traditionali de materiale, asa cum se intampla pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa tot mai pretioasa, motiv pentru care acum poti selecta toate materialele necesare amenajarii imobilelor noi construite sau pentru proiectele tale de renovare dintr-un singur loc.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania pot fi gasite pe site-ul oficial: www.avalonromania.ro

Apartamente disponibile

Venus Residence 4 - Bloc C.3

Finalizare bloc C.3 - Septembrie 2024

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
TIP 1StudioEt 1-737,90 mp + 4,40 mp balcon = 42,30 mp58.090 Euro + TVA7apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 2StudioEt 1-738,50 mp + 4,80 mp balcon = 43,30 mp59.520 Euro + TVA7apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 34 CamereEt 1-787,30 mp + 6,20 mp balcon + 4,80 mp balcon = 98,30 mp120.000 Euro + TVA7apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 43 CamereEt 1-766,30 mp + 8,60 mp balcon = 74,90 mp95.140 Euro + TVA7apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 52 CamereEt 1-753,00 mp + 7,60 mp balcon = 60,60 mp77.900 Euro + TVA7apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 6StudioEt 1-737,90 mp + 4,40 mp balcon = 42,30 mp58.090 Euro + TVA7apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 72 CamereEt 1-750,10 mp + 7,30 mp balcon = 57,40 mp76.660 Euro + TVA7apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 82 CamereEt 1-751,50 mp + 7,60 mp balcon = 59,10 mp77.140 Euro + TVA7apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 92 CamereEt 1-749,50 mp + 10,50 mp balcon = 60,00 mp77.140 Euro + TVA7apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 102 CamereEt 1-749,50 mp + 10,50 mp balcon = 60,00 mp77.140 Euro + TVA7apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 11StudioEt 1-737,50 mp + 4,70 mp balcon = 42,20 mp58.090 Euro + TVA7apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 12StudioEt 1-743,50 mp + 5,50 mp balcon = 49,00 mp66.190 Euro + TVA7apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2

Venus Residence 4 - Bloc C.4

Finalizare bloc C.4 - Mai 2025

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
TIP 1StudioParter43.10 mp + 7.00 mp balcon = 50.10 mp69.000 Euro + TVA 1apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 22 CamereParter48.70 mp + 9.90 mp terasa = 58.60 mp + curte 53 mp75.500 Euro + TVA /curte 26.500 Euro + TVA 1apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 32 CamereParter48.70 mp + 9.90 mp terasa = 58.60 mp + curte 114 mp75.000 Euro + TVA/curte 57.000 Euro + TVA1apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 43 CamereParter77.20 mp + 7.50 mp terasa + 4.20 mp balcon = 88.90 mp + curte 94 mp111.500 Euro + TVA/curte 47.000 Euro + TVA1apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 5StudioParter46.60 mp + 4.40 mp terasa = 51.00 mp + curte 54 mp68.500 Euro + TVA/curte 27.000 Euro + TVA1apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 62 CamereParter48.70 mp + 3.30 mp terasa + balcon 8.50 mp = 60.50 mp + curte 54 mp75.000 Euro + TVA/curte 27.000 Euro + TVA1apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 72 CamereParter48.70 mp + 8.50 mp terasa = 57,20 mp73.500 Euro + TVA1apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 8StudioParter43.10 mp + 7.00 mp balcon = 59,10 mp69.000 Euro + TVA14apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 92 CamereEt 1-743.10 mp + 7.20 mp balcon = 50.30 mp69.000 Euro + TVA7apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 102 CamereEt 1-751.00 mp + 10,30 mp balcon = 61.30 mp79.000 Euro + TVA28apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 113 CamereEt 1-777.20 mp + 8.60 mp balcon + 4.50 balcon = 90.30 mp113.500 Euro + TVA7apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 12StudioEt 1-746.60 mp + 5.70 mp balcon = 52.30 mp71.500 Euro + TVA7apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2

Venus Residence 4 - Bloc C.5

Finalizare bloc C.5 - Mai 2025

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
TIP 1StudioParter43.10 mp + 7.00 mp balcon = 50.10 mp69.000 Euro + TVA1apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 2StudioParter48.70 mp + 8.90 mp balcon = 57.20 mp75.500 Euro + TVA1apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 32 CamereParter48.70 mp + 10.40 mp terasa = 59.10 mp + curte 95 mp 75.000 Euro + TVA/curte 47.500 Euro + TVA1apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 43 CamereParter77.20 mp + 7.50 mp terasa + 4.20 mp balcon = 88.90 mp + curte 88 mp 111.500 Euro + TVA/curte 44.000 Euro + TVA1apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 5StudioParter46.60 mp + 4.40 mp terasa = 51.00 mp + curte 59 mp 68.500 Euro + TVA/curte 29.500 Euro + TVA1apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 62 CamereParter48.70 + 4.40 mp terasa + 2.30 mp balcon = 48.70 mp + curte 29 mp67.000 Euro + TVA/curte 14.500 Euro + TVA1apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 72 CamereParter46.40 mp + 2.30 mp balcon = 48.70 mp 67.000 Euro + TVA1apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 8StudioParter43.10 mp + 7.00 mp balcon = 50.10 mp69.500 Euro + TVA1apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 92 CamereEt 1-743.10 mp + 7.20 balcon = 50.30 mp69.000 Euro + TVA14apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 102 CamereEt 1-751.00 mp + 10.30 mp balcon = 61.30 mp 79.000 Euro + TVA28apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 113 CamereEt 1-777.20 mp + 8.60 mp balcon + 4.50 mp balcon = 90.30 mp113.500 Euro + TVA7apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 12StudioEt 1-746.60 mp + 5.70 mp balcon = 52.30 mp 71.500 Euro + TVA7apartamente Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2

Pozitionare excelenta

Mijloace de transport în comun

Metrou Aparatorii Patriei Autobuz 125, 241, R438, R475

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Sun Plaza, Metro, Hornbach, Jumbo, Lidl, Auchan

Puncte de interes

Magazin 1 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 8 km

Pret si modalitati de plata

Oferim sprijin si facilitam procesul de obtinere a unui credit pentru achizitionarea unui apartament prin intermediul Diviziei Financiare Credit24h.ro.

Divizia noastra financiara, Credit24h.ro, va pune la dispozitie consultanta specializata pentru identificarea solutiilor de finantare in obtinerea creditelor, destinate tuturor celor care intentioneaza sa achizitioneze o locuinta. Aceste servicii sunt disponibile pentru orice persoana interesata de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, gestionand relatia cu bancile care acorda imprumuturi si oferind solutii personalizate si extrem de rapide pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Mai multe detalii despre echipa Credit 24 pot fi gasite pe site-ul oficial: www.credit24h.ro

Date de contact:

Pentru a programa o vizionare, este suficient sa contactati echipele noastre de vanzari online sau telefonic si acestea vor prelua imediat cererea dumneavoastra cu prioritate.

De asemenea, va puteti prezenta direct la oricare dintre birourile noastre de vanzari oferite de SudRezidential.ro, amplasate astfel: pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A (capat STB 634), pe Drumul Jilavei, nr. 72 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe Bulevardul Metalurgiei, nr. 61 (acces STB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de consilierii nostri amabili si prietenosi, gata sa va ofere informatii precise despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite a tuturor ansamblurilor rezidentiale selectate de dumneavoastra, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi efectuate de catre consilierii nostri, oferindu-va posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Venus Residence 4:

0721.827.390 Cristi Farcas – Manager Proiect,

0731.111.603 Alexandra Paceagiu – Manager Proiect,

0729.572.570 Call Center SudRezidential.ro.

E TIMPUL SA AI CASA TA!

*Metalurgiei Park Residence este un concept imobiliar si o marca inregistrata ce apartine SudRezidential.ro, cel mai mare promotor imobiliar din zona de sud a Capitalei.

* CPI (Clubul profesionistilor in imobiliare) si Imobiliare.ro au acordat catre Metalurgiei Park Residence – primul parc rezidential din Romania, premiul pentru cel mai ambitios proiect rezidential din Romania.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Ramai conectat la fluxul nostru de informatii pentru a afla totul despre noile proiecte rezidentiale pe care urmeaza sa le lansam.

  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  Cere Oferta
  Suna
  Locatie

  SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.