10 motive pentru a te muta in noul The Grand Kristal Residence City

Daca esti in cautarea unui loc in care sa te simti confortabil, in siguranta si sa te bucuri de toate facilitatile moderne, The Grand Kristal Residence City este pentru tine. Faza a II-a a proiectului este in plin proces de dezvoltare, cu o investitie considerabila, de 90 milioane de Euro.

10 motive pentru care ar trebui sa te gandesti serios la o investitie in acest ansamblu rezidential unic

  • Conceptul de „Oras de 15 minute”. Iti permite sa ajungi la toate necesitatile zilnice in maxim 15 minute, fie pe jos, fie cu bicicleta. Asta inseamna economisirea timpului, reducerea dependentei de autovehicule si promovarea unui stil de viata sanatos.
  • Varietatea unitatilor de locuit. Faza a II-a a proiectului va include 17 blocuri mixte cu garsoniere simple si duble, apartamente cu doua camere, cu trei camere cu balcon de tip terasa si cu patru camere. Toate acestea sunt bine compartimentate si generoase ca spatiu. Indiferent de stilul tau de viata, poti gasi locuinta de care ai nevoie.
  • Aproximativ 30% din suprafata este dedicata spatiilor verzi. Vei putea profita de patru parcuri mari si patru locuri de joaca. Asta inseamna ca te poti bucura de natura si aer proaspat chiar la tine acasa.
  • Facilitatile comerciale si de agrement. O zona comerciala de 16.000 de metri patrati, magazine de proximitate, o gradinita, o scoala cu program prelungit si o sala de fitness se afla in imediata apropiere. Totul este gandit pentru a-ti usura viata.
  • Poziție excelenta. Ansamblul este situat strategic la intersectia a doua bulevarde mari si este la cateva minute de Parcul Tudor Arghezi. Asta inseamna ca esti mereu conectat la viata orasului.
  • Respect pentru mediu.Proiectul este certificat RoGBC, ceea ce inseamna ca este verde si respecta mediul inconjurator.
  • Angajament pentru energie sustenabila. Panourile fotovoltaice si statiile de incarcare electrica sunt doar cateva dintre modalitatile prin care proiectul se angajeaza in utilizarea responsabila a resurselor.
  • Finisaje de inalta calitate. Desi este un proiect middle market, The Grand Kristal City Residence beneficiaza de finisaje high end, ceea ce iti va asigura un stil de viata de lux.
  • Intimitate și confort. In The Grand Kristal Residence City, confortul tau este extrem de valoros. Distantele generoase intre blocuri, de aproximativ 40 de metri, ofera intimitate si liniște, cele 1700 de locuri de parcare contribuie la mobilitate iar micile detalii estetice si functionale sunt gandite pentru eficientizarea vietii in cartier.
  • Preturi atractive. Nu in ultimul rand, proiectul atrage prin preturi foarte bune, pe care le vei putea descoperi in curand.

In concluzie, The Grand Kristal Residence City este un loc unde poti avea o viata echilibrata si plina de beneficii. Te asteptam sa descoperi mai multe despre acest proiect extraordinar si sa te bucuri de frumusetea si confortul pe care ti le poate oferi. Echipa Sudrezidential.ro este aici pentru a te ajuta sa gasesti locuinta perfecta pentru tine si familia ta. Nu ezita sa ne contactezi pentru mai multe informatii!

Facilitati pentru un stil de viata modern si sustenabil: Dezvoltatorii au prevazut chiar si detalii precum statiile de incarcare pentru masinile electrice, ceea ce inseamna ca vei putea face tranzitia la un stil de viata mai prietenos cu mediul intr-un mod cat se poate de convenabil. In plus, panourile fotovoltaice ajuta la eficientizarea consumului de energie si reducerea amprentei de carbon.

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.