Avalon Building Industry: solutia completa in constructii si amenajari, atat pentru dezvoltatorii imobiliari, cat si pentru clientii finali

Avalon Building Industry, parte a SudRezidential Real Estate Group, este mai mult decat un nume cunoscut in industria imobiliara din regiunea Bucuresti-Ilfov, fiind o divizie tehnica puternica care contribuie semnificativ la procesele de finisare, amenajare si design al noilor locuinte.

Prin abordarea sa inovatoare, Avalon a reusit sa devina un furnizor esential pentru dezvoltatorii de proiecte imobiliare majore, oferind o gama extinsa de produse si servicii integrate.

Furnizor exclusiv de materiale de constructii si finisaje premium

Furnizand materiale de constructii si finisaje premium de interior, Avalon a devenit furnizorul exclusiv pentru cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Sudul Bucurestiului si Ilfov.

Angajamentul sau in asigurarea calitatii exceptionale a produselor a consolidat pozitia companiei in cadrul industriei.

Servicii complete

Avalon ofera servicii complete, de la simpla livrare a materialelor de constructie, pana la oferirea de solutii de cost control pentru bugetul alocat materialelor si echipamentelor folosite in amenajare. Prin serviciile sale de design, care includ randari, servicii de arhitectura interioara si propuneri de amenajare, Avalon le permite dezvoltatorilor imobiliari sa le ofere cumparatorilor locuinte complet amenajate, tinand cont de preferintele si de nevoile acestora.

Atentie la detalii

Avalon Building Industry se distinge prin atentia acordata detaliilor. Compania sorteaza si ambaleaza produsele pentru fiecare unitate locativa in parte, facilitand procesul de montaj pentru echipele de pe santier si economisind timp pretios.

Ce avantaje ofera Avalon Building Industry?

  • transport gratuit;
  • produse certificate TUV&AEROQ;
  • preturi de producator;
  • asistenta 24 de ore;
  • evaluare tehnica pentru necesarul de materiale;
  • solutii personalizate;
  • varietate mare de produse in oferta.

Practic, Avalon reprezinta un „One Stop Shop”, in care toti cei care isi doresc amenajarea unei locuinte pot gasi tot ceea ce le este necesar.

Compania ofera sfaturi privind amenajarile interioare, facand procesul de amenajare cat mai simplu si eficient posibil si reuseste sa evolueze continuu, devenind solutia optima pentru majoritatea celor care cauta un furnizor exclusiv de materiale de constructii si finisaje sau pentru cei care isi doresc solutii echilibrate atunci cand vine vorba despre alegerea materialelor.

Avalon Building Industry se distinge ca o solutie optima atat pentru dezvoltatorii imobiliari cat si pentru clientii finali. Compania aduce un nivel nou de eficienta si profesionalism in industria de constructii si amenajari interioare, concentrandu-se pe oferirea de servicii complete, calitative si personalizate.

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.