BCR iti aduce o veste excelenta: dobanda de doar 5,89%/an

Alegerile inteligente încep cu dobândă fixă 3 ani 5,89%/an, ulterior variabilă IRCC + 2,5% şi se termină cu tine acasă. Prin creditul Casa Mea.

Creditul Casa Mea cu dobândă fixă 3 ani 5,89%/an

Alegerile inteligente încep cu mai puţine drumuri la bancă şi se termină cu tine acasă. Prin creditul şi aplicația Casa Mea.

  • Cu mai puține drumuri la bancă, prin aplicația CASA MEA trimiți actele online, știi oricând stadiul dosarului tău, afli instant când ai creditul aprobat și comunici cu noi direct pe chat
  • Credit ipotecar cu dobândă fixă 3 ani 5,89%/an, ulterior variabilă IRCC + 2,50%.
    Dobândă credit ipotecar:

Poți alege între dobândă variabilă pe toata perioada de creditare sau dobândă fixă în primii 3, 5 sau 10 ani și ulterior variabilă. Află informații complete despre dobânzile și comisioanele aferente acestui tip de credit pentru locuință.

Creditul se acordă pentru achiziția unei locuințe și pentru refinanțare credit ipotecar sau imobiliar preexistent, fie că sunt la BCR sau la altă bancă.

Suma minimă contractată este de 45.000 RON iar suma maximă pe care o poți obține este de până la 85% din valoarea investiției, pe un termen de maxim 30 de ani.

Avansul minim:

25% din valoarea investiției dacă deții în proprietate o locuință;
15% din valoarea investiției dacă nu deții în proprietate o locuință;
0% avans credit ipotecar în cazul creditelor acordate pentru refinanţarea altor credite ipotecare/imobiliare în derulare

Cum obțin creditul CASA MEA?

  1. ANALIZA PRELIMINARĂ Vii la noi, îți facem un calcul și semnezi cererea de credit. Tot acum îți povestim despre aplicația Casa Mea, prin care ne poți trimite, direct de pe telefon, actele necesare pentru analiza dosarului.
  2. ANALIZA FINANCIARĂ Îți analizăm dosarul de credit și îți spunem suma maximă pe care o poți împrumuta. Faci un scurt drum la bancă, semnezi oferta și poți începe să cauți casa mult visată.
  3. ANALIZA PROPRIETĂȚII Cu puțin noroc, ai și găsit casa dorită! În această etapă, analizăm actele casei, pe care le poți încarca direct în aplicația Casa Mea, fără să mai vii la bancă. Ce acte? Găsești informații complete tot în aplicație. Tot în această etapă, plătești taxa de evaluare, iar un evaluator membru ANEVAR va evalua locuința pe care dorești s-o aduci în garanție.
  4. APROBAREA CREDITULUI Felicitări, creditul tău a fost aprobat! E timpul să vorbești acum cu notarul despre contractul de vânzare-cumpărare și să vii la noi pentru a semna contractele de credit, garanție și polițele de asigurare. Apoi, soliciți notarului să înscrie ipoteca la Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară și să îți obțină un extras de Carte Funciară și o încheiere de intabulare a ipotecii pe care le poți încărca direct în aplicație, fiind necesare și băncii.

Acte Necesare

1. ACTE DE IDENTITATE (în original), pentru tine și ceilalți participanți la credit

2. Acte pe care le poți încărca direct în aplicația Casa Mea, de pe telefon sau calculator:

2.1. Acte de venit

Dacă ai veniturile raportate la ANAF şi încasate în contul curent la BCR:

Fară documente de venit (doar semnare Acord de interogare la ANAF)
În cazul în care veniturile curente sunt mai mari cu 20% faţă de veniturile din anul anterior, banca va solicita documente suplimentare
În cazul veniturilor din pensii este necesară prezentarea Deciziei de pensionare definitivă.
Daca nu ai veniturile raportate la ANAF (salariații MAI, MApn, SRI, SIE, SPP, Poliție comunitare, Jandarmerie, salariații penitenciarelor sau ai altor unități cu caracter special)

Adeverința de salariu (doar dacă clienții nu încasează salariul în cont la BCR)
Dacă ai venituri din pensie ce nu sunt raportate la ANAF:

Talon de pensie recent sau extras de cont curent
Decizia de pensionare definitivă
2.2 ACTE DE PROPRIETATE ale locuinței pe care o vei achiziționa

Descoperă în aplicația Casa Mea lista documentelor necesare, vezi de unde le poți obține și le încarci direct de pe telefon, de îndata ce le ai! Sau solicită în orice unitate BCR lista completă a documentelor necesare pentru obţinerea creditului, personalizată în funcţie de destinaţia creditului tău!

Sursa: https://www.bcr.ro/ro/persoane-fizice/credite/credite-pentru-casa/casa-mea-bcr

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.