BREEAM, o noua certificare importanta pentru Galaxy Park Residence care redefineste stilul de viata urban

Bucuresti, Aprilie 2024 – Amplasat in Sector 4 al Bucurestiului, Galaxy Park Residence stabileste un reper pentru zona de Sud a Capitalei, cu abordarea sa de pionierat in ceea ce priveste traiul sustenabil.  Recunoscut drept „Proiectul imobiliar al anului 2023” de catre URBANIS – Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania, acest proiect rezidential a fost proiectat conform cerintelor BREEAM si Green Homes.

Galaxy Park Residence ofera o experienta urbana unica prin amplasarea sa strategica in apropierea recent inauguratului Parc Tudor Arghezi, oferind rezidentilor o imbinare perfecta intre viata de oras si spatiile verzi din proximitate. La doar cinci minute de mers pe jos de Grand Arena Mall, complexul se mandreste cu acces usor la facilitati esentiale si vederi panoramice ale orasului.

Proiectul a implementat masuri suplimentare pentru rezistenta la cutremure si tehnici de constructie inovatoare care asigura siguranta si confort. Punctele forte ale dezvoltarii includ incalzirea prin pardoseala, geamuri eficiente cu trei foi de sticla si balcoane spatioase de tip terasa, care ofera atat placere estetica, cat si spatiu functional.

Galaxy Park Residence este dotat cu o varietate de solutii durabile, precum masuri pentru optimizare energetica, finisaje netoxice, transport alternativ, cum ar fi depozitarea securizata a bicicletelor, statii de incarcare a vehiculelor electrice, spatiile verzi extinse, sisteme complete de reciclare si solutiile de reducere a consumului de apa.  De la intimitatea curtilor de la parter pana la sistemele avansate de monitorizare a energiei, complexul ofera o viata mai buna la preturi accesibile.

Galaxy Park Residence nu este doar un loc in care sa locuiesti, ci si un loc in care sa te dezvolti. Cu fuziunea sa de caracteristici de sustenabilitate, complexul invita pe toata lumea sa exploreze modul in care confortul modern poate coexista cu responsabilitatea ecologica.

Pentru a descoperi mai multe despre Galaxy Park Residence si despre modul in care acesta poate redefini conceptul de casa, vizitati biroul nostru de vanzari sau explorati site-ul nostru la https://galaxypark.ro/.

Galaxy Park Residence este un proiect de referinta la preturi accesibile, care reprezinta viitorul proiectelor rezidentiale din sudul Bucurestiului. Prin angajamentul sau fata de standardele inalte de sustenabilitate si calitate, acesta reprezinta o marturie a posibilitatilor unui stil de viata modern si ecologic. 

R2 5 Photo

Cladiri verzi – Certificare BREEAM

Sistemele internationale pentru certificare voluntara sunt instrumente de masurare si imbunatatire a standardelor de performanta a unei cladiri, grup de cladiri sau comunitati, care includ toate etapele duratei de viata a acestora.

La nivel global au fost dezvoltate peste 20 de sisteme de rating, dintre care mentionam  BREEAM (Building Research Establishments Environmental Assessment Method) – UK; CASBEE (Comprehensive Assessment System for Building Environmental Efficiency) – Japonia; Green Star – Australia; DGNB – Germania, LEED – SUA; LBC (Living Building Challenge) – Canada; OPL – UK, alaturi de cateva personalizari  BREEAM Canada, LEED Canada, Green Star NZ, LEED India, etc

1586860338818

BREEAM (BRE Environmental Assessment Method) reprezinta o metoda de evaluare a performantei ecologice a cladirilor. Aceasta metoda a fost elaborata in UK de catre Building Research Establishment (BRE).

BREEAM este cea mai utilizata metoda, folosita in prezent, de evaluare a impactului cladirilor asupra mediului.

BREEAM reprezinta un standard pentru proiectare durabila si a devenit instrumentul principal de evaluare a performantei ecologice a unei cladiri.

BREEM este aplicabil atat pentru cladirile existente cat si pentru cele noi.

Beneficiile certificari BREEAM:

 • Recunoastere pe piata pentru cladirile cu impact redus asupra mediului;
 • Siguranta ca cele mai bune solutii de mediu sunt incorporate in cladirile certificate;
 • Inspiratie pentru gasirea unor solutii inovative care minimizeaza impactul asupra mediului;
 • Standarde mai inalte decat cele impuse de legislatia aplicabila;
 • Un instrument de reducere a costurilor de operare si de imbunatatire a mediului de lucru;
 • Un standard ce demonstreaza orientarea catre obiective de mediu corporative si organizationale.

Pentru mai multe detalii si informatii accesati: http://www.breeam.org/

Standardele BREEAM cuprind :

Sanatate si Bunastare

 • Performanta acustica
 • Hazarduri naturale

Transport

 • Accesibilitatea la tranportul public
 • Apropierea de facilitati

Folosinta terenurilor si ecologie

 • Selectarea amplasamentului
 • Valoarea ecologica a amplasamentului
 • Cresterea ecologiei amplasamentului
 • Impactul pe termen lung asupra biodiversitatii

Poluare

 • Scurgerea apei de suprafata
 • Atenuarea zgomotului

Deseuri

 • Managementul deseurilor de constructie

Proiectul rezidential este susținut si promovat de SudRezidential.ro, URBANIS si Credit24h.ro. Marcam astfel un pas important in angajamentul nostru de a oferi soluții inovatoare si sustenabile. Aceasta colaborare subliniaza dedicarea noastra comuna pentru dezvoltarea urbana de calitate si responsabilitate sociala.

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.