Metalurgiei Park Residence: O investitie imobiliara remarcabila in Romania – Un complex rezidential mamut cu 10.000 de apartamente noi

Metalurgiei Park Residence, un proiect imobiliar de amploare inceput in 2016, a devenit una dintre cele mai mari investitii in sectorul imobiliar din Romania. Acest complex rezidential impresionant a livrat deja 5.000 de apartamente si este in plina desfasurare a celei de-a doua faze, in care inca 5.000 de unitati locative vor fi finalizate. Cu cartiere distincte, facilitati moderne si o abordare inovatoare in planificare urbanistica, Metalurgiei Park Residence reprezinta un nou standard pentru stilul de viata urban in Romania.

Zeci de cartiere atractive care contureaza tabloul unui stil de viata modern

Complexul se remarca printr-o multitudine de cartiere deosebite si atractive precum Viva Residence, Brown Residence, Galaxy Residence, Primera Residence, Athos Residence si altele. Fiecare cartier aduce ceva unic, fie ca este vorba despre arhitectura, facilitatile oferite sau atmosfera pe care o ofera. Aceste nume sunt convingatoare pentru potentialii clienti, fiind deja consacrate datorita proiectelor dezvoltate deja, in care si-au dovedit calitatea. 

Un parc rezidential unic in Romania

Metalurgiei Park Residence se intinde pe o suprafata uriasa de 50 de hectare, fiind primul parc rezidential de o astfel de amploare din Romania. Aici vei gasi nu numai locuinte moderne si confortabile, ci si numeroase facilitati care imbunatatesc calitatea vietii. Spatiile verzi generoase iti ofera o oaza de relaxare in mijlocul agitatiei orasului, in timp ce locurile de joaca amenajate special sunt destinate celor mici. Infrastructura rutiera bine pusa la punct faciliteaza accesul rapid si facil catre diverse zone ale orasului.

Complexul este conceput pe principiul orasului de 15 minute, ceea ce inseamna ca rezidentii au acces rapid la orice au nevoie. Este un ecosistem care imbina natura cu urbanul, si ofera un stil de viata modern si confortabil.

In ciuda grandorii proiectului si a calitatii exceptionale, preturile sunt accesibile. Dezvoltatorii au reusit sa creeze un echilibru perfect intre pret si calitate, astfel incat sa ofere locuinte pentru o gama cat mai variata de bugete.

Achizitia de apartamente facilitata prin parteneriate excelente

In sprijinul cumparatorilor, dezvoltatorii Metalurgiei Park Residence au incheiat colaborari cu furnizori de materiale de constructii si finisaje, cum ar fi Avalon Romania Building Industry, cu divizia financiara Credit24h si cu diverse alte entitati, inclusiv SudRezidential. Toate aceste parteneriate contribuie la o relationare excelenta intre vanzator si cumparator si faciliteaza un stil de viata modern, dupa achizitie.

Metalurgiei Park Residence este unul dintre cele mai importante proiecte imobiliare din Romania, care redefineste modul in care se vede locuirea si comunitatea in context urban. Este un loc unde poti trai, te poti bucura de natura, poti face cumparaturi si te poti relaxa, toate intr-un singur loc, la doar 15 minute distanta.

Pentru cine este construit acest mega cartier?

Cartierul este potrivit pentru toata lumea: familii care isi doresc spatii generoase si zone linistite in care sa isi creasca copiii, cupluri care au nevoie de viata sociala, investitori care isi doresc imbogatirea portofoliului, studenti, etc. Oferta de apartamente este una foarte variata, in asa fel incat sa fie adaptata oricarui stil de viata si sa poata contura ideea de comunitate diversa si frumoasa.

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.