Obtine chiriasi de calitate: Beneficiaza de serviciile de inchiriere ale SudRezidential

Daca ai de inchiriat un imobil, insa nu ai timp sa te ocupi de tot ce inseamna poze, promovare si vizionari, poti alege sa apelezi la noi sa te ajutam in acest sens. Desi te gandesti ca este mult mai bine pentru tine sa economisesti un comision pe care trebuie sa il oferi agentiei atunci cand inchei o tranzactie, gandeste-te la avantajele pe care ti le poate oferi o astfel de colaborare, mai ales cand nu ai timp sa te ocupi personal.

Motivele pentru care sa apelezi la o agentie imobiliara atunci cand vrei sa oferi in chirie locuinta:

Avem un portofoliu bogat de potentiali clienti

Primim in fiecare zi solicitari din partea celor interesati sa cumpere sau sa inchirieze o locuinta. Astfel, aceasta le ofera prin intermediul agentilor profesionisti, tururi pentru apartamentele si casele pe care le avem in portofoliu. Prin urmare, daca vrei ca si locuinta ta sa apara printre lista de apartamente de inchiriat in Bucuresti sau Ilfov , pentru a primi cat mai multe vizionari, poti sa apelezi la SudRezidential .

Beneficiezi de sfaturi valoroase din zona imobiliara

Daca nu ai nici o idee in ceea ce priveste costul chiriilor din zona sau vrei sa stii cum poti sa inchiriezi mai rapid imobilul pe care il detii, un agent imobiliar are experienta si cunostintele necesare pentru a te indruma cu sfaturi valoroase pentru a inchiria cu succes locuinta. Acesta cunoaste foarte bine piata de la momentul respectiv, inclusiv tot ce tine de pozitionarea locuintelor in anumite zone si ce avantaje ofera acest lucru.

Se ocupa SudRezidential de tot ce inseamna promovare

Atunci cand primim o noua locuinta pentru a o posta spre inchiriere, ne ocupam de tot ce inseamna promovarea acesteia. Putem face poze profesioniste si ulterior sa postam anuntul in categoria de apartamente de inchiriat din judetul sau orasul in care te afli, pe mult mai multe site-uri decat ai avea tu acces sau ti-ai permite sa platesti pentru fiecare promovare.

Economisesti timp, nu iti bati capul cu vizite anulate

Timpul tau este foarte important, mai ales atunci cand ai foarte mult de munca si, din cauza faptului ca nu locuiesti in orasul respectiv, nu poti sa te deplasezi pentru fiecare vizionare. Totodata, este neplacut sa te confrunti cu vizite anulate, dupa ce ai reprogramat tot ce aveai de facut in ziua respectiva, ca sa ajungi la ora stabilita. Cu ajutorul SudRezidential nu va fi necesar sa te deplasezi deloc in procesul de inchiriere a apartamentului.

Agentii nostri se ocupa de selectarea clientilor

Cu siguranta ca ai niste criterii de selectie pe care vrei ca si potentialii chiriasi sa le stie inca de la inceput. Astfel, iti poti dori sa nu primesti studenti sau persoane care fumeaza. SudRezidential se va ocupa de tot ce inseamna selectarea clientilor, pentru a veni la vizionare doar cu aceia interesati si care se incadreaza in cerintele tale.

Ai siguranta ca te poti baza pe o persoana de incredere, pe baza unui contract

Daca ar fi sa alegi pe cineva care sa se ocupe de inchirierea apartamentului tau atunci cand tu nu ai timp sa te ocupi de acest lucru, SudRezidential poate fi alegerea potrivita. Vei incheia un contract in care se stabilesc toti termenii necesari si  care sa te ajute pentru inchirierea locuintei tale. Astfel, protejat fiind de un contract, vei putea sta in siguranta ca locuinta ta este pe maini bune.

Ne angajam sa va oferim cel mai inalt nivel de servicii si sa ne asiguram ca va gasiti casa de inchiriere visata. Daca aveti intrebari sau doriti sa programati o vizionare, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. Asteptam cu nerabdare sa va ajutam sa va gasiti proprietatea perfecta pentru inchiriere.

De multe ori, inchirierea unui spatiu este mult mai profitabila decat achizitia lui. Daca vrei sa dezvolti o afacere, daca lucrezi remote sau pur si simplu banca nu iti accepta veniturile pentru un credit imobiliar, inchirierea este cea mai buna solutie.

Ce trebuie sa stii despre serviciul de inchirieri al SudRezidential?

  • Este un serviciu care vine, atat in ajutorul proprietarilor, cat si in ajutorul chiriasilor. Crestem vizibilitatea proprietatilor de inchiriat in Sudul Bucurestiului si ne asiguram ca persoanele care doresc sa inchirieze au acces la cele mai bune oferte;
  • Implica un comision. Spre deosebire de celelalte servicii ale agentiei, cele de inchiriere implica un comision, platit catre SudRezidential in momentul in care se finalizeaza o tranzactie. Comisionul este platit atat de chirias, cat si de proprietar.

Care este valoarea comisionului impus de SudRezidential?

Valoarea comisionului difera in functie de proprietatea inchiriata. Daca esti direct interesat de o proprietate de inchiriat pe care ai gasit-o pe SudRezidential.ro, poti afla toate detaliile privind costurile si procedura de inchiriere contactand agentul ce reprezinta proprietatea.

Atentie

  • serviciul de inchirieri este supus comisionarii;
  • serviciul de inchirieri este un serviciu diferit de celelalte servicii SudRezidential, fiind unul de agentie imobiliara, nu de reprezentare;
  • comisionul pentru inchirierile duse la bun sfarsit prin SudRezidential este platit atat de cumparator, cat si de vanzator;
  • valoarea comisionului este variabila, in functie de particularitatile fiecarei proprietati;
  • valoarea comisionului poate sa fie aflata prin contactarea directa a agentului ce reprezinta proprietatea.
Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.