Satisfactie si feedback departamente

Parerea dumneavoastra este foarte importanta pentru noi si de aceea, dorim sa va informam ca prin acest formular de satisfactie, va puteti exprima optional parerea privind pasii si etapele tranzactiei imobiliare, oricand doriti dumneavoastra.
Puteti de asemenea sa acordati puncte de rating oricarui departament cu care ati interactionat sau urmeaza sa o faceti, pe durata tranzactiei imobiliare in care sunteti implicat.

OPTIONAL. Ne puteti trimite formularul si fara a completa campurile de mai jos

In speranta unei colaborari viitoare, dorim sa va multumim pentru timpul acordat si va
reamintim ca acest formular are drept scop imbunatatirea serviciilor noastre si va asiguram
ca vom lua act imediat de observatiile si sugestiile dumneavoastra.

Va reamintim ca Sudrezidential.ro este un agent exclusiv si reprezentant al proiectului/dezvoltatorului imobiliar si ca toate serviciile va sunt oferite cu titlu gratuit, daca ati achiziţionat o locuinta noua într-unul dintre proiectele rezidentiale promovate de catre noi, dar in acelasi timp va informam ca nu putem exclude anumite plati pe care trebuie sa le realizati personal la un anumit moment, cum ar fi: taxele notariale in urma achizitiei imobilului, posibilele comisioane bancare si taxe aparute in urma depunerii dosarului bancar, pentru obtinerea unui credit sau anumite costuri suplimentare pentru echipamentele sau finisajele noii locuinte, ce depasesc bugetul de finisaje propus de dezvoltatorii proiectului imobiliar.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie