Apartament cu 2 camere, Piata Sudului, finisare clasa premium

Berceni, Soseaua Oltenitei, Delta Vacaresti
ID Anunt: 59417

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Cavar Boutique Residence

 • Metrou Piata Sudului
Nr. camere: 2
Etaj: 2
S.U.: 58.20 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 58.20 mp
Suprafata utila + balcon: 65.30 mp
Suprafata construita: 66 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: D+P+7E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • balcoane sticla securizata
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gard
 • lift
 • aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • acces securizat cu bariere
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va prezentam spre vanzare un apartament deosebit cu 2 camere, disponibil in proiectul imobiliar Cavar Boutique Residence, proiect exclusivist de clasa premium plus, dezvoltat in zona Pietei Sudului din Sectorul 4 al Bucurestiului, la o mica distanta de Sun Plaza Mall si, implicit, de statia de metrou Piata Sudului.

Aceasta locuinta este finisata complet cu materiale de calitate premium si se afla la etajul 2/7, intr-un imobil cu doar 4 apartamente pe fiecare nivel, oferind astfel un grad ridicat de confort și intimitate.

Imobilul dispune de acces rapid la mijloacele de transport in comun, fiind la doar 2-3 minute de mers fata de statiile STB ( liniile N1, 439, 440, 479, 610, Tramvai 10) sau  8-10 minute de statia de metrou Piata Sudului.

Locuinta prezentata are o compartimentare moderna si o suprafata utila toatala de 65.30 mp distribuita eficient dupa cum urmeaza: living amplu de 22.70 mp, dormitor 13.80 mp, bucatarie generoasa 11.70 mp, baie 4.65 mp, un hol cu spatii pt depozitare 5.35 mp si un balcon tip terasa cu acces atat din living cat si din bucatarie, in suprafata de 7.10 mp.

Alaturi de numeroasele facilitati de care vor beneficia viitorii cumparatori, mai mentionam si finisarea de exceptie cu materiale de calitate premium de la furnizori de renume: placari ceramice, parchet de calitate superioara, usi de interior premium, usa antiefractie si obiecte sanitare moderne, obiecte sanitare, centrala proprie in condensare si sistem de incalzire in pardoseala, tamplarie PVC cu geam tripan.

Imaginile prezentate privind mobilierul, amenajarile interioare, dotarile, cat si variantele de finisare sunt propuneri de amenajare si mobilare ce pot fi executate contra cost, acestea au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari.

Puncte de interes

Proiectul imobiliar Cavar Residence este amplasat excelent in cadrul Sectorului 4 al Capitalei, la 200 m de Sos Oltenitei si ofera acces rapid si in conditii de deplina siguranta la mijloacele de transport in comun STB (liniile N1, 439, 440, 479, 610, Tramvai 10) sau metrou Piata Sudului.

Conectarea cu zona centrala a Bucurestiului se face facil, intrucat distanta de doar 6 km poate fi parcursa in aproximativ 20 minute cu autoturismul personal, prin artere rutiere importante, ample, cu trafic auto redus, cum sunt: Soseaua Oltenitei, Calea Vacaresti, Bulevardul Dimitrie Cantemir.

Nu lipsesc din zona institutiile de invatamant de stat sau cele particulare (crese, gradinite, scoli si licee sau afterschool cu program prelungit), unitatile bancare si centrele medicale, pietele agroalimentare (Piata Sudului), numeroasele centre comerciale cu specific mixt sau hypermarketuri ale marilor retaileri (Lidl, Carrefour, Mega Image, Kaufland) cat si locurile de joaca pentru copii, parcurile sau zonele de agrement.

Imobilul este amplasat la numai 50 m de Delta Vacaresti si aproximativ 2 km de Parcul Oraselul Copiilor (Constantin Brancoveanu).

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul apartamentului este: 153.000 Euro + TVA

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau prin plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Cavar Boutique Residence

Cavar Boutique Residence

Piata Sudului, Metrou M2

Un proiect imobiliar exclusivist de clasa premium plus, conceput in stilul unui Boutique Residence, este in curs de dezvoltare in zona Pietei Sudului din Sectorul 4 al Bucurestiului, la o scurta distanta de Sun Plaza Mall si, implicit, de statia de metrou Piata Sudului.

Apartamente 2 si 3 camere
Iunie 2024
Preturi de la 145.000 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 27310.5 €
max 91035 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.